durup dururken moralim bozuldu yine senağlama
en iyisi ben bi anneme iniyim kafa dağıtayım
sonra görüşürüz kızlar:a015:
KIZLAR ÜZMEYİN KENDİNİZİ ,,, BEBEKLERİMİZ İYİ SONUÇTA ONLAR İÇİN HERŞEYE DEĞER,,,,,,
YETERKİ ONLARA BİŞEYCİK OLMASIN....
BU ARADA KAÇ KİLO ALDINIZ...... .
SİZİN GÖBEKTE ORTADA ÇİZGİ OLUŞTUMU BENDE ARTIK BELİRGİNLEŞİ, GÖBEK DELİĞİMDE ÇUKURUNDAN ÇIKMAYA BAŞLIYOR...:CüvCüv:
oy kıyamam sana ben aglama sen ikiz anasının olucak tabi bizlerden cok farkın olucak...sinehas canımcım inan benimkilerin yanında hiç bişey senin çatlaklar ağlama göbet at oyna anacım ben ağlarım sizin yerinizesenağlamasenağlamasenağlama
urla erkek bebeklerde göbek deliği yukarı doğru çıkarmış benimki baya oldu çıkalı..benimde göbek deligim hala çukurr bursasuyunki cıkmış artık
oy kıyamam sana ben aglama sen ikiz anasının olucak tabi bizlerden cok farkın olucak...
sırnaşık şeysırnaşık şeybursasu canım çatlak nerdeydi sorması ayıp ben göremedim de:uhm:
sen evde büyütüçele felan mı bakıyon canımcım
yok canım çatlak falan gözükmüyor sende ama maşallah göbek bayağı büyümüş
benimde göbek deligim hala çukurr bursasuyunki cıkmış artık
oy kıyamam sana ben aglama sen ikiz anasının olucak tabi bizlerden cok farkın olucak...
bursasu catlak falan yok sag ve sol yanında biraz var ama o kadarda olsun...
özlem benımde 19 yaşlarımda falan cabuk kilo alıp vermekten popomun hemen alt bacak başlangıc yerlerımde var catlaklar olsun.........................
kız urla öldürecenmi sen beni ya ne doğumu ne yakını ya,zaten gören inanmıyo 7.aya giriyoruz dediğimde karnım var yani başka yerim almadı ama maşallah kocaman karnım akşam çekerim,delikte nerdeyse kapandı dışarı çıkıor,ama çok çirkin durmuyor be yakıştı yaniiiiiiiiiiii,ay nede severim kendimi yahu egomu seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?