2009 Nisan Anneleri buraya

megul sana yazmadım bunu canımcım sakın ha sancı devam ederse sen dr.unu ara bencede ama sakın panik yok daha çoook erken

bende bi arkadaştan aldım o videoyu
ilk izlediğimde ağlamıştım eşimede izlettim çok güzeldi
ya hele
o dördüzleri ziledinmi onlarda muhetşemler gül gül öldüm onlarada

beyaz melek bu senin ilk bebeğin cnm
kız erkek diye nitelendirme ısrar etme erkek olsun ne olacak sağlıklı olmazsa kız olsa daha mı iyi
sen sağlıklı olsun diye dua et nasıl olsa er geç çıkacak cinsiyeti inşallah Allah gönlüne göre verir ama en başı sağlık

ya bu reklamlar neyin nesi ya heryer reklam oldu yazdığımız yazıların yanılarında bile reklam!!
ve teşekkür bottonlar yok ....

kızlar ben de bugün dr.a gittim geince de yatıp uyudum.şmdi de geçmişi okuyup geldim. kızım 1 kilo olmuş teyzleri:)
kızlar geçmişi okuyup geldimmmmmmmmmm

cok hastayım ve işdeyimmm

öksürügüm yok ama

her yerım agrıyor sanki dövmüşler gibi
burnum akıoo
bide gözlerim cok hastayım cokkk
canım biraz geç oldu ama geçmiş olsun umarım bir an önce geçer.

canm gerçekten zor bir karar.hayırlısı olsun senin için. öğretmenlerin çalışma saatlerinin çocuk bakımı açısından avantajları tartışılmaz. şöyle de düşünebilirsin. bi çok anne senin müdür yardımcısı olduğunda sahip olacağın şartlarda çalışıyorlar. bu şekilde bakıyolar çocuklarına. tabi senin ikiz olması ve tam doğacakları zaman böyle bir karar vermen zor. hayırlısı olsun.

ben de mart diye düşünüyorum. geçen eşim mart ayında yurt dışına çıkma ihtimali olduğunu söyledi. kesin tarih belli değil ama ya doğuma denk gelirse.moralim bozuldu valla.

günaydın a.s.
ben her geçen gün daha da mı şişiyorummm. montumun göbek kısmındaki çıtçıtları oturup kalkarken pıt pıt çözülüyorrrr :1rolleyes:

benim montlar kapanmayalı çook oldu valla. göbeğim açık dolaşıyorum:)

olsun canım kilo kontrolü içinde iyi olmuş bu kısıtlama. geçmiş olsun.

isim konusunda kesin kararını verenler varmı acaba???
biz henüz veremedikte..

ben de galiba karar verdim. "nisa selen" olcak kızımın adı inşallah. daha çok düşünmicem. içinden çıkamıyorum sonra.

işte bi sürpriz kız daha:) valla okudukça böyle ben de korkuyorum değişçek diye.

aynen ben de kendimi annem gibi hissediyorum. aynı annem gibi yürümeye başladım:)

canım inşallah değişmez kızın olur ama 11. hafta cinsiyet söylemek için çok erken bence. benim dr um 14. hafta 2li testte bile kesin olmaz diye söylememişti. başka dr a gitmiştim de o söylemişti % 75 kız diye sonra kesim kız oldu. Allah gönlüne göre versin.

ben de dr kontrolümden bahsediyim. dr um herşeyin yolunda olduğunu söyledi. kan sayımı ve idrar kültürü istedi kontrol için. kiloma da bişey demedi. böyle giderse iyi dedi. bi sorun yok yani. sevindim buna. bi dahaki kontrol 3 hafta sonra

selam arkadaşlar....nasılsınız..tüm gün işten güçten ancak vakit bulabildim umarım herkes iyidir..

Megulcum ağrıların için bence de ayağını bir yastığın üzerine koyup uzan ..bana bayram yolculuğunda iyi gelmşti (6 saatlik bir yolculuktu )
Bu arada ozlem kesinlikle haklısın gaz bebğin hareketlerini azaltıyor ...ben iki gündür çatlamak üzereydim valla gece çok kötü geçti... rezene çayı imdadıma yetişti ve benim kız bugun fatih urekin şarkılarına bile eşlik etti valla :=)

:lepi:Kızlar düşenler hakkında yorum yapmıştınız ya o düşen akıllı bendim hatta anlatiim de hatırlayıp bir kez daha gülün gece tuvalete kalkmıştım tam oturmak için eğilirken tuvalete kafa üstü yere düştüm sonra gülme krizi tuttu eşim uyandı geldi falan tabi bi anlam veremedi tuvalette düşmüş yarı çıplak yerde kahkaha atan hamile bi kadın bulunca ama çok komikti hakikatennaniknanik

kızlar selam herkeze aranızda grip olup öksürenler varmış ben iki demet maydonozu 2 tane limonu kabuğuyla bölüp 3 litre suya koyuyorum hafif kaynıyor çok kaynarsa olmaz daha sora içine bal koyup sabah akşam içiyorum çok iyi geliyor hasta olanlara acil şifalar şimdi gidip yapıcam bende hastayım çünkii iii akşamlar herkeze

merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorum sanırım sonradan aranıza katıldığımdan
canım ya öyle düşünme..hepimizde bazen öyle aksilikler oluyor cvp alamadığımız oluyor hiç canını sıkma sen ısrarla yaz ok?

ayy çiçek geçen gün bende düşme tehlikesi geçirdim..sen geldin aklıma gül gül öldüm ne komik düşüştü senin ki öyle yaaa.......sırnaşık şey

evet croxilexcim çok komik bi durumdu hihihih sakarlık işte:)

bu arada hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…