2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................

oy maşallah.....................................

hoşgeldin canım.....................

haklsısın kriz herkesi vuruyor............

bizimde aile cabamızda ufak ödemeler var doguma kadar onları bıtırmek cabasındayım
öyle cok degil toplasan1.00 ama insan borctan korkar oldu bu durumda............

amin canım.....................................

tuğce8 hoşgeldin canım. neyse az kalmış beş gün daha dayan stres yapmadan güzel güzel evine git.

hoşbulduk canım artık stres yok inşallah,dr stresten kilo verdim diye biraz kızdı hem stresi hemde kilo vermeyi yasakladı ,almayıda yasakladı napacağım bilmiyorum ben aynı kiloda hiç duramam ya alırım ya veririm hayırlısı:sm_confused:

kızlar çok sessiz burası ben giderken 17 kişiydik inşallah tekrar eskisi gibi olur buralar

valla tuğçecim bu gün gerçekten sessiz sıkıcı oluyo böle olunca .....................................

urla, cicekcicek, croxilex, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, mardinli güzel, mirage78, selinay2002, sinehas, tuğçe8

haydin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tuğcecim çok guzel hikayen bebiş tüm zorluklara rağmen sana tutunmuş seni bırakmamış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu.

kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................

nasıl çıkmış o yahu:)-tatlicadiarzu-

sağol dozkancım bende şoka giriyorum o tulumların bedenlerini gördükçe hihihihilülülülülülü

Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini

herkese mrblar..geçmişi okuyum geliyorum çok mutluyum azcık merak edin heh hee...
Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...

urla, cicekcicek, croxilex, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, mardinli güzel, mirage78, selinay2002, sinehas, tuğçe8

haydin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.
Birde yemek yedim geldim :))cokacimcoook

tuğçe hoş geldin, gerçi neden evinde olmadığını bilmiyorum bende yoktum uzun süredir. hikayende çok hoşuma gitti. çok duygulandım . allah sağlıkla kucağına , almayı nasip etsin.

ya bu doktorlara ne oluo ben sinir olmaya başladım benim doktor da ööle kilo alma dio bende yediğimi içtiğimi kısıp hareketimi artırıp almıorum ama kitaplarda ve internette bizim her hafta bu aylarda 300 gram alıo olmamız gerektiği yazıo yani ben doktorun söölediğine göre 3 haftadır aynı kilodayım ama içim rahat değil ya acaba ona yetiyo mu yediklerim?:uhm:

site reklam doldu bide reklam yapmayın diyorlar..................

gripim biliyorsunuz artık burnumu silmekten yara oldu

benim hastalıgım bebegime yansıyormudur.........
geçmiş olsun urlacım ..bebeğine yansımaz korkma onlar şu anda en güvenilir yerdeler..sadece azcık üzülüyorduk kuzun annem çabuk iyileşsin die..

hoşgeldin tuğce.. amin canım inşallah allah tamamına erdirir hepimizinkini...nasıl hevesleniyorum zaten doğum hikayemi yazmaya..up uzunnnn yazıcam inşallah bayılıyorum şimdi doğum hikayelerini okumaya heh hee...

ama olmazkiiiiiiii güzel haberleri bekletmeden söylede şenlensin topiğimizzzzz.kaydirigubbakcemile2
ııııı azcık daha merak edin şu msjı gönderim hemen yazıyorum heh heeee..

Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini

afiyet olsun glnm evet canım şekerle ilgili..hihoyyyt.

kızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
uzun bi hasretlikten sonra baktım kocişimin yanaşacağı yok ben atladım üstüneŞeniz
meğersem oda bunu bekliyomuş:roflol: benim ağrım olur diye çekiniyomuş , tabi oda ameliyat olunca ara çok açıldı..
neyse saadete geleyim sizdede akıntı ouyormu:bbo:

Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini

afiyet olsun bende yedim..............

yer onu annesi yer...............................

herkese mrblar..geçmişi okuyum geliyorum çok mutluyum azcık merak edin heh hee...

hoşgeldin............. hadi anlatgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehe

akıntı normallllllll :teytey::teytey::teytey:

canım olmaz mı hemde altıma yapmış gibi oluorum ben ne yazıkki bazen çok sinir bozucu bişey

sevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehe

akıntı normallllllll :teytey::teytey::teytey:

teşekkürler canım işe yaradı tavsiyen kaydirigubbakcemile2
bide şu bakım olayına gireyim bari saç baş bi yana gitti ne zamandır
akıntıya şaşırdım unutmuşum böle şeyleri -tatlicadiarzu- sanki biraz fazla gibi geldi ama normal diyosan peki o zaman

hihoyyyt evet gelelim mutlu haberimize nasıl mutlyum nasıl 1 haftalık stersli bekleyişin ardından sonuçlarımızı aldık..allahıma şükür kötü bi sonuç çıkmadı sadece 1 i yüksek çıktı ama onun için bile dr diyet verdi..artık normal ekmek yokk kepek ekmeği yiycem zaten çok severim kepeğide sorun olmıycak..pilavlar hamur işleri ve tatlılar da yasaklandı çok az yeme hakkım var haftada 1 en fazla..ama olsun biz ii olalım da yemem bunlarıda napimm..zaten çok kilo alıyodum ii olacak bu diyet..artık 2 haftada bir dr gitmeye başlıyoruz şeker ölçümü yapılacak eğer yükselme olursa ki inşallah olmaz insülüne başlanacak..ama diyetime çok dikkat ediyorum inşallah böyle bişey olmıycak..allahıma çok şükür umduğumuz dilediğimiz gibi çıktı sonuçlarımız..güzel nisan anneleri hepinize de tek tek teşekkür ediyorum a.s.yanım da olduğunuz ve dularınız esirgemediğiniz için..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…