bakalım eski kız arkadşlar falan eklicekmi kendi kendime bela arıyorum işte delikafadulden
yorulduk biz kaçıyoz öptüm herkesi belki sonra gelirim
Allah ım bela arama kendine ben bu hataya daha nişanlıyken düştüm kendi kendimi yedim sonra.neredeyse ayrılacaktık,şu an o kadar zaman geçmiş hala adamın suratına vuruyom bebek gelecek zaten alıngansın bişi olur canını sıktığına değmez erken gelir çocuk Allah muhafaza
arkadaşlar merhabalr.bayadır giremiyordum.malum belim ve karnım çok ağrıyınca bi kaçgün yattm.şimdi daha iyim şükür.geçmişi okuyamıcam çünkü ilerlemiş baya sayfalar.inşalah herkesler iydir.çatlak meselesine gelince ben çok umursamıyorum.çatlayacak oldukatan sonra ne yaparsanız yapın çatlarmış arkdaşlar.boşverin nolcak ki?meleklerimiz iyi olsun da gerisi vız gelir tırıs geçer.bu arada ben fotolarınız göremiyorum niye ki acaba.yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.şirvan takviminde hata mı var biz yarın 26 hafta olmuyor muyuz.yani bugün 25+6 olmalıyız diye biliyorum.
yok güzelim benimkide dışarı çıkmaya başladı... tam olarak olmasada
dur şimdi paniğe sokma bizi.....
aramıza gir tabiiide,,, aylardır bizi neden gizliden takip ettiğini öğreneblirmiyim.....
bu zamanda kadar niye bekledin..............
arkadaşlar merhabalr.bayadır giremiyordum.malum belim ve karnım çok ağrıyınca bi kaçgün yattm.şimdi daha iyim şükür.geçmişi okuyamıcam çünkü ilerlemiş baya sayfalar.inşalah herkesler iydir.çatlak meselesine gelince ben çok umursamıyorum.çatlayacak oldukatan sonra ne yaparsanız yapın çatlarmış arkdaşlar.boşverin nolcak ki?meleklerimiz iyi olsun da gerisi vız gelir tırıs geçer.bu arada ben fotolarınız göremiyorum niye ki acaba.yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.şirvan takviminde hata mı var biz yarın 26 hafta olmuyor muyuz.yani bugün 25+6 olmalıyız diye biliyorum.
kızlar bir uykum geldi anlatamam burda uyuyup kalacagım saat 4 olsunda evime gideyim..............
bu akşam kocişimde erken gelcek.....
uyumak istıyorum.....
biz hamişlerin gündüzleri şöyle 1-2 saat uyuması gerek ama iz calışan anneler nerde o güzellik.............
tabi canım doğal tabi o olmasa bizim kuzular olmazdı heh hee..öyle takılıyorum ben canım..:1hug:tamam croxilex sen gel öle girelim konulara hehehehehe,hem bak rayting yapmışız dün aç millet bu konulara valla çok güldüm e hep bebiş hep bebiş bişey yapmadan olmadı ya bu bebişler gayet doğal yani dimi nesi ayıp,sen merak etme okumak istemeyn değiştirir hem +18 e geçecez ya konuşurken dalarsak öle konuştuk ya dün hadi ben unutkanımsendemi arkadaşım dicem ama aynı gemide olduğumuzu hatırladım bak
hiççç üzülme bursasu benim ki 1 aydır çatlak vaziyette hem de çok kötü ühüü ühhhüü hergün aynada bakıyıorum sinir oluyorum bide sonra tamamen kaybolmuyoya orası kötü yaa..bunu izlemiştim cnm tşk.
aa buyrun gelin ya güzel rüyaymış :))
benimde akvaryumum vardı bebiş olan evde sağlıklı değilmiş die duydum
hatta burak hakkının oğlu olduğunda röportajında okumuştum
en sevdiğim şeyi balıklarımı oğlum için evden çıkardım
falan diye yazıyordu
KIZLAR EN ÖNEMLİSİ KAÇ GÜNDÜR YAZICAM UNUTUYORUM
KARNIMIN ALTINDA SOL TARAFIM ÇATLAMIŞ YAAAsenağlama :çok üzgünüm:
O KADAR ÜZÜLDÜMKİ
ÖNÜMDE DAHA 3 AY VAR NE YAPÇAM BEN O KADAR ŞEY KULLANDIM AMA YİNEDE OLDU :1no2:
öyleyse benim oğlum sarışın olacak çünkü hiçç tüy kalmadı...
hoşgeldin canım..a.s.arkadaşlar meraba aylardır sizleri okumama rağmen yeni kayt yaptım hepinizi tek tek tanıyorum benide aranıza alırmısınız
Allah ım bela arama kendine ben bu hataya daha nişanlıyken düştüm kendi kendimi yedim sonra.neredeyse ayrılacaktık,şu an o kadar zaman geçmiş hala adamın suratına vuruyom bebek gelecek zaten alıngansın bişi olur canını sıktığına değmez erken gelir çocuk Allah muhafaza
bu arada benim takvim de bozulmuş.şimdi işn yoksa uğraş yapacam diye.
arkadaşlar burun kanamsı yaşayan var mı?benim bir haftadır burnum azıcık azıcık özellikle geceleri kanıyor.
bursasu ben senim göbişini göremedim...
resim yoktu, ben gelene kadar kaldırdınmı yoksa ;
mail atsana bana... ay merak ettim.....
çok bahsettin ya .....
canım haklısın demin 1 saat uyumuşum sanki dünyalar benim oldu
herkes bi başkasına özeniyor desene bende diyorum keşke çalışsaydım,en azından vakit geçerdi sıkılmazdım.daha öncede söylemişimdir belki ama ben mezun oldum hemen evlendim,sonra parmağımı blendera kaptırdım ameliyat oldum sonraki ayda hamile kaldım çalışmak düşüncesi bile geçiremedim aklımdan....
bu arada benim takvim de bozulmuş.şimdi işn yoksa uğraş yapacam diye.
arkadaşlar burun kanamsı yaşayan var mı?benim bir haftadır burnum azıcık azıcık özellikle geceleri kanıyor.
ay ben doktoru aradım şimdi.... 4 gündü hastayım ve daha gecmedi burnum akıyor öksürüyorum
tamol alabilirsin dedi hap ve pazartesiye kadar gecmezse antibiyotik verelim dedi
sannki her yerim dövülmüş gibi igneler batıyorlar sankii eşimi aradım oda saat 4 de ilk defa bugun işden cıkacak sabah erken giiti.....
hemen eve gidip yatıcaz sıcacık evımızde.........
oda hasta...........
bursasu harikasın bence.kesinlikle içten söylüyorum.bu arada seninkide esmer olacak heralde benimki gibi tüylenmişin.
neden merak ediyorum kızlar biliyomusunuz ben çok beyazım eşim çok esmer kime benzicek diye ben değil herkes merak ediyo
ama sanırım babasına benzeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?