2009 Nisan Anneleri buraya

bende dekorasyon sayfalarını geziyom.

şemşamer sen miydin baharda evini yenilemek isteyen yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

evet canım bendim. fikir edinmek için bakıyorum işte. birden bire olmayacak yavaş yavaş başlayacaz bakalım. hayırlsı

kolay gelsin sana canım. benim evdede bir sürü tadilat yaptırılması gerekiyor ama bi türlü cesaret edip başlayamadım. tabi ben başlamadıkça ihtiyaçlarda artıyor.evin içinde inşaat çok zor ama benimde bir şekilde başlamam gerekecek.eve 9 senedir çivi çakmadık banyo mutfak hepsi eskidi haliyle.kafamçokkarıştı

sanada kolay gelsin canım. biz evi yeni aldık sayılır. evimiz olsunda nasıl olursa olsun dedik taşındık. aldığımızdan beride senin gibi çivi çakmadık artık başlama zamanı geldi . bebk te olunca ihtiyaçlar artacak izne ayrılma durumu gelan derken zorlanacaz belki çok fazla izinde alamayacam , bakalımartık. hakkımızda hayırlısı

şemşamer dediğin gibi ev olsunda bir şekilde içini artık yavaş yavaş yaparsınız.

Evet canım ya bugün çok sessiz..
Çoğu arkadaş yok bugün
2 gündür selinayda yok..:1shok:

canım zefiranlı su diye bişey var eczanelerde onu al onu kullan bendede olmuştu onunla yıkayınca geçti merak etme zararsız bişey.

canım kocişler bizi artık birazcık kutsal inek gibi görmeye başladı sanırım hatta benim bi arkadaşımın eşi karısı bebeği emzirirken bile süt kokuyo die yanına yaklaşamıodu psikolojik bişey sanırım-tatlicadiarzu-

KIZLAR 3 AY SONRASINA YATIRIM YAPALIM BİRAZ BEBEK BAKIMI İP UÇLARI PAYLAŞALIM İSTEDİM.

Bebeğinizi Ağlarken Sakinleştirmenin Püf Noktaları

Eğer bebeğinizin ağlama nedenini bulamıyorsanız, aklınızda kendinize bir kontrol listesi hazırlayın. Önce en son ne zaman karnını doyurduğunuzu düşünün, üç saat kadar önce doyurdunuzsa yemek yedirmeyi deneyin. Eğer daha yeni yediyse, bezini kontrol edin. Bezi temizse o an içinde bulunduğu ortamdan uzaklaştırmayı deneyin. Bu şekilde ağlama nedenlerini eleyerek neden ağladığını bulabilirsiniz.

Bebeğinizi Sakinleştirmenin Püf Noktaları:

*Ona emmesi için bir şey verin! Bebeğinizi emzirebilirsiniz, biberon, emzik ya da diş kaşıyıcı verebilirsiniz.
*Bebeğinizi hareket ettirin! Bebeğinizi sallamak, onu rahatlatacaktır. *Kucağınızda sallayabilir, sallanan koltuğa oturarak birlikte sallanabilirsiniz.
*Bebek arabasıyla ya da otomobille yolculuk da ona iyi gelebilir. *Bebeğinizle birlikte dansetmeyi de deneyebilirsiniz.
*Bebeğinize masaj yapın! Bebeğinizin karnını ovabilir ya da karnını üzerine yatırarak sırtını sıvazlayabilirsiniz. Eğer gaz sancısı varsa bu masaj onu rahatlatacaktır.
*Bebeğinize yakın olun! Bazı durumlarda ona sarılmanız, tek ihtiyacı olan şeydir. Kanguruyla bebeğinizi kendinize yakın tutmak, iyi bir çözüm olabilir.
*Bebeğiniz çok ağladığı zaman, ona sarılarak karanlık bir odaya gidip ona masal anlatarak ya da bir ninni söyleyerek onu sakinleştirebilirsiniz.
*Kalp atışlarınızı duymak, yeni doğanlar için oldukça sakinleştiricidir.
*Bebeğinizi yalnız bırakmayı deneyin!
*Eğer yukarıdaki çözümler işe yaramamışsa, bebeğiniz içinde bulunduğu ortamı çok gürültülü, çok kalabalık ya da çok ışıklı bulmuş olabilir. Bu durumda onu karyolasına ya da portbebesine yatırıp ışığı kapatarak başında bekleyebilir ve sakinleşip uyumasına tanık olabilirsiniz.

allah canını almasın çiçek teşekkürünü sevsinler gerçekten artık bölemi teşekkür etsk ne yapsak bende teşekkür ederim şeker

oğlum küçükken gece durmadğı zamanlarda babası alıp arabayla gezdirir sakinleştirirdi:)

yolculuğu çok seviyodu, otobüste felan hep uyuyarak gider gelirdi. o zamanlar kolayıd ama şimdi zor oluyor. çünkü çok geveze.
hatta bi keresinde gündüz yolculğu esnasında okaadr çok konuşmuştuki, şoför isyan etti. delikafaduldentamda arkasındaki koltuktaydık. "abla yeter ne olur sustur çocuğu . başım patladı "demişti adamcağız. tüm mola larda illa ben kullanacam arabayı diye tutturmuş. zor almıştım şoför koltuğundan. :roflol:

şimdi böyle giderse teşekkürede teşekkür etmek lazım yoksa gördüğümü nerden anlayacaksınız değil mi? Bitsin artık bu çile biz teşekkür tuşumuzu istiyoruz heryere yetişiyolar bir bu sorunu çözemedi yöneticiler alooooooooo.

ben kaçtım şekerler yavaştan,evden açarım,bir kuaföre gidiim kaşmaş işlem görsün öptüm siziiii,en güzel akşamlar inşallah

ya işte böyle kızlar şemşamerin dediği gibi küçükken konuşsada bi derdini anlasam dersiniz sonrada para verseniz susmazlar.

Görüşürüz özlem
Dozkan bilgiler için teşekkürler
Şemşamer bazı çocuklar öyle
Benim görümcemin oğluda bigün çok ağlamış gece
Maaile gece turuna çıkmışlar Arabada susmuş cocuk
Bakalım biz neler yaşayacağız..

evet glnm bakalım neler yaşanacak. ikinci çocuklarda çok farklı oluyor deniliyor. bakalım biz neler yaşayacağız.

bu gün sıkıcımıyız neyiz yahu acaba 35. haftaya günmü saysam benin dr um saçlarımı boyamam konusunda bi kısıtlama getirmedi ben de boyatmadım ama artık iyice maymuna döndüm bence bebekler oluncada öyle onları bırakıp 2 saat 3 saat kuaförde olamam boyatsammı sizce ne düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…