2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hepinizegünaydın..
dün akşam çok güzeldi eşim akşam mesayisinde olduğu için yanlızdım kendime güzel bisofra hazırladım yedim sonra uzandım tv keyfi yapmaya başladımm.kumandayıda karnımın üzerine koydum bi baktım ki kumanda titriyor. :roflol: benim oğlum tekme attıkça yerinden hareket ediyor. en sonun da kumandayı kaydırdı yere düşürdü. ayy gül gül öldüm tek başıma evde gören deli sancak. kaydirigubbakcemile3 çok tuaftı yaa yani bebeişim dışardan bişeye müdahale etti ve kumandayı yere düşürdü.küçük bişey ama çok hoşuma gitti.. delikafadulden
sizde ne var ne yok sengözlerimebaksanab

Günaydın güzel nisan anneleri.Nasılsınız görüşmeyeli.Ben artık haftada bir kez geliyorum işe.En son geçen salı görüşmüştük.Nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız bir haftada, hepsini okuyamam galiba.Mümkünse özet geçebilirmisiniz.Hepinizi tek tek merak ediyorum.Umarım bi terslik yoktur kimsede.Ben iyiyim şimdilik.Bebişim kıpırkıpır maşallah.Baya büyüdü karnım.Ben geçen haftadan beri şafak sayıyorum sizede yazmıştım şafak saymaya başlayalım diye baktım şimdi bu konu hakkında yeni bi topik açılmış.Hadi sizleri bekliyorum nasılsınız anlatın sizde.

hoşgeldin canımm kimsede bi aksilik yok allaha şükür. hepimiz iyiyiz. bizde göbüşlerimizi büyütüyoz. şafak saymaya başlamışız bende dün gördüm. kızlar sizde yazın oraya benim daha çok ama olsun. günden güne azalıyor dimi delikafadulden

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
aklıma takılan bişey var kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama daha dışardan kimse hissetmiyor babası mesala halan hissedemedi 26+2 geç değilmi size bakıyorum ne güzel eşleriniz hissedebiliyor

Doğumu sezeryan olacak anneler doktorunuz kaçıncı haftada alıyomuş öğrendinizmi? Ben en son gittiğimde sormuştum 38.haftada alıyorum dedi.Benimkide 30-31 mart 1-2-3 nisan haftasına denk geliyo.Ben hep 1 nisan yada 2nisan istiyorum ama hayırlısı artık.Ona göre şafak sayıyorum ben.şafak 78 benim :))

38 haftayı tamamlayınca alıyorlar biliyorum canım.....38+2 den sonra her an oluyor sanırım....bende uzak olan şafağımı sayıyorum yani bugün 79 benimde ama sezaryan olduğu taktirde 19 marta geliyor 38.hafta bitimi.....iyiden iyiye vakit azaldı valla.....79 sayarken 66 ya düşebilirim:asigim:

Maşallah canım oğluşuna..
Çok güzel günler geçiriyoruz
Hayırlsıyla doğduklarında daha heyecanlı ve de yorucu günler bizi bekliyor...
Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sağlıkla alalım bebişleirmizi kucağımıza...:Saruboceq:

Canım hoşgeldin..
Bir yaramazlık yok çok şükür
Perşembe günü şeker testim ve tetanoz aşım var
Sen nasılsın

Bu kadar azaldı mı günlerin canım..:bbo:
Günler geçtikçe heyecan artıyor..kaydirigubbakcemile

günaydınnnnnn
ay 1 kilo olanlara maşallah. Bende cmt gidicem doktora inşallah 1 kiloyu bizde görmüşüzdür. Nedense 1 kiloyu geçince içim daha rahat edicek gibi.

Aaaa ben 38. haftanın içinde diye düşünmüştüm ama olabilir tabi.O zaman 6-10 nisan tarihleri arasında da olabilir.Aslında bebeğin durumuna göre değişir.Bazen riskli durumlar olabiliyo o zaman erken alıyolar.Ama inşallah bi aksilik olmazda nisan da doğar kuzucum.İkimizin doğumları birbirine çok yakın olacak sanırım rumelili.:CüvCüv:

38.haftada çatı muaynesi yapacağını söyledi doktorum bana ama o zamana kadar bebeğin gelişimine bakacağız dedi ve pozisyonuna....sanırım 33-34 haftalardan sonra pozisyonlarını değiştirmiyorlar genelde....benim kızım cumartesi normal doğum pozisyonundaydı kafa aşağıda ama yeri var dedi doktorumuz daha şekilden şekle girecektir.....birde ben 2 haftadır insüline başladım şekerim için bakalım o handikap yaratırsa muhtemelen sezaryan olacaktır benimde....bence aramızdaki birçok arkadaş mart annesi olacak bana göre ama kısmet tabiki....ciğer gelişimlerini tamamlasınlarda gelsinler canım

canım benim de karnımda dün meyve tabağı dansetti çok mutlu oldum futbolcu olacak bu oğlanlar sanırım:)

canım senin rahminin üzerindeki tabaka kalındır o yüzden hissedemiyorlardır merak etme

benim doktor 38 artı 4 de almayı önerdi bilmiorum ama

günaydınnnnnn
ay 1 kilo olanlara maşallah. Bende cmt gidicem doktora inşallah 1 kiloyu bizde görmüşüzdür. Nedense 1 kiloyu geçince içim daha rahat edicek gibi.

canım sen kesin geçmişsindir 1 kiloyu çok güzel bişey bebişler kocaman oldu ya Allahın işine bak 1 garm bile yoklardı şimdi 1 kilo diyoruz:lepi:

kızlar bu arada 28. hafta 2. trimester bitio hepimio hepimiz 3. trimestere giriyoruz yavaş yavaş ne güzel di mi:teytey:

hepinize günaydın arkadaşlar. hoş geldin ebrartuba. güzel, sağlıklı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.a.s.

hepinize günaydın kızlar
şu teşekkür buttonları ne kadar işe yarıyormuş değilmi...

çiçek sayende sabah sabah bende güldüm komik bi görüntü kaydirigubbakcemile3
ama Allah kormuş senide

demet artık hareketleri hissetmen lazım doktoruna sordunmu
kilolu bir bayanmısın bilmiyorum ama ondanda olabilir kendini dinle belki fark edemiyorsundur

bursa su ben hissediyorum canım bebeği ama dışarıdakiler hissedemiyor aslına bakarsan
çok kilolu değilim 60 kilo ilekaldım hamile şimdi 73 kilo oldum 13 kilo aldım :) bakarmısın halan kilolu değilim diyorum :)

kilonda pek problem yok canımda
bence dışardan hissetmesi gerkenler hissedemiyor CADIARZU
gibi geldi bana :bbo:
sen hisssediyorsan sorun yok:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…