bunu izlemiştim cnm tşk.
aa buyrun gelin ya güzel rüyaymış :))
benimde akvaryumum vardı bebiş olan evde sağlıklı değilmiş die duydum
hatta burak hakkının oğlu olduğunda röportajında okumuştum
en sevdiğim şeyi balıklarımı oğlum için evden çıkardım
falan diye yazıyordu
KIZLAR EN ÖNEMLİSİ KAÇ GÜNDÜR YAZICAM UNUTUYORUM
KARNIMIN ALTINDA SOL TARAFIM ÇATLAMIŞ YAAAsenağlama :çok üzgünüm:
O KADAR ÜZÜLDÜMKİ
ÖNÜMDE DAHA 3 AY VAR NE YAPÇAM BEN O KADAR ŞEY KULLANDIM AMA YİNEDE OLDU :1no2:
evet canım ben araştırmadım ama başka koyacak yer yoktu bebekte akvaryumun bulunduğu odada olacağından su buharlaşması çok fazla oluyordu zararı vardır mutlaka diye düşündüm nede olsa temiz su değil ne kadar temizlesende içine yapıyorlar.öyle yada böyle gidecekti.bide biraz vahşilerdi doğurup doğurup bebekleri yiyiyorlardı, çok sıkılmıştım bu aralar onlardan..senağlama
canım benim halim ne olacak bilmiyorum ama ben 1 ay önce çatladım :1shok:
aslında resmini koysamya dur bi makinayı bulayımda herkes haline şükretsin..yerimseniben
ya sinehas bende sadece sol taraımda var zannediyordum şimdi fotoyu çektim çünkü göbeğimin aşağı ntarafını göremiyorum aman ne göreyim ne sol her yerim çatlamış öle üzgünümki şu an çok kötüyüm
ayy bursasu bende alt tarfları göremiyom eve gidince ben çekiyim bi bakıyım bakalım, üstlerde yok bende çatlamıyo diye seviniyodm ya inşallah çatlamaz. :Saruboceq:
ya şemsamer bende senin gibi çok seviniyodum bi bakıyım dedim hatta aynayla baktım güneş ışığı olan yerde bak ve ağla sonra(
ya şemsamer bende senin gibi çok seviniyodum bi bakıyım dedim hatta aynayla baktım güneş ışığı olan yerde bak ve ağla sonra(
durup dururken moralim bozuldu yine senağlama
en iyisi ben bi anneme iniyim kafa dağıtayım
sonra görüşürüz kızlar:a015:
sine has benimde senden eksik kalır yanım yok dur şimdi yüklücem :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?