2009 Nisan Anneleri buraya

sinehas ya ben ne yapiim ne diim sana bilmemki sen normal olarak yani biz aslında normal olarak çok alıngan olduk bende yanı dertten muzdaribim ama farklı valla üstüne atlayacam ne sarılması dicem ama kızacaksınız ama kızmayın zaten bizimki hiç yapmaz,sen çok güzelleştin diyor biliyorum diyorum çünkü yaradı gerçekten hamilelik banada ama öle işte o kadar,bu arada geçenlerde dayanamadım artık sen istesende bişi yapamayıs kurtuldun dedim göbek attı olurmu böyle şey ya terslik var diyorum bu işte bir terslik anca gülüyor hoşuna gidiyor şaşkının

Cevap: teşekkür butonlarımızı alabilirmiyiz lütfennnnnn

--------------------------------------------------------------------------------

Canım teknik bir arıza sebebiyle teşekkür butonu kalktı..Kazen açıklama yaptı..Şimdi tekrar yapabilmek aktive edebilmek için çalışıyorlar..Umarım en kısa zamanda teşekkür butonu gelecektir..Az sabır lütfen:)))
uzmancım bize cevap yazdıııı,uğraşıyolarmış arkideşler sıkın dişinisi az kaldı

canım hormanlardan bi alınganlık.................... bende var herkes oluyor
ama ben her zaman diyorum adamları boş bırakmayın cilve yapın nazzz yapın kuaföre gidin..................... çirkin görüyorsan kendini............. ben mesela yarın bi gideyim diyorum

eşine naz yap cilve yap arzuluyormuş gibi sen atla üstüne.........:dance::dance::dance::dance:

,

eheehhehe

en iyisi buradan teşekkür etmek terazi hakkım bitti sanırım.
biliyorum alınganım ama bu kadarda olmazki..
özlemcim senin durumunda aynı hakkaten :bbo: ne yapmamız lazım kızlar.adamı özledim ayol.boğpazına yapışıp yeter artık diyip atlayacam üstüne yakında Şeniz
butonumuzu geri verin sabrımız kalmadı kötükedihüso

haklısın urlacım bende bugün artık sabrımın taştığını anlatmaktansa direk üzerine uçmayı planlıyorum Şeniz
ne hale düştük yaw :roflol: doğumdan sonra çok ağlarda uyutmazsa bizi o zaman ne yapıcaz bilmiyom artık :roflol:

kızlar bişey soracam vajinal kaşıntı başladı başladı ne yapacağımı bilemedim doktorumu aradım yokmuş şehir dışındaymış adamıda arayıp rahatsız etmek istemedim bu konu yüzünden
ne yapacağımı bilemedim bu durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu ve krem falan kullanan oldumu

Bende de durum aynı...sengözlerimebaksanabkafamçokkarıştı

cocuk olunca arıcazz bu günleriiiiii

sen hazırlık yap akşama güzel güzel vakit gecırırnn.....

canımmmm cok normal................................. krem falan kullanma sıklıkl iç çamaşaırı degiştir

selinay bugünde yok...................................

kızlar artık önceki iç çmşırlarım(kilot) olmuyor sıkıyor artık yanlardan.....

benim birazşim var ondan sonrada cıkarım zaten kendinize iyi bakın.... yarın görüşmek üzere..............

ahhha ahhh valla ben bilmem söledim baştan bugünlerin acısı bebiş geceleri uymadıkça çıkacaktır diye ağlayacaktı nerdeyse ama ben niyeti bozmuşum hiçfarketmez valla kötü düşünmeyin ben içim neyse ağzımdakide o,birazdan uzman bana uyarı veririmiş anam ne korkarım ha valla sitediki insanların genel ahlakını bozmaktan ..... diyerek allah korusun

iyisin valla urla ben 2 aydır eski iç çamaşırlarını kaldırdım.artık tombul bir hamileyim.:CüvCüv:
özlem haklısın zaten adam atmaya yer arıyolar ama ossun hamileyiz sonuçta alınganız anlarlar bizi:ecrin_bebek:

kızlar bugün ne kadar sesiziz. bende aralık annelerini falan okuyorum. valla hamileliği hemen unutmuşlar bebeklerin derdine düşmüşler. gaz sancısı, göbek düşmesi, pamukçuk derken bebekli yaşamaya alışıyorlar.

ay ne cabuk sayfa ileliyo 2 saatte doldurmuşsunuz kızlarr

iyi yaa çok sevindim
bi an tereddüt ettim ama iyi bulmuşsunuz birbirinizi iki negatif kaydirigubbakcemile5

evet canım iyi tesadüf etti kan gruplarımız.eşim B negatif kızım ve ben A negatifiz bakalım oğluşumuzun kan grubu ne olacak.(kızım sağolsun kan grubu hariç bir gram bana benzemiyo ayak parmaklarına kadar aynı babası. oğluşun kemik yapısına baktı doktor bu seferki sana benziyor dedi bana bakalım ne süpriz çıkacak bebişimiz.):teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…