2009 Nisan Anneleri buraya

evet canım değişiklik yaptım, yerimseniben

iyi olmuş değişiklik. öyle bi sürü çocuk görünce etrafında içim acıyodu yahu avatarına.:lepi:

bende kızımı koydum bir daha değiştiremedim. çünkü arasıra bakıyo ben mi çıkıyorum senin adının yanında diye seviniyo.

Evet işte ondan dolayı zaten sezaryen olacak.Sonradan bir operasyon daha göze alamadım.
Zaten kistler de kaybolmamış. O yüzden en mantıklısı bu bence.

benimde hem kist var hem miyom. bi bebeğimiz olsun dedik maşallah olmayan kalmamış.benimde sezeryanda temizler herhalde doktor daha konuşmadık ama.:CüvCüv:

selinay senin oğluş ne kadar önden gidiyomuş canım merak ettim.
yoksa bizi bırakıp mart annesi mi olacaksın.

bu lafın üzerinde benimde oğlumun resmini koymam lazımkaydirigubbakcemile3

bazen bakıyo , genemi kadınlar lisesine girdin anne diyo(site diyemiyoda):roflol:

benimde hem kist var hem miyom. bi bebeğimiz olsun dedik maşallah olmayan kalmamış.benimde sezeryanda temizler herhalde doktor daha konuşmadık ama.:CüvCüv:

Benim kistler ağrı yapmaya başladı.Hem oluşan baskıdan dolayı hem de kistlerin etkisiyle yürüken oturup kalkarken zorlanıyorum.Doktor zaten benim onların temizlenmesi için sezeryan istediğimi biliyor.Bence sen de bahset.
Bu arada beyefendinin adı Demir olacak öyle mi?
Güzel isim sağlıkla doğsun inşallah.

bu lafın üzerinde benimde oğlumun resmini koymam lazımkaydirigubbakcemile3

bazen bakıyo , genemi kadınlar lisesine girdin anne diyo(site diyemiyoda):roflol:

ay çok tatlı yaaaa söyle ona yakında mezun olucaz kadınlar lisesinden. anneler üniversitesine geçicez.:sm_cool:

dozkancım 10 gün fln erken gidiyo canım,ben ztn 40 haftayı tamamlamazsam kesin mart annesiyim ama tabi yine sizle takılacam bizdede martta doğumlar başlar canım hayırlısı bakalım...................

biliyo zaten de daha var diye konuşmadık o konuyu. banada magnezyum verdi agrı yapmaya başlarsa kullan diye şimdilik bişey yok belki ilerleyen zamanda olursa içerim.
evet canım şimdilik DEMİR. bakalım babasından ikinci bir isim daha bekliyoruz. senin prensesin adı ne olacak.hihoyyyt

ay izmirin neresindeydiniz canlar..............

selinay bizi bırakmaz.............. nisan annesi olucak .............

dozkancım 10 gün fln erken gidiyo canım,ben ztn 40 haftayı tamamlamazsam kesin mart annesiyim ama tabi yine sizle takılacam bizdede martta doğumlar başlar canım hayırlısı bakalım...................

benim randevumda ocak 23 te bakalım bizimki ne kadar olmuş. bana bir süprizi var mı?

bana da sen mart annesi olacaksın gibi geliyor. hayırlısı artık. ama sakın doğurunca bizi unutma sen nisan annesisin biz anlamayız ona görekaydirigubbakcemile

urla biz hani sevgiyolu varya orda karaca otelde yaşadık canım aylarca. eski efes otelin arkası.

kızlar bırakırmıyım hiç aşkolsun ben size çok alıştım ztn asla takılmam mart annelerine hhehehhhhhhhhhh...........................................................

urla izmire geldiğimde ben sigarayı bırakmıştım sağolsun denizi ve kordonun nargilecileri yüzünden direk nargileye başladım.tabi birde evden uzakta olmanın verdiği hasret eklenince maşallah içmediğim nargile kalmadı orda. güye sigara içmeyeyim diye.

selinay o zaman senin aldığın kilolar bebişe gitmiş ya sen üzülme bak sen değil o önden önden gidiyomuşşşşş.

Duru veya Ada diye düşünüyorum ama Ada'dan vazgeçiyorum yavaş yavaş.
Çok geyik muhabbeti yapıyorlar.Biz de babasından ikinci bir isim bekliyoruz.

evet dozkancım öyle olacak.
ben yemeğe çıkıyorum arkadaşlar. hepinize afiyet olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…