2009 Nisan Anneleri buraya

bilmiyomki urlacım annemin göbeğini görsen kabak çiçeği gibi şekiller var üzerinde sanırım ona çektim.........

yaaa aynen işte anasında çatlak olan bayanlar yandılar benim annemdede var hatta küçüklüğümde diyodum anne senin larnına ne oldu sizi doğuruken oldu diyodu aaah aah cnm anam ya bu annelerin hakkı ödenmez
inşallah evlatlarımız değerlerimizi bilirler
onlar için nelerden fedakarlık gösterdiğimiz anlarlar bunu

urla dikkat et kendine ya ne zamandır hastasın sen sıkı giyin olmazsa bi kaç gün işe gitme evde dinlen

kızlar bide benim sorum olacak, yatış pozisyonu konusunda kesin bişey varmı, bir ara sola yatılmalı felan diye bişeyler yazılmıştı galiba, ben ancak sağda rahat ediyom, sağa yatıncada birden haraketleniyo bebiş

valla yazacaklarımıda unutuyorum yahu,cennetay hoşgeldin şeker,croxilex biliorum takıldığını yahu,sen bana bakma arada çenem düşüyor ya,megul benimde burnum kanıyor hemde nerdeyse her sabah,ben kombiye veriyorum üstüne suda koysam fayda etmiyor annemler buhar makinesi almış ama ben daha onu alana kadar ohoooo,bu arada unutmadan dr. a kim erken giderse şu kalça ağrılarını sorsun lütfen arkadaşlar yahu,adım atamıyorum bazen çorap giyerken bile çekiyor bacağım ne anlamsız,ee geri kalanı unuttum yeter demi hehehehehe

arkadaşlar maşllah göbişleriniz ne kadar büyümüş öyle.benim ki o kadar yok henüz.bursasu örgü işleri nasıl gidiyor.
bir de arkadaşlar bebeğiniz sürekli hareket halinde mi.mesela benim ki dün çok hareketliydi.bugün bi iki tıkın dışında bişey yok.normal mi.bazen 2 gün boyunca çok ama çok az hareket ettiği oluyor.

kendini saklamak değil işlerim çok yoğundu evde internetimiz yok işyerindede aralıklı girip okuyabiliyordum ama bu haftalarda işler hafifleyince artık bende sohbete katılabilirim dedim

öslem1907 doktoruna sordun mu canım niye oluyomuş kanamalar.ya da bu biz de kansızlık sorunu oluşturur mu acaba?

canım ben sola yatıyorum ama bebek zaten yeri belirliyor rahat olmazsa uyandırıyor tekmelerle dönüyorum.pozisyonu bebişe bırak onlar buluyo rahatı

bu arada benim de karnım baya tüylendi.hem de kalın kalın.demek esmer olacak ( ben beyaz babamız esmer .ben hep beyaz tenli olsun istiyordum.neysem sağlıklı olsunda.ona da tamam.

kendini saklamak değil işlerim çok yoğundu evde internetimiz yok işyerindede aralıklı girip okuyabiliyordum ama bu haftalarda işler hafifleyince artık bende sohbete katılabilirim dedim

canım hoşgeldin bebeğinde sende bu dönemi sağlıkla atlatırsınız inşallah

canım sorma göbekler aldı başını gidiyor :ecrin_bebek:
bende örgücü oldum çıktım model bulmakta zorlanıyom artık..
canım eğer gaz problemin varsa bebeğin hareketlerini zor hissediyosun bide tatlı yiyince maşşallah pek bi takla atıyolar.
ben komaya gircem yakında bebek sevinsin diye cokacimcoook
Allah tan şeker yükleme iyi çıktı ya şimdi saldırıyorum tatlılara..sonuçlar çıkana kadar yememiştim..

iyiki hatırlattın megul
ben battaniyeyei bitirdim resmini koyayım bari

bu arada benim de karnım baya tüylendi.hem de kalın kalın.demek esmer olacak ( ben beyaz babamız esmer .ben hep beyaz tenli olsun istiyordum.neysem sağlıklı olsunda.ona da tamam.

aaaa sizde bizim gibi bizimki bayaa bi merak konusu ama ben sanırsam babasına benzeyecek diye düşünüyorum.halbuki kız olursa bana erkek olursa babasına benzesin istiyordum bakalım ne olacak .4 boyutluda belli oluyomu yüz şekli felan ben daha giremedimde dr bi dahaki sefer dedi bakalım ne görecez

yok megulcüm sormadım kanamalrı daha önce sormuştum normal olur demişti ama dediğim gibi kurumadan kaynaklanıyordur benim kılcal damarlarda çatlak küçükkende hepp kanardı ama öyle oluk oluk kanamayınca dert etmiyorum,baş ağrısıyla beraber olursa tansiyon oynamıştır demişti ona dikkat et bence ağrın yoksa faazlada kanamıyorsa durma üstünde

ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben

iyiki hatırlattın megul
ben battaniyeyei bitirdim resmini koyayım bari

evet sinehas çok gaz problemim var.tatlı ile aram yok.ama şimdi bi çikolata aldım.gerçekten de 2 tekme birden yedim. hihoyyyt

arkadaşlar ördüklerimizi koyalım.ben tam nasıl foto koyuluyor bilmiyorum ama yaptıklarınız merak ediyorum.ben yelek patik 7. ay için elbise ördüm.şimdi de atkı örüyorum.hihoyyyt:CüvCüv:

bende hep sola yatmaya çalışıyorum ama yorulunca biraz sağa dönüyorum önemli olan sırt üstü ve yüz üstü yatmamalıyız neden sola yatmalı dersen bebeği besleyen geniş damarlar sağda olduğu için onları sıkıştırmamalıyız ve bebek rahatlıkla beslenmeli,ve rahatlıkla oksijen almalı diye biliyorum

ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben

koku gibi birşey bende hissediyorum bazen süt içen bebek kokusu gibi bir koku oluşuyor ama süt gelmiyor.

senin şu saat 4 de çıkmana çok uyuz oluyorum... haksızlık bu sen niye az çalışıyosun....
bu arada temizlik yapmıyorsun dimi,,, bak kapı baca süpürecem diye hasta ettin kendini,,,,
dikkat et kendine.....

canım ben bir ara doktora sormuştum .. sen oturarrak çalışıyosun dimi demişti.. oturmaktan oluyormuş,,
diğer arkadaşlarda sorsun bakalım onlar ne diyecek.

iyi bakalım öyle olsun,,, hoşgeldiniz aramıza....

eşimde ultrasyona baktığında bana benziyor diyor , ama ben hiç benzetemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…