2009 Nisan Anneleri buraya

hadi bakalım glnm seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah.

sende yenisinde anacım urla başka, daha öncede dedim, ders verecek hatun, maşallahı var
ayrıca sorması ayıp sizde kaç kere oluyor ki

sagolasın canım benim ama ne bileyim ya eşime eksşklik duydurmak istemıyorum zaten davul gibi oluyoruz kadınlık hiselerimizyok oluyor böle olunca yine bi incelik oluyorrr

bende aynıyım canım 3-4 gecedir uykusuzum koltukta oturur pozisyonda dalıyorum sonra kıvrılıyorum yarım saat gecınce uyanıyorum ahatta üstüne gripim her yerim agrıyorr burnum akıyor silmekten yara oldu artık gecmedi gitti...............

evet şemşamer yahu bende bilmiyorum ama gayrı dayanacak gücüm kalmadııı,heralde aşkım süpriz yapacak yolda,bicesaret belki atlarım üstüne ama ah şu korkum olmasa bide

geliyormu eşinnn ohhhhhhh ne güzel hadi bakalım bu akşamda sen..........de sıraaaaa

kocanı şaşırt şöyle bi.................

allah canını almasın,ay ne biliim şeker üstünden çok zaman geçti unuttum valla artık gerisini bilmiyorum,baksana,bişi olurmu diye diye 6 aydır tık yok

yuh dicem özlemcim yaaaa bu kadarda olmazzz

bak sinehas bile adam ne demiş sen istemezsin falan diye demiş adamda sevinmiş sende bi süpriz yap artık

aaa kıslar ayıp ayol kendinize gelin hımmmm başkaları da okuyo bu siteyi haaa....klava:kocalarınız görse ne çok kızarrrrrrrrrr...kaydirigubbakcemile3

şemşamer bende kısandım avatarımı değiştirdim,,,,,,,,,,,,,,,

urla okudunmu yazdığımı 3 çok 1e düş artık işine gelmedi cvp vermedin demi heheheh.........................

aaa herkes avatarını değiştirio aslında benimkide hareketliydi ama hareket etmio niyekine...fisfisfis

tamam be bende deneyecem bakalım ne olacak ya herro ya merro,dede çekinme yuh de bende diyorum anacım zaten bizi bir görsen adam kaçıyo bende kovalıyorum benden korkak,o biraz cesaretli olsa

ay bebekte ne çirkin demi tekrarmı değiştirsem heheh........................

içime kurt düşürme croxilex yahu iki fikir alıyoruz valla kimle konuşacaz el elden üstündür baksana ,üstelik beni uzmandan başkası korkutamaz galiba

herkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
mrb 8 nisan 2009 hoşgeldin tekrar.. ismini değiştirdim ama azcık çok uzunmuş heh hee..hamişiz yorgunuz bunu yzmak bile zor gelio vallamirmirmirmir

herkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
Hoşgeldin canım
Biz iyiyiz sen nasılsın?

valla selinay ben de diycektim....ne çirkin bebek ölee simpsonların bebeğine benzio heh heeee...bence değiştir baka baka bebeklerimiz buna benzemesin..

Ay ne güldüm yakaydirigubbakcemile3
simpsonların bebeğine mi benziyo...
Evet selinay çok çirkine bebek..

kızlar bi içeri gittim geldim ne muhabbetler dönmüş ööle hahahahaha:) aşırıya kaçmayın derim ben riskli dönemlere girioruz bu arada korunmalı bi yöntem uygulayın çünkü spermler rahim kastırıcı etki yaratabiliomuş bu dönemlerde biraz açık oldu sanırım ama uyarmak istedim gebelikle ilgili bi kitapta okudum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…