teşekkür ederim kızlar..ohh beee artık rahat bi nefes alabiliriz 38. haftaya kadar test mest yokkkk..testi yaptırmak iide o bekleyiş öldürüyodu beni..artık 38. haftada da çatı muayenemiz var ..:sm_cool:
evet canım dur bir dilek daha dileyeyim o zaman inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ailece hep mutlu yaşarız ve sütümüzde bool olur inşallah
Allah anneciğine de sana da sağlık sıhhat versin bitanem umarım torunu doğunca ona da moral olur ve hastalıkları azalır. İnsan hamile olunca annesinin değerini daha çok anlıyo.
Bende o bile işe yaramıyor ya..
Bendede var akıntı ama çok değil...
Maşallah canım
Haftada 3 nasıl oluyo -tatlicadiarzu-
Gözünaydın canım
Darısı başıma inşallah
Benimde yarın 50grlık şeker yüklemem var
Duanıza ihtiyacım var kızlar..
hoşbulduk canım,yatmak zorundayım diye annemlere geldim ama annemin de rahatsızlıklarının iyice artması sebebiyle planlarım ters tepti,ve bende evimde uzakta iyice bunalıma girdim ama şimdi herşey yolunda sadece eve dönünce annemi merak edeceğim çok seviyorum onu hiç kıyamam Allah annelerimizinde yokluğunu göstermesin
gnlm kvrck inşallah seninde sonuçların iyi çıkar dualarım seninle.
glnm işallah sonuçların tertemiz çıkar
Kız bende yeni evliyim yakaydirigubbakcemileonlar yeni evli glnm, olur o kadar :jeyyar:
annede geçmiş olsun canım. benem annmede rahatsız, onlara gidince canım benim bana kıyamıyo her işi o yapmaya çalışıyo ,ama bende ona kıyamıyom. annelik çok özel bi duygu yaa. allah onları başımızdan eksik etmesin, acılarını yaşatmasın:Saruboceq:
hadi bakalım glnm seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah.
sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var
ayrıca sorması ayıp sizde kaç kere oluyor ki
evet canım ya kıyamıyorum her işime koşmaya çalışıyor eğilmeyeyim diyee ayakkabımı bile giydirmeye uğraşıyor bende iyice stres oluyordum benim annem gençte değil 55 yaşında nasıl kıyarsın canım o benim evet bide o bana daha sezeryan dikişleri iyileşmeden hamile kalmış dr ölürsün aldır demiş oda kızım olacak asla aldırmam demiş onun hamileliği çok zor geçmiş bide çalışıyormuş öğrenmen neyse duygulandım iyice inşallah bebeklerimizde bizim değerimizi bilir.
Benim annemde öyle.. Biz anne oluyoruz, halen annelerimiz bizimle ilgileniyoannede geçmiş olsun canım. benem annmede rahatsız, onlara gidince canım benim bana kıyamıyo her işi o yapmaya çalışıyo ,ama bende ona kıyamıyom. annelik çok özel bi duygu yaa. allah onları başımızdan eksik etmesin, acılarını yaşatmasın:Saruboceq:
Sağol canım:)hadi bakalım glnm seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah.
sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var
ayrıca sorması ayıp sizde kaç kere oluyor ki
canım bişey soracağım konumuzla alakalı değil ama benim koyduğum avatar resimleri niye hareket etmiyorki hareketli olanları seçiyorum ama olmuyor
ay valla ii cesaret tebrikler kıs nazar değireceksin haftada 3 müş,valla bir sırrı olmalo bence,ama ben korkarım ya,çok kasılıyor zaten,bende gazmı bekliyorum ne,sanki benle bitiyomuş gibi
evet canım söylemiştin..ayyy bu teşekkürler nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................crolxexben sana iyi çıkacak demiştim sonucun bak öle oldu........................
urla artık hatada 1 yeter,3 ü yasaklıyoruz sana heheheh...........................
maşşalahhh.......................................... kendimi iyi hiisettigimde adamın yanındayımehehehehheheay valla ii cesaret tebrikler kıs nazar değireceksin haftada 3 müş,valla bir sırrı olmalo bence,ama ben korkarım ya,çok kasılıyor zaten,bende gazmı bekliyorum ne,sanki benle bitiyomuş gibi
crolxexben sana iyi çıkacak demiştim sonucun bak öle oldu........................
urla artık hatada 1 yeter,3 ü yasaklıyoruz sana heheheh...........................
bende 23 haziranda evlendim..............şemşamer ve sinehas teşekkürler...sinehas seninkiler daha devam edecek o zaman allah kolaylık versin..
yaa kızlar ben de daha yeni evliyim..o kadar yeni ki 4 temmuzda evlendik 9 temmuz son adet tarihi heh heee...
Tuğçe, sihenas sağolun kızlar
İnşallah iyi çıkar sonuçlarım
Kız bende yeni evliyim yakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?