Hayırlısı olsun bakalım..evet glnm bakalım neler yaşanacak. ikinci çocuklarda çok farklı oluyor deniliyor. bakalım biz neler yaşayacağız.
bu gün sıkıcımıyız neyiz yahu acaba 35. haftaya günmü saysam benin dr um saçlarımı boyamam konusunda bi kısıtlama getirmedi ben de boyatmadım ama artık iyice maymuna döndüm bence bebekler oluncada öyle onları bırakıp 2 saat 3 saat kuaförde olamam boyatsammı sizce ne düşünüyosunuz
ne bileyim kızlar ya kaç senedir röfleli kullanıyodum hamile kalmak içinde en kötü durum röfleli olmak yarı sarı yarı kahve şimdi iyice platine yakın olmak istiyorum ay bilemedim kendimi böyle çok kötü hissediyorum 32. haftada boyatayım diyorum
bu gün sıkıcımıyız neyiz yahu acaba 35. haftaya günmü saysam benin dr um saçlarımı boyamam konusunda bi kısıtlama getirmedi ben de boyatmadım ama artık iyice maymuna döndüm bence bebekler oluncada öyle onları bırakıp 2 saat 3 saat kuaförde olamam boyatsammı sizce ne düşünüyosunuz
Maşallah canım oğluşuna..
Çok güzel günler geçiriyoruz
Hayırlsıyla doğduklarında daha heyecanlı ve de yorucu günler bizi bekliyor...
Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sağlıkla alalım bebişleirmizi kucağımıza...:Saruboceq:
SAOL CANIMM
olmuşsunuzdur canım 1 kg ben de merak ediyorum. ama genelde gebeliksitelerinde yazar gramlarla aynı oluyor benim oğlum.günaydınnnnnn
ay 1 kilo olanlara maşallah. Bende cmt gidicem doktora inşallah 1 kiloyu bizde görmüşüzdür. Nedense 1 kiloyu geçince içim daha rahat edicek gibi.
teşekkürler Türkiye:)
çiçek alemsinnn yaaa teşekkür butonu çok dokundu bize meğer ne lazım bişey miş dimi yaa
kızlar evet bugün bi uyuşukluk var bande de
sizi okuyorumda cevap vermeye üşeniyorum. ,
ya ben şirvanı merak ediyorum.
iki gündür hiç uğramıyor. inşallah herşey yolundadır. :uhm:
Bende elbisemi rahatlıkla giyebiliyorum iş yerinde..valla saçlarım kilolarım pek dert değil bana çünkü istedikten sonra insan her haliyle güzel olmayı başarabilir.
benim bu ara sıkıntım.hareketlerimin kısıtlanıyor olması. merdiven çıkarken yada bir iş yaparken nefes nefese kalıyorum.
bazen sizede oluyormu bilmiyorum hamile olduğumu unutuyorum.kendimi hafif hissediyorum.hatta her sabah aaa ben hamileyim ya gerçekten değip karnımı kontrol ediyorum.
bazende kendimi dehşet ağırlaşmış hissediyorum nefes alamıyorum...
hamileliğin getirilerini tek tek yaşarken hepsinin tadını çıkarıyorum!!!
göbeğimle salınarak yürüyorum.işyerine taytla mini elbiseyle gelebiliyorum(normalde yasak tayt),toplantılarda rahat sandalye önceliğimi kullanıyorum:))
kızlar bişey soracam vajinal kaşıntı başladı başladı ne yapacağımı bilemedim doktorumu aradım yokmuş şehir dışındaymış adamıda arayıp rahatsız etmek istemedim bu konu yüzünden
ne yapacağımı bilemedim bu durumla karşılaşan arkadaşlar oldumu ve krem falan kullanan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?