kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................
slm nisan anneleri hasretinize dayanamadım döndümhihoyyytkaçıncı sayfaya gelmişsiniz yaa ben nasıl okuyup bitireceğim bilmiyorum neyse 5 gün daha duracağım hastane işim var sonra evime gidiyorumdelikafadulden inşallah eşim pazartesi geliyor,umarım hepiniz iyisinizdir dün biraz dışarı çıktım nefes aldığımı hissettim unutmuşum gezip dolaşmayı kızımada ciciler aldım neyse uzattım,bir geçmişe yolculuk yapayım
yahu ne sessiz dimi site banamı öyle geliyor yoksa bu istanbulun havasımı bana bugün bu hüznü veren aman allahım yaşlanıyormuyum diye bitirirmişim felan,şaka maka gerçekten aman of durumdayım hayra çıksın ödemeler,personel maaşları vs.de etkendir tabi dimi aslında galiba bugün beni sıkanda bu iş yok ödeme çok,allah bugünlerimiz aratmasın
hamilelik hikayemi bende anlatayım biz eşimle zor günleri azçok atlattığımızı düşünerek kürtajımdan 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik tabi bu altı ayda ben bütün tahlillerimi incelemelerimi yaptırdım sağlık taramasından geçtim ve kan pıhtılaşması çıktı doktorumla konuştuk hamile kalmadan beni asprine ve folikasite başlattı hamile kalıncada hemen iğneye başlayacaktım,neyse yeniden denemeye karar verdik Allah ın izniyle,söylemesi ayıp o ay çalışmalarımız başladı ve adet olacakmıyım diye beklerken bir yandanda bebek hayalleri kurmaya başladık eşimle alış-veriş merkezlerinde heryerde bebek kıyafetlerine bakıyorduk birgün yine gezerken eşimle bebek tulumu beyendik ama çok hoşumuza gitti bitane kalmıştı hem kız hemde erkek bebek içinde olurdu ama almadık bende eşime hamile kalırsam sana o tulumu al derim sende hamile olduğumu anlarsın eve gelirkende tulumu alırsın dedim oda tamam dedi neyse ben hamileliği beklerken adetim erken bile geldi biz çok üzüldük içim acıdı ağladım sonra adetim çok ağır olmaya başladı ama çok aşırıydı ve kesilmiyordu yapılması gereken tahlillerim vardı adetin 3.günü yaptıracaktım çünki olmassa tedavi düşünüyorduk doktoruma adetimin şeklinide ssöyleyince düşük yaptığımdan şüphelendi ve ayrıca hcg tahlili yazdı ben imkansız diyordu o olabilir diyordum sonuç hcg 68 hamileyim tabi üzüleyimmi sevineyimmi dr büyük ihtimal düşük dedi ama değilmiş rahmin alt kısmı tamamen dökülmüş bir bebeğimin olduğu yer kalmış ikigün sonra değerimde katladı ve ben eşimi aradım tulumu alabilirsin dedim oda havalara uçtu inşallah hevesimiz,mutluluğumuz yarıda kalmaz YÜCE RABBİM doğum hikayelerimizide sağlıkla yazmayı nasip eder.
tuğce8 hoşgeldin canım. neyse az kalmış beş gün daha dayan stres yapmadan güzel güzel evine git.
herkese mrblar..geçmişi okuyum geliyorum çok mutluyum azcık merak edin heh hee...
