2009 Nisan Anneleri buraya

görüşmek üzere şeker,bende kaçacam az sonra,korkmayın yahu olmaz bişi +18 fikri fena dğil gibi bu arada sıkıldıkça gidelim vallahi açıldım sabahtan beri sıkkındı canım çok saolun arkideşlerimmm

ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım ama elde yıkıcaz annemle zaten kaç parça eşyası varki bücürüğün bitiriveririz hemen hepsi minicik minicik ihihihi

hadi kızlar ben de çıkıyorum eşim geldi..akşama eşimin arkadaşları gelicekmiş börek ve pasta yapıcam..şu saatte haber verilir mi canım..biz mutfaga gidioz ne zaman çıkarsak artık ...neyse hallederim inşallah..allaha emanet olun..

öpüyorum sizi kendinize ii bakın ben kaçar yavaştan e malum gidiim yemek felan hazırliim belki gelir gerçekten ay,yarın görüşürüs herkese başbaşşşşşşşşşşşşşş

sinehas, aliye83, ayem2007, benanber, cicekcicek, croxilex, dozkan, Esennn, etoprak, galatea79, geda, mirage78, oslem1907, RUMELİLİ, sapphire, selinay2002, urla, şemşamer, şen_ay

maşşalahhh Allah muhabbetimizi arttırsın..

Kızlar alemsiniz sayenizde güldüm baya. ben çıkıyorum yarın görüşürüz.
Bu kadardan bişey olmaz kapatmazlar canım topiği keyfinize bakın bence. by byby

ay inşallah sinehascım,croxilex valla dün bir ağlayan kek yaptım enfes oldu yarın mutlaka anlatırım müthiş güzel oldu ama o seni oyalar burdan almıştım tarifini çıkmadan bak istersen bir,hadi kaçtım herkesi öptümmmmm yoksa çıkamayacm

valla ben kıyamadım canım

kızlar bu arada baby gaga die bi gebelik sitesine göre 27. hafta itibariyle 7 aylık sayılıomuşuz hayırlı uğurlu olsun
ben de gebelik.org u takip ediyorum orada da 27. haftadan itibaren 3. trimester yazıyo. dün sölicektim de neyse dedim
sen değiştirmesen ben değiştircektim canım. ben sabun tozu kullanmıcaktım zaten
ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım ama elde yıkıcaz annemle zaten kaç parça eşyası varki bücürüğün bitiriveririz hemen hepsi minicik minicik ihihihi

zaten kirli falan değiller bi sudan geçirsen tozu gitsin yeter. ama ben makineye atıcamsanırım

kızlar bu arada size bikaç alışveriş tiyosu vereyim.
bebeğime linensten nevresim takımı aldım. outlet ama çok güzel. 11.75 tl. bebek yorganını da bu şekilde almayı düşünüyorum outletler de o da 17 tl ama şu anda yoktu. normalde 60 tl olan organik nevresim takımları bile bu fiyat. yorganın da normal fiyatı 55 tl. ama öyle bildiğimiz yorgan gibi değil. ince kapitone gibi. bişey olmaz yani. çevrenizde linens outlet varsa aklınızda bulunsun. ben eminönündekinden ve olivium avm den aldım

gidenlere iyi akşamlar, croxilex kolay gelsin, özelm kolay gelsin, güzel haberlerle dön

ooo ne kadar kalabalığız. hiç bu kadar ismi birarada görmemiştim.

kızlar bir de bebek şekeri yapacaksanız kesinlikle şark hanı (çin pazarı) öneririm. daha çok şark han diye biliniyo. daha önce konuşulmuştu yeri. bir de orada 2. katta bi teyzenin dükkanı var. diğerlerine göre kesinlikle daha ucuz. alt katta da 1-2 yer var ama daha pahalı. dışarıdaki dükkanlarda öyle.
ben hastanede dağıtmak için biberon aldım 0,75 tl tanesi. diğer tüm yerlerde 1 lira. mevlidde dağıtmak için de annem minik pembe hırkalar örüyor. onları lavanta torbalarıyla süsleyip dağıtıcaz. sepet ve kapı üsünü de aldım. 150 kişilik malzeme şeker ve lavanta da dahil,kapı süsü, sepet 115 tl ye maloldu bana.

aman ne muhabbet olmuş maşallah kızlar.....libidolar yükselmiş bakıyorum hepinizin.....tamda işlerimin olduğu döneme denk gelmiş ne yazık ki....bende nevresim takımı alıcam aliye bakayım bari....zaten evim olıvuma çok yakın...ama yorganı şimdi almıcam çünkü ilk aylarda yorgan örtmicem sakıncalı diye biliyorum....ama alt çarşafı ve yastık kılıfına ihtiyacım olacak.....haftasonu bakarım kısmetse....cuma akşamı veya cumartesi günü kızımın bambusu gelicek....heyecanla bekliyorum...artık işler de çoğalacak....yatak odasının bir parçasını boşaltıp dolabını hazırlıcam kısmetse....yıkamalar,ütülemeler nasıl başarıcaz acaba

ohh maşallah kızlar,
ben arada girip okuyorum ama son yazdıklarınıza kayıtsız kalamadım :))) ilahi çok güldüm, isyan bayrağını açanlar var bakıyorumda :))) ama şu doğumdan sonraki 40 gün yasağını bilmiyordum, eee adamları kim zaptedecek.. seviniyodu doğumdan sonra daha rahat olur diye garibim :)) bende yeni evliyim ama benim canım hiç istemiyor artık açıkçası, yinede haftada 1 oluyor genelde...

bu arada bigudi benim şeker sonucum 91 çıkmıştı.. yani hiç sorun yok çok iyi dedi dr. doğum konusunu da araştırdım biraz zaten çok dr. yok hastanede ve 1 er hafta nöbet tutuyorlarmış..nöbetçiyken zaten girer ama başka dr nöbetçiyse o girer doğuma dediler. ama gündüz doğum başlarsa normal yada sezeryan farketmez nazife hn. giriyormuş.

şeker yükleme için gittiğimizde dr. önceki ultrasondan sonra 15 gün geçmediğinden ultrasonda bakmadı, şimdide nasıl sabredicem ayın 23 ününe kadar..göremedim oğlumu!! neyse sağlık olsun :)) bu arada bigudi yükleme için kan alan görevli çok beceriksiz, kollarımdaki morluklar daha hala geçmedi.

kızlar sormak istediğm bişey var, aranızda hiç doğum yapacağı hastanedeki odalara gidip bakan var mı? nelere dikkat etmek gerekiyor? ben kontrole gittiğimde odalara bakmak istiyorum, ayrıca hastaneden bilgi almamız gereken konu var mı? ben neler getirmem gerektiğini falanda sorayım diyorum..ama başka ne öğrenmek gerekir ???

bak canım hatta ben oliviumdan aldığımı daha çok beğendim. organiklerden de vardı ama mavi diye alamadım ben. canım ben de yorgan almıcaktım ama gittiğinde bi göstermelerini iste bebek yorganlarını. yorgan gibi değil ince bişey belki aklına yatar benim yattı. bu arada ben de önceden oliviuma yakın oturuyodum. komşuymuşuz desene:)
biz de bu hafta mobilya siparişi vericez. o bambular da çok tatlı oluyo canım ya. ben de bir an önce bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasını hazırlamak istiyorum. ama da ha çok var. ancak şubat sonu hazırlayabilcem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…