2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar kocama facebook açtım
bakalım kimler eklicek diye onun böyle şeylerle işi olmaz
ama merak ettim işte
şeytan dürttü bakalım kimler kocamı eklicek :SS

bende acıcam canım oda bilmez böyle şeyleri ama ...

ekleyenler arkadaşları olur kızlar eklemez...:dance:

yok kızlar çekilmiyo kolumun uzandığı kadar uzaktan göbiş sığmıyo ilerisinede kolum yetişmiyo tek başına olmuyo yani kadrajlara sığamıyoz :))))))))))))))

yok kızlar çekilmiyo kolumun uzandığı kadar uzaktan göbiş sığmıyo ilerisinede kolum yetişmiyo tek başına olmuyo yani kadrajlara sığamıyoz :))))))))))))))

ama yaaa bak akşam birirne cektir
beklıyoruzzzzzzz
ben kafaya taktım senin ikizleri merak edıyorum ......

yarın eklemiş olki sabaha göreyimm

bizler senin göbişin güzelligi yada çirkinligini degil bebişleri merak ettıgımız için istıyoruzz ehehehehee:teytey::teytey:

ben 25 haftalık ahmileyim kısmetse oğlum olacak inşallah cinsiyet konusunda bende yanılanlardanım ilk kız demişlerdi ama ayrıntılıda oğlan olduğu anlaşıldı geçen 6 ayı inan sizlerle yaşadım sizin hakkınızda herşeyi biliyorum

şirvan ben zaten göbegimin altını özel bölgemi göremıyorum o yüzden catlaklarıda görmem imkansızzzz

bende toplam 7 kilo aldım

benim gibi ilk kız ayrıntılıda oglan oy yerım ben onlarııı

allahım bir avazda dogurmayı nasip etsin

:teytey::teytey:

kızlar bir uykum geldi anlatamam burda uyuyup kalacagım saat 4 olsunda evime gideyim..............

bu akşam kocişimde erken gelcek.....

uyumak istıyorum.....

biz hamişlerin gündüzleri şöyle 1-2 saat uyuması gerek ama iz calışan anneler nerde o güzellik.............

arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız

hoşgeldin cnm neden bu kadar bekledin keşke daha önce yazsaydın bizlere
a.s.
şirvan ben zaten göbegimin altını özel bölgemi göremıyorum o yüzden catlaklarıda görmem imkansızzzz

bende toplam 7 kilo aldım

urla al eline aynayı valla o biçim görünüyor o zaman kaydirigubbakcemile3

bende 9-10 kilo aldım kızlar :dilcikar:

glnm kvrck bu gün şeker yüklemesine gıdecektii sonuclar nasıl cıktı acaba.........................

benim göbiş deliğim dışarı çıkmaya başladı bile sinehas seninki hala içerde benim çok çabukmu çıktı ya

yok güzelim benimkide dışarı çıkmaya başladı... tam olarak olmasada

benim göbek degılım içerde hala bursasu senınki maşallah cıkmış...

cıkmış olması dogumun yaklaştıgının habercisiymiş diye duymuştum dogrumu acaba

dur şimdi paniğe sokma bizi.....

arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız

aramıza gir tabiiide,,, aylardır bizi neden gizliden takip ettiğini öğreneblirmiyim.....
bu zamanda kadar niye bekledin..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…