bursasu nisan annelerinden bikaç kişiyle sana kahvaltıya gelmişi eşlerimiz de var. sadece şirvanı hatırlıyorum. başka kimler vardı bilmiyorum ama baya zaman geçirdik. öyle işte
çok saol bursasu ama maşallah evi hiç kirletmediler eşim gelince yine bi süpürür..zaten ben de mutfağı temizleyip yattım çok şükür bugün çok işim yok..croxilex kolay gelsin cnm valla
o kadar temmizlediniz ama asıl temzilik misafirler gittikten sonra oluyor
hayatımda kötü giden bişey yok şükür ne bileytim içim çok sıkılıyor bu aralar siteye giriyorum okuyorum okuyorum çıkıyorum yazasım bile yok çok tuhaf oldum
rica ederim canım..çok tşk ederim croxilex endişe ediyorum işte
saol april..zaten eşim öyle kendimi yormama izin vermio ne yapacak olsam elimden alıyo ben yapiim die ama benim gibi yapamıyo ki heh hee..kaydirigubbakcemile3ondan sonra ben gizli gizli tekrar yapıyorum..Canımcım sağol, seninkiler de hayırlı olsun. İşallah İyi günlerde kullanmak nasip olur hepimize. Bende baktım Şark hanına ama pek bişey bulamadım çok karışık geldi orası bana. Ben Mahmutpaşadaki dükkanları daha çok beğendim bebek şekeri sepeti vs. konusunda. Beşik olarak park yatak almicam, hoşuma gitmiyo onlar. Kendi odama küçük bi beşik alıcam 60 cm.lik tüllü cibinlikli falan bişey. Bebek odasınada yatak ve dolap alıcam bide bana emzirme sandalyesi. Zaten anca sığacak bunlar bebişimin odasınahihoyyyt
Coroxilex, sana da teşekkür ederim. Sende çok yorma kendini misafir işi zor. Esas onlar gittikten sonra çok yoruluyo insan.
geçmiş olsun canım..günaydın hamişler
bende bugün erkenciyim sabah saat 6dan beri ayaktayım başım çok ağrıyor eşimle kahvaltı yaptık sonra biraz yürüyüşe çıktık (zorla)o işe gitti
bende yine evime kapandım bi günaydın diyeyeim dedim
hastalara acil şifalar diliyorum
çalışan anneler kolay gelsin
heh hee ay ne hoş resimler en çok 1 yaşa bayıldım buzdolabındaki haline..kesin benim oğlum öyle yapıcak çünkü bende babasıda dolap faresiyiz gidip gelip bişey yeriz..zavallı dolap hiş soluk almıyo bizim sayemizde..http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/217078-erkekler-cocuk-yetistirseydi-2.html
kızlar şuna bi bakın derim
GÜNAYDIN KIZLAR sonunda geçmişi okuyabildim. selinay bende normal doğum istiyorum canım. bencede normal doğumdan sonra daha hızlı gidiyor kilolar. ablam 20 kilo almıştı 6 ayda 17 kilo verdi. şimdi eskisi gibi.
ya doğumdan 1 ay önce ... yasak demişsiniz. ben doktoruma sordum riskli bir durumun yok aksi bir durum oluşmazsa doğuma kadarsakıncası yok dedi. lohusalık zamanını biliyorum 40 günboyunca olması zaten dinimizcede yasak.. aynı regl durumu gibi olduğu için..
kaşıntı bende de bir ara olmuştu. sık sık çamaşır değiştirmek ve kuru kalmak gerekiyor.ufalanmayan peçetelerden kullanıyorum. kaşıntım geçti. birde kaşıntısı olan portakal mandalina gibi asitli şeylerden uzak dursun kaşıntıyı tetikliyor. bir de acı tabi onuda yememek lazım.
april alışverişi bitirmişsin maşallah. darısı başımıza dün bebek arabası seçtim bende pierre cardin 300 ytl nakit istiyor. ama bayıldım. çift taraflı kullanılabiliyor. bir düğmeyle kapanıyor. taşıması kolay küçükte durmuyor hafta sonu alıcam inşallah. karyolayı annem alıcak. bu ara seçin alalım yerleştirelim hazır olsun diyor. kıyafetler ablamdan geliyro. yiğenimin hiç giyemediği 2 poşet kıyafeti var. güzellerini aldım. eksikler çıktıkça tamamlıcam.
aaa ben günaydın demedim direk lafa daldım neyse günaydın nisan anneleri ve kuzuları..benim kuzuma da günaydın..çok acıktı sanırımhiç tık yok oğlumda..bizz kahvaltızı yapalım sonrada yanda yaşlı bi teyze var ona ziyarete gidecem aynı aprtmanın içindeyiz 7 aydır sadece 1 defa gittim azcık tembelim ayıp oluyo kadıcağıza..dün yaptığım kek örekten de götürürüm bide çay yapar ohh mis gibi yeriz..hamurişi yasak ama ee kadıncağız tek başına mı yesin canım 1 kereden bişey olmassss...cokacimcoook
bak öslem ve urla sapığı untmayın ölee konulara çok girmeyin emi hih hiiikaydirigubbakcemile3..
ay urla ben buraya getirdim yaptığım pastayı en çokta ben yedim hala sığınamıyorum bir maden suyu haklar nerdeyse öğle yemeğine geçmem lazım ama acıktırmadıda valla yap ye ohhhh süper valla afiyet olsun yiiin gariii
Herkese günaydııın...
anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org
bu belgeseli izlediniz mi süper bişey.
Herkese günaydııın...
anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org
bu belgeseli izlediniz mi süper bişey.
bursasu nisan annelerinden bikaç kişiyle sana kahvaltıya gelmişi eşlerimiz de var. sadece şirvanı hatırlıyorum. başka kimler vardı bilmiyorum ama baya zaman geçirdik. öyle işte
günaydın kızlar havadanmıdır nedir bugün pek bi keyifsizim.büyük bi akvaryumum vardı bebek odasında akvaryum olmaz diye dün verdim,nede olsa su buharlaşıyor.güzeldi üzüldüm biraz ama son zamanlarda anlamsız bi şekilde balıklara baktıkça midem bulanıyordu...:bbo:
neyse artık temizlliğide zor geliyordu kurtuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?