şemşamer senin avatar değişmiş bebek gerçek gibi geldi birden yaa.
evet canım değişiklik yaptım, yerimseniben
denizcb seninde kist vardı. onunla ilgili ne olacak sezeryanda alıcaz falan dedi mi doktor.
Evet işte ondan dolayı zaten sezaryen olacak.Sonradan bir operasyon daha göze alamadım.
Zaten kistler de kaybolmamış. O yüzden en mantıklısı bu bence.
iyi olmuş değişiklik. öyle bi sürü çocuk görünce etrafında içim acıyodu yahu avatarına.:lepi:
bende kızımı koydum bir daha değiştiremedim. çünkü arasıra bakıyo ben mi çıkıyorum senin adının yanında diye seviniyo.
benimde hem kist var hem miyom. bi bebeğimiz olsun dedik maşallah olmayan kalmamış.benimde sezeryanda temizler herhalde doktor daha konuşmadık ama.:CüvCüv:
bu lafın üzerinde benimde oğlumun resmini koymam lazımkaydirigubbakcemile3
bazen bakıyo , genemi kadınlar lisesine girdin anne diyo(site diyemiyoda):roflol:
Benim kistler ağrı yapmaya başladı.Hem oluşan baskıdan dolayı hem de kistlerin etkisiyle yürüken oturup kalkarken zorlanıyorum.Doktor zaten benim onların temizlenmesi için sezeryan istediğimi biliyor.Bence sen de bahset.
Bu arada beyefendinin adı Demir olacak öyle mi?
Güzel isim sağlıkla doğsun inşallah.
dozkancım 10 gün fln erken gidiyo canım,ben ztn 40 haftayı tamamlamazsam kesin mart annesiyim ama tabi yine sizle takılacam bizdede martta doğumlar başlar canım hayırlısı bakalım...................
urla biz hani sevgiyolu varya orda karaca otelde yaşadık canım aylarca. eski efes otelin arkası.
biliyo zaten de daha var diye konuşmadık o konuyu. banada magnezyum verdi agrı yapmaya başlarsa kullan diye şimdilik bişey yok belki ilerleyen zamanda olursa içerim.
evet canım şimdilik DEMİR. bakalım babasından ikinci bir isim daha bekliyoruz. senin prensesin adı ne olacak.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?