Günaydın güzel nisan anneleri.Nasılsınız görüşmeyeli.Ben artık haftada bir kez geliyorum işe.En son geçen salı görüşmüştük.Nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız bir haftada, hepsini okuyamam galiba.Mümkünse özet geçebilirmisiniz.Hepinizi tek tek merak ediyorum.Umarım bi terslik yoktur kimsede.Ben iyiyim şimdilik.Bebişim kıpırkıpır maşallah.Baya büyüdü karnım.Ben geçen haftadan beri şafak sayıyorum sizede yazmıştım şafak saymaya başlayalım diye baktım şimdi bu konu hakkında yeni bi topik açılmış.Hadi sizleri bekliyorum nasılsınız anlatın sizde.
Doğumu sezeryan olacak anneler doktorunuz kaçıncı haftada alıyomuş öğrendinizmi? Ben en son gittiğimde sormuştum 38.haftada alıyorum dedi.Benimkide 30-31 mart 1-2-3 nisan haftasına denk geliyo.Ben hep 1 nisan yada 2nisan istiyorum ama hayırlısı artık.Ona göre şafak sayıyorum ben.şafak 78 benim :))
Maşallah canım oğluşuna..kızlar hepinizegünaydın..
dün akşam çok güzeldi eşim akşam mesayisinde olduğu için yanlızdım kendime güzel bisofra hazırladım yedim sonra uzandım tv keyfi yapmaya başladımm.kumandayıda karnımın üzerine koydum bi baktım ki kumanda titriyor. :roflol: benim oğlum tekme attıkça yerinden hareket ediyor. en sonun da kumandayı kaydırdı yere düşürdü. ayy gül gül öldüm tek başıma evde gören deli sancak. kaydirigubbakcemile3 çok tuaftı yaa yani bebeişim dışardan bişeye müdahale etti ve kumandayı yere düşürdü.küçük bişey ama çok hoşuma gitti.. delikafadulden
sizde ne var ne yok sengözlerimebaksanab
Canım hoşgeldin..Günaydın güzel nisan anneleri.Nasılsınız görüşmeyeli.Ben artık haftada bir kez geliyorum işe.En son geçen salı görüşmüştük.Nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız bir haftada, hepsini okuyamam galiba.Mümkünse özet geçebilirmisiniz.Hepinizi tek tek merak ediyorum.Umarım bi terslik yoktur kimsede.Ben iyiyim şimdilik.Bebişim kıpırkıpır maşallah.Baya büyüdü karnım.Ben geçen haftadan beri şafak sayıyorum sizede yazmıştım şafak saymaya başlayalım diye baktım şimdi bu konu hakkında yeni bi topik açılmış.Hadi sizleri bekliyorum nasılsınız anlatın sizde.
Bu kadar azaldı mı günlerin canım..:bbo:Doğumu sezeryan olacak anneler doktorunuz kaçıncı haftada alıyomuş öğrendinizmi? Ben en son gittiğimde sormuştum 38.haftada alıyorum dedi.Benimkide 30-31 mart 1-2-3 nisan haftasına denk geliyo.Ben hep 1 nisan yada 2nisan istiyorum ama hayırlısı artık.Ona göre şafak sayıyorum ben.şafak 78 benim :))
38 haftayı tamamlayınca alıyorlar biliyorum canım.....38+2 den sonra her an oluyor sanırım....bende uzak olan şafağımı sayıyorum yani bugün 79 benimde ama sezaryan olduğu taktirde 19 marta geliyor 38.hafta bitimi.....iyiden iyiye vakit azaldı valla.....79 sayarken 66 ya düşebilirim:asigim:
Aaaa ben 38. haftanın içinde diye düşünmüştüm ama olabilir tabi.O zaman 6-10 nisan tarihleri arasında da olabilir.Aslında bebeğin durumuna göre değişir.Bazen riskli durumlar olabiliyo o zaman erken alıyolar.Ama inşallah bi aksilik olmazda nisan da doğar kuzucum.İkimizin doğumları birbirine çok yakın olacak sanırım rumelili.:CüvCüv:
kızlar hepinizegünaydın..
dün akşam çok güzeldi eşim akşam mesayisinde olduğu için yanlızdım kendime güzel bisofra hazırladım yedim sonra uzandım tv keyfi yapmaya başladımm.kumandayıda karnımın üzerine koydum bi baktım ki kumanda titriyor. :roflol: benim oğlum tekme attıkça yerinden hareket ediyor. en sonun da kumandayı kaydırdı yere düşürdü. ayy gül gül öldüm tek başıma evde gören deli sancak. kaydirigubbakcemile3 çok tuaftı yaa yani bebeişim dışardan bişeye müdahale etti ve kumandayı yere düşürdü.küçük bişey ama çok hoşuma gitti.. delikafadulden
sizde ne var ne yok sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
aklıma takılan bişey var kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama daha dışardan kimse hissetmiyor babası mesala halan hissedemedi 26+2 geç değilmi size bakıyorum ne güzel eşleriniz hissedebiliyor
Doğumu sezeryan olacak anneler doktorunuz kaçıncı haftada alıyomuş öğrendinizmi? Ben en son gittiğimde sormuştum 38.haftada alıyorum dedi.Benimkide 30-31 mart 1-2-3 nisan haftasına denk geliyo.Ben hep 1 nisan yada 2nisan istiyorum ama hayırlısı artık.Ona göre şafak sayıyorum ben.şafak 78 benim :))
günaydınnnnnn
ay 1 kilo olanlara maşallah. Bende cmt gidicem doktora inşallah 1 kiloyu bizde görmüşüzdür. Nedense 1 kiloyu geçince içim daha rahat edicek gibi.
hepinize günaydın kızlar:lepi:Kızlar düşenler hakkında yorum yapmıştınız ya o düşen akıllı bendim hatta anlatiim de hatırlayıp bir kez daha gülüngece tuvalete kalkmıştım tam oturmak için eğilirken tuvalete kafa üstü yere düştüm sonra gülme krizi tuttu eşim uyandı geldi falan tabi bi anlam veremedi tuvalette düşmüş yarı çıplak yerde kahkaha atan hamile bi kadın bulunca ama çok komikti hakikatennaniknanik
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
aklıma takılan bişey var kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama daha dışardan kimse hissetmiyor babası mesala halan hissedemedi 26+2 geç değilmi size bakıyorum ne güzel eşleriniz hissedebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?