2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın nisan anneleri ve bebişleri.yeni bir gine başladık yine.çalışanlar için erken kalkmak zor oluyordur sanırım.şu an esneye esneye bi hal oldum.bebiş oluncada uyuyamayacağım.uykuya hasret kaldım ya.

günaydın hamişler

bende bugün erkenciyim sabah saat 6dan beri ayaktayım başım çok ağrıyor eşimle kahvaltı yaptık sonra biraz yürüyüşe çıktık (zorla)o işe gitti
bende yine evime kapandım bi günaydın diyeyeim dedim
hastalara acil şifalar diliyorum
çalışan anneler kolay gelsin

hiç sorma güzelim , her sabah yatktan çok zor kalkıyorum, saati erteleye erteleye bir hal oluyorum.
bir de gece tuvalete kalkıp durdugüm için uykumda bölünüyor...
hasret kaldım, yüzüstü, deliksiz, krampsız uykuya

arkadaşlar dün hanginiz yazdınız hatırlamıyorum ama 27.hafta bitince 7.aya girmiş oluyoruz yazıyordu bence inşallah 28.hafta bitince 8. aya giriyoruz ben yanlışmı hesap yapıyorum aklıma takıldı

günaydın arkadaşlar!
yeni bir gün daha başladı.çok hızlı geçiyor bu günler..
dün akşam benim bebişko çok hareketliydi gene rahat vermedi bana resmen ayağını hissettim.
eşim konuşuyo bizimkiyle o zaman hemen hareketleniyo kerata.hissediyor sanırım.
tabi bizimki oğlum çabuk çıkta haftasonu maça gidelim yok kız tavlamaya gidelim.anneni evde yanlız bırakırız gibi kötü telkinlerde bulunuyo:)

selam güzel anneler ve melekleri.......7.aya 26+6 dan itibaren giriyoruz...8.ayada 31+1 den itibaren....çokta önemli değil aslında ben soranlara 7.aydayım diyorum....

bu haftasonu doktora gidiyoruz kontrole.artık 2 haftada bir 2 defadan beri.
zaman daralıyor.doğum şekline karar vermem lazım artık.epidural sezeryan diye düşünüyorum.ama normal doğummu yapsam diyorum bazen.ama o an aklıma geldiğinde geriliyorum.
kararını vermiş olan varmı?

canım ben yazmıştım baby gaga diye bir sitede vardı 27. haftada 7. ay yazıodu

canım senmi yazmıştın kusura bakma hatırlayamadım gebelik süresi 9 ay 36 hafta oluyor ama bebek rahatsa ve normal doğum olacaksaa 40a kadar bekliyorlar ben ona göre hesap yapıyorum 27.hafta 7.ayda oluyoruz ama 28 bitince sekiz 32 bitince dokuza giriyoruz 4 hafta daha geçince 9.ayda bitiyor 36hafta tamamlanıyor riskli dönemi atlatmış oluyoruz inşallah derin bir nefes alabiliyoruz,sonra Allah ın izniyle 37mi olur 38mi olur bilmiyorum gelsin bebekler..........kaydirigubbakcemile5

Kızlar niye sezeryan oluyorsunuz
doğum öykülerinde okudum kadın 5,100gram bebej-k normal yolla dünyaya getrimiş ve uzun uzun yazmış doğum hikayesini ben cesaretlendim onu okuyunca

kilo durumlarıda önemli bence ama yazdığınız gibi sağlıklı olsunlar sağlıkla gelişsinlerde bekleriz sorun değil.

Kızlar niye sezeryan oluyorsunuz
doğum öykülerinde okudum kadın 5,100gram bebej-k normal yolla dünyaya getrimiş ve uzun uzun yazmış doğum hikayesini ben cesaretlendim onu okuyunca
ben sağlık problemlerim nedeniyle sezeryanı düşünüyorum amas çoğu arkadaş nomal doğum istiyor cesur nisan anneleri,Çok üzgünüm çoook5kiloda çok fazla canım ya zorsırnaşık şey

ben sağlık problemlerim nedeniyle sezeryanı düşünüyorum amas çoğu arkadaş nomal doğum istiyor cesur nisan anneleri,çok üzgünüm çoook5kiloda çok fazla canım ya zorsırnaşık şey

ya kadını sezeryana alcaklarmış o anda sancısı başlamış ultrasonda bebek en fazla 4kilo gözüküyormuş kadın doğuruvermiş valla ama 3.bebeğiymiş yanlış okumadıysam
gerçekten 3,500üstü zor doğurmak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…