2009 Nisan Anneleri buraya

canım olmaz mı hemde altıma yapmış gibi oluorum ben ne yazıkki bazen çok sinir bozucu bişey

keşke önce sorsaymışım yaw dün gece gözüme uyku girmedi normalmi acaba diye.
evet haklısın sinir bozucu farkında olmadan 5 lt felan su içtim heralde geceden beri stres yaptım kendime

Gözünaydın canım. umarım hamileliğinin sonuna kadar hiç bir sorun yaşamazsın.hihoyyyt

sevindim canım......................... dikkat et kendine..............

Tuğçe canım hoşgeldin
Özlettin kendini

Bu mutluluğunun sebebi 100 lük şeker testi mi yoksa canım...

Ben örgüye daldım sizleri unuttum kızlar.
Birde yemek yedim geldim :))cokacimcoook

sağol canım benim bende sizleri çok özledim,hoşbulduk:1hug:

bigudii. canım seni gördüm
şirvanla görüşüyorsundur.
iyimi bi problem yok dimi

sabah yazdıgını anca gördüm öle bı baktım sıteye kapadım hemen sırvanda benden sonra yazdı zaten işler yoğun dıyee kolay gelsın sana opuyorum a.s.

bende etoprağa bakmak ıcın gırdım nasıl gectı seker yuklemen doktorla konusabıldınmı doğum için?maglum aynı doktora gıdınce merak ettım neler dedı dıyee:ecrin_bebek:

kızlar hepınıze kolay gelsın gözüm üzerınızde deneyımlerınızı okuyorum sık sık yazmasamdaasositososito

allah muhabbetinizi artırsın sinehascım..akıntıya gelince hiç kafana takma çok normal bişey hepimizde oluyo..hatta her ay kontolumuzde kültür alınıo benden ve iltihap filan varmı die bakılıyo..gebeliğin cilveleri işte sık sık çamaşır değişmez durumundayız hatta bazen günde 2 tane..kafamçokkarıştı

Bende o bile işe yaramıyor ya..
Bendede var akıntı ama çok değil...

sevindim senin adına canım arada ister böle urumlar valla bende atlıyorum üstüne haftada 3 falan oluoooo ehehehehehehhehe

akıntı normallllllll :teytey::teytey::teytey:
Maşallah canım
Haftada 3 nasıl oluyo -tatlicadiarzu-

Gözünaydın canım
Darısı başıma inşallah
Benimde yarın 50grlık şeker yüklemem var
Duanıza ihtiyacım var kızlar..

Son düzenleme:
croxilex tebrikler canımcım bak gördünmü ne güsel oldu,stres daha kötü yapar zaten,stres yok,şeker yok, diyet var sağlık var,oh be banada moral oldu valla

keşke önce sorsaymışım yaw dün gece gözüme uyku girmedi normalmi acaba diye.
evet haklısın sinir bozucu farkında olmadan 5 lt felan su içtim heralde geceden beri stres yaptım kendime

canım normalde en çok dikkat etmemiz konu bu akıntıların ilerde büyük sorunlar yaratmaması için altımızı kuru tutmamız gerekio bunu da ped kullanarak değil ya peçeteyle yada devamlı pamuklu iç çamaşırımızı deiştirerek yapmalıymışız.

canım çok sevindim bebiş de sen de iyi olun sabredersin zaten azcık kaldı baksana 3 ay ne ki:)

tuğçe hoş geldin, gerçi neden evinde olmadığını bilmiyorum bende yoktum uzun süredir. hikayende çok hoşuma gitti. çok duygulandım . allah sağlıkla kucağına , almayı nasip etsin.

hoşbulduk canım,yatmak zorundayım diye annemlere geldim ama annemin de rahatsızlıklarının iyice artması sebebiyle planlarım ters tepti,ve bende evimde uzakta iyice bunalıma girdim ama şimdi herşey yolunda sadece eve dönünce annemi merak edeceğim çok seviyorum onu hiç kıyamam Allah annelerimizinde yokluğunu göstermesin

Gözünaydın canım. umarım hamileliğinin sonuna kadar hiç bir sorun yaşamazsın.hihoyyyt

sevindim canım......................... dikkat et kendine..............
teşekkür ederim kızlar..ohh beee artık rahat bi nefes alabiliriz 38. haftaya kadar test mest yokkkk..testi yaptırmak iide o bekleyiş öldürüyodu beni..artık 38. haftada da çatı muayenemiz var ..:sm_cool:

tuğce8 nasıl dilek kapıların açıkmış bak yine 16 kişi olmuş topik.

evet canım dur bir dilek daha dileyeyim o zaman inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ailece hep mutlu yaşarız ve sütümüzde bool olur inşallah

Allah anneciğine de sana da sağlık sıhhat versin bitanem umarım torunu doğunca ona da moral olur ve hastalıkları azalır. İnsan hamile olunca annesinin değerini daha çok anlıyo.

croxilex tebrikler canımcım bak gördünmü ne güsel oldu,stres daha kötü yapar zaten,stres yok,şeker yok, diyet var sağlık var,oh be banada moral oldu valla
çok saol öslemcim valla bi ohhhh çektim nasıl..allah şekeri olanlarda yardım etsin inşallah...:1hug:

evet canım dur bir dilek daha dileyeyim o zaman inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ailece hep mutlu yaşarız ve sütümüzde bool olur inşallah
Amin canım inşallah:Saruboceq:

glnm hiç merak etme canım dularımızla yanındayız inşallah seninki de ii çıkacak..
Sağol canım
İnşallah bakalım
Yarın ola hayrola...:Saruboceq:

geçmiş olsun tuğçe..amin canım allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah...annem benim herşeyimmiş evlenince çok ii anladım valla...

saol çiçekcim ayy oğlum için 3 yıl bile sabrederim sağlıklı sıhhatli doğsunda varsın olsun sevdiğim bi kaç şeyi de yemeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…