valla benden söylemesi..yaa siteyi sapığın biri takip edioyosa eşin de yok yanında adresini bulsa siteye öle şeyler yazmayı biliyodun dese ne yapcan kıssss..içime kurt düşürme croxilex yahu iki fikir alıyoruz valla kimle konuşacaz el elden üstündür baksana ,üstelik beni uzmandan başkası korkutamaz galiba
aaa bilmiyodum ben bunu yaa çok saol çiçek a.s.dikkat edelim bari..kızlar bi içeri gittim geldim ne muhabbetler dönmüş ööle hahahahaha:) aşırıya kaçmayın derim ben riskli dönemlere girioruz bu arada korunmalı bi yöntem uygulayın çünkü spermler rahim kastırıcı etki yaratabiliomuş bu dönemlerde biraz açık oldu sanırım ama uyarmak istedim gebelikle ilgili bi kitapta okudum bunu.
çoşmuşunuz siz yine biz napalım dr gebelikten önce 1 hafta spermler biriksin diye yasakladı yumurtalar çatladı çalışın dedi sonra çok çalışmışınız ikiz olmuş yasak dedi doğuracam halen yasak istediğin kadar kudur nolcek
yok selinay yaa urla senden alıntı yapıp bişey yazmıştı ama hatırlamıyorum ne yazdığını diğer sayfalara bi bak istersen.. öffff ne çok unutkanım ben yaaa balık gibi oldum valla..... :)))görüyonuzmu kızlar urladan hala cvp yok hhehehhhhh.........................
bu güzel işte o bebek çok hantal bişeydi canım bu çocuk afacan daha ii..sekiz nisan hatırladık tabiki ...................................................nasılsın iki erkek çocuğu anasına bu yakışır demi değiştirdim o çikin bebeği......................
canım sağol olabilir ama bitek benimkinimi kaldırmıyorki ben uğur böcümü çok seviyom oda hareketli ama burda gözükmüyor steede rastlıyorum benimle aynı yerden avatar alanlarınki bile hareketli
kızlar bi içeri gittim geldim ne muhabbetler dönmüş ööle hahahahaha:) aşırıya kaçmayın derim ben riskli dönemlere girioruz bu arada korunmalı bi yöntem uygulayın çünkü spermler rahim kastırıcı etki yaratabiliomuş bu dönemlerde biraz açık oldu sanırım ama uyarmak istedim gebelikle ilgili bi kitapta okudum bunu.
aman allah korusun ehehehehehehehehehe koca göbekli ehejehhehevalla benden söylemesi..yaa siteyi sapığın biri takip edioyosa eşin de yok yanında adresini bulsa siteye öle şeyler yazmayı biliyodun dese ne yapcan kıssss..
:1shok:
şaka şaka hamilelerin topiğini takip eden sapık biraz aptaldır ne yapsın koca göbekli kadınları heh heee..
delikafadulden
süper olmuş avatarın...sekiz nisan hatırladık tabiki ...................................................nasılsın iki erkek çocuğu anasına bu yakışır demi değiştirdim o çikin bebeği......................
eheheheheheedelikafaduldendelikafadulden devammmmmmmmmmmmmmmmçoşmuşunuz siz yine biz napalım dr gebelikten önce 1 hafta spermler biriksin diye yasakladı yumurtalar çatladı çalışın dedi sonra çok çalışmışınız ikiz olmuş yasak dedi doğuracam halen yasak istediğin kadar kudur nolcek
off evettttttt işte oda varr yaaadoğumdan sonrada 40 gün yasak......................................yasakta yasak.............
şemşamer bende kısandım avatarımı değiştirdim,,,,,,,,,,,,,,,
urla okudunmu yazdığımı 3 çok 1e düş artık işine gelmedi cvp vermedin demi heheheh.........................
İşi biliyoruzda canım icraat yok...
Yoksa oooooo neler olmuştu neler...:jeyyar:
amin canım...onu şemşamer yapmıştı bu kezde felaket tellalı ben oldum....ne yapalım yoksa iyice çoşcanız siz heh heeedelikafaduldenkıs croxilex vallahi çatladım gülmekten ofistekiler bakıo bu kadın neye gülüor diye,bu bizim kızların buluşmalarına örnek verilmişti ya ona benzedi,yok gazoz içmeyin felan allah canınızı almasın emi çok yaşayın
ıyyy hiç sanmıyorum lohusa sapığı olduğunu ayy sarkık sarkık ne yapsın lohusaları..ben de iice sapık psikolojisine inmeye başladım..ayy yeter artık sapık mapık demiycem oğluşum karnımda dikkatli oliyim..kaydirigubbakcemile3doğumdan sonraki 40 gün uykusuzluktan ve koşturmaktan aklımıza bile gelmezki özlemcim zaten:)
bu arada hamile sapığından sonra lohusa sapığı da var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?