2009 Nisan Anneleri buraya

bütün mesajlara kocaman reklam koymuşlar küçücük teşekkür butonumuzu çok gördüler bize .

Çiçwk canım paylaşımın için teşekkürler..
Urla canım hoşgeldin nasıl oldun?
April canım sana iyi alışverişler..

iyi alışverişler canım...............

27. haftayaam uyuyor benım dengesiz davranışlarım ehehe:CüvCüv:uykusuzluk yatış pozısyonlarııı

canım ben yemegimi en gec 18,30-19,00 arası yıyorum sütümü yada meyvemide 20,30da ama yinede oluyor

ilk şenay sonra rumelili sonra bakalım kim sende 27. haftaya giriyorsun bende aynı zamanlar canım

oy maşallah canım 13 kilooooooooogamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Çiçwk canım paylaşımın için teşekkürler..
Urla canım hoşgeldin nasıl oldun?
April canım sana iyi alışverişler..

sagol canım dün gece rahat uyudum sayılır bol portakal limon yedim vıks var vucuduma sürdüm terlemişim o yüzden biraz iyiyim ama burnum akıoo bide gözümden yaşlar

artık iyileşmek istıyorum....

ay evet cok az kaldı dogumlara yaaaaaaaa bak yine heyecan yaptımmm

maşşalah bebişine canım

al benden de o kadar resmi transit geçtim zaten hemen çocuk benzer filan diye...

eh allah seni ne yapmasın güldürdün beniii

kızlar sellinay bugunde yok.....................................................

ben limon yiyorum bebegim bu ne ya diyecek.................

teşekkürler butonu hk.
Evet sonunda oldu teşekkür butonunu bozduM yedek parçasıda olmadığı için mecburen kaldırmak durumunda kaldık.
anlayışınız için teşekkür ederiz...

İnanın elimizde olmayan sebeplerden oldu bu olay. Yoksa gereksiz teşekkür mesajları ile sayfaların dolmasını çok iyi önlüyordu. Bunun yerine Rep yani itibar butonunu kullanmanızı rica edeceğiz.

yazan kazen

bu ne ya gerçekten bu cevabı mı yazdı:tomato:

demetcim bencede azıcık dikkat etsen kilo alımına iyi olur hayatım

tşk evet canım dikkat etmek gerek zaten tokluk kan şekerim biraz yüksek çıktı doktorum biraz dikkat et dedi sanırım almam artık fazla inşhihoyyyt
ama kimsede inanmıyor benim 13 kilo aldığımı yok canım daha neler diyorlar :)

Urla çokmu almışım ben kilo ya bak üzüldüm şimdi

canım normalde doktorlar 9 aylık hamilelik boyunca 13 kilo alınması taraftarı..... o yüzden dedim ama dikkat et

itibar butonu ne ve neredeki..........kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

zaten az kaldı ama son aylarda metabolizma yavaşlıomuş iyice su içsek yarar hale gelioruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız bende 62 den 70 e çıktım ama 23. haftadan beri, dikkat ediorum 70 de kaldım 1 aydır kilo almadım:) bebekde iyi gidio problem yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…