ay kızlar şubat annelerinden 2 kişi dogumuşşşşşşşşşşşş
sus kız dozkan aman allah korusun de......................
günaydın arkadaşlar. geda, ruveyda geçmiş olsun. selinay sanada maşallah .merak edilmek fikrine katılıyom kaydirigubbakcemile5çok güzel bişey.
canım beni anlatmışsın. bazen hamile olduğumu unutup ani haraketler yapıyom. bazende acayip ağırlaşıyom.
Canım çok geçmiş olsun..
Bende çok yürüdüğüm zaman ağrı oluyor bacağımda..
Ama çok nadir
Sende ihmal etmeden doktora git..
Görüşmek üzre canım..
Maşallah oğluşuna
En önde giden sensin sanırım aramızda selinay..
Bende yarın gideceğim doktora
Bakalım hayırlısı..
Herkese günaydın bu arada..
güzel bir gün güzel nisan annelerinin olsun
Öpüyorum sizi..:1hug:
kızlar günaydın umarım ağrısız sızısız problemsiz bir gün geçirirsiniz:)
eeee bakalım hayırlısı acaba ultrasyon cıkan bebekle gelen bebek aynımı benımde bebişim beim babamın aynısı bacakları babası sanki tombiş tombiş......
saglıklı gelsinlerde kime benzerse benzesin...
bende onu sormuştum ama şükürkkkii gelmişş
teşekkürler bilgiler için.................
bence boyatma evet emzirirkende geciyomuş süte ama ben boyatmıyavcagım....
benimde röfleliydi ve agustos ayında şöyle i farklı kestireyım diyordum uzun saclarım hamile kalınca kaldı kestırmedim boyamayoda düşünmüyorum ama bellide olmaz dogumdan sonra bi kestircem sonrasına karar verırısızz artık
evet bende korkuyorum gelecekten.................
oy maşalllah ogluna bizde 24 ocakta gidecegiz bakalımmm
daha sonraki ay doktorumuz ve hastanemiz degişiyorr
özel hayat hastanesinde dogum yapacagım
günaydın kızlar..
selinay hoşgeldin merak ettik tabi..
ben şirvanı çok merak ediyorum. hiç bu kadar kaybolmazdı..
inşallah bugün gelir.
bide megul en son şiddetli karın ağrısı çekiyorum demişti.
dün hiç uğramadı onuda merak ediyorumm....
dün gece bi rüya gördüm rüyamda didem doğum yapmış.. didem 1981 hemde bu hafta ve bebek 3000 gr. çok sağlıklı bebeğim herşey yolunda filan yazmış. hayrolsun hiçde aklımda yoktu.
kızlar uyumakta zorluk çekiyoruz demişsiniz benimde tam tersi uyanmakta zorluk çekiyorum. akşam bi yatıyorum sabaha kadar deliksiz sabah çalar saatezor kalkıyorum. erken yattığım halde uykumu alamıyorum.. kafamçokkarıştı sanırım 27/28. haftalarda uyku olayı tekrar ediyormuş. ilk aylardaki sızmalar yaşanabilir diyordu. her hafta değişiyor insan . hamilelik süprizlerle dolu. :teytey:
Allah korusun canım hepimizi. umarım bütün bebekler gününü tamamlar güzel güzel gelir kucaklarımıza. bu tatlı telaşlarda bir anı olarak kalır bize.:Saruboceq::Saruboceq:
Allah korusun canım hepimizi. umarım bütün bebekler gününü tamamlar güzel güzel gelir kucaklarımıza. bu tatlı telaşlarda bir anı olarak kalır bize.:Saruboceq::Saruboceq:
Evet canımduyduğum kadarıyla erken doğan bebeğin bakımı çok zor oluyormuş . gününü tamamladıktan sonra normale dönüyormuş .inş. hepimiz zamanında olur.
bu arada hala teşekkür butonları yok kızlar......................
eysan
Nilüfer
Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Kars
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Aug 2008
--------------------------------------------------------------------------------
Bız dun 28 haftayı bıtırdık 59la hamıle kaldım 60kıloyum
mart annelerini gezerken eysanı gördüm bu hatun bizim topikte degilmiydii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?