2009 Nisan Anneleri buraya

anladım canım

izmirliyim diye söylemiyorum

izmirim cok güzel ......

gerçekten ben de izmiri çok sevdim. ordayken o kadar sıkıntılı günler yaşamama rağmen ankara ya temelli döndükten sonra çok zaman oldu özlediğimi düşündüğüm. ben ordayken bazı haftasonları eşim geliyodu yanıma o gelmediğinde ben ankaraya geliyodum. eşimin geldiği zamanlarda çalışmanın dışında gezmeye de fırsat bulabildik bizim için izmir balayılar şehri gibi olmuştu bir süre.hihoyyyt

deniz bence duru çok güzel bir isim benim oğluştan önce martta bir kuzeni geliyor onun adıda duru olacak.

site reklam doldu bide reklam yapmayın diyorlar..................

gripim biliyorsunuz artık burnumu silmekten yara oldu

benim hastalıgım bebegime yansıyormudur.........

slm nisan anneleri hasretinize dayanamadım döndümhihoyyytkaçıncı sayfaya gelmişsiniz yaa ben nasıl okuyup bitireceğim bilmiyorum neyse 5 gün daha duracağım hastane işim var sonra evime gidiyorumdelikafadulden inşallah eşim pazartesi geliyor,umarım hepiniz iyisinizdir dün biraz dışarı çıktım nefes aldığımı hissettim unutmuşum gezip dolaşmayı kızımada ciciler aldım neyse uzattım,bir geçmişe yolculuk yapayım

bende balık yağı hapı kullanıyordum ama bıraktım çok mide bulantısı yapıyor altı üstü 1 hafta gittik ste ne çok değişmiş bütün teşekkürlerim silinmiş kolaymı topladık o kadar teşekkürü(bu arada takvimimde önde herhalde,kızlar koonuyla ilgisi yok ama evinizin kıymetini bilin insan hiçbir yere sığamıyor çekiniyor yemek yemeye bile utanıyor bide hamileyken acıkıyoz neyse

ben okuyup okuyup kendi kendime birkaç sayfa yazayım bari

yahu ne sessiz dimi site banamı öyle geliyor yoksa bu istanbulun havasımı bana bugün bu hüznü veren aman allahım yaşlanıyormuyum diye bitirirmişim felan,şaka maka gerçekten aman of durumdayım hayra çıksın ödemeler,personel maaşları vs.de etkendir tabi dimi aslında galiba bugün beni sıkanda bu iş yok ödeme çok,allah bugünlerimiz aratmasın

selinay o zaman senin aldığın kilolar bebişe gitmiş ya sen üzülme bak sen değil o önden önden gidiyomuşşşşş.

ah keşke öle olsa dozkancım bir kaç gündür iştahım biraz kapandı gibi inşalllah böyle devam eder......................

site reklam doldu bide reklam yapmayın diyorlar..................

gripim biliyorsunuz artık burnumu silmekten yara oldu

benim hastalıgım bebegime yansıyormudur.........

yok bişe olmaz urlacım yanlızca dikkat et ateşin yükselmesin................

slm tuğçecim canım doğumunuda evde yap bence valla başkalarının yanında çok zor oluyo.................................

kıs tuğçecik hoşgeldin,tahmin ediyorum canımcım tabiki insanın kendi evi gibisi yok ama ne yapacaksın sende keyfinden kalmıyorsun,hem az kaldı bak 5 gün diyorsun sonra evinde çıkarırsın acısını üzme kendini tatlım,keser döner sap döner gün olur devran döner,sende bugün misafir olduğun kişileri çağırırsın bir tatil zamanı böylece ödeşirsiniz öyle düşün

canım ne güzel gezmişsin maşallah,bende hamile olduğumu bilmeden dambıl kaldırdım hem kolumla hemde yetmedi ayaklarımın üstüne koyarak kaldırdım koştum hopladım çok şükür yüce Rabbim esirgedi.

