bilmiyomki urlacım annemin göbeğini görsen kabak çiçeği gibi şekiller var üzerinde sanırım ona çektim.........
kızlar bide benim sorum olacak, yatış pozisyonu konusunda kesin bişey varmı, bir ara sola yatılmalı felan diye bişeyler yazılmıştı galiba, ben ancak sağda rahat ediyom, sağa yatıncada birden haraketleniyo bebiş
kendini saklamak değil işlerim çok yoğundu evde internetimiz yok işyerindede aralıklı girip okuyabiliyordum ama bu haftalarda işler hafifleyince artık bende sohbete katılabilirim dedim
arkadaşlar maşllah göbişleriniz ne kadar büyümüş öyle.benim ki o kadar yok henüz.bursasu örgü işleri nasıl gidiyor.
bir de arkadaşlar bebeğiniz sürekli hareket halinde mi.mesela benim ki dün çok hareketliydi.bugün bi iki tıkın dışında bişey yok.normal mi.bazen 2 gün boyunca çok ama çok az hareket ettiği oluyor.
arkadaşlar maşllah göbişleriniz ne kadar büyümüş öyle.benim ki o kadar yok henüz.bursasu örgü işleri nasıl gidiyor.
bir de arkadaşlar bebeğiniz sürekli hareket halinde mi.mesela benim ki dün çok hareketliydi.bugün bi iki tıkın dışında bişey yok.normal mi.bazen 2 gün boyunca çok ama çok az hareket ettiği oluyor.
bu arada benim de karnım baya tüylendi.hem de kalın kalın.demek esmer olacak( ben beyaz babamız esmer .ben hep beyaz tenli olsun istiyordum.neysem sağlıklı olsunda.ona da tamam.
canım sorma göbekler aldı başını gidiyor :ecrin_bebek:
bende örgücü oldum çıktım model bulmakta zorlanıyom artık..
canım eğer gaz problemin varsa bebeğin hareketlerini zor hissediyosun bide tatlı yiyince maşşallah pek bi takla atıyolar.
ben komaya gircem yakında bebek sevinsin diye cokacimcoook
Allah tan şeker yükleme iyi çıktı ya şimdi saldırıyorum tatlılara..sonuçlar çıkana kadar yememiştim..
iyiki hatırlattın megul
ben battaniyeyei bitirdim resmini koyayım bari
kızlar bide benim sorum olacak, yatış pozisyonu konusunda kesin bişey varmı, bir ara sola yatılmalı felan diye bişeyler yazılmıştı galiba, ben ancak sağda rahat ediyom, sağa yatıncada birden haraketleniyo bebiş
ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben
kızlar bir uykum geldi anlatamam burda uyuyup kalacagım saat 4 olsunda evime gideyim..............
bu akşam kocişimde erken gelcek.....
uyumak istıyorum.....
biz hamişlerin gündüzleri şöyle 1-2 saat uyuması gerek ama iz calışan anneler nerde o güzellik.............
valla yazacaklarımıda unutuyorum yahu,cennetay hoşgeldin şeker,croxilex biliorum takıldığını yahu,sen bana bakma arada çenem düşüyor ya,megul benimde burnum kanıyor hemde nerdeyse her sabah,ben kombiye veriyorum üstüne suda koysam fayda etmiyor annemler buhar makinesi almış ama ben daha onu alana kadar ohoooo,bu arada unutmadan dr. a kim erken giderse şu kalça ağrılarını sorsun lütfen arkadaşlar yahu,adım atamıyorum bazen çorap giyerken bile çekiyor bacağım ne anlamsız,ee geri kalanı unuttum yeter demi hehehehehe
kendini saklamak değil işlerim çok yoğundu evde internetimiz yok işyerindede aralıklı girip okuyabiliyordum ama bu haftalarda işler hafifleyince artık bende sohbete katılabilirim dedim
aaaa sizde bizim gibi bizimki bayaa bi merak konusu ama ben sanırsam babasına benzeyecek diye düşünüyorum.halbuki kız olursa bana erkek olursa babasına benzesin istiyordum bakalım ne olacak .4 boyutluda belli oluyomu yüz şekli felan ben daha giremedimde dr bi dahaki sefer dedi bakalım ne görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?