doğumdan sonrada 40 gün yasak......................................yasakta yasak.............
çicekcim nereye unutuyosun anacım insan aklından çıkmayan şeyi unuturmu:)))))))))))))
urla cevaplamış ben görmemişim.............................................ok canım gerçekten bundan sonra öle yap ztn 1 ay sonra doktor tamamen yasaklayacak heheh......................
aman kızlar lohusalıkta dikkat edin valla özellikle normal doğum yapanlar mikrop kaparsınız.........................
özlemcim 6 ay ne yaptın maşallah ben 1 aydır ameliyatlı diye fazla düşemedim üstüne.ne yap ne et kandır valla.
urlacım bende yeni evliyim ama farkettimki dr a her gittiğimizde biraz daha uzaklaşıyor,çünkü bu şekilde giderse sonuçların 7. ayda bebeği almak zorunda kalabiliriz dedi dr.oda ondan korkuyo sanırsam.
ilaç dozunu arttırdık bu ay bakalım tiroitimin yükselmemesi lazım,yani stressiz huzurlu bi yaşam lazım.ama adam kaçınca stres yapıyo insan..
çoşmuşunuz siz yine biz napalım dr gebelikten önce 1 hafta spermler biriksin diye yasakladı yumurtalar çatladı çalışın dedi sonra çok çalışmışınız ikiz olmuş yasak dedi doğuracam halen yasak istediğin kadar kudur nolcek
doğumdan sonrada 40 gün yasak......................................yasakta yasak.............
amannn herüfleri geçtiniz ayol, onlarla konuşuyoz sanki, sizi gidu azgun karular sizu
8nisan hoşgeldin canım bende merakediyodum seni nerelerde acep diye
amin canım. hayırlısıyla günümüzde doğuralım inşallahay baksana kızzz okuyun onlar 1,5 ay önce falan dogurmuşlar hele bi erkek bebegın resmi var bakın ne güzel allahım günlerimizde dogurmayı nasip etsin...........................
ben de almadım daa saç bandımı. kırmızımı pembemi alsam karar veremiyorum.bide ben internette kurdeledan yapılan bi model görmüştüm.çok güzel duruyodu. bulabilirsem koyarım resminiben sac bantımı almadım buygun alıcam bide emzik çantamıza onlarıda koyalım...... tamam. olucak.....
valla ben de şimdiden 11 kilo aldım. 80 le tamamlasam diyodum ama geçicem heralde. druma söyledim bundan sonra aynı beslensem de daha fazlamı kilo alırım diye. yoo son aylarda kilo veren bile var dedi.yapma ya son ayda birden kilo aldım deyip korkutma bizi. bu aralar kilolara taktıkta biz.
ben 9 kilo aldım ve daha 83 gün var vay halime o zaman.:CüvCüv:
canım hoşgeldin. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahslm nisan anneleri hasretinize dayanamadım döndümhihoyyytkaçıncı sayfaya gelmişsiniz yaa ben nasıl okuyup bitireceğim bilmiyorum neyse 5 gün daha duracağım hastane işim var sonra evime gidiyorumdelikafadulden inşallah eşim pazartesi geliyor,umarım hepiniz iyisinizdir dün biraz dışarı çıktım nefes aldığımı hissettim unutmuşum gezip dolaşmayı kızımada ciciler aldım neyse uzattım,bir geçmişe yolculuk yapayım
okudum ben de ya. maşallah gerçekten. bu zamanda dru da normal doğurtmuşkızlar ocak annelerinden waterfull 5.100 gr bebiş doğurmuş normal doğumla maşallah diyorummmmmmmmmmmmmmmm.....................
amin canım inşallah. hepimiz öykülerin mutlu sonuna ulaşırız inşallahhamilelik hikayemi bende anlatayım biz eşimle zor günleri azçok atlattığımızı düşünerek kürtajımdan 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik tabi bu altı ayda ben bütün tahlillerimi incelemelerimi yaptırdım sağlık taramasından geçtim ve kan pıhtılaşması çıktı doktorumla konuştuk hamile kalmadan beni asprine ve folikasite başlattı hamile kalıncada hemen iğneye başlayacaktım,neyse yeniden denemeye karar verdik Allah ın izniyle,söylemesi ayıp o ay çalışmalarımız başladı ve adet olacakmıyım diye beklerken bir yandanda bebek hayalleri kurmaya başladık eşimle alış-veriş merkezlerinde heryerde bebek kıyafetlerine bakıyorduk birgün yine gezerken eşimle bebek tulumu beyendik ama çok hoşumuza gitti bitane kalmıştı hem kız hemde erkek bebek içinde olurdu ama almadık bende eşime hamile kalırsam sana o tulumu al derim sende hamile olduğumu anlarsın eve gelirkende tulumu alırsın dedim oda tamam dedi neyse ben hamileliği beklerken adetim erken bile geldi biz çok üzüldük içim acıdı ağladım sonra adetim çok ağır olmaya başladı ama çok aşırıydı ve kesilmiyordu yapılması gereken tahlillerim vardı adetin 3.günü yaptıracaktım çünki olmassa tedavi düşünüyorduk doktoruma adetimin şeklinide ssöyleyince düşük yaptığımdan şüphelendi ve ayrıca hcg tahlili yazdı ben imkansız diyordum o olabilir diyordu sonuç hcg 68 hamileyim tabi üzüleyimmi sevineyimmi dr büyük ihtimal düşük dedi ama değilmiş rahmin alt kısmı tamamen dökülmüş bir bebeğimin olduğu yer kalmış ikigün sonra değerimde katladı ve ben eşimi aradım tulumu alabilirsin dedim oda havalara uçtu inşallah hevesimiz,mutluluğumuz yarıda kalmaz YÜCE RABBİM doğum hikayelerimizide sağlıkla yazmayı nasip eder.
