hadi bakalım glnm seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah.
sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var
ayrıca sorması ayıp sizde kaç kere oluyor ki
selam kızlar. ya bu uykusuzluk beni delirtecek. sabaha kadar gözümü kırpmadım. sonra da öğlende kalktım tabi. bugün kendimi biraz yorup akşam da erkenden yemek yemeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz doğrultusunda. bakalım nolucak.ben bi geçmişi okuyım
site kaldırmıyo olabilir, benhttp://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kk-da-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harike-avatarlar-33.html#post4892523 benburdan buldum, daha çok var girip bakabilirsin
evet şemşamer yahu bende bilmiyorum ama gayrı dayanacak gücüm kalmadııı,heralde aşkım süpriz yapacak yolda,bicesaret belki atlarım üstüne ama ah şu korkum olmasa bide
valla du bakalım bir deneyelim urla,ay ne gülerim ha valla olursa
İşi biliyoruzda canım icraat yok...eee işi bilcen gülencim.....:dance::dance:
valla selinay ben de diycektim....ne çirkin bebek ölee simpsonların bebeğine benzio heh heeee...bence değiştir baka baka bebeklerimiz buna benzemesin..ay bebekte ne çirkin demi tekrarmı değiştirsem heheh........................
mrb 8 nisan 2009 hoşgeldin tekrar.. ismini değiştirdim ama azcık çok uzunmuş heh hee..hamişiz yorgunuz bunu yzmak bile zor gelio vallamirmirmirmirherkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
Hoşgeldin canımherkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
valla selinay ben de diycektim....ne çirkin bebek ölee simpsonların bebeğine benzio heh heeee...bence değiştir baka baka bebeklerimiz buna benzemesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?