blki ayarlarında problem vardır tuğçeciğim, dur ben bi bakıyım kendi ayarlarıma öyle bişeyden bahsediyomu.
urla, öslem göldürdünüz beni, sizi özel odaya alalım canlırm. urla ilgilen arkadaşla.kaydirigubbakcemile3
ohh maşallah kızlar,
ben arada girip okuyorum ama son yazdıklarınıza kayıtsız kalamadım :))) ilahi çok güldüm, isyan bayrağını açanlar var bakıyorumda :))) ama şu doğumdan sonraki 40 gün yasağını bilmiyordum, eee adamları kim zaptedecek.. seviniyodu doğumdan sonra daha rahat olur diye garibim :)) bende yeni evliyim ama benim canım hiç istemiyor artık açıkçası, yinede haftada 1 oluyor genelde...
bu arada bigudi benim şeker sonucum 91 çıkmıştı.. yani hiç sorun yok çok iyi dedi dr.doğum konusunu da araştırdım biraz zaten çok dr. yok hastanede ve 1 er hafta nöbet tutuyorlarmış..nöbetçiyken zaten girer ama başka dr nöbetçiyse o girer doğuma dediler. ama gündüz doğum başlarsa normal yada sezeryan farketmez nazife hn. giriyormuş.
şeker yükleme için gittiğimizde dr. önceki ultrasondan sonra 15 gün geçmediğinden ultrasonda bakmadı, şimdide nasıl sabredicem ayın 23 ününe kadar..göremedim oğlumu!! neyse sağlık olsun :)) bu arada bigudi yükleme için kan alan görevli çok beceriksiz, kollarımdaki morluklar daha hala geçmedi.
kızlar sormak istediğm bişey var, aranızda hiç doğum yapacağı hastanedeki odalara gidip bakan var mı? nelere dikkat etmek gerekiyor? ben kontrole gittiğimde odalara bakmak istiyorum, ayrıca hastaneden bilgi almamız gereken konu var mı? ben neler getirmem gerektiğini falanda sorayım diyorum..ama başka ne öğrenmek gerekir ???
ben de ekşime değilde inanılmaz bir mide ağrısı oluyor canım. midemde gaz birikiyor. sonra reflü gibi midemin tam ağzı yanmaya ağrımaya başlıyor. ağrı sırtıma ve belime vuruyor. ama bugüne kadar çektiğim ağrılar arasında en kötüsü diyebilirim. 5 6 saat aralıksız sürebiliyor. inan normal doğumdan vazgeçiyorum olduğunda. önceki akşam da oldu mesela. neredeyse 10 yıldır ve hamileliğim süresince 7 aydır istifra etmeyen ben, çıkarmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir ağrıKızlar yukarıya bir izin almaya gittim coşmuşsunuz maşallah:))
Bu aralar mide ekşimesi yaşayan varmı?
ay ne güzel ben de çok heves ediyorum canım ya. ama ena z 1 ay beklemem gerekecek heralde bunun için. sakıncası yoksa resmini koyarmısın. gözümüz gönlümüz açılsın:)teşekkür butonları yok olmş artık..
Herkese teşekkür ediyorum burdan..Unutmamışsınız beni..
Bu arada bizim bebek odamız geldi kuruldu..Çok şeker oldu çokk .akşamları girip orda oturuyorum bi süre:)
amin canım. hayırlısıyla günümüzde doğuralım inşallah
ben de almadım daa saç bandımı. kırmızımı pembemi alsam karar veremiyorum.bide ben internette kurdeledan yapılan bi model görmüştüm.çok güzel duruyodu. bulabilirsem koyarım resmini
valla ben de şimdiden 11 kilo aldım. 80 le tamamlasam diyodum ama geçicem heralde. druma söyledim bundan sonra aynı beslensem de daha fazlamı kilo alırım diye. yoo son aylarda kilo veren bile var dedi.
canım hoşgeldin. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah
okudum ben de ya. maşallah gerçekten. bu zamanda dru da normal doğurtmuş
amin canım inşallah. hepimiz öykülerin mutlu sonuna ulaşırız inşallah
canım bence bebeğin normal kilo alıyosa endişelenecek bişey yoktur. ben de2-4 kg arası kiloyu ne yaparsak yapalım vücudun doğum sonrası aç kalma ihtimaline karşı bebeğin sütü için depoladığını biliyorum. şahsen benim bebek, su,plasenta hariç depolanmış 4 kilom vardır. bundan sonra almasam da olur heralde:)
benim de bazen baya ıslaklıkla oluyo akıntı sinir oluyorum
canım geçmiş olsun. glnm dualarımız seninle. iyi çıkar inşallah sonucun
canım senin durumun benden de kötü. Allah şifa versin. Ben de hapşırıyorum ama inşallah ilerlemez. Bol meyve yemeye çalışıyorum
hoşgeldin canım. unuturmuyuz seni
ben de ekşime değilde inanılmaz bir mide ağrısı oluyor canım. midemde gaz birikiyor. sonra reflü gibi midemin tam ağzı yanmaya ağrımaya başlıyor. ağrı sırtıma ve belime vuruyor. ama bugüne kadar çektiğim ağrılar arasında en kötüsü diyebilirim. 5 6 saat aralıksız sürebiliyor. inan normal doğumdan vazgeçiyorum olduğunda. önceki akşam da oldu mesela. neredeyse 10 yıldır ve hamileliğim süresince 7 aydır istifra etmeyen ben, çıkarmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir ağrı
Kızlar yukarıya bir izin almaya gittim coşmuşsunuz maşallah:))
