2009 Nisan Anneleri buraya

ya kıslar bozmayın moralinizi yahu olacak o kadar valla bende ne çatlaklar gördüm ha,benim boyum uzun,ergenlik dönemimde başladı meğerse kaşıdıkça çatlarmış cilt gerildiği için bende kalçama doğru uzunlamasına valla ama olsun ben onlarımıda seviyorum

sinehas öyle deyince bende çok felaket bi gösek bekliyodum hani., o kadarda değlimiş yaa. ben ne göbekler gördüm valla seninki mis gibi yanında

kızlar işte benim sinsi sinsi çatlayan göbeğim yaa senağlama
siyaha boyadığım yerden çamaşırım görünüyo diye yaptım senağlamasenağlama

yok canım çatlak falan gözükmüyor sende ama maşallah göbek bayağı büyümüş

bursasu canım çatlak nerdeydi sorması ayıp ben göremedim de:uhm:

sen evde büyütüçele felan mı bakıyon canımcım

durup dururken moralim bozuldu yine senağlama
en iyisi ben bi anneme iniyim kafa dağıtayım
sonra görüşürüz kızlar:a015:

sinehas canımcım inan benimkilerin yanında hiç bişey senin çatlaklar ağlama göbet at oyna anacım ben ağlarım sizin yerinizesenağlamasenağlamasenağlama

benimde göbek deligim hala çukurr bursasuyunki cıkmış artık

sinehas canımcım inan benimkilerin yanında hiç bişey senin çatlaklar ağlama göbet at oyna anacım ben ağlarım sizin yerinizesenağlamasenağlamasenağlama
oy kıyamam sana ben aglama sen ikiz anasının olucak tabi bizlerden cok farkın olucak...

bursasu catlak falan yok sag ve sol yanında biraz var ama o kadarda olsun...

özlem benımde 19 yaşlarımda falan cabuk kilo alıp vermekten popomun hemen alt bacak başlangıc yerlerımde var catlaklar olsun.........................

oy kıyamam sana ben aglama sen ikiz anasının olucak tabi bizlerden cok farkın olucak...
urla erkek bebeklerde göbek deliği yukarı doğru çıkarmış benimki baya oldu çıkalı..

bursasu canım çatlak nerdeydi sorması ayıp ben göremedim de:uhm:

sen evde büyütüçele felan mı bakıyon canımcım
sırnaşık şeysırnaşık şey
şemsamer beni güldürdün Allah ta seni güldürsün yok kız valla siz göremediniz heralde bakın yan taraflarda morarmış kafamçokkarıştı

yok canım çatlak falan gözükmüyor sende ama maşallah göbek bayağı büyümüş

sağol tuğçe göbek büyüdü çatlaklar firarr etti:1no2:

oyy oy :çok üzgünüm:napim sağlıklı olsunda zeynebimle belirsiz yavrucağım katlanıcaz artık nasılsa telafisi yok:CüvCüv:

benim göbek degılım içerde hala bursasu senınki maşallah cıkmış...

cıkmış olması dogumun yaklaştıgının habercisiymiş diye duymuştum dogrumu acaba

evet var yani göbekte çımasaydı
benimde bacaklarda çatlaklarım var hemde fay hattı gibi dışardan görsen bu kzın vücudu nasıldır kimbilir dersin inceceik ama dışı seni içi beni yakar derler ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şenay sen göbek resmini ekleyip diger topik varya göbiş resimleri o raya eklesene yaa ikiz ya merak edıyorum...

şenay senin göbek 9 aylık gibi olmuştur ama sende çatlak olması çok normal cnm sen içinde 2can taşıyosun 2 kat büyüyor göbişin

burssu senınde oglandı demi kusura bakma unutkanlıkk

şenay kızzzzzzzzzzzz

2008 nisann annelerindede pamuk 26 isimli üyede ikiz dogurmuş

sende bizim ikiz anamızsın.....

kız urla öldürecenmi sen beni ya ne doğumu ne yakını ya,zaten gören inanmıyo 7.aya giriyoruz dediğimde karnım var yani başka yerim almadı ama maşallah kocaman karnım akşam çekerim,delikte nerdeyse kapandı dışarı çıkıor,ama çok çirkin durmuyor be yakıştı yaniiiiiiiiiiii,ay nede severim kendimi yahu egomu seveyim

kızlar kocama facebook açtım
bakalım kimler eklicek diye onun böyle şeylerle işi olmaz
ama merak ettim işte
şeytan dürttü bakalım kimler kocamı eklicek :SS

kuzum ben öldürürmüyüm seni..............

benimde göbegim var bide gögüslerim
ne kalcadan ne yanlardan almadım arkadan belli bile degıl hamiş oldugum......

haklsıısn ama öyle diyorlr ya göbek deligi yıkarı çıkınca doguma az kala olurmuş.....
benim göbek deligim cukur daha ama bursasuyunki maşallah dış:CüvCüv::CüvCüv:arda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…