2009 Nisan Anneleri buraya

cevizin kilo yaptığını bilmiyordum kızlar ama hamile kaldığımdan beri günde 1 kase ceviz yiyorum özellikle sabahları ballı ceviz süper

ama şimdi belli oldu bu kilolarımın sebebi 54den 64e 10 kilo az değil
ceviz yiyen hamişler cevizleri açık almayın kabuklu alın kırın öle yiyin açık satılan cevizler ilaçlanıyor bozulmasın die haberiniz olsun

sinehas yok canım yağını direk yada başka şekilde hiç tatmadım fikri bile hoşdeğil valla.
madem doğal diyosunuz çiçeğin söylediği markayı bi bakıyım bizim eczanede varmıymış.

bursasu bir kasede çokmuş gerçekten. bende işte 9 kilo aldım korkmaya başladım daha 3 ay var nerdeyse .

ben ceviz yediğimde kabarıyorum biraz alerjiğim sanırım::) efa 1200 bi kutuda satılıo eczaneye sorunca çoğu solgarın sattığı epa1300 ü satmaya çalışıo ama almayın onu. efa 1200 tamamen farklı dikdörtgen kutuda satılan bi omega3 içinde çok açıklamalı bi prospektüsü var ordanda balığın karaciğerinden yapılmadığını öğrenebilirsiniz kızlar. yinede tabiiki herşeyin doğalı güzel ama benim gibi doğalını tüketemeyenler için böyle alternatif yöntemler de mevcut.

kızlar inanmıyorum ya teşekkür butonu yok bende itibar puanlarından pu an veriyorum yazılanlara ve şu yazı çıktı
son 24 saat içinde normal olmayacak kadar çok konu değerlendirdiniz.biraz istirhat edin sonra tekrar deneyin
şakamı bu ya bu nebiçim i,ş

çiçek şimdi farkettim takvimde kullandığımız bebekler aynı. gene bir ikiz hamile durumu yaşamışız heheh

evet bizde son 24 saat içinde maksimum düzeyde reklam görüyoruz ama ne teşekkür edebilioruz ne de itibar butonunu 5*6 dan fazla kullanabilioruzz. gıcık bi durum

bursasu bence o terazi zaten teşekkürle aynı görevi görmüyo yani hangi mesaja tepki verdiğimiz anlatmıyo puan yükseltiyo okadar. zaten beceremedim de kullanmayı eror verdi.

kızlar ben kaçıorum yemek yapcam gelirim sonra öptüm hepinizi

herkese teşekkür inadına teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

itibar butonu ne kızlar ben bilmiyorum.

yazılarımızın üstüdeki terazi şekli varya arkadaşlar onlar.

orayı tıklayıp yazı hakkında yorum yapıp, puan verdiğinizde puanlar karşıdaki kişiye rap olarak dönüyor. belirli bi puan artışında yeşil kutulcuklarda artma oluyor.

kızlar bişey sorcam birileri bi ara yazmıştı günde 3-4 ceviz yemek iyi diye. ben hala yiyorum. aranızda yiyen var mı? eğer boşa yiyosam uyarın sonuçta çok kalorili boşa yemiyim.
Canım bende işyerine getirdim
Sabahları bir iki tane yiyorum
Abartmamak şartı ile tabiki de..

bende terazi falan anlamam teşekkür butonunu istıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evet ya
Bende anlamadım bu terazi işini kafamı karıştırdı iyicene..lülülülülülü

şemşamer bu site bir alem oldu valla şimdi teşekkür yerine teraziyi kullanalım desek kesin site bize dayanamaz ve çöker.hihoyyyt

heyyyyttt nefes alamıyorum yahu,işte tamda bu noktada yürümek yada ne biliim başka bir aktivite felan gerekiyor yadaaa tatlı tatlı uyumak oysa sadece azıcık yatıyor bu koltuk,şaşkın aşkıma sölemiştim bana ayrıyeten alalım bir kanepevari bişi arada yatarım azıcık diye ama arada kaynadık tabi,neysee ay yine unuttum ne diceğimi yahu,ceviz konusunda yiyin gari diciim,balık yağı küçükken çok içtim sıska bişeydimde ağlardım zayıfım diye bilseydim büyüyünce alınır hiç üzülmezdim meğerse boya gidiyormuş en arka sıralarda otururken çakmıştım azıcık ama onada neysseee,birde unuttum yine azıcık daha dolaniim geliyorum

kızlar size bişi soracağım.hormonlarmı beni alıngan yaptı iyice bilmiyorum :bbo:
benim kociş sanki eskisi gibi değil yaa gün geçtikçe uzaklaşıyor benden.çocuğa bişey olacak diye sanki 10 metre ilerden sarılacak artık,gece çok huysuz olduğu için aramıza yastık koyuyorduk şimdi yatakta bile yatmıyorbenneyaptımki
acaba gözünde çirkinleşmeyemi başladımda çocuk bahanesine sığınıyor:uhm:
hem bundan sonra sen kilo veremezsin alış bu haline demeye başladı,hemde dr erken doğum riskim var dedi diye uzaklaşıyor olabilirmi :sm_confused:
yaa bilmiyorum yoksa normalmi bu hareketleri

sinehas bence hem hormonların sana bir oyun oynuyor olabilir. hemde eşin erken doğum riskinden korkmuş olabilir.sonuçta eşin içinde bu bilmediği değişik bir dönem nasıl yapsa sana yaranacağını bilemez oyüzden öyle davranıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…