2009 Nisan Anneleri buraya

canım boyatmanın iyi olmayacağını biliyorum ben, neticede içinde güçlü kimyasallar var. benimde çoktandır uzadı saçlarım. ilk defa boyattırıp röfle yaptırmıştım büyük bi hevesle. sonra hop diye hamile kaldık ve bişey yapamıyom ne yapalım bebğimizden önemlimi. ayrıca doğumdan sonrada emzirme dönemi var . o zaman boyatılırmı bilmiyorum.

şenay al benden de o kadar bende maymuna döndüm.bende bebekler doğduğunda zaten süte karışır diye düşünüp boyatamayız diyorum. hamileyken acaba plesanta biraz korumaz mı. ilk üç ay gerçekten boyatmak tehlikeli dediler anladık ama ben internette o kadar araştırdım bir tane saç boyatmak kesin tehlikeli diye yazı görmedim. zaten ona kalsa kullandığımız şampuanlar falanda kimyasal. benim de kafamda bu konu dönüyor kaç gündür.

ne bileyim kızlar ya kaç senedir röfleli kullanıyodum hamile kalmak içinde en kötü durum röfleli olmak yarı sarı yarı kahve şimdi iyice platine yakın olmak istiyorum ay bilemedim kendimi böyle çok kötü hissediyorum 32. haftada boyatayım diyorum

bu senenin modası zaten kahve ve sarıydı canım. benimde normaldi siyah saçım kahve ve sarı yaptırmıştım. şimdi üç renk oldu. :roflol:

benim doktorum da hiçbi kısıtleme getirmdi ben boyatıorum zaten organik boyayla her ay. bi problem yok çok şükür. zaten organik boyalar cevizden falan yapılıo kimyasalı çok az

Ben ilk aylarda bioderin saç dökülmesine karşı
Doktor kullanmama izin vermedi
Saçlarımda boya olmadığı için bilemiyorum
Kimyasallar bu aylarda da etkiler sanırım
Emzirirkende boyatılmaz zaten...
Sabredeceğiz bebişler için bir süre...

arkadaşlar hala ordamısın bilmiyorum ama ben yeni girabildim ve okuyabildim.
işler yoğun bu ara haftaya tse ıso tetkikimiz var..
ama bikaç bişey yazmadan edemiyeceğim.
cevizden balıktan bahsetmişsiniz.
ben zaten "denizden babam çıksa yerim" felsefesinde biri olduğum için bu anlamda yeme alışkanlığım çok değişmedi.
aslına bakarsanız beslenme olarak çok farklılıklar yok hayatımda yanlızca zararlı olanları çıkardım.
kola,sosis,çiğ köfte,kokoreç.,fast food(yanlız bazen dayanamayıp burger kinge koştuğum olmuyor değil:))
anlayacağınız öle çok pimpirikli bir hamile değilim ben!!
haftasonu bir tanıdıkla karşılaştık oda hamile 25. haftasında.bana durmadan yok süt içiyormusun yok ceviz yiyormusun.ben işte 5 kilo ceviz bitirdim sen nekadar yedin falan!!!!
ay ne bileyim ben ya kilosunu tartmıyorum ki ben sağolsun canım babam bildiği biyerden alıyor kırıp getiriyor!!

saçlarımda boya vardı. ama hamile kaldığımdan beri hiç boyatmadım. zararlı oluğ olmadığı konusunda uzmanlar bile karar vermiş durumda değiller ama..
benim boyatmama sebebim artık doğumdan sonra başka bir renk yapmak istiyorum kafamdakiler bira olsun geçsin istiyorum..
artık doğumdan sonra bi 10000km bakımına gireriz:))

valla saçlarım kilolarım pek dert değil bana çünkü istedikten sonra insan her haliyle güzel olmayı başarabilir.
benim bu ara sıkıntım.hareketlerimin kısıtlanıyor olması. merdiven çıkarken yada bir iş yaparken nefes nefese kalıyorum.
bazen sizede oluyormu bilmiyorum hamile olduğumu unutuyorum.kendimi hafif hissediyorum.hatta her sabah aaa ben hamileyim ya gerçekten değip karnımı kontrol ediyorum.
bazende kendimi dehşet ağırlaşmış hissediyorum nefes alamıyorum...
hamileliğin getirilerini tek tek yaşarken hepsinin tadını çıkarıyorum!!!
göbeğimle salınarak yürüyorum.işyerine taytla mini elbiseyle gelebiliyorum(normalde yasak tayt),toplantılarda rahat sandalye önceliğimi kullanıyorum:))

aslına bakarsanız bu durum hoşuma gitmiyor değil gün geçtikçe ki günler çok çabuk geçiyor.
bu durumdan kurtulmak istemiyorum.ohh hamilesin bir ilgi bir alaka..
asıl bundan sonrası ne olacak belli değil.bir sürü değişiklik hayatında.herşeyden önce yeni bir can evin içinde.ağlayan sürekli bakım isteyen.sonrası birazz korkutmaya başladı beni sanırım!!!!
bide uzun süre işten uzak kalmakkk aman ne bileyim benn yani..
hepinizi öpüyorum..
yarın görüşürüz..

Bende elbisemi rahatlıkla giyebiliyorum iş yerinde..
Çok yakıştırıyorum kendime hamileliği
Çok şirin oldum yaa:)))
Şunu söylemek gerekirse her bayana yakışıyor hamilelik :))kaydirigubbakcemile2

bi günde yazamadıklarımı arka arkaya sıraladım iyi oldu.
gün boyu hem çalışıp hem cevap yazabilen sürekli online arkadaşları takdir ediyorum

teşekkürler butonu yokmuş varsın olmasın..
gün boyu vaktini ayrıp paylaşımda bulunan herkeze çokkkkkk teşekkürler:))))

selam arkadaşlar.... geçmişi okumak isteim ama biraz daha beklesin bi selam vereyim dedim....

ve bi sorum var çok önemli... özellikle tecrübeli annecikler..... hatırlarsınız daha önce bel yani kuyruk:) ağrımdan bahsetmiştim...artık iyice arttı ve bacağımı kımıldatamıyorum resmen sürünerek okula gidiyorum.... ayakta sadece sağ bacağımla kalçam batıyo ama oturunca mahvoluyorum yatakta dönemiyorum... oturup kalkamıyorum... dün şööle bi dokundum ve benim KUYRUK KEMİĞİMİN SAĞ TARAFI ŞİŞ GİBİ... resmen kemik sağa doğru kaymış gibi ve şiş sanki.... KORKTUM......
1) KEMİK ŞİŞER Mİ?
2)BU VUCUD DOĞUMA HAZILANDIĞI İÇİN Mİ OLMUŞTUR?
3) NORMAL Mİ SİZLERDE DE VARMI YOKSA BEN DR GİTMELİ MİYİM PAZARTESİ ZATEN GİDECEM AMA ACELE ETMELİ MİYİM...
karar veremedim sizlere bi sorayım dedim.. herkese sağlıklı günler diliyorum aman dikkat edin zor bu dönem. Allah yardımcımız olsun.. ben geçmişe gideyim tekrar:)
nolur cevapsız bırakmayın...... iyi akşamlar....

canım yeni okuduum için cevap şimdi:) ben iki hafta önce aynı sorunu yaşadım 1 hafta çektim.. dr aradım "canesten" diye bi krem verdi sürünce rahatladım ama ben aramakta geç kasldıım için kalıcı çözüm olmadı )5 gün kullandım) ve dr gittiimde bana fitil vermişti... biraz gıcık bişiy ama şu an bişiy yok hamdolsun.... geçmiş olsun çok sıkıntılı bişiy gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…