2009 Nisan Anneleri buraya

evet şemşamer gıcık oldum canım yaaaaaaaaaaaaa................

evet ayşan bizim topikte urlacım kiloyu kafaya takıyoya bide oarayı yoklayım demiştir heheh.....................

dün akşam bebeğim çok hareketliydi.
dün bide sanırım yemeği fazla kaçırdım.nefes almakta çok zorlandım..
üstüne bide kıpır kıpır oynayınca.
sonra sıcak bi duş aldım sakinleşti.benimki su kuşu olcak herhalde benim gibi.
tavsiye ediyorum bebek rahat vermediğinde bi duş alın rahatlayınnn

güzel nisan anneleri herkese merhaba;

şuan geçmişi okuyamıyorum, bu sıra işler biraz yoğun,,,,

beni merak eden, etmeyen herkese oğlumla birlikte teşekkür ederiz.

allaha şükür herşey yolunda bir yaramazlık yok,,, umarım sizlerde iyisinizdir.

bebek doğduğunda da aynı taktik işe yarıyor canım. uyumadı mı, huzursuzlandı mı, bir duş baya faydalı oluyor.:lepi:

arasıra ben burdayım dede merakta bırakma bizi. kızlar zaman ilerledikçe insan daha çok merak ediyor acaba yoklamamı alsakhihoyyyt

URLA ay o neydi öle yaa nasıl duruyor o öyle allah korusun hastanelerde çok pis aslında ne pis insanlar geliyor. off tetenozda olmadım ben mikrop kapmasam bari..
selinay gece gezmeleri başlamaz inşallah.. şimdilik uyuyorum bi problem yok. ama benim göbeğimde çok büyük değil belki ondan rahatımdır.

hoş geldin şirvan

hastanede yatarken urlanın anllattığı olaya benzer olaylara çok şahit olmuştum. hastayı doğuma alırlarken yakınlarına sipariş verirlerdi, şunlar şunlar lazım ikide permatik. ayyyy nasıl utanırdım. sırf onu yaşamamak için doktordan yalvar yakar izin aldım imzalarımı attım eve çıktım. güzelce banymu yaptım , temizliğimi yaptım ertesi gün su geldi.

şirvan nerelerdeydin???

canım burdayımda fazla fırsatım olmadı bir kaç gündür,
buraya bir girdim mi çıkamıyorum... bu seferde masam işle doluyor,,
o yüzden 2 gündür açmadım...
bu gün de artık dayanamadım...sizleri özledim....
bir merhaba diyim dedim...

bu arada teşekkür butonunu çok kullandığımız için , tobik yöneticimiz sağolsun kaldırmış herhalde....

Aaa şubat annelerinden bir ziyaretçimiz var. Denizcb nasılsın canım?

:))))İyiyim,napayım,bir de nisan annelerine bir göz atayım dedim.
Son aya girdim artık,geri sayım başladı yani. Bu ay sonu iznim başlıyor.
Ama artık ciddi ciddi zorlanmaya başlıyorum.
Senin nasıl gidiyor gerçi Ağustos annemizden alıyorum haberlerini:)))

bende bakıyorum arasıra size naapıyosunuz diye. geçen gün şişliklerden bahsetmişsin . inanamadım senin o kibar eller ayaklar nasıl tombul olur ya. gözümde canlandıramadım.şafak kaç oldu senin.:CüvCüv:

arasıra ben burdayım dede merakta bırakma bizi. kızlar zaman ilerledikçe insan daha çok merak ediyor acaba yoklamamı alsakhihoyyyt

eşim geçen gün kardeşimin eşinin iş yerini aramış, , ulaşamamış , not bırakmış, acil beni arasın diye... cep tel de evde kalmış, kardeşimden eşimin numarasını istemiş , acil aramak için ,,,, tabii bunlar hemen panik,,
bana birşey oldu falan zannetmişler,, ortalığı birbirine katmışlar....

:)) biz çok güldük : erken doğum yapıyorum zannetmişler....
eşime kızdık sonra bir daha böyle yapma diye,, gerçi adamcağızında bir suçu yokta aklıma bile gelmedi diyor,,,, kardeş işte herşeyi düşünüyor.... :1hug:

HOŞGELDİN CANIM

ay sorma ne insanlar vardır tabii........

ee neden olmadın tetanoz ....

ah deniz izmirdeki günlerde aklına gelirmiydi üçümüzün birden hamile hamile dolaşacağı.

kızlarrr günaydııın,bugünde bende bir ağırlık var böleee bir canım sıkkın bi içim bayık ne biliim,kocamı özledim galiba allah,bundan fazla ayrılık vermesin,geda ağrısından bahsetmiş bende sol kalçamdan çekiyorum ya yatakta dönemiyorum sol bacak bitimimden nerdeyse bacak arama vuruyor ağrısı deli olacam hayır ne alaka diyorum ama benim bebiş genelde hep solda daha önce böyle bir problemimde yoktu,hatta sağ bacağımda problem var geçirdiğim kaza sebebiyle ama o ağrımıyor diğeri ağrıyor çekiyor bi değişik bişi,erken dr. gidipte öğrenen olursa yazsın lütfenn

bizim kızlar siz ne zaman kullanacaksınız izinleri,
ben son üç haftayı kullanmayı düşünüyodum ama oğlumun bakıcısı işi bıraktı mecburen hepsini kullanacam oda şubat 24 e denk geliyo

kızlar ya bu bacak ağrıları kalça ağrıları normal yani artık iskelete baya yük bindi hepten değişti. bazen bazı yerlerimiz zorlanıyor normal yani.benimde bazen kuyruk sokumumdan dolayı yürüyemediğim oluyor. özellikle kendimi çok yorduğum günlerde. yani çok eğil kalk iş yaparsam sonrasında ağrı çekiyorum.

Evet aynen öyle ben de inanamıyorum.Sabahları ve akşamları daha vahim oluyorlar.
Eski hallerine dönecekleri günü hayal ediyorum sürekli:)))
Benim Şafak net değil henüz.
Şubatın 9 u ile 13 ü arasında bir gün olacak ama.Yani 30 gün bile yok artık.
Düşündükçe heyecan basıyor beni.Sonra da neyse daha 1 ay var diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..

bizim kızlar siz ne zaman kullanacaksınız izinleri,
ben son üç haftayı kullanmayı düşünüyodum ama oğlumun bakıcısı işi bıraktı mecburen hepsini kullanacam oda şubat 24 e denk geliyo

ben dayanabildiğim kadar devam edeceğim. mümkünse son iki hafta anca bırakırım çalışmayı. bütün gün buralarda olmamdanda anlayacağınız üzere işim rahat ama yol biraz yoruyo o kadar.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…