iyiki hatırlattın megul
ben battaniyeyei bitirdim resmini koyayım bari
bende hep sola yatmaya çalışıyorum ama yorulunca biraz sağa dönüyorum önemli olan sırt üstü ve yüz üstü yatmamalıyız neden sola yatmalı dersen bebeği besleyen geniş damarlar sağda olduğu için onları sıkıştırmamalıyız ve bebek rahatlıkla beslenmeli,ve rahatlıkla oksijen almalı diye biliyorum
aaaa sizde bizim gibi bizimki bayaa bi merak konusu ama ben sanırsam babasına benzeyecek diye düşünüyorum.halbuki kız olursa bana erkek olursa babasına benzesin istiyordum bakalım ne olacak .4 boyutluda belli oluyomu yüz şekli felan ben daha giremedimde dr bi dahaki sefer dedi bakalım ne görecez
yok megulcüm sormadım kanamalrı daha önce sormuştum normal olur demişti ama dediğim gibi kurumadan kaynaklanıyordur benim kılcal damarlarda çatlak küçükkende hepp kanardı ama öyle oluk oluk kanamayınca dert etmiyorum,baş ağrısıyla beraber olursa tansiyon oynamıştır demişti ona dikkat et bence ağrın yoksa faazlada kanamıyorsa durma üstünde
ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben
hay allah bende çok tepinince sırt üstü yatıyordum, artık yatmayım
ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben
aman benım annemdede vardı inşallah bende olmaz evet canım 4 gündür hastayım ama geliyorum malesef işe eşime bulaştırdım hastalık.....yaaa aynen işte anasında çatlak olan bayanlar yandılar benim annemdede var hatta küçüklüğümde diyodum anne senin larnına ne oldu sizi doğuruken oldu diyodu aaah aah cnm anam ya bu annelerin hakkı ödenmez
inşallah evlatlarımız değerlerimizi bilirler
onlar için nelerden fedakarlık gösterdiğimiz anlarlar bunu
urla dikkat et kendine ya ne zamandır hastasın sen sıkı giyin olmazsa bi kaç gün işe gitme evde dinlen
canım ben sola yatıyorum ama bebek zaten yeri belirliyor rahat olmazsa uyandırıyor tekmelerle dönüyorum.pozisyonu bebişe bırak onlar buluyo rahatı
senin şu saat 4 de çıkmana çok uyuz oluyorum... haksızlık bu sen niye az çalışıyosun....
bu arada temizlik yapmıyorsun dimi,,, bak kapı baca süpürecem diye hasta ettin kendini,,,,
dikkat et kendine.....
canım ben bir ara doktora sormuştum .. sen oturarrak çalışıyosun dimi demişti.. oturmaktan oluyormuş,,
diğer arkadaşlarda sorsun bakalım onlar ne diyecek.
iyi bakalım öyle olsun,,, hoşgeldiniz aramıza....
eşimde ultrasyona baktığında bana benziyor diyor , ama ben hiç benzetemiyorum....
hay allah bende çok tepinince sırt üstü yatıyordum, artık yatmayım
ya kızlar ben sizin gibi marifetli değilim
ben akıllı ipten ördümn yani bi örneği yok
bu arada 2009 nisan bebişlerinin cicileri diye bi konu vardı bulamadım onu ben ya kaldırıldımı acaba
ya kızlar ben sizin gibi marifetli değilim
ben akıllı ipten ördümn yani bi örneği yok
bu arada 2009 nisan bebişlerinin cicileri diye bi konu vardı bulamadım onu ben ya kaldırıldımı acaba
kızlar maşallah ya paylaşımlar süper allah bozmasın.....bendede görünürde çatlak yok ama olsada umurumda olmazdı sanırım....bu arada göbekte hafif tüylenme bendede var ama güneş vurduğunda sarı sarı belli oluyor...şimdi benim kızım esmer mi olacak yaniii....benim tenim beyaz ,babasıda kumral bu çocuk kime çekecek şimdi:)) olsun ben kızımı hep en pamukkk prensesim idil'im diye seviyorum pamuk gibi çıkacak benim kızım......sağlıklı olsunlarda renkler önemli değil...bende kısmet olursa ördüğüm battaniyemizin resmini eklerim fikir olur sizlere arzu ederseniz....2 hafta oldu bitireli ama elim değipte ekleyemedim bu akşam bir battaniye bir göbiş çekeyim bari....
ikiz anasının göbişi belli olmazmı kabarmış göbegin derlerya eski insanlar maşallah .......................Eki Görüntüle 8330 bide resim çekmeye çalıştım ama ekleyebildimmi bilmiyorum
Eki Görüntüle 8330 bide resim çekmeye çalıştım ama ekleyebildimmi bilmiyorum
maşallah maşallah Allah nazardan saklasın
ama yinede hala en çatlak nisan annesi benim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?