kızlar bende kaçıyorum öpüldünüz görüşürüz
kendinize cici bakın..
selam arkadaşlar nasılsınız...valla çok şükür ben işlerimi yoluma koydum artık nasipse Ekim'e kadar rahat olacam ... Allahın izniyle bebişimi doğurup büyütecem...
Geçmişi hiç okumadaım ama umarım iyisinizdir...
benim 3 gündür kusmalarım başladı...acayip bir mide yanması var ... son trimester da da böyle problemler oluyormu ki neyse cumartesi dr. gidince soracam
Ya beni dr. randevularım halen ayda 1, 15 günde bire ne zman inecek???
kızlar bende kaçıyorum öpüldünüz görüşürüz
kendinize cici bakın..
urla maşallah ya,
selam arkadaşlar nasılsınız...valla çok şükür ben işlerimi yoluma koydum artık nasipse Ekim'e kadar rahat olacam ... Allahın izniyle bebişimi doğurup büyütecem...
Geçmişi hiç okumadaım ama umarım iyisinizdir...
benim 3 gündür kusmalarım başladı...acayip bir mide yanması var ... son trimester da da böyle problemler oluyormu ki neyse cumartesi dr. gidince soracam
Ya beni dr. randevularım halen ayda 1, 15 günde bire ne zman inecek???
kızlar kaç tane doktorunuz var merak ettim benim 2 tane ama 1 e indirmeyi düşünüyorum
tuğçe senin niye 2 doktorun var cnm benim 1 tane:uhm:
iyüksel canımcım kusmaların reflü yüzündendir bebekler büyüdükçe baskı yapıyor benim yok çok şükür fakat dr.um söylemişti olursa endişelenme diye,ben hiç bilmedim başından beri maşallah hiç kusmadım ama zordur yahu bende ekşime var yanma var normal olarak özellikle geceleri midemden yukarı ateş çıkıyor sanki,onuda akşam 9 dan sonra birşey yememeye özen göstererek engellemeye çalışıyorum çok olursa talcid alıyorum tablet,allah kolaylık versin canımcım
i yuksel geçmiş olsun
ben ilk günden beri 15 günde bir gidiyorumCADIARZU
ben de tekmeleri çok özlerim eminim..o kadar alıştım ki içimdeki minik yavruya dışarı çıkınca bi müddet alışamıycam yokluğuna..ama yanımda olması da daha bi güzel olacak öpüp koklıycam ohhh bağrıma basıcam..:dance:maşllah canım.bu görüntüler sadece 3 ay daha bizimle sonra yok.acaba hamileliği özlermiyiz.tekmeleri falan.ben özlerim ya. elimde olsa hemen bir tane daha isterdim Allahım dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?