2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın tatlı nisan anneleri. hepinize güzel sağlıklı gececek birgün diliyorum.

hasta olanlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize.....................

kızlar normal doğumda kilolar daha çabuk gidiyo haberiniz olsun..............................kızlar bende sezeryandan korkuyorum normal doğumun aksine......................

evet canım çok zor o bayan şanslıymış öyle 5kilo pıt diye gelmez ama 3-3,5 kilo rahat doğum olabilir zaten belli bir kilodan sonra ultrason doğru ölçüm vermezmiş ağır bebeklerin kilosu doğunca anlaşılıyor:1shok:

günaydın nisan anneleri. bugün ben de erkenciyim. yatmıyım dedim bakalım nolucak. belki akşama daha iyiuyurum.
aynen canım ya. çok özledim şöyle rahat bi uyku uyumayı

arkadaşlar dün hanginiz yazdınız hatırlamıyorum ama 27.hafta bitince 7.aya girmiş oluyoruz yazıyordu bence inşallah 28.hafta bitince 8. aya giriyoruz ben yanlışmı hesap yapıyorum aklıma takıldı
canım gebelik. org ta da aynı şekilde 27. haftadan itibaren 3. trimester başlıyor.

Kızlar kendime yeni takvim yaptım nasıl olmuş ?güzelmi
güzel olmuş canım. gece rüyamda seni gördüm biliyomusun. çok saçma karmakarışık bi rüyaydı ama gördüm işte:)

ben de sezeryandan daha çok korkuyorum selinay. hem kilo korkusu, hem de narkoz ve sonrasındakiiyileşme sürecinden dolayı

AYNEN YA BENDE SEZERYANDAN KORKUYORUM AKSİNE BİDE ARKADAŞIMI GÖRDÜM YA ONDAN AKLIMDA KALDI
ÇOK ACI ÇEKTİ KIZ

GÜNAYDIN ALİYE83 HAYIRDIR YA NASIL GÖRDÜN BENİ RÜYANDA HİHİHİ

oğluma hasisenin düm tek tek parçasını dinlettim
kıpır kıpır afacan
anlayacağınız oğlum güzelden anlıyor hehe:))

hepinize günaydın arkadaşlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün diliyorum herkezea.s.

ne olmuşki şenay kötü bişey değildir inşallah bu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum...................

günaydın kıslarrr,ben geldim ama merak etmeyin bişi yok,aşkım gelirken misafirde getirdiği için ama ben demeden kendisi söyledi yarına randevulaşalımmı diye çok güseldi,hem ben deliksiz bir uyku çektim özlemişim kocamı ay,allah başımızdan eksik etmesin onları gelirken bebişin çeyizlerinide getirmiş üşenmezsem akşam çeker koyarım fotoları çok tatlılar rahat 2 bebe giyer yani bizim bişi almamıza gerek kalmadı tabiki beşiği yada karar vermediğimiz yatağı dışında bana nedense daha çok varmış gibi geliyor yahu erken deyip duruyorum,şimdilik öpüyorum herkesi arkideşlerim,bu arada bende bir problem olmazsa normal doğum istiyorum inşallah ay durun bir doğum hikayelerini okiim geliyorum

ben sağlık problemlerim nedeniyle sezeryanı düşünüyorum amas çoğu arkadaş nomal doğum istiyor cesur nisan anneleri,Çok üzgünüm çoook5kiloda çok fazla canım ya zorsırnaşık şey

bende sezeryan anestezi almadan belden uyuştursunlar
sagol canım.................

aynen ertele ertele sonra koşturmaca hasrteim uykuyaa
hafta olarak hesaplayınca doğumlar çok yaklaşmış gibi oluyor en iyisi ay hesabı kızlar

evet yaa heyecan basıyooo insanı....

gözün aydın özlem,

bursasu nisan annelerinden bikaç kişiyle sana kahvaltıya gelmişi eşlerimiz de var. sadece şirvanı hatırlıyorum. başka kimler vardı bilmiyorum ama baya zaman geçirdik. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…