canım bence bebeğin normal kilo alıyosa endişelenecek bişey yoktur. ben de2-4 kg arası kiloyu ne yaparsak yapalım vücudun doğum sonrası aç kalma ihtimaline karşı bebeğin sütü için depoladığını biliyorum. şahsen benim bebek, su,plasenta hariç depolanmış 4 kilom vardır. bundan sonra almasam da olur heralde:)ya bu doktorlara ne oluo ben sinir olmaya başladım benim doktor da ööle kilo alma dio bende yediğimi içtiğimi kısıp hareketimi artırıp almıorum ama kitaplarda ve internette bizim her hafta bu aylarda 300 gram alıo olmamız gerektiği yazıo yani ben doktorun söölediğine göre 3 haftadır aynı kilodayım ama içim rahat değil ya acaba ona yetiyo mu yediklerim?:uhm:
benim de bazen baya ıslaklıkla oluyo akıntı sinir oluyorumcanım olmaz mı hemde altıma yapmış gibi oluorum ben ne yazıkki bazen çok sinir bozucu bişey
canım geçmiş olsun. glnm dualarımız seninle. iyi çıkar inşallah sonucunhihoyyyt evet gelelim mutlu haberimize nasıl mutlyum nasıl 1 haftalık stersli bekleyişin ardından sonuçlarımızı aldık..allahıma şükür kötü bi sonuç çıkmadı sadece 1 i yüksek çıktı ama onun için bile dr diyet verdi..artık normal ekmek yokk kepek ekmeği yiycem zaten çok severim kepeğide sorun olmıycak..pilavlar hamur işleri ve tatlılar da yasaklandı çok az yeme hakkım var haftada 1 en fazla..ama olsun biz ii olalım da yemem bunlarıda napimm..zaten çok kilo alıyodum ii olacak bu diyet..artık 2 haftada bir dr gitmeye başlıyoruz şeker ölçümü yapılacak eğer yükselme olursa ki inşallah olmaz insülüne başlanacak..ama diyetime çok dikkat ediyorum inşallah böyle bişey olmıycak..allahıma çok şükür umduğumuz dilediğimiz gibi çıktı sonuçlarımız..güzel nisan anneleri hepinize de tek tek teşekkür ediyorum a.s.yanım da olduğunuz ve dularınız esirgemediğiniz için..:1hug:
canım senin durumun benden de kötü. Allah şifa versin. Ben de hapşırıyorum ama inşallah ilerlemez. Bol meyve yemeye çalışıyorumbende aynıyım canım 3-4 gecedir uykusuzum koltukta oturur pozisyonda dalıyorum sonra kıvrılıyorum yarım saat gecınce uyanıyorum ahatta üstüne gripim her yerim agrıyorr burnum akıyor silmekten yara oldu artık gecmedi gitti...............
hoşgeldin canım. unuturmuyuz seniherkese merhaba..
beni hatırladınızmı bilmiyorum..geçmişi okuyamadım tabiki:)
internetle ilgili sorun vardı giremedim hiç.umarım herkes iyidir.
yok canım yok ucundan köşesinden hiç bir yerinden yok hatta iması bilem yasak valla atacaklar bizi neyseeeeeee başka konu bulalım
evet çiçek sonuna kadar yok öle hehehh.........................................
yok kıs benim ikinci gebelik öle değilim bunda, biz tecrübeliyiz şemşemercim..................
ya bende onu diyorum işte valla sende öle diosan,ben adamımı tanıosam süpriz yapıor yolda eğer o gelirse ben bugün bi sıkıştırayım bakalım,asıl süprizi o görsün ehehehehehehe
ay bende bilmiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmesajı görünce koptum resmen yaa helal olsun açık sözlü arkadaşım benim doktora sorsaydınız keşke accık ucundan da mı olmaz die hihahah tamam sustum sansürlencez birazdan:)
aaaaaa 1 ay sonra yasaklanacak mı eyvaaaaaaah:) bilmiodum vallahilaelaelaelaelae
ehehheheheheeya bende onu diyorum işte valla sende öle diosan,ben adamımı tanıosam süpriz yapıor yolda eğer o gelirse ben bugün bi sıkıştırayım bakalım,asıl süprizi o görsün ehehehehehehe
aman allah korusunözlemcim 6 ay ne yaptın maşallah ben 1 aydır ameliyatlı diye fazla düşemedim üstüne.ne yap ne et kandır valla.
urlacım bende yeni evliyim ama farkettimki dr a her gittiğimizde biraz daha uzaklaşıyor,çünkü bu şekilde giderse sonuçların 7. ayda bebeği almak zorunda kalabiliriz dedi dr.oda ondan korkuyo sanırsam.
ilaç dozunu arttırdık bu ay bakalım tiroitimin yükselmemesi lazım,yani stressiz huzurlu bi yaşam lazım.ama adam kaçınca stres yapıyo insan..
çiçek şenay güldürdünüz beni ya. kızlar neler konuşuyosunuz böyle. zaten mimliyiz kapanacak vallahi topic. benden söylemesi. eli kulağındadır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?