hamilelik hikayemi bende anlatayım biz eşimle zor günleri azçok atlattığımızı düşünerek kürtajımdan 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik tabi bu altı ayda ben bütün tahlillerimi incelemelerimi yaptırdım sağlık taramasından geçtim ve kan pıhtılaşması çıktı doktorumla konuştuk hamile kalmadan beni asprine ve folikasite başlattı hamile kalıncada hemen iğneye başlayacaktım,neyse yeniden denemeye karar verdik Allah ın izniyle,söylemesi ayıp o ay çalışmalarımız başladı ve adet olacakmıyım diye beklerken bir yandanda bebek hayalleri kurmaya başladık eşimle alış-veriş merkezlerinde heryerde bebek kıyafetlerine bakıyorduk birgün yine gezerken eşimle bebek tulumu beyendik ama çok hoşumuza gitti bitane kalmıştı hem kız hemde erkek bebek içinde olurdu ama almadık bende eşime hamile kalırsam sana o tulumu al derim sende hamile olduğumu anlarsın eve gelirkende tulumu alırsın dedim oda tamam dedi neyse ben hamileliği beklerken adetim erken bile geldi biz çok üzüldük içim acıdı ağladım sonra adetim çok ağır olmaya başladı ama çok aşırıydı ve kesilmiyordu yapılması gereken tahlillerim vardı adetin 3.günü yaptıracaktım çünki olmassa tedavi düşünüyorduk doktoruma adetimin şeklinide ssöyleyince düşük yaptığımdan şüphelendi ve ayrıca hcg tahlili yazdı ben imkansız diyordum o olabilir diyordu sonuç hcg 68 hamileyim tabi üzüleyimmi sevineyimmi dr büyük ihtimal düşük dedi ama değilmiş rahmin alt kısmı tamamen dökülmüş bir bebeğimin olduğu yer kalmış ikigün sonra değerimde katladı ve ben eşimi aradım tulumu alabilirsin dedim oda havalara uçtu inşallah hevesimiz,mutluluğumuz yarıda kalmaz YÜCE RABBİM doğum hikayelerimizide sağlıkla yazmayı nasip eder.
kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................
Kızlar alışverişler için yardımcı olur tecrübeli bir anneden alıntı yaptım sizde bakın bence.
alıntı.(mart anneleri)
canim oranin numaralariyla buraninki tutuyomu bilmyiorum ama 56 normal bebekler icin burda ben ogluma 46 numara bir tulum almsitim ozaman numaralardan anlamiyordum hosuma gitmisti oglum 3.5 kilo dogdu hastahaneden cikarken giydirdim olmustu ama oglumun camasirlarini ayirdim yeni eve tasindigimizda numaralarina göre paketledim ikinci icin alirken zorluk olmasin diye ve farkettimki en cok 62-68 numarali tulumu v.s var 56 bi kac takim zaten ben pek bisey almamistim getirenlerde öyle getirmis demekki ama 62-68 bayagi bir giyiyoalrar bu 74-80 icinde gecerli yani 56 nin zamni cabuk geciyor ama bu iki numaranin öyle hemen gecmiyor hem biraz büyük olmasinda sorun olmuyor cocuk rahat rahat hareket ediyorlar icinde zaten ilk aylar sürekli kendilerini uzatarak gernesiyolar :)) yani rahat olur iste....
Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...herkese mrblar..geçmişi okuyum geliyorum çok mutluyum azcık merak edin heh hee...
Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.urla, cicekcicek, croxilex, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, mardinli güzel, mirage78, selinay2002, sinehas, tuğçe8
haydin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun urlacım ..bebeğine yansımaz korkma onlar şu anda en güvenilir yerdeler..sadece azcık üzülüyorduk kuzun annem çabuk iyileşsin die..site reklam doldu bide reklam yapmayın diyorlar..................
gripim biliyorsunuz artık burnumu silmekten yara oldu
benim hastalıgım bebegime yansıyormudur.........
