2009 Nisan Anneleri buraya

yaptım canım sonunda sağol ufak bişeyi atlıyormuşum hihoyyytama gözlerim ağrıdı iyicekafamçokkarıştı

canım ben 30. haftada bakmayı düşünüyorum. dediğin gibi doğum odalarını görmeyi. beke hemşireleriyle konuşmayı planlıyorum.neler getirmem gerekiyo ben de sorucam. bunun dışında doğum paketine neler dahil onu da sorucam. yani söyledikleri doğum ücretini hangi hizmetlere karşılık alıyolar. sonradan ekstra çıkacak şeyleri ayırt edebiliriz böylece.

teşekkür butonları yok olmş artık..
Herkese teşekkür ediyorum burdan..Unutmamışsınız beni..
Bu arada bizim bebek odamız geldi kuruldu..Çok şeker oldu çokk .akşamları girip orda oturuyorum bi süre:)

Merhabalar avatar için Zakkum'a teşekkürler. Ben de uyku setlerine baktım geçen hafta. Yorgancıoğlununkiler biraz daha güzel ama sene başı diye ellerinde fazla çeşit yok. İyi bir yer bilen var mı ?

Kızlar yukarıya bir izin almaya gittim coşmuşsunuz maşallah:))

Bu aralar mide ekşimesi yaşayan varmı?
ben de ekşime değilde inanılmaz bir mide ağrısı oluyor canım. midemde gaz birikiyor. sonra reflü gibi midemin tam ağzı yanmaya ağrımaya başlıyor. ağrı sırtıma ve belime vuruyor. ama bugüne kadar çektiğim ağrılar arasında en kötüsü diyebilirim. 5 6 saat aralıksız sürebiliyor. inan normal doğumdan vazgeçiyorum olduğunda. önceki akşam da oldu mesela. neredeyse 10 yıldır ve hamileliğim süresince 7 aydır istifra etmeyen ben, çıkarmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir ağrı

ay ne güzel ben de çok heves ediyorum canım ya. ama ena z 1 ay beklemem gerekecek heralde bunun için. sakıncası yoksa resmini koyarmısın. gözümüz gönlümüz açılsın:)

kızlar hepiniz iyi akşamlar.yazdıklarınızı okuyorum fakat pek yazamıyorum.şimdi fırsat bu fırsat yazayım dedim.benim çok akıntı ve kaşıntım oluyor.dr.cenasten krem verdi.2 defa fitil verdi kullandım ama hala devam ediyor.fitili çok ilerletemedim.bebeğe bişi olur diye.o parça parça döküldü biraz.bilgisi olan arkadaşlar ne yapmam gerekiyor.iç çamaşırı sık sık değiştiriyorum zaten.artık kaşıntıdan bayılcam.kaşımaktan tahriş oldu ve kanatıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

aliyeciğim teşekkürler hoşbulduk,amin canım inşallah gebeliğimizin sonuda mutlulukla biter.benimde midemle sorunlarım var bide kasıklarımdada hafif ağrılar oluyor hayırdır inşallah mide ekşimesine 1 avuç leblebi iyi geliyor

e toprak
ben baktım canım,klasik oda bide sıuit odalar var,klasik odalarda misafirlerini aynı odada ağırlıyosun,suit odada ayrı koltuklu bi bölüm yapmışlar 200 ytl farkı vardı............bide bebğin ilk muayenesi ve aşısı için bazı hstaneler fark istiyomuş tam paket ücretini öğren canım..............

glnm çikolatalı şeyler yiyince oluyo ekşime canım...........................

valla takvim yine kk da okumuştum 1 lt suya çok az elma sirkesi katıp onunla yıkıyosun arada geçiriyomuş ben böle bişe yaşamadım ama faydası olurmu bilmem.................

eğer öyleyse alırım aliyecim yani ince ise.....ben şubat sonuna kalamam sanırım doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşündüğüm için hazırlıklarımı ocak sonu bitiricem sonrada evde kalınca evimle ilgilenirim....buzluğa börek ve kurabiye hamuru atmayı düşünüyorum ikram için doğum sonrası...ben hazır olayımdacokacimcoook

ekşimede ayrıca yanmada hissediyorum canım ama çok yoğun bir şekilde...cayır cayır diyebilirim....hani bebekler saçlanırmış diye bir söz vardır ya bende diyorum şimdiden benim kız saçlı doğmazsa daha hastenede poposunu ısırıcam onun:asigim:

normal doğum ağrısı o kadarda çekilmez değil aliye rahat ol....ben 2004 yılında bebeğim karnımda ölünce normal doğum yapmak zorunda kalmıştım....ve 16 saat süren suni sancı serüvenim olmuştu....bebeğin geliş aşaması tıpkı büyük tuvaletini yapma hissi gibi oluyor...tabi benimki küçük bir bebekti kolay doğum oldu ama en azından sancısını çektim çıkışı kolaydı....şimdi çıkışında azıcık zorlanırız belki ama herşey inanmakla başlıyor...şimdiden kegel egzersizlerine başlayın...ben başladım 2-3 gündür...internetten girerseniz okursunuz....

sağol canım denerim leblebi sonuçta

canım ben de şubatta hazır olayım istiyorum aslında ama mobilya 1 ayda yapılıp gelcek zaten. kokusu çıkmadan eşya da yerleştiremezsin. bu durumda şubat sonuna kalıyorum ne yazıkki.

ya dr.a gittiğimde söyledim. mide ağrısından dolayı normal doğumdan korktum diye. o da biraz daha şiddetli ağrıya hazırlıklı ol dedi. ama dediğin gibi canım bu ağrıları nasıl algıladığımızla alakalı. bi de aralıklı olucak sonuçta dimi. 1 sn ye bile geçse arada rahatlarsın. bu mide ağrısı hiç durmuyo valla. neyse ben sonuçta o ağrıları bebeğimi bana yaklaştıran onu da doğum eylemine hazırlayan kasılmalar olarak algılarsam daha az ağrı çekerim sanırım. ben de bu sabah yatakata başladım kegel egzesizlerine. günde kaç defa yapmak lazım acaba. aslında ne kadar çok yaparsak o kadar iyi sanırım sayısı yok yani.

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha olmaz
Bende dün akşama kadar midem ekşidi
Erken yattım ama uykuda tutmadı
Fazlada yemek yemedim..

Canım sağol
Bu teşekkür butonu gidince her şeye cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi
Doğum için verdiğin bilgiler için sağol rumelili:)
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

herkeslere iyi akşamlar
croxilex sana bişey sorucam lütfen cevap ver:)
benimde 100 mg şeker yüklememin sonucunda ilk bir saat 191 çıktı sınır 190 dı diğerlerinde sorun yoktu doktorum diyete gerek yok ama tatlı ve hamur işini abartma dedi.ama ben dururmuyum evde takip ettim şekerimi tokluk 100 e bile çıkmadı sonuçlara baktığında arada kaçamak yap dedi ama sana baktımda baya diyet vermişler ve ölçümlerin yapılacakmış benimki hiç bişey yapmadı senin hangi değerin ne kadar yüksek çıktı uzun oldu kusura kalma...

canım avrasya hospiatala gidiyorum....hastane odalarından farklı olarak balkonlu ve büyükler 50 lira suitler 100 müş

anladım canım şuna bak sanki otele tatile gidiyoruz. balkonlu oda farkı falan. ben de z. burnundayken avrasyaya gidiyodum zaten çok yakındı ev oraya. gamze baykan özolcay vardı orda. çok şeker bir doktordu. çok seviyodum ama ayrıldı. ben de bıraktım hastaneyi. başka dr.a gitmeyi düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…