oslem1907 .!.:sayın uzman;biz teşekkür butonlarımızı geri istiyoruz zira heran sitede olan bizler sürekli yazılanlardan alıntı yaparak yazmak zorunda kalıyoruz oysa başka konularda fikir beyan etmek daha iyi,senide okudum diyebilmek için kafamızın etrafında çeviriyoruz elimizi kulağımıza,ilgilenirseniz çok seviniriz yada ilgilenebilecek bir adres gösterirseniz çok müteşekkir kalırız :)
kızlar size bişi soracağım.hormonlarmı beni alıngan yaptı iyice bilmiyorum :bbo:
benim kociş sanki eskisi gibi değil yaa gün geçtikçe uzaklaşıyor benden.çocuğa bişey olacak diye sanki 10 metre ilerden sarılacak artık,gece çok huysuz olduğu için aramıza yastık koyuyorduk şimdi yatakta bile yatmıyorbenneyaptımki
acaba gözünde çirkinleşmeyemi başladımda çocuk bahanesine sığınıyor:uhm:
hem bundan sonra sen kilo veremezsin alış bu haline demeye başladı,hemde dr erken doğum riskim var dedi diye uzaklaşıyor olabilirmi :sm_confused:
yaa bilmiyorum yoksa normalmi bu hareketleri
,sinehas ya ben ne yapiim ne diim sana bilmemki sen normal olarak yani biz aslında normal olarak çok alıngan olduk bende yanı dertten muzdaribim ama farklı valla üstüne atlayacam ne sarılması dicem ama kızacaksınız ama kızmayın zaten bizimki hiç yapmaz,sen çok güzelleştin diyor biliyorum diyorum çünkü yaradı gerçekten hamilelik banada ama öle işte o kadar,bu arada geçenlerde dayanamadım artık sen istesende bişi yapamayıs kurtuldun dedim göbek attı olurmu böyle şey ya terslik var diyorum bu işte bir terslik anca gülüyor hoşuna gidiyor şaşkının
Bende de durum aynı...sengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıen iyisi buradan teşekkür etmek terazi hakkım bitti sanırım.
biliyorum alınganım ama bu kadarda olmazki..
özlemcim senin durumunda aynı hakkaten :bbo: ne yapmamız lazım kızlar.adamı özledim ayol.boğpazına yapışıp yeter artık diyip atlayacam üstüne yakında Şeniz
butonumuzu geri verin sabrımız kalmadı kötükedihüso
cocuk olunca arıcazz bu günleriiiiiihaklısın urlacım bende bugün artık sabrımın taştığını anlatmaktansa direk üzerine uçmayı planlıyorum Şeniz
ne hale düştük yaw :roflol: doğumdan sonra çok ağlarda uyutmazsa bizi o zaman ne yapıcaz bilmiyom artık :roflol:
kızlar bişey soracam vajinal kaşıntı başladı başladı ne yapacağımı bilemedim doktorumu aradım yokmuş şehir dışındaymış adamıda arayıp rahatsız etmek istemedim bu konu yüzünden
ne yapacağımı bilemedim bu durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu ve krem falan kullanan oldumu
hoşgeldiniz 3 silahşörler:teytey::teytey::teytey::teytey:
Nasılsınız bakalım.............
dozkan yeni farkettim senin kan grubun negatif :1shok:
bi sorun yarattımı sana
hayır canım. eşiminkide negatif olduğu için kan uyuşmazlığı sorunu yaşamadık.kaydirigubbakcemile2
iyi yaa çok sevindim
bi an tereddüt ettim ama iyi bulmuşsunuz birbirinizi iki negatif kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?