2009 Nisan Anneleri buraya

evet canım ben araştırmadım ama başka koyacak yer yoktu bebekte akvaryumun bulunduğu odada olacağından su buharlaşması çok fazla oluyordu zararı vardır mutlaka diye düşündüm nede olsa temiz su değil ne kadar temizlesende içine yapıyorlar.öyle yada böyle gidecekti.bide biraz vahşilerdi doğurup doğurup bebekleri yiyiyorlardı, çok sıkılmıştım bu aralar onlardan..senağlama

canım benim halim ne olacak bilmiyorum ama ben 1 ay önce çatladım :1shok:
aslında resmini koysamya dur bi makinayı bulayımda herkes haline şükretsin..yerimseniben

selinay sus kızzzzzzzzzzzz.. gofret falannnn

ben daha yemegimi yedim şimdide tatlı istiyorrrrr

kızlar karnım o kadar çirkinki...
resmi nasıl koyacağımıda bilmiyorum yardım edinde ibreti alem olsun kimse çatladım demesin bana senağlamasenağlamasenağlama

ya sinehas bende sadece sol taraımda var zannediyordum şimdi fotoyu çektim çünkü göbeğimin aşağı ntarafını göremiyorum aman ne göreyim ne sol her yerim çatlamış öle üzgünümki şu an çok kötüyüm

siz çatlak görmemişiniz anacım hamile olduğumu öğrendiğimden beri neler kullandım neler sonuç: 3ayı bulmadım çatır çatır her yanım dua edin halinize doğurana kadar ne hale geleceğim meçhul

ayy bursasu bende alt tarfları göremiyom eve gidince ben çekiyim bi bakıyım bakalım, üstlerde yok bende çatlamıyo diye seviniyodm ya inşallah çatlamaz. :Saruboceq:

:1shok::1shok::1shok:
kendi göbeğimden korktum hakikaten resimde çok daha kötü görünüyor
vazgeçtim cümlealem kınar beni ayol bu göbekle. bundan sonra hiç açmıcam Allah ım nasıl geçer bu çatlaklar..
bütün kremler yağlar palavraymış ispatı bende senağlama

ayy bursasu bende alt tarfları göremiyom eve gidince ben çekiyim bi bakıyım bakalım, üstlerde yok bende çatlamıyo diye seviniyodm ya inşallah çatlamaz. :Saruboceq:

ya şemsamer bende senin gibi çok seviniyodum bi bakıyım dedim hatta aynayla baktım güneş ışığı olan yerde bak ve ağla sonra (

kızlar ne güzel işte demekki bebekler büyüyorki çatlıyorsunuz bana göbek hep küçük geliyor dr ölçüyor maşallah büyüdüğünü söylüyor ama bana küçük geliyor benimle aynı gün gelenlerin karnı kocaman

ya şemsamer bende senin gibi çok seviniyodum bi bakıyım dedim hatta aynayla baktım güneş ışığı olan yerde bak ve ağla sonra (

bende bakayım bari şimdi hepinizinki çatlamış benimki çatlamassa ben oturup ağlarım

birde bu taraftan bakın bide göbeğimdeki tüylere bakınsenağlamasenağlama
göbeğinde tüy olanlara esmer olacak bebeğin diyolar doğrumu??:uhm:

durup dururken moralim bozuldu yine senağlama
en iyisi ben bi anneme iniyim kafa dağıtayım
sonra görüşürüz kızlar:a015:

böyle de tamamı şimdi kimse ağlamasın ben ağlarım bütün nisan anneleri adınasenağlamasenağlamasenağlama

sıkma canını gayet güzel hamilesin bundan normal ne olabilirki hem ben ne çatlaklılar gördüm bebekler sağlıklı olsun yeter

durup dururken moralim bozuldu yine senağlama
en iyisi ben bi anneme iniyim kafa dağıtayım
sonra görüşürüz kızlar:a015:

sine has benimde senden eksik kalır yanım yok dur şimdi yüklücem :

KIZLAR ÜZMEYİN KENDİNİZİ ,,, BEBEKLERİMİZ İYİ SONUÇTA ONLAR İÇİN HERŞEYE DEĞER,,,,,,

YETERKİ ONLARA BİŞEYCİK OLMASIN....
BU ARADA KAÇ KİLO ALDINIZ...... .

SİZİN GÖBEKTE ORTADA ÇİZGİ OLUŞTUMU BENDE ARTIK BELİRGİNLEŞİ, GÖBEK DELİĞİMDE ÇUKURUNDAN ÇIKMAYA BAŞLIYOR...:CüvCüv:

kızlar işte benim sinsi sinsi çatlayan göbeğim yaa senağlama
siyaha boyadığım yerden çamaşırım görünüyo diye yaptım senağlamasenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…