2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederim kızlar..ohh beee artık rahat bi nefes alabiliriz 38. haftaya kadar test mest yokkkk..testi yaptırmak iide o bekleyiş öldürüyodu beni..artık 38. haftada da çatı muayenemiz var ..:sm_cool:

geçmiş olsun canım çok sevindim.benim maalesef guatr testlerim yapılıyo her ay testten kurtulamıyorum:bbo:

evet canım dur bir dilek daha dileyeyim o zaman inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ailece hep mutlu yaşarız ve sütümüzde bool olur inşallah

amin.....

çiçekcim sağol artık rahatladım :dance:
glnm işallah sonuçların tertemiz çıkar

Allah anneciğine de sana da sağlık sıhhat versin bitanem umarım torunu doğunca ona da moral olur ve hastalıkları azalır. İnsan hamile olunca annesinin değerini daha çok anlıyo.

evet canım ya kıyamıyorum her işime koşmaya çalışıyor eğilmeyeyim diyee ayakkabımı bile giydirmeye uğraşıyor bende iyice stres oluyordum benim annem gençte değil 55 yaşında nasıl kıyarsın canım o benim evet bide o bana daha sezeryan dikişleri iyileşmeden hamile kalmış dr ölürsün aldır demiş oda kızım olacak asla aldırmam demiş onun hamileliği çok zor geçmiş bide çalışıyormuş öğrenmen neyse duygulandım iyice inşallah bebeklerimizde bizim değerimizi bilir.

croxilex geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim.

onlar yeni evli glnm, olur o kadar :jeyyar:

gnlm kvrck inşallah seninde sonuçların iyi çıkar dualarım seninle.

bu teşekkürr butonu hiç gelmiyecekmi kızlar çok eksikliğini hissediyor insan

annede geçmiş olsun canım. benem annmede rahatsız, onlara gidince canım benim bana kıyamıyo her işi o yapmaya çalışıyo ,ama bende ona kıyamıyom. annelik çok özel bi duygu yaa. allah onları başımızdan eksik etmesin, acılarını yaşatmasın:Saruboceq:

selam kızlar. ya bu uykusuzluk beni delirtecek. sabaha kadar gözümü kırpmadım. sonra da öğlende kalktım tabi. bugün kendimi biraz yorup akşam da erkenden yemek yemeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz doğrultusunda. bakalım nolucak.ben bi geçmişi okuyım

hadi bakalım glnm seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah.

sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var
ayrıca sorması ayıp sizde kaç kere oluyor ki

teşekkür ederim canım,senin anneciğinede çok geçmiş olsun,evet anneler hep aynı aman yavrum iyi olsun bizi düşünmekten saçları beyazladı hala yavrum diyorlar,inşallah bizlerde onlar gibi iyi anneler oluruz,amin canım.

ay valla ii cesaret tebrikler kıs nazar değireceksin haftada 3 müş,valla bir sırrı olmalo bence,ama ben korkarım ya,çok kasılıyor zaten,bende gazmı bekliyorum ne,sanki benle bitiyomuş gibi

sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var

canım bişey soracağım konumuzla alakalı değil ama benim koyduğum avatar resimleri niye hareket etmiyorki hareketli olanları seçiyorum ama olmuyor

crolxexben sana iyi çıkacak demiştim sonucun bak öle oldu........................

urla artık hatada 1 yeter,3 ü yasaklıyoruz sana heheheh...........................

Benim annemde öyle.. Biz anne oluyoruz, halen annelerimiz bizimle ilgileniyo
İnşallah onlar gibi iyi bir anne oluruz..

Sağol canım:)
Söylemesi ayıp söylemem..kaydirigubbakcemile3

şemşamer ve sinehas teşekkürler...sinehas seninkiler daha devam edecek o zaman allah kolaylık versin..

yaa kızlar ben de daha yeni evliyim..o kadar yeni ki 4 temmuzda evlendik 9 temmuz son adet tarihi heh heee...

ay valla ii cesaret tebrikler kıs nazar değireceksin haftada 3 müş,valla bir sırrı olmalo bence,ama ben korkarım ya,çok kasılıyor zaten,bende gazmı bekliyorum ne,sanki benle bitiyomuş gibi

sana gazı biz veririzde eşine kim verecek canımcım

crolxexben sana iyi çıkacak demiştim sonucun bak öle oldu........................

urla artık hatada 1 yeter,3 ü yasaklıyoruz sana heheheh...........................
evet canım söylemiştin..ayyy bu teşekkürler nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

maşşalahhh.......................................... kendimi iyi hiisettigimde adamın yanındayımehehehehhehe

olur canım..................

şemşamer ve sinehas teşekkürler...sinehas seninkiler daha devam edecek o zaman allah kolaylık versin..

yaa kızlar ben de daha yeni evliyim..o kadar yeni ki 4 temmuzda evlendik 9 temmuz son adet tarihi heh heee...
bende 23 haziranda evlendim..............
Tuğçe, sihenas sağolun kızlar
İnşallah iyi çıkar sonuçlarım

Kız bende yeni evliyim yakaydirigubbakcemile

eee işi bilcen gülencim.....:dance::dance:

evet şemşamer yahu bende bilmiyorum ama gayrı dayanacak gücüm kalmadııı,heralde aşkım süpriz yapacak yolda,bicesaret belki atlarım üstüne ama ah şu korkum olmasa bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…