kızlar bugün ne kadar sesiziz. bende aralık annelerini falan okuyorum. valla hamileliği hemen unutmuşlar bebeklerin derdine düşmüşler. gaz sancısı, göbek düşmesi, pamukçuk derken bebekli yaşamaya alışıyorlar.
şemşamer sen miydin baharda evini yenilemek isteyen yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
evet canım bendim. fikir edinmek için bakıyorum işte. birden bire olmayacak yavaş yavaş başlayacaz bakalım. hayırlsı
kolay gelsin sana canım. benim evdede bir sürü tadilat yaptırılması gerekiyor ama bi türlü cesaret edip başlayamadım. tabi ben başlamadıkça ihtiyaçlarda artıyor.evin içinde inşaat çok zor ama benimde bir şekilde başlamam gerekecek.eve 9 senedir çivi çakmadık banyo mutfak hepsi eskidi haliyle.kafamçokkarıştı
kızlar bugün ne kadar sesiziz. bende aralık annelerini falan okuyorum. valla hamileliği hemen unutmuşlar bebeklerin derdine düşmüşler. gaz sancısı, göbek düşmesi, pamukçuk derken bebekli yaşamaya alışıyorlar.
kızlar bişey soracam vajinal kaşıntı başladı başladı ne yapacağımı bilemedim doktorumu aradım yokmuş şehir dışındaymış adamıda arayıp rahatsız etmek istemedim bu konu yüzünden
ne yapacağımı bilemedim bu durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu ve krem falan kullanan oldumu
kızlar size bişi soracağım.hormonlarmı beni alıngan yaptı iyice bilmiyorum :bbo:
benim kociş sanki eskisi gibi değil yaa gün geçtikçe uzaklaşıyor benden.çocuğa bişey olacak diye sanki 10 metre ilerden sarılacak artık,gece çok huysuz olduğu için aramıza yastık koyuyorduk şimdi yatakta bile yatmıyorbenneyaptımki
acaba gözünde çirkinleşmeyemi başladımda çocuk bahanesine sığınıyor:uhm:
hem bundan sonra sen kilo veremezsin alış bu haline demeye başladı,hemde dr erken doğum riskim var dedi diye uzaklaşıyor olabilirmi :sm_confused:
yaa bilmiyorum yoksa normalmi bu hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?