2009 Nisan Anneleri buraya

ah deniz izmirdeki günlerde aklına gelirmiydi üçümüzün birden hamile hamile dolaşacağı.

Aynen yaa.
Ben de karizmadan çıkanları şöyle bir sıralıyorum da
Deniz Dilek Deniz
Hoş oldu ama:)):teytey:
İnşallah üçümüzde sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Doğum şekli netleşti mi? ne karar verdin?
Şişliklerle ilgili doktor ne dedi?

edacım evet bende okuyunca aynı şeyi düşündüm bende olmadım aşımı ay dedim olsamıydım acaba fisfisfis

Doğum şekli netleşti mi? ne karar verdin?
Şişliklerle ilgili doktor ne dedi?

Doğum şekli epidural sezaryen.
Şişlikler artık olur dedi.Kan tahlilinden bişey çıkmadı.
Tansiyon da normal. Bol bol dinlen dedi.
Ama ne mümkün.Sadece akşamları ayaklarım yukarda dinlenmeye çalışıyorum.

toplam kaç kilo aldın deniz. artık sonlara yaklaştın 20 gün falan var .gamyoncuiremsu

hoşgeldin Şirvan
Merak etmiştik seni ve oğluşunu :))

İnşallah bende senin gibi olurum..
Çok korkuyorum hazırlıksız doğuma gitmekten..:1no2:

Bende Şubat sonuna kadar çalışırım sanırım
Benimde işim rahat ama yol uzun o yoruyo
Birde sabahları uyanmak zorlaştı...gamyoncuiremsu

canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
Izinden bahsetmissin....

Kaçıncı haftadan itibaren doğum iznine çıkabiliyorsun..

Ben dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorumki , sonradan bebekle daha çok vakit geçirim diye

12-13 arası aldım. Umarım daha fazla almam. Ama hala kimse 9 aya girdiğime inanmıyor.
Son ayda birden kilo aldım zaten.

yapma ya son ayda birden kilo aldım deyip korkutma bizi. bu aralar kilolara taktıkta biz.
ben 9 kilo aldım ve daha 83 gün var vay halime o zaman.:CüvCüv:

Selam,
32.haftada doğumuna üç haftaya kadar çalışır raporu aldım.5 haftayı sonraya aktardım.doğumun 3 hafta öncesi ocak sonuna geliyor ama sezeryan olacağı için ben doğumdan iki hafta önce izne çıkmış olacağım.Zaten daha fazla gelmeye de dayanamam artık.Bir 10,12 gün evde geçmiş olacak yani.

urla biz denizle birlikte yakladık 7 ay izmirde yaşadık 2007 ağustos- 2008 şubat arası. yani birazcık izmirli sayılırız.

saglıkla dogurmayı allahım nasip etsin ay 20 güüün var heee heyecan bastı bak gene[/QUOTE]

Teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla doğuruzuz.

çok iyi dayanmışsın zaten hem yolun uzun hem işin stresli. umarım doğumdan sonra bebeğinle geçireceğin zamanda acısını çıkarırsın.hihoyyyt

teşekkürler güzelim .

çok iyi dayanmışsın zaten hem yolun uzun hem işin stresli. umarım doğumdan sonra bebeğinle geçireceğin zamanda acısını çıkarırsın.hihoyyyt

Evet zaten beni asıl yoran yol.Doğumdan çok izin başlangıcına gün sayıyorum zaten.2,5 hafta sonra evdeyim artık.

denizcb seninde kist vardı. onunla ilgili ne olacak sezeryanda alıcaz falan dedi mi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…