2009 Nisan Anneleri buraya

bu soruma bi cevapppp biras tekrar oluyo ama.... çok zor durumdayım beeeennn...

özellikle tecrübeli annecikler..... hatırlarsınız daha önce bel yani kuyruk:) ağrımdan bahsetmiştim...artık iyice arttı ve bacağımı kımıldatamıyorum resmen sürünerek okula gidiyorum.... ayakta sadece sağ bacağımla kalçam batıyo ama oturunca mahvoluyorum yatakta dönemiyorum... oturup kalkamıyorum... dün şööle bi dokundum ve benim KUYRUK KEMİĞİMİN SAĞ TARAFI ŞİŞ GİBİ... resmen kemik sağa doğru kaymış gibi ve şiş sanki.... KORKTUM......senağlamasenağlamasenağlama
1) KEMİK ŞİŞER Mİ?
2)BU VUCUD DOĞUMA HAZILANDIĞI İÇİN Mİ OLMUŞTUR?
3) NORMAL Mİ SİZLERDE DE VARMI YOKSA BEN DR GİTMELİ MİYİM PAZARTESİ ZATEN GİDECEM AMA ACELE ETMELİ MİYİM... CADIARZU
karar veremedim sizlere bi sorayım dedim.. herkese sağlıklı günler diliyorum aman dikkat edin zor bu dönem. Allah yardımcımız olsun.. ben geçmişe gideyim tekrar:)
nolur cevapsız bırakmayın...... iyi akşamlar....a.s.
--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar,urlacım beni çok merak etmişsin saol canım.........................

dozkanla glnm sizde merak etmişsiniz teşekkürler kızlar merak edilmek güzelmiş heheh.......................
çeneniz düşmüş oku oku bitiremedim valla.................................
hasta olanlar geçmiş olsun....
dün misafirim geldi akşam yemeğe ondan giremedim bu günde sabah ayrıntılıya gittim sonrada oğluşumun okuluna ve bebişim 1.260gr olmuş maşallah braz önden gidiyomuş hayırlısı bakalım sağlıda gayet iyiymiş bütün ölçümleri normal çıktı.................darısı başınıza kızlar................................................

valla gedacım kesin kalsiyum eksikliğin var canım doktorun calsiyum sandoz verir gibime geliyo...................bendede kramplar başladı,bence sen şiş hissediyosun sorun olacağı sanmıyorum pazartei gidince sorarsın........................

Canım tecrübeli annelere sormuşsun ama ben de bendeki olanı anlatayım
benim de aynen öyle kuyruk kısmım çok ağrıyo sol tarafa doğru
özellikle oturup kalkarken çok fena ağrı yapıyo
benim de son zamanlarda daha çok arttı ve bacağıma vuruyo artık
sol bacağımı sürükleyerek yürüyorum resmen
ben de perşembe gidicem doktora sorcam bakalım ne dicek:sm_confused:

selinay ruveyda çok teşekkürler... inşallah kötü bişiy yoktur... Allah razı olsun kızlar en azından içim rahatlar biras diye düşündüm.... inşallah pzt sorarım artık... ruveyda sana da geçmiş olsun canım sen benden önce sorarsan bana yaz:):) perşembeden sonra yine sık girerim inş..

ayy ben dikkat atmemeişim... sık giremeyince.... takvimler bozulmuş.... onu düzeltmeye çalıştım deneme yanılma kaç saat:)... en sonunda oldu ama yazmak istediğim sığmadı:) neyse buna da şükür... bu arada megul didem geçmiş olsun...

daha doğrusu tüm hasta olan arkadaşlara Rabbim acil şifa versin...

Tamam canım perşembe gidicem inş. bi sorun olmazsa
sorar sana da sölerim doktorun sölediklerini

günaydın arkadaşlar. geda, ruveyda geçmiş olsun. selinay sanada maşallah .merak edilmek fikrine katılıyom kaydirigubbakcemile5çok güzel bişey.

canım beni anlatmışsın. bazen hamile olduğumu unutup ani haraketler yapıyom. bazende acayip ağırlaşıyom.

