2009 Nisan Anneleri buraya

Selinaycığım yok bizimle ilgili değil de kayıp generallerden biri bizim hastanede çıkmış bütün kanallar bizim hastaneyi gösteriyo

aaa anladım canım benim,iyi bari şimdi hastanede kötü bişe fln olur diye koktum.............................

GÜNAYDIN KIZLAR sonunda geçmişi okuyabildim. selinay bende normal doğum istiyorum canım. bencede normal doğumdan sonra daha hızlı gidiyor kilolar. ablam 20 kilo almıştı 6 ayda 17 kilo verdi. şimdi eskisi gibi.
ya doğumdan 1 ay önce ... yasak demişsiniz. ben doktoruma sordum riskli bir durumun yok aksi bir durum oluşmazsa doğuma kadarsakıncası yok dedi. lohusalık zamanını biliyorum 40 günboyunca olması zaten dinimizcede yasak.. aynı regl durumu gibi olduğu için..
kaşıntı bende de bir ara olmuştu. sık sık çamaşır değiştirmek ve kuru kalmak gerekiyor.ufalanmayan peçetelerden kullanıyorum. kaşıntım geçti. birde kaşıntısı olan portakal mandalina gibi asitli şeylerden uzak dursun kaşıntıyı tetikliyor. bir de acı tabi onuda yememek lazım.
april alışverişi bitirmişsin maşallah. darısı başımıza dün bebek arabası seçtim bende pierre cardin 300 ytl nakit istiyor. ama bayıldım. çift taraflı kullanılabiliyor. bir düğmeyle kapanıyor. taşıması kolay küçükte durmuyor hafta sonu alıcam inşallah. karyolayı annem alıcak. bu ara seçin alalım yerleştirelim hazır olsun diyor. kıyafetler ablamdan geliyro. yiğenimin hiç giyemediği 2 poşet kıyafeti var. güzellerini aldım. eksikler çıktıkça tamamlıcam.

edacım yasaklıyo doktorlar erken doğum riski olabiliyomuş son ay canım internettede yazıyo gebelikle ilgili sitelerde bi bak istersen..............................

günaydın kızlar havadanmıdır nedir bugün pek bi keyifsizim.büyük bi akvaryumum vardı bebek odasında akvaryum olmaz diye dün verdim,nede olsa su buharlaşıyor.güzeldi üzüldüm biraz ama son zamanlarda anlamsız bi şekilde balıklara baktıkça midem bulanıyordu...:bbo:
neyse artık temizlliğide zor geliyordu kurtuldum..

çok saol bursasu ama maşallah evi hiç kirletmediler eşim gelince yine bi süpürür..zaten ben de mutfağı temizleyip yattım çok şükür bugün çok işim yok..

çok tşk ederim croxilex endişe ediyorum işte
rica ederim canım..

saol april..zaten eşim öyle kendimi yormama izin vermio ne yapacak olsam elimden alıyo ben yapiim die ama benim gibi yapamıyo ki heh hee..kaydirigubbakcemile3ondan sonra ben gizli gizli tekrar yapıyorum..

geçmiş olsun canım..

heh hee ay ne hoş resimler en çok 1 yaşa bayıldım buzdolabındaki haline..kesin benim oğlum öyle yapıcak çünkü bende babasıda dolap faresiyiz gidip gelip bişey yeriz..zavallı dolap hiş soluk almıyo bizim sayemizde..

aaa ben günaydın demedim direk lafa daldım neyse günaydın nisan anneleri ve kuzuları..benim kuzuma da günaydın..çok acıktı sanırımhiç tık yok oğlumda..bizz kahvaltızı yapalım sonrada yanda yaşlı bi teyze var ona ziyarete gidecem aynı aprtmanın içindeyiz 7 aydır sadece 1 defa gittim azcık tembelim ayıp oluyo kadıcağıza..dün yaptığım kek örekten de götürürüm bide çay yapar ohh mis gibi yeriz..hamurişi yasak ama ee kadıncağız tek başına mı yesin canım 1 kereden bişey olmassss...cokacimcoook

bak öslem ve urla sapığı untmayın ölee konulara çok girmeyin emi hih hiiikaydirigubbakcemile3..

tamam croxilex sen gel öle girelim konulara hehehehehe,hem bak rayting yapmışız dün aç millet bu konulara valla çok güldüm e hep bebiş hep bebiş bişey yapmadan olmadı ya bu bebişler gayet doğal yani dimi nesi ayıp,sen merak etme okumak istemeyn değiştirir hem +18 e geçecez ya konuşurken dalarsak öle konuştuk ya dün hadi ben unutkanımsendemi arkadaşım dicem ama aynı gemide olduğumuzu hatırladım bak

edacım bende bebek arabası bakıyorum..bahsettiğin modelin özellikleri iyiymiş..sen nerede buldun, bi ara bende bakayım o modele??resmi falan var mı internette??

aaaaaaaaaaaa ne alemsiniz yaaa sapıklımı şimdi bu ya normal normal...........:teytey::teytey::dance::dance::dance:

valla benim canımda yaş pasta istıyor eve gidince yapayım bari.....

cok güzel yaparım ayıptır söylemesi herkes bayılıyor
kekini bile hazırlıyorum süperr....

ama hastayım ya hiç canım bişey yapmak istemıyor...........

herkes kahvaltıları yeni yapıyorr oh maşallah evde uyuyun tabi.............

biz birazdan ögle yemegimizi yiyecegiz..................

ay urla ben buraya getirdim yaptığım pastayı en çokta ben yedim hala sığınamıyorum bir maden suyu haklar nerdeyse öğle yemeğine geçmem lazım ama acıktırmadıda valla yap ye ohhhh süper valla afiyet olsun yiiin gariii

sagol canım................

Herkese günaydııın...

anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org

bu belgeseli izlediniz mi süper bişey.

bunu izlemiştim cnm tşk.

bursasu nisan annelerinden bikaç kişiyle sana kahvaltıya gelmişi eşlerimiz de var. sadece şirvanı hatırlıyorum. başka kimler vardı bilmiyorum ama baya zaman geçirdik. öyle işte

aa buyrun gelin ya güzel rüyaymış :))

benimde akvaryumum vardı bebiş olan evde sağlıklı değilmiş die duydum
hatta burak hakkının oğlu olduğunda röportajında okumuştum
en sevdiğim şeyi balıklarımı oğlum için evden çıkardım
falan diye yazıyordu

KIZLAR EN ÖNEMLİSİ KAÇ GÜNDÜR YAZICAM UNUTUYORUM
KARNIMIN ALTINDA SOL TARAFIM ÇATLAMIŞ YAAAsenağlama :çok üzgünüm:
O KADAR ÜZÜLDÜMKİ
ÖNÜMDE DAHA 3 AY VAR NE YAPÇAM BEN O KADAR ŞEY KULLANDIM AMA YİNEDE OLDU :1no2:

bursasu mecbur olacak canım yaaaaaaa doğumdan sonra renkleri açılıyo pek belli olmuyo.............

bende 2 tane çikolatalı gofret yedim offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff...................................

zaten benim çatlak beyaz bir kaç tane küçük ama büyür onlar nasıl belli olmucak (
bende yedim valla şimdi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…