2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar maydonozun hamilelikte pekte yararlı olmadığını duymuştum salatalarda dahi maydonaz yemiyorum
karabiberide abartmayın sizi terletir ve Allah korusun ateşiniz falan çıkabilir

bu arada dün akşam saat 22,30da kek yaptım ve ancak 23,30da yiyebildik siz 9dan sonra yemiyorsunuz bense yatana kadar devam ama cnm çok çekmişti en yapiimmm :))

bu arad aöğle tatili bitti okula gitcen tekrar dönünce okurum öptm göbişlerden güzeller

canım sakın maydanoz suyu içmeee:1no2:yasakkelime
maydanoz düşük riskini tetikliyor.

evet bende duymuştum maydonoz rahmi kastırıro ve doğum başlatabilio dikkat lütfen

çiçek şeker evet acıktım ben gidiyorum sizde dinlenin ben çok konuştum gidiimde yemek yiim en iyisi hadi gelin beraber yiyelim dicemm zor olacak buluşmak öptüm şimdilik :)

canım afiyet olsun mucuk

ben ilk aylar maydanoza aserdim limonlayıpo yiyordum dr bişey olmaz ye dedi hatta düşük tehlikem vardı halada yüyorum ben pek inanmıyorum kızlar ama siz bilirsiniz tabi

ende ögle yemegimi yedim elimde yarım limon yiyorum.....

bu arad aöğle tatili bitti okula gitcen tekrar dönünce okurum öptm göbişlerden güzeller

hoşcakal canım

canım ben aldım herkes işe yaramaz kaldırılıp atılacak desede dayanamadım,benim rahmim konum olarak baya bi arkada 25 hafta oldum ama hala ultrasonda bile görüntüm net değil,ben aldım işe yarıyor bence en azından içimi rahatlatıyor.ayrıca mikrofonu var onunla konuştuğumda tekmeleri savuruyor.ayrıca 2. hamileliktede kullanırım :ecrin_bebek:
ama şunu belirteyim o kadar süper bişi değil yani çok sessiz bi yerde dinlemen gerekiyor.telaşlı biriysen alma telaş yapabilirsin.

cicim ben bu teraziyi kullanmaya çalışıyorum ama ne işe yaradığını çözemedim :bbo:
madem verdiğimiz sitelerin adreslerine bu kadar takmışlar didik didik arama yapıyorlar butonu geri istiyoruz yazılarına bakan yokklava:
bi butonu geri getiremeyen yöneticiler bence hiç reklam aramayın sitenin her tarafı reklam dolmaya başladı.klava:klava:klava:

kızlar bişey sorcam birileri bi ara yazmıştı günde 3-4 ceviz yemek iyi diye. ben hala yiyorum. aranızda yiyen var mı? eğer boşa yiyosam uyarın sonuçta çok kalorili boşa yemiyim.

kızlar bişey sorcam birileri bi ara yazmıştı günde 3-4 ceviz yemek iyi diye. ben hala yiyorum. aranızda yiyen var mı? eğer boşa yiyosam uyarın sonuçta çok kalorili boşa yemiyim.

dozkan her sabah kaç tane ceviz yediğimi sayamıyorum bile o kadar çok yiyorumki çok faydalı yemeye devam et bebeklerimizin beyin gelişimleri çok tan başladı ve doğuncaya kadar devam edecek ceviz,beynin gelişiminde çok önemli role sahip

dozkan ben hala yiyorum canım....hiç aksatmadım...balığı o kadar sıklıkla tüketmediğim için cevizi alışkanlık haline getirdim.....omega 3 ten yana zengin olduğu içinde devam edicem doğum yapana dek.....ben balık hapı kullanmıyorum doktorumda vermedi zaten....piyasadaki birçok balık hapı balığın karaciğerinden olduğu için fayda yerine zarar getiriyor uzun vadede....ayrıca doktora kullanıyım mı dediğimde istersen kullanabilirsin ama çocuğun daha iyi yüzmez mesela ilerde dedi:))......

dozkancım şööle söyliim günde 3 4 ceviz yiyerek 200 e yakın kalori alacağına git olmega 3 al tableti 12 kaloricik hem omega3 deposu sonuçta ben öyle yapıorum.

sağol canım ya. ben de en baştan beri yiyorum ama şimdi kilolar korkutmaya başladı neyi kessem diye düşünmeye başlayınca aklıma geldi. o zaman cevize devam.:lepi:

kızlar konu omega 3 den açılmış o zaman söyliim piyasada efa 1200 die bi omega3 hapı var çok güvenilir ve kesinlikle balığın karaciğerinden değil. ama bu hap her eczanede yok araştırır bunu alırsanız süper.

rumelili alemmiş senin doktor ya. demek bebek daha iyiyüzmezmiş hehehehe.

çiçek ilaç olunca hemen tırsıyorum yine omega3 doktorda söylemedi. acaba yan etkisi falan var mıdır?

bana doktorum özellikle bunu almamı önerdi sanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin ben ceviz sevmediğim için yorum yapamicam

canım ceviz, incir (kuru) badem, süt bunlar bebegimiz için cok faydalı..............

bebegin kilolu olsun istıyorsan bunlara devam.............

ben hafta 3 akşam falan süt ceviz incir yiyorum....

abartmayalım...:CüvCüv::CüvCüv:

çiçek ilaç olunca hemen tırsıyorum yine omega3 doktorda söylemedi. acaba yan etkisi falan var mıdır?

bana sormamışsın ama atladım muhabbetinize hihoyyyt
omega3 ilaç değil canım sadece balık yağını içemeyenlere kapsül içine koymuşlar.yağını direkt yedinmi bilmiyorum ama rezalet bişi-tatlicadiarzu-

urla günde 3 tanede incir yiyorum ama bebek büyüsün derken ben hepten yuvarlak olmayayım.

valla alem adam...oda sevmiyor çok ilaç kullanımını.....bişeyin doğalı tüketme şansın varken niye haplarla vakit kaybedelim ki diyor bencede doğru söylüyor....ve ben her duyduğumu anlattıkça ona işte çoğu anne adayı birbirlerine "aaaaa senin doktorun sana şunu vermedi miiiiiiii" (aynen sesini incelterek ve uzatarak söyler) diye diye kafa karıştırıyorsunuz der.....ıspanakta çiğ tüketmeyi severim ama körpe bulamıyorum ki bu zamanlar...cevize devam dozkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…