2009 Nisan Anneleri buraya

bende toplamda 9 kiloyla gidiyorum o kilolarıda 5.ayda aldım çoğunu....şimdi 1.5 aydır hiç değişmiyor kilom...diyetede devam ettiğim için sanırım 12-13 kilo ile tamamlarım diyorum ama hayırlısı tabi....sağlıklı olsun çocuklarda vericez kiloları....ihtiyacın kadar beslendiğin taktirde kilo alışı olmuyor kızlar....birde yürüyüşte tabi

Ne güzel
Bende dikkat etmeye çalışıyorum
Bende 10 kilo aldım

Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama havalar çok soğuk gidiyo
İş çıkışı sabaha işe gelirken 10dk. 15 dk yürüyorum anca..kaydirigubbakcemile

arkadaslar konunuzun butunlugunu bölmüş gibi oluyorum ama sizler devamlı iletişim icinde oldugunuz ve takip ettiğiniz için size bi soru sormak istiyorum bende 28 haftalık hamileyim ve bebesound fetal dinleme cihazı kullanan varmı aranızda onu merak ediyorum..yada bu alet hakkında bilgisi olan varmı onu merak ediyorum bende almayı dusunuyorum ama eger kullanımı zor bişise almak gereksiz olacak.bu arada bilmeyenler için bi acıklama yapayım bu alet anne karnındaki sesleri kulaklık yardımıyla bize dinletebiliyor tekmelerini ve plesantadan bebege giden besin maddelerinin sesini bile duymamıza yardımcı olabiliyor ve bunları kaydetmemimizi sevdiklerimizle paylasmamızı saglayabiliyormus cok da pahalı bi alet olmadıgı icin almayı dusunuyorum ama once kullananların yorumlarını almak istiyorum o yuzden fikri olan varsa bana yardımcı olabilirse memnun olurum..şimdiden tesekukrler..

kızlar bundan sonra tşk butonu olmadığına göre itibar puanlarıyla işimizi göreceğiz
bunun tam açıklaması anasayfada en başta site ilgili merak edilenler kısmında yazıyor
itibar puanı terazi varya solda mesela şimdi yazdığımda çıkacak o teraziye tıklıyoruz ve bu yazınıza katılıyorum a tıklıyoruz değerlendire basıyoruz ve puanımızı vermiş oluyoruz

canım fetal e giden besin maddelerini ve kendi gaz seslerini duysan ne olacakki hem zaten 28 haftalık olmuşsun 10 hafta sonra ebbek ciyaklaması duyucaksın bana çok ama çok saçma geldi o alet alınıp 2 kez kullanılıp kenara konulacak gibi bişey

yaptım canım sağol

kota bende alacaktım 15-16 haftalıktım o zman mağazada denemiştim ama ben hiç beğenmedim bi ses duyamadım
çiçekçiçek in dediği gibi zaten 28 haftalık olmuşsun ne gerek var bencede

canım benim dr da 18 hafta boyunca erkeğe benziyor dedi.18 hafta sonunda kızınız olacak artık alışveriş yapabilirsiniz dedi.tabi ben mavilere başlamıştım ama kız çok istiyordum,gözüm hep kız kıyafetlerinde kalıyordu.şimdi pembeleri donattık ama tekrar sürpriz yapacakmış gibi hissediyorum.daha çooook erken biraz sabret bence , hem hamilelik 20. haftadan sonra güzelleşiyor,tadını anca o zaman çıkarırsın..

bende bayan uzmana yazdım ama cevap gelmediiii...kıslar inanınki çok işe yarıyor lütfen deneyin cideen bişi yemedim ama ben meyve falnda yemedim çünkü mandalina portakalfda felanda var asit biliyosunuz,misss gibi uyuduk hala inanamamaktayım maşallah diim yahu ne stres ne sinir bugün sinirleri alınmış et gibiyim darısı size,bu arada ben cumartesi kocam gitmedn beşiktaş pazarına gittim gittik yani zorlada olsa bana eşlik etti valla,inanılmaz ucuz şeyler vardı akşam resmini çeker koyarım belki 5 liraya tunik aldım inanın hemde güsel küçük bir deliği var diye,değişik 2 elbise 10 liraya,2 de tunik aldım,2 body,uzun kollu,bir eşofman altı,bebişe bişi almadık babaannesinden gelsin ondan sonra ama 10 lu hastane çıkışı 20 liraydı onu sordum, birde harika yeşillikler valla marketten bişi almak enayilikte kolayımıza geliyor

