canım olmaz mı hemde altıma yapmış gibi oluorum ben ne yazıkki bazen çok sinir bozucu bişey
tuğcecim çok guzel hikayen bebiş tüm zorluklara rağmen sana tutunmuş seni bırakmamış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu.
amin canım sağol Allah yokluklarını göstermesin,maşallah kızıma bende öğle diyorum zaten gebelik dönemim hep sıkıntılıydı inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza kuzularımızı
hihoyyyt evet gelelim mutlu haberimize nasıl mutlyum nasıl 1 haftalık stersli bekleyişin ardından sonuçlarımızı aldık..allahıma şükür kötü bi sonuç çıkmadı sadece 1 i yüksek çıktı ama onun için bile dr diyet verdi..artık normal ekmek yokk kepek ekmeği yiycem zaten çok severim kepeğide sorun olmıycak..pilavlar hamur işleri ve tatlılar da yasaklandı çok az yeme hakkım var haftada 1 en fazla..ama olsun biz ii olalım da yemem bunlarıda napimm..zaten çok kilo alıyodum ii olacak bu diyet..artık 2 haftada bir dr gitmeye başlıyoruz şeker ölçümü yapılacak eğer yükselme olursa ki inşallah olmaz insülüne başlanacak..ama diyetime çok dikkat ediyorum inşallah böyle bişey olmıycak..allahıma çok şükür umduğumuz dilediğimiz gibi çıktı sonuçlarımız..güzel nisan anneleri hepinize de tek tek teşekkür ediyorum a.s.yanım da olduğunuz ve dularınız esirgemediğiniz için..:1hug:
hihoyyyt evet gelelim mutlu haberimize nasıl mutlyum nasıl 1 haftalık stersli bekleyişin ardından sonuçlarımızı aldık..allahıma şükür kötü bi sonuç çıkmadı sadece 1 i yüksek çıktı ama onun için bile dr diyet verdi..artık normal ekmek yokk kepek ekmeği yiycem zaten çok severim kepeğide sorun olmıycak..pilavlar hamur işleri ve tatlılar da yasaklandı çok az yeme hakkım var haftada 1 en fazla..ama olsun biz ii olalım da yemem bunlarıda napimm..zaten çok kilo alıyodum ii olacak bu diyet..artık 2 haftada bir dr gitmeye başlıyoruz şeker ölçümü yapılacak eğer yükselme olursa ki inşallah olmaz insülüne başlanacak..ama diyetime çok dikkat ediyorum inşallah böyle bişey olmıycak..allahıma çok şükür umduğumuz dilediğimiz gibi çıktı sonuçlarımız..güzel nisan anneleri hepinize de tek tek teşekkür ediyorum a.s.yanım da olduğunuz ve dularınız esirgemediğiniz için..:1hug:
Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini
Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...
Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.
Birde yemek yedim geldim :))cokacimcoook
bigudii. canım seni gördüm
şirvanla görüşüyorsundur.
iyimi bi problem yok dimi
allah muhabbetinizi artırsın sinehascım..akıntıya gelince hiç kafana takma çok normal bişey hepimizde oluyo..hatta her ay kontolumuzde kültür alınıo benden ve iltihap filan varmı die bakılıyo..gebeliğin cilveleri işte sık sık çamaşır değişmez durumundayız hatta bazen günde 2 tane..kafamçokkarıştıkızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
uzun bi hasretlikten sonra baktım kocişimin yanaşacağı yok ben atladım üstüneŞeniz
meğersem oda bunu bekliyomuş:roflol: benim ağrım olur diye çekiniyomuş , tabi oda ameliyat olunca ara çok açıldı..
neyse saadete geleyim sizdede akıntı ouyormu:bbo:
Bende o bile işe yaramıyor ya..kızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
uzun bi hasretlikten sonra baktım kocişimin yanaşacağı yok ben atladım üstüneŞeniz
meğersem oda bunu bekliyomuş:roflol: benim ağrım olur diye çekiniyomuş , tabi oda ameliyat olunca ara çok açıldı..
