ya kadını sezeryana alcaklarmış o anda sancısı başlamış ultrasonda bebek en fazla 4kilo gözüküyormuş kadın doğuruvermiş valla ama 3.bebeğiymiş yanlış okumadıysam
gerçekten 3,500üstü zor doğurmak ya
aynen canım ya. çok özledim şöyle rahat bi uyku uyumayıhiç sorma güzelim , her sabah yatktan çok zor kalkıyorum, saati erteleye erteleye bir hal oluyorum.
bir de gece tuvalete kalkıp durdugüm için uykumda bölünüyor...
hasret kaldım, yüzüstü, deliksiz, krampsız uykuya
canım gebelik. org ta da aynı şekilde 27. haftadan itibaren 3. trimester başlıyor.arkadaşlar dün hanginiz yazdınız hatırlamıyorum ama 27.hafta bitince 7.aya girmiş oluyoruz yazıyordu bence inşallah 28.hafta bitince 8. aya giriyoruz ben yanlışmı hesap yapıyorum aklıma takıldı
güzel olmuş canım. gece rüyamda seni gördüm biliyomusun. çok saçma karmakarışık bi rüyaydı ama gördüm işte:)Kızlar kendime yeni takvim yaptım nasıl olmuş ?güzelmi
ben de sezeryandan daha çok korkuyorum selinay. hem kilo korkusu, hem de narkoz ve sonrasındakiiyileşme sürecinden dolayıhasta olanlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize.....................
kızlar normal doğumda kilolar daha çabuk gidiyo haberiniz olsun..............................kızlar bende sezeryandan korkuyorum normal doğumun aksine......................
AYNEN YA BENDE SEZERYANDAN KORKUYORUM AKSİNE BİDE ARKADAŞIMI GÖRDÜM YA ONDAN AKLIMDA KALDIhasta olanlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize.....................
kızlar normal doğumda kilolar daha çabuk gidiyo haberiniz olsun..............................kızlar bende sezeryandan korkuyorum normal doğumun aksine......................
günaydın nisan anneleri. bugün ben de erkenciyim. yatmıyım dedim bakalım nolucak. belki akşama daha iyiuyurum.
aynen canım ya. çok özledim şöyle rahat bi uyku uyumayı
canım gebelik. org ta da aynı şekilde 27. haftadan itibaren 3. trimester başlıyor.
güzel olmuş canım. gece rüyamda seni gördüm biliyomusun. çok saçma karmakarışık bi rüyaydı ama gördüm işte:)
selinay ancım izliyomusun haberlerde bizim hastaneyi
ben sağlık problemlerim nedeniyle sezeryanı düşünüyorum amas çoğu arkadaş nomal doğum istiyor cesur nisan anneleri,Çok üzgünüm çoook5kiloda çok fazla canım ya zorsırnaşık şey
sagol canım.................günaydın hamişler
bende bugün erkenciyim sabah saat 6dan beri ayaktayım başım çok ağrıyor eşimle kahvaltı yaptık sonra biraz yürüyüşe çıktık (zorla)o işe gitti
bende yine evime kapandım bi günaydın diyeyeim dedim
hastalara acil şifalar diliyorum
çalışan anneler kolay gelsin
aynen ertele ertele sonra koşturmaca hasrteim uykuyaahiç sorma güzelim , her sabah yatktan çok zor kalkıyorum, saati erteleye erteleye bir hal oluyorum.
bir de gece tuvalete kalkıp durdugüm için uykumda bölünüyor...
hasret kaldım, yüzüstü, deliksiz, krampsız uykuya
hafta olarak hesaplayınca doğumlar çok yaklaşmış gibi oluyor en iyisi ay hesabı kızlar
günaydın kıslarrr,ben geldim ama merak etmeyin bişi yok,aşkım gelirken misafirde getirdiği için ama ben demeden kendisi söyledi yarına randevulaşalımmı diye çok güseldi,hem ben deliksiz bir uyku çektim özlemişim kocamı ay,allah başımızdan eksik etmesin onları gelirken bebişin çeyizlerinide getirmiş üşenmezsem akşam çeker koyarım fotoları çok tatlılar rahat 2 bebe giyer yani bizim bişi almamıza gerek kalmadı tabiki beşiği yada karar vermediğimiz yatağı dışında bana nedense daha çok varmış gibi geliyor yahu erken deyip duruyorum,şimdilik öpüyorum herkesi arkideşlerim,bu arada bende bir problem olmazsa normal doğum istiyorum inşallah ay durun bir doğum hikayelerini okiim geliyorum
daha önce izlemiştim teşekkürlerHerkese günaydııın...
anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org
bu belgeseli izlediniz mi süper bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?