2009 Nisan Anneleri buraya

hay allah bende çok tepinince sırt üstü yatıyordum, artık yatmayım

4 boyutluya girdik ama benim kızım çok nazlı bir türlü yüzünü göstermedi.belli belirsiz bi fotomuz var ama dikkatli bakınca sanki babamızı andırıyor.ayın 24 ünde randevumuz var.inşallah daha iyi bi görüntü alırız.

öslemcim ya azıcık başağrım var ama ben hala gribi tam atlatanmadım.sinüzit de var .ama akşama tansiyonumu ölçtürmeyi düşünüyorum.bu haftalarda tansiyon çok önemliymiş zaten.

ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben

süt mü bilemicem ama sarı bi lekelenme bi kere olmuştu.doktora sordum süt oluşumu var normal demişti.

ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben

oy maşşalah bende süt falan yok ama senın normal canım 32-33 haftalarda dogumun olursa saglıklı olsunda....
aman benım annemdede vardı inşallah bende olmaz evet canım 4 gündür hastayım ama geliyorum malesef işe eşime bulaştırdım hastalık.....

canım ben sola yatıyorum ama bebek zaten yeri belirliyor rahat olmazsa uyandırıyor tekmelerle dönüyorum.pozisyonu bebişe bırak onlar buluyo rahatı

evet tekmeyle döndürüyorlr

ya kızlar ben sizin gibi marifetli değilim
ben akıllı ipten ördümn yani bi örneği yok
bu arada 2009 nisan bebişlerinin cicileri diye bi konu vardı bulamadım onu ben ya kaldırıldımı acaba

evet evet geliyor ama o süt diilmiş kolostrum denen bi sıvıymış kannalları açıyor,bebekler yavaş yavaş hazırlanırken göğüslerde alıştırma yapmaya başladı desene çok rahatsız ediyosa göğüs pedi kullan seninki ikiz olduğu için daha fazla gelebilir..

arkadaşlar geçmişi okumadım.ama aklım roseberry arkadaşımızda.hani idrarında protein çıkmıştı yüksek oranda.preklemsi diye bişeyden bahsetmişti.var mı bi haber.inşallah kötü bişeyler yoktur.

sırt üstü mü öle yatınca ne oluyomuş ben bzaen öle yatıyorum ???
Ama bebiş o zman pek kıpırdamıyor ??

canım bizim aile şirketimiz var ehehehehehehe şaka şaka normalde 5 cıkışta ben 4 de torpil.........

yok cam kapı cumartesi anca... sadece öle i toplamaca oluyor etrafı
benım ogluşumuda benım babama benzetıyolar saglıklı olsunda kime benzerse benzesinnn

hay allah bende çok tepinince sırt üstü yatıyordum, artık yatmayım

ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum
:teytey:

ya kızlar ben sizin gibi marifetli değilim
ben akıllı ipten ördümn yani bi örneği yok
bu arada 2009 nisan bebişlerinin cicileri diye bi konu vardı bulamadım onu ben ya kaldırıldımı acaba

canım ne becerisi inan uyduruk uyduruk örüyorum.zaten örmeyi de bilmiyorum.ben de dergi aldım internetten bakıyorum kızkardeşimi arıyorum anlayabildiğim kadarıyla bişeyler yapıyorum kendimce işet.evet o topiği ben de göremiyorum.

kızlar maşallah ya paylaşımlar süper allah bozmasın.....bendede görünürde çatlak yok ama olsada umurumda olmazdı sanırım....bu arada göbekte hafif tüylenme bendede var ama güneş vurduğunda sarı sarı belli oluyor...şimdi benim kızım esmer mi olacak yaniii....benim tenim beyaz ,babasıda kumral bu çocuk kime çekecek şimdi:)) olsun ben kızımı hep en pamukkk prensesim idil'im diye seviyorum pamuk gibi çıkacak benim kızım......sağlıklı olsunlarda renkler önemli değil...bende kısmet olursa ördüğüm battaniyemizin resmini eklerim fikir olur sizlere arzu ederseniz....2 hafta oldu bitireli ama elim değipte ekleyemedim bu akşam bir battaniye bir göbiş çekeyim bari....

arkadaşlar çikolata yedim bir tane kızım nasıl tekme atıyo.keşke daha önce yeseymişim.sabah beri niye oynamıyo diye takıyordum.

bekleriz resimleri canım
Eki Görüntüle 8330 bide resim çekmeye çalıştım ama ekleyebildimmi bilmiyorum
ikiz anasının göbişi belli olmazmı kabarmış göbegin derlerya eski insanlar maşallah .......................

maşallah arkadaşlar göbek resimleri sohbetler iyisiniz.
bende çatlak yok diyorum ama sohbetlerinizi okuyunca akşam eve gidince aynada detaylı incelemeyi düşünüyorum.okadar krem kullanıyorum eğer bir çatlak görürsem üzüleceğim valla!boşunamı verdik onca paraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…