2009 Nisan Anneleri buraya

ay baksana kızzz okuyun onlar 1,5 ay önce falan dogurmuşlar hele bi erkek bebegın resmi var bakın ne güzel allahım günlerimizde dogurmayı nasip etsin...........................

ben sac bantımı almadım buygun alıcam bide emzik çantamıza onlarıda koyalım...... tamam. olucak.....

urla kırk kere deyince olurmuş. sen bu acelecilikle hepimizden önce doğuracaksın valla.

sus kız dozkan aman allah korusun de......................

Allah korusun canım hepimizi. umarım bütün bebekler gününü tamamlar güzel güzel gelir kucaklarımıza. bu tatlı telaşlarda bir anı olarak kalır bize.:Saruboceq::Saruboceq:

duyduğum kadarıyla erken doğan bebeğin bakımı çok zor oluyormuş . gününü tamamladıktan sonra normale dönüyormuş .inş. hepimiz zamanında olur.

sağol canım benim,kendine dikkat et ani hareketler yapma bence artık,hele 9. ayda temizlik fln yapmayın artık kızlar ............................................

evet sanırım öle canım bu gidişle sezeryan olmam inşallah...........................

kızlar günaydın umarım ağrısız sızısız problemsiz bir gün geçirirsiniz:)

teşekkürler canım..........................

seninde az kalmış urlacım doktora gitmene hayırlı haberlerle dönersin inşallah............

sağolun canım,şirvandamı yok onunda işleri vardır kesin............................
kız ne güzel işte uyu uyuyabildiğn kadar eninde sonunda sendede gece gezmeleri başlayacak çünkü ne kadar geç olursa o kadar iyi........................

Allah korusun canım hepimizi. umarım bütün bebekler gününü tamamlar güzel güzel gelir kucaklarımıza. bu tatlı telaşlarda bir anı olarak kalır bize.:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah dozkancım sağlıkla atlatsaydık doğumları..............................................

Amin inşallah
Tüm anne olacakları Allah korusun...:Saruboceq:
duyduğum kadarıyla erken doğan bebeğin bakımı çok zor oluyormuş . gününü tamamladıktan sonra normale dönüyormuş .inş. hepimiz zamanında olur.
Evet canım
İnşallah hepimiz gününde doğum yaparız..:Saruboceq:

bu arada hala teşekkür butonları yok kızlar......................

amin......................................................

eysan
Nilüfer

Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Kars
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Aug 2008

--------------------------------------------------------------------------------

Bız dun 28 haftayı bıtırdık 59la hamıle kaldım 60kıloyum

mart annelerini gezerken eysanı gördüm bu hatun bizim topikte degilmiydii....

dedektif urla iş başında Çok üzgünüm çoook

evet urla eysan bizim annişlerden ama sanırım ne olur ne olmaz diye mart annelerinede katılıyor .bebiş süpriz yaparsa diye herhalde.

rehavet kullanıcısından alıntı
canım normal doğumda bana şart gibi geliyor..dr hemşire ebe herkes görüyor..ben kendi adıma rahat olmam lazım ondan yani..

bide bişey anlatacağım.ablamın arkadaşı ebe o anlatmıştı..abartı falan değil yani...temizliğine pek fazla dikkat etmeyen bir topluluk var..ismini zikretmeyeyim burda.işte onlardan biri doğuma gelmiş..neyse masaya yatırıyorlar ama manzara berbat...o kadar fazla uzamışki hiçbirşey görünmüyormuş...oradaki bitlerden başka ciddiyim bit kaynıyormuş...dr un midesi bulanmış görür görmez öğürmüş zaten...alın götürün şunu temizleyin demiş...insanlar midesi bulana bulana jilet yapmışlar aman allahım hemen etfaı falan temizlemişler...bitlerin düştüğü yerlere hep çamaşır suyu döküp temizlemişler...çok kötü bir deneyimdi diyor...yazık valla doğumu yaptıranada temizleyenede

alıntıdır....

mart annelerinde agda yaptıranlarda okudum sizlerle paylaşmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…