hoşgeldin tuğce.. amin canım inşallah allah tamamına erdirir hepimizinkini...nasıl hevesleniyorum zaten doğum hikayemi yazmaya..up uzunnnn yazıcam inşallah bayılıyorum şimdi doğum hikayelerini okumaya heh hee...hamilelik hikayemi bende anlatayım biz eşimle zor günleri azçok atlattığımızı düşünerek kürtajımdan 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik tabi bu altı ayda ben bütün tahlillerimi incelemelerimi yaptırdım sağlık taramasından geçtim ve kan pıhtılaşması çıktı doktorumla konuştuk hamile kalmadan beni asprine ve folikasite başlattı hamile kalıncada hemen iğneye başlayacaktım,neyse yeniden denemeye karar verdik Allah ın izniyle,söylemesi ayıp o ay çalışmalarımız başladı ve adet olacakmıyım diye beklerken bir yandanda bebek hayalleri kurmaya başladık eşimle alış-veriş merkezlerinde heryerde bebek kıyafetlerine bakıyorduk birgün yine gezerken eşimle bebek tulumu beyendik ama çok hoşumuza gitti bitane kalmıştı hem kız hemde erkek bebek içinde olurdu ama almadık bende eşime hamile kalırsam sana o tulumu al derim sende hamile olduğumu anlarsın eve gelirkende tulumu alırsın dedim oda tamam dedi neyse ben hamileliği beklerken adetim erken bile geldi biz çok üzüldük içim acıdı ağladım sonra adetim çok ağır olmaya başladı ama çok aşırıydı ve kesilmiyordu yapılması gereken tahlillerim vardı adetin 3.günü yaptıracaktım çünki olmassa tedavi düşünüyorduk doktoruma adetimin şeklinide ssöyleyince düşük yaptığımdan şüphelendi ve ayrıca hcg tahlili yazdı ben imkansız diyordum o olabilir diyordu sonuç hcg 68 hamileyim tabi üzüleyimmi sevineyimmi dr büyük ihtimal düşük dedi ama değilmiş rahmin alt kısmı tamamen dökülmüş bir bebeğimin olduğu yer kalmış ikigün sonra değerimde katladı ve ben eşimi aradım tulumu alabilirsin dedim oda havalara uçtu inşallah hevesimiz,mutluluğumuz yarıda kalmaz YÜCE RABBİM doğum hikayelerimizide sağlıkla yazmayı nasip eder.
ııııı azcık daha merak edin şu msjı gönderim hemen yazıyorum heh heeee..ama olmazkiiiiiiii güzel haberleri bekletmeden söylede şenlensin topiğimizzzzz.kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun glnm evet canım şekerle ilgili..hihoyyyt.Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini
Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...
Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.
Birde yemek yedim geldim :))cokacimcoook
Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini
Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...
Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.
Birde yemek yedim geldim :))cokacimcoook
geçmiş olsun urlacım ..bebeğine yansımaz korkma onlar şu anda en güvenilir yerdeler..sadece azcık üzülüyorduk kuzun annem çabuk iyileşsin die..
hoşgeldin tuğce.. amin canım inşallah allah tamamına erdirir hepimizinkini...nasıl hevesleniyorum zaten doğum hikayemi yazmaya..up uzunnnn yazıcam inşallah bayılıyorum şimdi doğum hikayelerini okumaya heh hee...
ııııı azcık daha merak edin şu msjı gönderim hemen yazıyorum heh heeee..
afiyet olsun glnm evet canım şekerle ilgili..hihoyyyt.
herkese mrblar..geçmişi okuyum geliyorum çok mutluyum azcık merak edin heh hee...
sevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehekızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
uzun bi hasretlikten sonra baktım kocişimin yanaşacağı yok ben atladım üstüneŞeniz
meğersem oda bunu bekliyomuş:roflol: benim ağrım olur diye çekiniyomuş , tabi oda ameliyat olunca ara çok açıldı..
neyse saadete geleyim sizdede akıntı ouyormu:bbo:
kızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
uzun bi hasretlikten sonra baktım kocişimin yanaşacağı yok ben atladım üstüneŞeniz
meğersem oda bunu bekliyomuş:roflol: benim ağrım olur diye çekiniyomuş , tabi oda ameliyat olunca ara çok açıldı..
neyse saadete geleyim sizdede akıntı ouyormu:bbo:
sevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehe
akıntı normallllllll :teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?