Canım çok geçmiş olsun..
Bende çok yürüdüğüm zaman ağrı oluyor bacağımda..
Ama çok nadir
Sende ihmal etmeden doktora git..
Görüşmek üzre canım..

Maşallah oğluşuna
En önde giden sensin sanırım aramızda selinay..
Bende yarın gideceğim doktora
Bakalım hayırlısı..

Herkese günaydın bu arada..
güzel bir gün güzel nisan annelerinin olsun
Öpüyorum sizi..:1hug:

glnm şimdi fark ettim biz seninle aynıyız. kaydirigubbakcemile5ay olarak. benim ticker bir hafta önden gidiyo, yanlış yapmıştım o zman öylece kaldı.

seninki oğlan benimki kız, dünür olabiliriz haa ne dersin:jeyyar:

Bende takviminden takip ediyordum seni..
Demek aynı günlerdeyiz
Dünür oluruz canım:sm_cool:
Neden olmasın:jeyyar:

eeee bakalım hayırlısı acaba ultrasyon cıkan bebekle gelen bebek aynımı benımde bebişim beim babamın aynısı bacakları babası sanki tombiş tombiş......

saglıklı gelsinlerde kime benzerse benzesin...

sağol canımcığım iyiz maşallah sabah babayla millieğitime gittik işlerimiz vardı anca kendime gelebiliyorum selinayı gören varmı dünde yoktu galiba

bende onu sormuştum ama şükürkkkii gelmişş

teşekkürler bilgiler için.................

bence boyatma evet emzirirkende geciyomuş süte ama ben boyatmıyavcagım....

benimde röfleliydi ve agustos ayında şöyle i farklı kestireyım diyordum uzun saclarım hamile kalınca kaldı kestırmedim boyamayoda düşünmüyorum ama bellide olmaz dogumdan sonra bi kestircem sonrasına karar verırısızz artık

evet bende korkuyorum gelecekten.................

oy maşalllah ogluna bizde 24 ocakta gidecegiz bakalımmm

daha sonraki ay doktorumuz ve hastanemiz degişiyorr

özel hayat hastanesinde dogum yapacagım

günaydın kızlar..
selinay hoşgeldin merak ettik tabi..
ben şirvanı çok merak ediyorum. hiç bu kadar kaybolmazdı..
inşallah bugün gelir.
bide megul en son şiddetli karın ağrısı çekiyorum demişti.
dün hiç uğramadı onuda merak ediyorumm....
dün gece bi rüya gördüm rüyamda didem doğum yapmış.. didem 1981 hemde bu hafta ve bebek 3000 gr. çok sağlıklı bebeğim herşey yolunda filan yazmış. hayrolsun hiçde aklımda yoktu.
kızlar uyumakta zorluk çekiyoruz demişsiniz benimde tam tersi uyanmakta zorluk çekiyorum. akşam bi yatıyorum sabaha kadar deliksiz sabah çalar saatezor kalkıyorum. erken yattığım halde uykumu alamıyorum.. kafamçokkarıştı sanırım 27/28. haftalarda uyku olayı tekrar ediyormuş. ilk aylardaki sızmalar yaşanabilir diyordu. her hafta değişiyor insan . hamilelik süprizlerle dolu. :teytey:

ben 1 haftadır geceleri 10 kere uyanıyorum lavaboya falan ama uyandımmıda uyuyamıyorum zaten gripim burnum tıkalı delircemmmm

kızlar ocak anneleri şafakları 5-6-7-8 ay cok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bazıları dogurmuş

biriside bugun gitmiş doguma ay ne güzel ya....................

ay ay okuyunca insan heyecan yapıyor şafaklar azalmış

geçmişi okuyom ara ara , buna çok güldüm yaa. allah iyiliğini versin emi . bunu smsn de dağıtmalıyım.

BENDE DÜN BİRAZ BAKTIM OCAK ANNELERİNE..
çok güzel yaa dediğin gibi çok az kalmış.
sezeryanlar çoğunlukta ama yaa...
hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…