ah deniz izmirdeki günlerde aklına gelirmiydi üçümüzün birden hamile hamile dolaşacağı.
Evet aynen öyle ben de inanamıyorum.Sabahları ve akşamları daha vahim oluyorlar.
Eski hallerine dönecekleri günü hayal ediyorum sürekli:)))
Benim Şafak net değil henüz.
Şubatın 9 u ile 13 ü arasında bir gün olacak ama.Yani 30 gün bile yok artık.
Düşündükçe heyecan basıyor beni.Sonra da neyse daha 1 ay var diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..
URLA ay o neydi öle yaa nasıl duruyor o öyle allah korusun hastanelerde çok pis aslında ne pis insanlar geliyor. off tetenozda olmadım ben mikrop kapmasam bari..
selinay gece gezmeleri başlamaz inşallah.. şimdilik uyuyorum bi problem yok. ama benim göbeğimde çok büyük değil belki ondan rahatımdır.
Doğum şekli netleşti mi? ne karar verdin?
Şişliklerle ilgili doktor ne dedi?
Doğum şekli epidural sezaryen.
Şişlikler artık olur dedi.Kan tahlilinden bişey çıkmadı.
Tansiyon da normal. Bol bol dinlen dedi.
Ama ne mümkün.Sadece akşamları ayaklarım yukarda dinlenmeye çalışıyorum.
toplam kaç kilo aldın deniz. artık sonlara yaklaştın 20 gün falan var .gamyoncuiremsu
hoşgeldin Şirvangüzel nisan anneleri herkese merhaba;
şuan geçmişi okuyamıyorum, bu sıra işler biraz yoğun,,,,
beni merak eden, etmeyen herkese oğlumla birlikte teşekkür ederiz.
allaha şükür herşey yolunda bir yaramazlık yok,,, umarım sizlerde iyisinizdir.
hastanede yatarken urlanın anllattığı olaya benzer olaylara çok şahit olmuştum. hastayı doğuma alırlarken yakınlarına sipariş verirlerdi, şunlar şunlar lazım ikide permatik. ayyyy nasıl utanırdım. sırf onu yaşamamak için doktordan yalvar yakar izin aldım imzalarımı attım eve çıktım. güzelce banymu yaptım , temizliğimi yaptım ertesi gün su geldi.
Bende Şubat sonuna kadar çalışırım sanırımben dayanabildiğim kadar devam edeceğim. mümkünse son iki hafta anca bırakırım çalışmayı. bütün gün buralarda olmamdanda anlayacağınız üzere işim rahat ama yol biraz yoruyo o kadar.:CüvCüv:
:))))iyiyim,napayım,bir de nisan annelerine bir göz atayım dedim.
Son aya girdim artık,geri sayım başladı yani. Bu ay sonu iznim başlıyor.
Ama artık ciddi ciddi zorlanmaya başlıyorum.
Senin nasıl gidiyor gerçi ağustos annemizden alıyorum haberlerini:)))
12-13 arası aldım. Umarım daha fazla almam. Ama hala kimse 9 aya girdiğime inanmıyor.
Son ayda birden kilo aldım zaten.
hoşgeldin canım...selam güzel anneler..herkese mutlu günler diliyorum
12-13 arası aldım. Umarım daha fazla almam. Ama hala kimse 9 aya girdiğime inanmıyor.
Son ayda birden kilo aldım zaten.
canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
Izinden bahsetmissin....
Kaçıncı haftadan itibaren doğum iznine çıkabiliyorsun..
Ben dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorumki , sonradan bebekle daha çok vakit geçirim diye
Selam,
32.haftada doğumuna üç haftaya kadar çalışır raporu aldım.5 haftayı sonraya aktardım.doğumun 3 hafta öncesi ocak sonuna geliyor ama sezeryan olacağı için ben doğumdan iki hafta önce izne çıkmış olacağım.Zaten daha fazla gelmeye de dayanamam artık.Bir 10,12 gün evde geçmiş olacak yani.
urla biz denizle birlikte yakladık 7 ay izmirde yaşadık 2007 ağustos- 2008 şubat arası. yani birazcık izmirli sayılırız.
selam,
32.haftada doğumuna üç haftaya kadar çalışır raporu aldım.5 haftayı sonraya aktardım.doğumun 3 hafta öncesi ocak sonuna geliyor ama sezeryan olacağı için ben doğumdan iki hafta önce izne çıkmış olacağım.zaten daha fazla gelmeye de dayanamam artık.bir 10,12 gün evde geçmiş olacak yani.
çok iyi dayanmışsın zaten hem yolun uzun hem işin stresli. umarım doğumdan sonra bebeğinle geçireceğin zamanda acısını çıkarırsın.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?