herkese meraba
TESEKKÜR ETMEK İSTEDİM

sizlere
yine bir delirtme söz konusu herhalde size ahalisini:::))))))

neyse kocaman öpüyorum siziii
kızlar ben nerdeyse 29 hafta oldummm
ve göbek capım 96 cm yani 1 mt capındayım cok komık değilmiiiii
ama seviyorum göbegimi, ve özellikle aksamları bize sov yapmasını
ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin ins
saglıcakla kalınnn

hasta olanlar için ben limon yiyorum gnde 3 -4 tane
birde aksamları diş diş sarımsakkkk:::=))))
zencefil cayı ve ballı karabiber

aslında bende sizin gibi dusunuyorumda bu aralar cok panik oluyorum bebegimin hareketlerini hissedemeyince..korkuyorum boynuna koordon mu dolandı kalbimi durdu diye aslında hiç dusunmezdim bu sitede rastladım bi arkadas 27 haftalıkken bebegi kordon dolanmasından karnında yasamını yitirmiş o gunden sonra daha farklı oldum takmıyayım diyorum ama bazen aklıma geliyor o yuzden bu aletle duyarım diye icim rahatlarmı diye almak istedim.ama madem ise yaramıyorsa almam tabi.içimi rahat tutmak bebegimi de rahatlatacaktır biliyorum artık iyi oldugunu dusunuyorum ama bazen işte aklıma takılıveriyor sonucta dunyada hersey bizler icin benimde basıma gelirse diye dusunuyorum ve uzuluyorum..işallah hepimiz saglıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucagımıza...tavsiyeleriniz icin tesekkurler...

ay kıslar sitede kekler-pastalar bölümü varya çoook güzellllll,ya ben bide sözde kek sevmem,pasta seçerek yerim ama bir gözatın yahu,akşam yine bana iş düştü koydum aklıma yarına buraya getiririm artık,bir ağlayan pasta yapiim bari deneyeyim burdaki tarifi güsel olursa sölerim sizde yapın,görüntüsü enfesss

canım sakın maydanoz suyu içmeee:1no2:yasakkelime
maydanoz düşük riskini tetikliyor.

kotacım bence o alet insanı daha paranoyak yapar. kalp atışını yakalayamadığın an cehennemi yaşatır insana. bence çok endişelendiğinde sağlık ocağına gidersin. devamlı o alet elinde yaşamak stres yapar boşver.

ay didem o sarımsaklar şişirmiyormu seni anacım ben severim ama öyle yiyemem gerçi çok şükür hastalığım felan yokta,herkesler oldu maşallah benim bünye sağlam inşallah bebişimde bana çeker bak anası rekora gidiyor bu kışıda atlatırsam 4 yıl olacak grip felan olmayalı,bu arada karabiberi abartmayın ciğerleri yormayın kıslarr

özlemcim sen acıktın sanırım azıcık hihihihih ben bakmiim canım çekio sonra yapınca hepsini yiyorum

sinehas bende diyecektim ama ugly e ama diyemedim yahu herşeye maydonoz olmiim dedim,sen çok yaşa arkadaşım madem söledin maydonoz hamileyken çokta akıl karı değil hatta nane ve yeşil çayda aklınızda bulunsun hatta neden yeşil çayda değil diyorum yazayım hemen,normalde bizim bebişlerin kalp kapakçıklarının doğduktan belli bir süre sonrasında bir kısmı aldığı nefesle orantılı kapanırmış normal olarak ama anne karnında kapanması zararlı e bizim yararlı yeşil çay erken kapanmasına yol açıyormuş bilginizeee

çiçek şeker evet acıktım ben gidiyorum sizde dinlenin ben çok konuştum gidiimde yemek yiim en iyisi hadi gelin beraber yiyelim dicemm zor olacak buluşmak öptüm şimdilik :)

kıs öslem nasıl 4 yıldır hiç hasta olmadın maşşallah ya süpersin be herkış çok kötü grip olup aylarca öksürürüm hatta gecen yıl öksürmekten kas yırtılması oldu ciğer bölgemde cok korkuyorum ama bu sene bende olmadım hamilelerin bağışıklık sis kuvvetli oluyo dedi arkadas doğru galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…