kızlar hepiniz iyi akşamlar.yazdıklarınızı okuyorum fakat pek yazamıyorum.şimdi fırsat bu fırsat yazayım dedim.benim çok akıntı ve kaşıntım oluyor.dr.cenasten krem verdi.2 defa fitil verdi kullandım ama hala devam ediyor.fitili çok ilerletemedim.bebeğe bişi olur diye.o parça parça döküldü biraz.bilgisi olan arkadaşlar ne yapmam gerekiyor.iç çamaşırı sık sık değiştiriyorum zaten.artık kaşıntıdan bayılcam.kaşımaktan tahriş oldu ve kanatıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
bak canım hatta ben oliviumdan aldığımı daha çok beğendim. organiklerden de vardı ama mavi diye alamadım ben. canım ben de yorgan almıcaktım ama gittiğinde bi göstermelerini iste bebek yorganlarını. yorgan gibi değil ince bişey belki aklına yatar benim yattı. bu arada ben de önceden oliviuma yakın oturuyodum. komşuymuşuz desene:)
biz de bu hafta mobilya siparişi vericez. o bambular da çok tatlı oluyo canım ya. ben de bir an önce bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip odasını hazırlamak istiyorum. ama da ha çok var. ancak şubat sonu hazırlayabilcem heralde
Kızlar yukarıya bir izin almaya gittim coşmuşsunuz maşallah:))
ben de ekşime değilde inanılmaz bir mide ağrısı oluyor canım. midemde gaz birikiyor. sonra reflü gibi midemin tam ağzı yanmaya ağrımaya başlıyor. ağrı sırtıma ve belime vuruyor. ama bugüne kadar çektiğim ağrılar arasında en kötüsü diyebilirim. 5 6 saat aralıksız sürebiliyor. inan normal doğumdan vazgeçiyorum olduğunda. önceki akşam da oldu mesela. neredeyse 10 yıldır ve hamileliğim süresince 7 aydır istifra etmeyen ben, çıkarmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir ağrı
sağol canım denerim leblebi sonuçtaaliyeciğim teşekkürler hoşbulduk,amin canım inşallah gebeliğimizin sonuda mutlulukla biter.benimde midemle sorunlarım var bide kasıklarımdada hafif ağrılar oluyor hayırdır inşallah mide ekşimesine 1 avuç leblebi iyi geliyor
eğer öyleyse alırım aliyecim yani ince ise.....ben şubat sonuna kalamam sanırım doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşündüğüm için hazırlıklarımı ocak sonu bitiricem sonrada evde kalınca evimle ilgilenirim....buzluğa börek ve kurabiye hamuru atmayı düşünüyorum ikram için doğum sonrası...ben hazır olayımdacokacimcoook
ekşimede ayrıca yanmada hissediyorum canım ama çok yoğun bir şekilde...cayır cayır diyebilirim....hani bebekler saçlanırmış diye bir söz vardır ya bende diyorum şimdiden benim kız saçlı doğmazsa daha hastenede poposunu ısırıcam onun:asigim:
normal doğum ağrısı o kadarda çekilmez değil aliye rahat ol....ben 2004 yılında bebeğim karnımda ölünce normal doğum yapmak zorunda kalmıştım....ve 16 saat süren suni sancı serüvenim olmuştu....bebeğin geliş aşaması tıpkı büyük tuvaletini yapma hissi gibi oluyor...tabi benimki küçük bir bebekti kolay doğum oldu ama en azından sancısını çektim çıkışı kolaydı....şimdi çıkışında azıcık zorlanırız belki ama herşey inanmakla başlıyor...şimdiden kegel egzersizlerine başlayın...ben başladım 2-3 gündür...internetten girerseniz okursunuz....
Canım çok geçmiş olsunben de ekşime değilde inanılmaz bir mide ağrısı oluyor canım. midemde gaz birikiyor. sonra reflü gibi midemin tam ağzı yanmaya ağrımaya başlıyor. ağrı sırtıma ve belime vuruyor. ama bugüne kadar çektiğim ağrılar arasında en kötüsü diyebilirim. 5 6 saat aralıksız sürebiliyor. inan normal doğumdan vazgeçiyorum olduğunda. önceki akşam da oldu mesela. neredeyse 10 yıldır ve hamileliğim süresince 7 aydır istifra etmeyen ben, çıkarmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir ağrı
ekşimede ayrıca yanmada hissediyorum canım ama çok yoğun bir şekilde...cayır cayır diyebilirim....hani bebekler saçlanırmış diye bir söz vardır ya bende diyorum şimdiden benim kız saçlı doğmazsa daha hastenede poposunu ısırıcam onun:asigim:
normal doğum ağrısı o kadarda çekilmez değil aliye rahat ol....ben 2004 yılında bebeğim karnımda ölünce normal doğum yapmak zorunda kalmıştım....ve 16 saat süren suni sancı serüvenim olmuştu....bebeğin geliş aşaması tıpkı büyük tuvaletini yapma hissi gibi oluyor...tabi benimki küçük bir bebekti kolay doğum oldu ama en azından sancısını çektim çıkışı kolaydı....şimdi çıkışında azıcık zorlanırız belki ama herşey inanmakla başlıyor...şimdiden kegel egzersizlerine başlayın...ben başladım 2-3 gündür...internetten girerseniz okursunuz....
Canım unutmuşum seniglnm çikolatalı şeyler yiyince oluyo ekşime canım...........................
hangi hastaneye gidiyodun canım. suit oda farkını anladım da oda farkı 50 lira ne demekbenim hastanemdede oda farkı 50 lira...suit odada 100 lira imiş....
hangi hastaneye gidiyodun canım. suit oda farkını anladım da oda farkı 50 lira ne demek
canım avrasya hospiatala gidiyorum....hastane odalarından farklı olarak balkonlu ve büyükler 50 lira suitler 100 müş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?