Maşallah canımsevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehe
akıntı normallllllll :teytey::teytey::teytey:
kızlar merhabalar dün dediğinizi yaptım kaydirigubbakcemile2
keşke önce sorsaymışım yaw dün gece gözüme uyku girmedi normalmi acaba diye.
evet haklısın sinir bozucu farkında olmadan 5 lt felan su içtim heralde geceden beri stres yaptım kendime
tuğçe hoş geldin, gerçi neden evinde olmadığını bilmiyorum bende yoktum uzun süredir. hikayende çok hoşuma gitti. çok duygulandım . allah sağlıkla kucağına , almayı nasip etsin.
Gözünaydın canım. umarım hamileliğinin sonuna kadar hiç bir sorun yaşamazsın.hihoyyyt
teşekkür ederim kızlar..ohh beee artık rahat bi nefes alabiliriz 38. haftaya kadar test mest yokkkk..testi yaptırmak iide o bekleyiş öldürüyodu beni..artık 38. haftada da çatı muayenemiz var ..:sm_cool:sevindim canım......................... dikkat et kendine..............
tuğce8 nasıl dilek kapıların açıkmış bak yine 16 kişi olmuş topik.
hoşbulduk canım,yatmak zorundayım diye annemlere geldim ama annemin de rahatsızlıklarının iyice artması sebebiyle planlarım ters tepti,ve bende evimde uzakta iyice bunalıma girdim ama şimdi herşey yolunda sadece eve dönünce annemi merak edeceğim çok seviyorum onu hiç kıyamam Allah annelerimizinde yokluğunu göstermesin
çok saol öslemcim valla bi ohhhh çektim nasıl..allah şekeri olanlarda yardım etsin inşallah...:1hug:croxilex tebrikler canımcım bak gördünmü ne güsel oldu,stres daha kötü yapar zaten,stres yok,şeker yok, diyet var sağlık var,oh be banada moral oldu valla
geçmiş olsun urlacım ..bebeğine yansımaz korkma onlar şu anda en güvenilir yerdeler..sadece azcık üzülüyorduk kuzun annem çabuk iyileşsin die..
hoşgeldin tuğce.. amin canım inşallah allah tamamına erdirir hepimizinkini...nasıl hevesleniyorum zaten doğum hikayemi yazmaya..up uzunnnn yazıcam inşallah bayılıyorum şimdi doğum hikayelerini okumaya heh hee...
canım hoşbulduk,sonuucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah insülüne gerek kalmadan atlatırsın doktor bendende istedi bende yaptıracapım bakalım inşallah her sonucumuz iyi çıkar.:1rolleyes:
Amin canım inşallah:Saruboceq:evet canım dur bir dilek daha dileyeyim o zaman inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ailece hep mutlu yaşarız ve sütümüzde bool olur inşallah
Sağol canımglnm hiç merak etme canım dularımızla yanındayız inşallah seninki de ii çıkacak..
geçmiş olsun tuğçe..amin canım allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah...annem benim herşeyimmiş evlenince çok ii anladım valla...hoşbulduk canım,yatmak zorundayım diye annemlere geldim ama annemin de rahatsızlıklarının iyice artması sebebiyle planlarım ters tepti,ve bende evimde uzakta iyice bunalıma girdim ama şimdi herşey yolunda sadece eve dönünce annemi merak edeceğim çok seviyorum onu hiç kıyamam Allah annelerimizinde yokluğunu göstermesin
saol çiçekcim ayy oğlum için 3 yıl bile sabrederim sağlıklı sıhhatli doğsunda varsın olsun sevdiğim bi kaç şeyi de yemeyim..canım normalde en çok dikkat etmemiz konu bu akıntıların ilerde büyük sorunlar yaratmaması için altımızı kuru tutmamız gerekio bunu da ped kullanarak değil ya peçeteyle yada devamlı pamuklu iç çamaşırımızı deiştirerek yapmalıymışız.
canım çok sevindim bebiş de sen de iyi olun sabredersin zaten azcık kaldı baksana 3 ay ne ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?