2009 Nisan Anneleri buraya

doğumdan sonrada 40 gün yasak......................................yasakta yasak.............

amannn herüfleri geçtiniz ayol, onlarla konuşuyoz sanki, sizi gidu azgun karular sizu

8nisan hoşgeldin canım bende merakediyodum seni nerelerde acep diye

çicekcim nereye unutuyosun anacım insan aklından çıkmayan şeyi unuturmu:)))))))))))))

mesajı görünce koptum resmen yaa helal olsun açık sözlü arkadaşım benim doktora sorsaydınız keşke accık ucundan da mı olmaz die hihahah tamam sustum sansürlencez birazdan:)

aaaaaa 1 ay sonra yasaklanacak mı eyvaaaaaaah:) bilmiodum vallahilaelaelaelaelae

evet çiçek sonuna kadar yok öle hehehh.........................................

yok kıs benim ikinci gebelik öle değilim bunda, biz tecrübeliyiz şemşemercim..................

yok canım yok ucundan köşesinden hiç bir yerinden yok hatta iması bilem yasak valla atacaklar bizi neyseeeeeee başka konu bulalım

bu takvim bu gün 1 gün daha öne gitmiş herkez el birliği etmiş beni erken doğurtturacak heheh..................................

ya bende onu diyorum işte valla sende öle diosan,ben adamımı tanıosam süpriz yapıor yolda eğer o gelirse ben bugün bi sıkıştırayım bakalım,asıl süprizi o görsün ehehehehehehe

bence fazla takma bu konuyu canım, ya aksi olsa , adam düşüncesiz azgının biri olsa ikide bir istese, daha kötü olurdu heralde, oda ne yapsın bebişini sağlıklı kucağına almak vicdan azabı yaşamak istemiyordur. :1hug:

öldürdün beni gülmekten valla delikafadulden:roflol:
bizim dr da yasak diyo ama boşver dr lara kalsa 9 ay üstüne bide lohusalık can mı dayanır bea

doğumdan sonrada 40 gün yasak......................................yasakta yasak.............

off yaaa hakikaten bu ne böyle....
2. yi hemen istiyordum vazgeçicem bu gidişlenaniknanik

amannn herüfleri geçtiniz ayol, onlarla konuşuyoz sanki, sizi gidu azgun karular sizu

8nisan hoşgeldin canım bende merakediyodum seni nerelerde acep diye

ne yapalım canım yaa sitede herşey yasak,hamilelikte herşey yasak.....
konuşuyoz işte ne yapalım

ay baksana kızzz okuyun onlar 1,5 ay önce falan dogurmuşlar hele bi erkek bebegın resmi var bakın ne güzel allahım günlerimizde dogurmayı nasip etsin...........................
amin canım. hayırlısıyla günümüzde doğuralım inşallah

ben sac bantımı almadım buygun alıcam bide emzik çantamıza onlarıda koyalım...... tamam. olucak.....
ben de almadım daa saç bandımı. kırmızımı pembemi alsam karar veremiyorum.bide ben internette kurdeledan yapılan bi model görmüştüm.çok güzel duruyodu. bulabilirsem koyarım resmini

yapma ya son ayda birden kilo aldım deyip korkutma bizi. bu aralar kilolara taktıkta biz.
ben 9 kilo aldım ve daha 83 gün var vay halime o zaman.:CüvCüv:
valla ben de şimdiden 11 kilo aldım. 80 le tamamlasam diyodum ama geçicem heralde. druma söyledim bundan sonra aynı beslensem de daha fazlamı kilo alırım diye. yoo son aylarda kilo veren bile var dedi.

canım hoşgeldin. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

kızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................
okudum ben de ya. maşallah gerçekten. bu zamanda dru da normal doğurtmuş

amin canım inşallah. hepimiz öykülerin mutlu sonuna ulaşırız inşallah

canım bence bebeğin normal kilo alıyosa endişelenecek bişey yoktur. ben de2-4 kg arası kiloyu ne yaparsak yapalım vücudun doğum sonrası aç kalma ihtimaline karşı bebeğin sütü için depoladığını biliyorum. şahsen benim bebek, su,plasenta hariç depolanmış 4 kilom vardır. bundan sonra almasam da olur heralde:)

canım olmaz mı hemde altıma yapmış gibi oluorum ben ne yazıkki bazen çok sinir bozucu bişey
benim de bazen baya ıslaklıkla oluyo akıntı sinir oluyorum

canım geçmiş olsun. glnm dualarımız seninle. iyi çıkar inşallah sonucun
canım senin durumun benden de kötü. Allah şifa versin. Ben de hapşırıyorum ama inşallah ilerlemez. Bol meyve yemeye çalışıyorum

herkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
hoşgeldin canım. unuturmuyuz seni

yok canım yok ucundan köşesinden hiç bir yerinden yok hatta iması bilem yasak valla atacaklar bizi neyseeeeeee başka konu bulalım

evet kocalarla kardeş olalım nolucakki yani:) :1hug:yassssssaaaaaaaaaaakkkkkkk:)

evet çiçek sonuna kadar yok öle hehehh.........................................

yok kıs benim ikinci gebelik öle değilim bunda, biz tecrübeliyiz şemşemercim..................

zaten zorlar heralde son ayda düşündümde davul gibi olucaz fil belgeseli gibi oluruz gerek yok ööle şeylere hahahaha

ya bende onu diyorum işte valla sende öle diosan,ben adamımı tanıosam süpriz yapıor yolda eğer o gelirse ben bugün bi sıkıştırayım bakalım,asıl süprizi o görsün ehehehehehehe

canım sen mlli takım formanı giy kocanı bekle

kızlar buraya hamile sapığı dadanması gerekmioki farkettim ki o sapık biziz:) hamileler sapık:) niyeti bozmuşuz son sayfaları okudumda giren sapık korkup kaçar nisan annelerinden hahahahahahaha

çiçek şenay güldürdünüz beni ya. kızlar neler konuşuyosunuz böyle. zaten mimliyiz kapanacak vallahi topic. benden söylemesi. eli kulağındadır şimdi.

ay bende bilmiyordummmmmmmmmmmmmmmmmm

ehehhehehehee

aman allah korusun

kıymasınlar bize biz hamileyiz hatta ben 4 gündür ağır gribim yeni taşındım kayınvalide zulmünden kaçtım bu kadar eğlenceyi çok mu görüolar günlerdir ilk defa bugün güldüm zaten:) acıyın kıymayın bize yüce site yönetimi:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

urla, aliye83, ayem2007, benanber, cicekcicek, dozkan, Esennn, etoprak, geda, oslem1907, RUMELİLİ, selinay2002, sinehas, şen_ay

maşallahhhh

konuyu kapatalım bencede ehehehehe

allaha emanet olun. ben cıkıyoum yarın görüşmek üzereeee

evet konuyu değiştiriuorum bebişlerin kıyafetlerini sabun tozu ile yıkayan yıkamayı düşünenler dikkat bu işlemi sakın otomatik makinalarda yapmayın bir arkadaşımızın tahliye pombası yandı görümcemin makinasıda bu gün bozuldu oda sıkma yapmıyomuş paketi dikkatle inceleyin otomatik olmayan makinalar için yazıyor ama üç kağıtcılar otomatik makina resmi koymuşlar ben normal bildiğimiz markaların baby sinden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…