kilonda pek problem yok canımda
bence dışardan hissetmesi gerkenler hissedemiyor CADIARZU
gibi geldi bana :bbo:
sen hisssediyorsan sorun yok:CüvCüv:
ay evet bencede sinir oluyorum bir türlü babası hissetmiyorklava: birazda sakin bir bebek sanırım benimki öyle fazla hareket etmiyor
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyi birgün geçirir.
Ne yapsakta teşekkür butonlarımızı geri alsak acaba. Ben çok eksiklik hissediyorum.
Mesajlarını okuduğum arkadaşlar nerden bilecek. Böyle kimse kimseyle ilgilenmiyor gibi hissediliyor di mi? devamlı yazarak cevap vermek zor. Negüzel teşekkür ediyoduk yahu.
günaydın kıslar hastalara acil şifalar en sağlıklısından,harika bir uyku çektim ben ve çözdüm olayı biraz dişimi sıkıp saat 21:45 ten sonra birşey yiyip içmedim valla sütümü dahi içmedim,ne kaynama ne ekşime hiçbirşey olmadı ve mislerrr gibi uyudum hemde yanımda kocam bile yoktu düşünün yani(ben o olmadan çok huzursuz uyurumda)sabah 5 gibi bebiş uyandırdı rahat yarım 20 dk.oynadı oynadı nasıl güzel geldi inanılmaz huzur verdi banada,dayanabilirseniz deneyin derim en azından,bende süper işe yaradı ve bebeğiminde hoşuna gitti sanki tabiki biz rahatsız olunca onlarda oluyordur sonuçta
günaydın kızlar ben çaresiz antibiyotikleri kullanıyorum inşaallah bişi olmaz
bazı arkadaşlar şafak saymaya başlamış ama benim için daha erken daha 24 haftadayım
dozkan sen bitirdinmi ilaçlarını. ben bitiremedim ya. ilaç bitirmeme huyum var. inşallah problem olmaz. bende de acayip gaz var. gazman gibi oldum valla.
april güzel bir alışveriş günü geçirirsin umarım. aldıklarını anlat gelince by.
kıslar size bişi sölicem yüksek deneyimlerime dayanarak dicem beni duyanda rahat 5 tane doğurdum zannedecek kehkehkeh,geçen hafta 2 gün benin bebiş sessizdi yazmıştım belki hatırlarsınız telaş yapmayacam olacaktır böle felan demiştim ama onun nedenini buldum bence önce kendinizi dinleyin ben öyle buldum,geçen hafta içi ben 2 sefer aşure yaptım ve abartısız hergün enaz 4 kase yedim tabi bide turp yemiştim üstüste 2 gün ay gecenin biryarısı aklıma geldi tabikide gazdan o gece biraz zor geçti benim için tahmin edersiniz ama ben rahatladıkça çözüldü yavrucak boğazdan bebişimi helak ediyordum nerdeyse ben akşamları artık fazla bişi yemiyorum 3 gündür inanın meyvemi bile zamanlı yiyorumki ekşitmesin diye lütfen sizde dikkat edin bebişi az hareket edenler gazlara dikkat
kızlar selam yazdıklarınızı okicam şimdi feci gribim bütün gün yattım daha yeni girdim nete.
sagol tatlım sanada gecmiş olsunkızlar selam herkeze aranızda grip olup öksürenler varmış ben iki demet maydonozu 2 tane limonu kabuğuyla bölüp 3 litre suya koyuyorum hafif kaynıyor çok kaynarsa olmaz daha sora içine bal koyup sabah akşam içiyorum çok iyi geliyor hasta olanlara acil şifalar şimdi gidip yapıcam bende hastayım çünkii iii akşamlar herkeze
Günaydın güzel nisan anneleri.Nasılsınız görüşmeyeli.Ben artık haftada bir kez geliyorum işe.En son geçen salı görüşmüştük.Nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız bir haftada, hepsini okuyamam galiba.Mümkünse özet geçebilirmisiniz.Hepinizi tek tek merak ediyorum.Umarım bi terslik yoktur kimsede.Ben iyiyim şimdilik.Bebişim kıpırkıpır maşallah.Baya büyüdü karnım.Ben geçen haftadan beri şafak sayıyorum sizede yazmıştım şafak saymaya başlayalım diye baktım şimdi bu konu hakkında yeni bi topik açılmış.Hadi sizleri bekliyorum nasılsınız anlatın sizde.
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
aklıma takılan bişey var kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama daha dışardan kimse hissetmiyor babası mesala halan hissedemedi 26+2 geç değilmi size bakıyorum ne güzel eşleriniz hissedebiliyor
çiçek paylaşımın için teşekkürler canım. böyle şeyleri okuyunca daha bi heyecanlanıyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?