anladım canım
izmirliyim diye söylemiyorum
izmirim cok güzel ......
evet dozkancım öyle olacak.
ben yemeğe çıkıyorum arkadaşlar. hepinize afiyet olsun a.s.
deniz bence duru çok güzel bir isim benim oğluştan önce martta bir kuzeni geliyor onun adıda duru olacak.
selinay o zaman senin aldığın kilolar bebişe gitmiş ya sen üzülme bak sen değil o önden önden gidiyomuşşşşş.
site reklam doldu bide reklam yapmayın diyorlar..................
gripim biliyorsunuz artık burnumu silmekten yara oldu
benim hastalıgım bebegime yansıyormudur.........
slm nisan anneleri hasretinize dayanamadım döndümhihoyyytkaçıncı sayfaya gelmişsiniz yaa ben nasıl okuyup bitireceğim bilmiyorum neyse 5 gün daha duracağım hastane işim var sonra evime gidiyorumdelikafadulden inşallah eşim pazartesi geliyor,umarım hepiniz iyisinizdir dün biraz dışarı çıktım nefes aldığımı hissettim unutmuşum gezip dolaşmayı kızımada ciciler aldım neyse uzattım,bir geçmişe yolculuk yapayım
günaydın büyülü bahceler
biraz eskilere baktım
hamilelik hikayelerini okudummmm
süperrrsinizzzz
ALLAH ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah
benim hikayemde cok farklı değil bende anlatyım
biz evleneli 2 bucuk sene olmustu, herkes böyle bir hamle bekliyordu, yani DEMİR tamamen planlanmıstıı, ben de sigarayı bırakalı 7 ay falan olmustu ve beden temizliklerimi yapmıstım hatta kocacıma da yaptırdım, karaciger, akcıger, rahim temizligi falan, cünkü ilk önce kendimi hazırlmak istedim,
sonra biz hazıranda korunmayı bıraktıkk
temmuzda da karadeniz turuna cıktık ben o zaman 1 bucuk hamileymisim ama daha önce de söyledim ya yapmadıgımız kalmamıstı, o yaylalar o daglar taslar, hatta kaplıcalarrr, düşmediğim yer kalmamıstıı
o yüzden oglum DEMİR
neyse biz karadenizden geldik üstüne 2 gün soanra ayvalık a gittik 2 hattada orda atlamadıgım deniz, yat turu falan derken test yaptık ve bingoooo
ALLAH ıma sükretmekten baska bişey gelmiyor içimden simdiiii
RABBİM sana sonsuz tesekkürler.......
yahu ne sessiz dimi site banamı öyle geliyor yoksa bu istanbulun havasımı bana bugün bu hüznü veren aman allahım yaşlanıyormuyum diye bitirirmişim felan,şaka maka gerçekten aman of durumdayım hayra çıksın ödemeler,personel maaşları vs.de etkendir tabi dimi aslında galiba bugün beni sıkanda bu iş yok ödeme çok,allah bugünlerimiz aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?