2009 Nisan Anneleri buraya

maşllah canım.bu görüntüler sadece 3 ay daha bizimle sonra yok.acaba hamileliği özlermiyiz.tekmeleri falan.ben özlerim ya. elimde olsa hemen bir tane daha isterdim Allahım dan.

ay kızlar söylemeyi unuttumda tekrar gireyim dedim sizin gögüslerinizden süt geliyomu benimkilerden çok az geliyo bide süt kokuyorum ben

bende akşamları geliyor,, süt mü bilmiyorum ama ,, atletim ıslanıyor, hatta geçen gün tşörtüm bile ıslanmıştı.. Sol göğüs sadece...

arkadaşlar çikolata yedim bir tane kızım nasıl tekme atıyo.keşke daha önce yeseymişim.sabah beri niye oynamıyo diye takıyordum.

afiyet olsun.

kaldırılmadı ama bişey eklenmeyince gerilere atılmış başlık
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html başlık burada
sağol cnm buldum teşekkürler

Eki Görüntüle 8330 bide resim çekmeye çalıştım ama ekleyebildimmi bilmiyorum
şenay göbişe maşallah cnm
ters koymuşun resmi neresi ters neresi düz kafamı bi oraya bir buraya çevire çevire buldumdelikafadulden

bursasu ters değil anacım benim göbiş deliğim bayagı yukarı çıktı doğru koydum resmi beyaz görünen kısım aşağı taraf

arkadaşlar ben de kaçtım .malesef ütü yapmam lazım.en sevmediğim iş.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.akşama ben de ördüklerimi koymaya çalışcam becerebilirsem.

maşallah maşallah Allah nazardan saklasın
ama yinede hala en çatlak nisan annesi benim senağlama
taklma kafana evet haklısın cok catlagın var ama sıkma canınıı

bende aynaya baktım iş yerinde az önce sadece çizzgi var asagıdan yukarı giden pembemsi....

heeeeeeeeee yok ter koymuşum haklısın amaaan bende anca bu kadar becerebildim neyse öptüm herkesi bye urla maşallah canım Allah nazarlardan saklasın

i yüksel burda ama gecmişi okuyor herhalde..................

glnm kvrck sonucları nasıl cıktı acaba yarın yazıcak herhalde...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…