Ne güzelzaten az kaldı ama son aylarda metabolizma yavaşlıomuş iyice su içsek yarar hale gelioruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız bende 62 den 70 e çıktım ama 23. haftadan beri, dikkat ediorum 70 de kaldım 1 aydır kilo almadım:) bebekde iyi gidio problem yok yani
bende toplamda 9 kiloyla gidiyorum o kilolarıda 5.ayda aldım çoğunu....şimdi 1.5 aydır hiç değişmiyor kilom...diyetede devam ettiğim için sanırım 12-13 kilo ile tamamlarım diyorum ama hayırlısı tabi....sağlıklı olsun çocuklarda vericez kiloları....ihtiyacın kadar beslendiğin taktirde kilo alışı olmuyor kızlar....birde yürüyüşte tabi
arkadaslar konunuzun butunlugunu bölmüş gibi oluyorum ama sizler devamlı iletişim icinde oldugunuz ve takip ettiğiniz için size bi soru sormak istiyorum bende 28 haftalık hamileyim ve bebesound fetal dinleme cihazı kullanan varmı aranızda onu merak ediyorum..yada bu alet hakkında bilgisi olan varmı onu merak ediyorum bende almayı dusunuyorum ama eger kullanımı zor bişise almak gereksiz olacak.bu arada bilmeyenler için bi acıklama yapayım bu alet anne karnındaki sesleri kulaklık yardımıyla bize dinletebiliyor tekmelerini ve plesantadan bebege giden besin maddelerinin sesini bile duymamıza yardımcı olabiliyor ve bunları kaydetmemimizi sevdiklerimizle paylasmamızı saglayabiliyormus cok da pahalı bi alet olmadıgı icin almayı dusunuyorum ama once kullananların yorumlarını almak istiyorum o yuzden fikri olan varsa bana yardımcı olabilirse memnun olurum..şimdiden tesekukrler..
kızlar bundan sonra tşk butonu olmadığına göre itibar puanlarıyla işimizi göreceğiz
bunun tam açıklaması anasayfada en başta site ilgili merak edilenler kısmında yazıyor
itibar puanı terazi varya solda mesela şimdi yazdığımda çıkacak o teraziye tıklıyoruz ve bu yazınıza katılıyorum a tıklıyoruz değerlendire basıyoruz ve puanımızı vermiş oluyoruz
birbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler
arkadaşlar tickerlerinizi nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum ama nasıl bi anlatırmısınınız
kızlar selam herkeze aranızda grip olup öksürenler varmış ben iki demet maydonozu 2 tane limonu kabuğuyla bölüp 3 litre suya koyuyorum hafif kaynıyor çok kaynarsa olmaz daha sora içine bal koyup sabah akşam içiyorum çok iyi geliyor hasta olanlara acil şifalar şimdi gidip yapıcam bende hastayım çünkii iii akşamlar herkeze
ay kıslar sitede kekler-pastalar bölümü varya çoook güzellllll,ya ben bide sözde kek sevmem,pasta seçerek yerim ama bir gözatın yahu,akşam yine bana iş düştü koydum aklıma yarına buraya getiririm artık,bir ağlayan pasta yapiim bari deneyeyim burdaki tarifi güsel olursa sölerim sizde yapın,görüntüsü enfesss
ay didem o sarımsaklar şişirmiyormu seni anacım ben severim ama öyle yiyemem gerçi çok şükür hastalığım felan yokta,herkesler oldu maşallah benim bünye sağlam inşallah bebişimde bana çeker bak anası rekora gidiyor bu kışıda atlatırsam 4 yıl olacak grip felan olmayalı,bu arada karabiberi abartmayın ciğerleri yormayın kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?