her nisana bir ikiz desenize durun deniyeyim göbişimi çekmeyi ama çok çirkin çıkarsa koymam
kızlar kocama facebook açtım
bakalım kimler eklicek diye onun böyle şeylerle işi olmaz
ama merak ettim işte
şeytan dürttü bakalım kimler kocamı eklicek :SS
bende acıcam canım oda bilmez böyle şeyleri ama ...
ekleyenler arkadaşları olur kızlar eklemez...:dance:
yok kızlar çekilmiyo kolumun uzandığı kadar uzaktan göbiş sığmıyo ilerisinede kolum yetişmiyo tek başına olmuyo yani kadrajlara sığamıyoz :))))))))))))))
arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız
arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız
ben 25 haftalık ahmileyim kısmetse oğlum olacak inşallah cinsiyet konusunda bende yanılanlardanım ilk kız demişlerdi ama ayrıntılıda oğlan olduğu anlaşıldı geçen 6 ayı inan sizlerle yaşadım sizin hakkınızda herşeyi biliyorum
benim göbiş deliğim dışarı çıkmaya başladı bile sinehas seninki hala içerde benim çok çabukmu çıktı ya
her nisana bir ikiz desenize durun deniyeyim göbişimi çekmeyi ama çok çirkin çıkarsa koymam
şirvan ben zaten göbegimin altını özel bölgemi göremıyorum o yüzden catlaklarıda görmem imkansızzzz
bende toplam 7 kilo aldım
benim göbiş deliğim dışarı çıkmaya başladı bile sinehas seninki hala içerde benim çok çabukmu çıktı ya
benim göbek degılım içerde hala bursasu senınki maşallah cıkmış...
cıkmış olması dogumun yaklaştıgının habercisiymiş diye duymuştum dogrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?