2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar merhabalr.bayadır giremiyordum.malum belim ve karnım çok ağrıyınca bi kaçgün yattm.şimdi daha iyim şükür.geçmişi okuyamıcam çünkü ilerlemiş baya sayfalar.inşalah herkesler iydir.çatlak meselesine gelince ben çok umursamıyorum.çatlayacak oldukatan sonra ne yaparsanız yapın çatlarmış arkdaşlar.boşverin nolcak ki?meleklerimiz iyi olsun da gerisi vız gelir tırıs geçer.bu arada ben fotolarınız göremiyorum niye ki acaba.yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.şirvan takviminde hata mı var biz yarın 26 hafta olmuyor muyuz.yani bugün 25+6 olmalıyız diye biliyorum.

bakalım eski kız arkadşlar falan eklicekmi kendi kendime bela arıyorum işte delikafadulden

Allah ım bela arama kendine ben bu hataya daha nişanlıyken düştüm kendi kendimi yedim sonra.neredeyse ayrılacaktık,şu an o kadar zaman geçmiş hala adamın suratına vuruyom bebek gelecek zaten alıngansın bişi olur canını sıktığına değmez erken gelir çocuk Allah muhafaza

bursasu ben senim göbişini göremedim...

resim yoktu, ben gelene kadar kaldırdınmı yoksa ;
mail atsana bana... ay merak ettim.....
çok bahsettin ya .....

bu arada benim takvim de bozulmuş.şimdi işn yoksa uğraş yapacam diye.
arkadaşlar burun kanamsı yaşayan var mı?benim bir haftadır burnum azıcık azıcık özellikle geceleri kanıyor.

haklısın canım bursasu duyuyormusun....

hoşgeldin.....................

olma canım panik sakin ol............

canım evet bende yeni fark ettim düzeltirim şimdi.

canım haklısın demin 1 saat uyumuşum sanki dünyalar benim oldu
herkes bi başkasına özeniyor desene bende diyorum keşke çalışsaydım,en azından vakit geçerdi sıkılmazdım.daha öncede söylemişimdir belki ama ben mezun oldum hemen evlendim,sonra parmağımı blendera kaptırdım ameliyat oldum sonraki ayda hamile kaldım çalışmak düşüncesi bile geçiremedim aklımdan....

tabi canım doğal tabi o olmasa bizim kuzular olmazdı heh hee..öyle takılıyorum ben canım..:1hug:

hiççç üzülme bursasu benim ki 1 aydır çatlak vaziyette hem de çok kötü ühüü ühhhüü hergün aynada bakıyıorum sinir oluyorum bide sonra tamamen kaybolmuyoya orası kötü yaa..

birde bu taraftan bakın bide göbeğimdeki tüylere bakınsenağlamasenağlama
göbeğinde tüy olanlara esmer olacak bebeğin diyolar doğrumu??:uhm:
öyleyse benim oğlum sarışın olacak çünkü hiçç tüy kalmadı...

arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım..a.s.

katılıyorum canım

arkadaşlar burun kanamsı yaşayan var mı?benim bir haftadır burnum azıcık azıcık özellikle geceleri kanıyor.

geçmiş oysun megul, yok şükür öyle bi problemim

geçmiş olsun canım umarım şu an herşey yolundadır.
haklısın ağlasakta inlesekte çatladık işte ne yapalım
demin site bozulmuştu ondan görememişsindir canım yaa

aman kızlar rahat olun biraz,,,, öyle çok sık eleyip dokumayın,,,
eski manitaları eklese ne olcak,,, adı üstünde eski işte ,,,,
ben hiç takmam eskiyi,,, eşimin facebookta bir sürü kız var ,,çoğunu tanımıyorum bile....

ona bakarsanız benimde erkek var, eşim tanımıyor,,,,,

öyle fazla kıskançlık yapmayın.....

Gerçi kocalarınızda çapkınlık varsa onu bilemiyecem.... o zaman işler değişir......:uhm:kötükedihüso

ya işte merak bi kaç gün dursun sonra silerim şutarafagitti

bursasu ben senim göbişini göremedim...

resim yoktu, ben gelene kadar kaldırdınmı yoksa ;
mail atsana bana... ay merak ettim.....
çok bahsettin ya .....

gerilerde kaldı herhalde resim kaldırmadım ben

ay ben doktoru aradım şimdi.... 4 gündü hastayım ve daha gecmedi burnum akıyor öksürüyorum
tamol alabilirsin dedi hap ve pazartesiye kadar gecmezse antibiyotik verelim dedi

sannki her yerim dövülmüş gibi igneler batıyorlar sankii eşimi aradım oda saat 4 de ilk defa bugun işden cıkacak sabah erken giiti.....

hemen eve gidip yatıcaz sıcacık evımızde.........

oda hasta...........

kızlar işte benim sinsi sinsi çatlayan göbeğim yaa senağlama
siyaha boyadığım yerden çamaşırım görünüyo diye yaptım senağlamasenağlama

bursasu harikasın bence.kesinlikle içten söylüyorum.bu arada seninkide esmer olacak heralde benimki gibi tüylenmişin.
neden merak ediyorum kızlar biliyomusunuz ben çok beyazım eşim çok esmer kime benzicek diye ben değil herkes merak ediyo
ama sanırım babasına benzeyecek

gecmiş olsun canım...................

gecmiş olsun canım

SİNEHAS GÖBEGİNİ GÖRDÜM........................................evet bursasu senınkı hiç bir sey degil sinehasın yanında ay kuzum neden oldu bu kadar ya...........

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine sar sarmalan dışarı çıkarken ben kardanadam gibi oluyorum kaydirigubbakcemile2

bilmiyomki urlacım annemin göbeğini görsen kabak çiçeği gibi şekiller var üzerinde sanırım ona çektim.........

sağol cnm yaa ama işte insan kötü oluyor böyle görüntü hiç hoş değil :teselli:

benim tüylerim vardı ben kumralım tenim esmere yakın ama benim o tüylerim vardı zati
şükürki artmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…