özlemciğimm çağırdım hepsini inşallah doğumdan sonra gelecekler bende mangal partisi yapacağım yine hepsinden Allah razı olsun ama insan evlenince hiçbir yere sığamıyor ben 22 yıl bu evde yaşadım diyorum ama sanki hiç yaşamamış gibiyim

evet canım hamd senalar olsun herşey yolunda gidiyor Allah esirgesin bozulmasın hiçbirimizin mutluluğu,inşallah evimde yapacağım artık beni düşünenler bana gelsin geleceklerde zaten sağolsunlar yoksa minicik doğuyorlar yanında tecrubelilerin olması gerekli

kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................

Kızlar alışverişler için yardımcı olur tecrübeli bir anneden alıntı yaptım sizde bakın bence.

alıntı.(mart anneleri)
canim oranin numaralariyla buraninki tutuyomu bilmyiorum ama 56 normal bebekler icin burda ben ogluma 46 numara bir tulum almsitim ozaman numaralardan anlamiyordum hosuma gitmisti oglum 3.5 kilo dogdu hastahaneden cikarken giydirdim olmustu ama oglumun camasirlarini ayirdim yeni eve tasindigimizda numaralarina göre paketledim ikinci icin alirken zorluk olmasin diye ve farkettimki en cok 62-68 numarali tulumu v.s var 56 bi kac takim zaten ben pek bisey almamistim getirenlerde öyle getirmis demekki ama 62-68 bayagi bir giyiyoalrar bu 74-80 icinde gecerli yani 56 nin zamni cabuk geciyor ama bu iki numaranin öyle hemen gecmiyor hem biraz büyük olmasinda sorun olmuyor cocuk rahat rahat hareket ediyorlar icinde zaten ilk aylar sürekli kendilerini uzatarak gernesiyolar :)) yani rahat olur iste....

Allah kolaylık versin canım. Kriz ortamında herşey zorlaştı.

tuğce8 hoşgeldin canım. neyse az kalmış beş gün daha dayan stres yapmadan güzel güzel evine git.

hamilelik hikayemi bende anlatayım biz eşimle zor günleri azçok atlattığımızı düşünerek kürtajımdan 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik tabi bu altı ayda ben bütün tahlillerimi incelemelerimi yaptırdım sağlık taramasından geçtim ve kan pıhtılaşması çıktı doktorumla konuştuk hamile kalmadan beni asprine ve folikasite başlattı hamile kalıncada hemen iğneye başlayacaktım,neyse yeniden denemeye karar verdik Allah ın izniyle,söylemesi ayıp o ay çalışmalarımız başladı ve adet olacakmıyım diye beklerken bir yandanda bebek hayalleri kurmaya başladık eşimle alış-veriş merkezlerinde heryerde bebek kıyafetlerine bakıyorduk birgün yine gezerken eşimle bebek tulumu beyendik ama çok hoşumuza gitti bitane kalmıştı hem kız hemde erkek bebek içinde olurdu ama almadık bende eşime hamile kalırsam sana o tulumu al derim sende hamile olduğumu anlarsın eve gelirkende tulumu alırsın dedim oda tamam dedi neyse ben hamileliği beklerken adetim erken bile geldi biz çok üzüldük içim acıdı ağladım sonra adetim çok ağır olmaya başladı ama çok aşırıydı ve kesilmiyordu yapılması gereken tahlillerim vardı adetin 3.günü yaptıracaktım çünki olmassa tedavi düşünüyorduk doktoruma adetimin şeklinide ssöyleyince düşük yaptığımdan şüphelendi ve ayrıca hcg tahlili yazdı ben imkansız diyordum o olabilir diyordu sonuç hcg 68 hamileyim tabi üzüleyimmi sevineyimmi dr büyük ihtimal düşük dedi ama değilmiş rahmin alt kısmı tamamen dökülmüş bir bebeğimin olduğu yer kalmış ikigün sonra değerimde katladı ve ben eşimi aradım tulumu alabilirsin dedim oda havalara uçtu inşallah hevesimiz,mutluluğumuz yarıda kalmaz YÜCE RABBİM doğum hikayelerimizide sağlıkla yazmayı nasip eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…