valla ben kıyamadım canımkıymasınlar bize biz hamileyiz hatta ben 4 gündür ağır gribim yeni taşındım kayınvalide zulmünden kaçtım bu kadar eğlenceyi çok mu görüolar günlerdir ilk defa bugün güldüm zaten:) acıyın kıymayın bize yüce site yönetimi:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
ben de gebelik.org u takip ediyorum orada da 27. haftadan itibaren 3. trimester yazıyo. dün sölicektim de neyse dedimkızlar bu arada baby gaga die bi gebelik sitesine göre 27. hafta itibariyle 7 aylık sayılıomuşuz hayırlı uğurlu olsun
sen değiştirmesen ben değiştircektim canım. ben sabun tozu kullanmıcaktım zatenevet konuyu değiştiriuorum bebişlerin kıyafetlerini sabun tozu ile yıkayan yıkamayı düşünenler dikkat bu işlemi sakın otomatik makinalarda yapmayın bir arkadaşımızın tahliye pombası yandı görümcemin makinasıda bu gün bozuldu oda sıkma yapmıyomuş paketi dikkatle inceleyin otomatik olmayan makinalar için yazıyor ama üç kağıtcılar otomatik makina resmi koymuşlar ben normal bildiğimiz markaların baby sinden aldım
ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım ama elde yıkıcaz annemle zaten kaç parça eşyası varki bücürüğün bitiriveririz hemen hepsi minicik minicik ihihihi
reyting yaptık valla pek bi kalabalık olmuşuz
aman ne muhabbet olmuş maşallah kızlar.....libidolar yükselmiş bakıyorum hepinizin.....tamda işlerimin olduğu döneme denk gelmiş ne yazık ki....bende nevresim takımı alıcam aliye bakayım bari....zaten evim olıvuma çok yakın...ama yorganı şimdi almıcam çünkü ilk aylarda yorgan örtmicem sakıncalı diye biliyorum....ama alt çarşafı ve yastık kılıfına ihtiyacım olacak.....haftasonu bakarım kısmetse....cuma akşamı veya cumartesi günü kızımın bambusu gelicek....heyecanla bekliyorum...artık işler de çoğalacak....yatak odasının bir parçasını boşaltıp dolabını hazırlıcam kısmetse....yıkamalar,ütülemeler nasıl başarıcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?