ay kıslar sitede kekler-pastalar bölümü varya çoook güzellllll,ya ben bide sözde kek sevmem,pasta seçerek yerim ama bir gözatın yahu,akşam yine bana iş düştü koydum aklıma yarına buraya getiririm artık,bir ağlayan pasta yapiim bari deneyeyim burdaki tarifi güsel olursa sölerim sizde yapın,görüntüsü enfesss
canım sakın maydanoz suyu içmeee:1no2:yasakkelime
maydanoz düşük riskini tetikliyor.
çiçek şeker evet acıktım ben gidiyorum sizde dinlenin ben çok konuştum gidiimde yemek yiim en iyisi hadi gelin beraber yiyelim dicemm zor olacak buluşmak öptüm şimdilik :)
herkese meraba
TESEKKÜR ETMEK İSTEDİM
sizlere
yine bir delirtme söz konusu herhalde size ahalisini:::))))))
neyse kocaman öpüyorum siziii
kızlar ben nerdeyse 29 hafta oldummm
ve göbek capım 96 cm yani 1 mt capındayım cok komık değilmiiiii
ama seviyorum göbegimi, ve özellikle aksamları bize sov yapmasını
ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin ins
saglıcakla kalınnn
hasta olanlar için ben limon yiyorum gnde 3 -4 tane
birde aksamları diş diş sarımsakkkk:::=))))
zencefil cayı ve ballı karabiber
bu arad aöğle tatili bitti okula gitcen tekrar dönünce okurum öptm göbişlerden güzeller
arkadaslar konunuzun butunlugunu bölmüş gibi oluyorum ama sizler devamlı iletişim icinde oldugunuz ve takip ettiğiniz için size bi soru sormak istiyorum bende 28 haftalık hamileyim ve bebesound fetal dinleme cihazı kullanan varmı aranızda onu merak ediyorum..yada bu alet hakkında bilgisi olan varmı onu merak ediyorum bende almayı dusunuyorum ama eger kullanımı zor bişise almak gereksiz olacak.bu arada bilmeyenler için bi acıklama yapayım bu alet anne karnındaki sesleri kulaklık yardımıyla bize dinletebiliyor tekmelerini ve plesantadan bebege giden besin maddelerinin sesini bile duymamıza yardımcı olabiliyor ve bunları kaydetmemimizi sevdiklerimizle paylasmamızı saglayabiliyormus cok da pahalı bi alet olmadıgı icin almayı dusunuyorum ama once kullananların yorumlarını almak istiyorum o yuzden fikri olan varsa bana yardımcı olabilirse memnun olurum..şimdiden tesekukrler..
teşekkürler butonu hk.
Evet sonunda oldu teşekkür butonunu bozduM yedek parçasıda olmadığı için mecburen kaldırmak durumunda kaldık.
anlayışınız için teşekkür ederiz...
İnanın elimizde olmayan sebeplerden oldu bu olay. Yoksa gereksiz teşekkür mesajları ile sayfaların dolmasını çok iyi önlüyordu. Bunun yerine Rep yani itibar butonunu kullanmanızı rica edeceğiz.
yazan kazen
kızlar bişey sorcam birileri bi ara yazmıştı günde 3-4 ceviz yemek iyi diye. ben hala yiyorum. aranızda yiyen var mı? eğer boşa yiyosam uyarın sonuçta çok kalorili boşa yemiyim.
kızlar bişey sorcam birileri bi ara yazmıştı günde 3-4 ceviz yemek iyi diye. ben hala yiyorum. aranızda yiyen var mı? eğer boşa yiyosam uyarın sonuçta çok kalorili boşa yemiyim.
dozkan her sabah kaç tane ceviz yediğimi sayamıyorum bile o kadar çok yiyorumki çok faydalı yemeye devam et bebeklerimizin beyin gelişimleri çok tan başladı ve doğuncaya kadar devam edecek ceviz,beynin gelişiminde çok önemli role sahip
rumelili alemmiş senin doktor ya. demek bebek daha iyiyüzmezmiş hehehehe.
çiçek ilaç olunca hemen tırsıyorum yine omega3 doktorda söylemedi. acaba yan etkisi falan var mıdır?
rumelili alemmiş senin doktor ya. demek bebek daha iyiyüzmezmiş hehehehe.
çiçek ilaç olunca hemen tırsıyorum yine omega3 doktorda söylemedi. acaba yan etkisi falan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?