2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar nasılsınız...valla çok şükür ben işlerimi yoluma koydum artık nasipse Ekim'e kadar rahat olacam ... Allahın izniyle bebişimi doğurup büyütecem...

Geçmişi hiç okumadaım ama umarım iyisinizdir...

benim 3 gündür kusmalarım başladı...acayip bir mide yanması var ... son trimester da da böyle problemler oluyormu ki neyse cumartesi dr. gidince soracam

Ya beni dr. randevularım halen ayda 1, 15 günde bire ne zman inecek???

benımde ayda 1 kontrollerim hoşgeldin................

kızlar bende kaçıyorum öpüldünüz görüşürüz
kendinize cici bakın..

görürşürüz canım
urla maşallah ya,

sagol cnm

ben gidiyorum hamişler yarın görüşmek üzere kendinize bebeişlere iyi bakın
saglıklı akşamlar bizlerin olsun....................

kıslar aman herkes giderken yetiştim neyse,herkese ii akşamlar sağlıkla kalın akşam resim eklemeye çalışacam,öpüldünüs çoookkk,bende çıktım,burası bayağı kalabalık oldu yazamıyorumda arada girerim gitmeden

iyüksel canımcım kusmaların reflü yüzündendir bebekler büyüdükçe baskı yapıyor benim yok çok şükür fakat dr.um söylemişti olursa endişelenme diye,ben hiç bilmedim başından beri maşallah hiç kusmadım ama zordur yahu bende ekşime var yanma var normal olarak özellikle geceleri midemden yukarı ateş çıkıyor sanki,onuda akşam 9 dan sonra birşey yememeye özen göstererek engellemeye çalışıyorum çok olursa talcid alıyorum tablet,allah kolaylık versin canımcım

kızlar kaç tane doktorunuz var merak ettim benim 2 tane ama 1 e indirmeyi düşünüyorum

i yuksel geçmiş olsun
ben ilk günden beri 15 günde bir gidiyorumCADIARZU

tuğçe senin niye 2 doktorun var cnm benim 1 tane:uhm:

canım ağır kanamam olduğunda acil farklı bir dr gittim sonra onuda bırakamadım çok iyi bir doktor bana çok yardımı dokundu ikisine de aralıklarla gidiyorum benim en baştan beri kontrollerim 2haftada bir.

sağol öslemcim..bencede bebek içerden mideme baskı yapıyor...benim iç karnımda büyükmüş herhalde göbeğim nerdeyse hiç çıkmadı herhalde içerde mide beğırsak onları sıkıştıryorr...ama çok kötü yanma oluyor ve hiç bir ilac banamısın demiyor ve sonunda kusturuyor... ben cumartesi dr. gideceğim artık sorarım tekrar ama birşey yapılamaz ki olsun Bebişim sağlıklı olsunŞeniz

ben çok bilgisayar başıında duruyorum uzun süre bakmadığımda kendimi daha iyi hissediyordum sizce bizlere zararı varmıdır bide eşimle tel. çok konuşuyorum kulaklıkla ama olsun zararlı leptopta göbeğimin yanında bakmayınca sıkılıyorum sürekli yattığım için.

i yuksel geçmiş olsun
ben ilk günden beri 15 günde bir gidiyorumCADIARZU

sağol canım senin dr. neden 15 günde bir çağırıyor acaba..:uhm:

benimki ayda bir gel yeter dedi ..zaten sizin gibi adamı telefornla da arayamıyom çekiniyom... valla cumartesi diyecem ya daha sık görüşelim ya da bir çare bulalım diye valla gerdi beni
:1no2:

bilmiyorumki 15 baştan beri 15 gün sonra görüşürüz diyerek çağırıyor her muayenede
sende doktora de daha sık gelmek istiyorum de bişey demez herhalde

slm kızlar göbüşleri çatlatmışız maşallah çatlağı olamayanlar sevinmeyin ben ilkinde 9.ayda hatta doğumdan sonra çatladım heheh...........................

maşllah canım.bu görüntüler sadece 3 ay daha bizimle sonra yok.acaba hamileliği özlermiyiz.tekmeleri falan.ben özlerim ya. elimde olsa hemen bir tane daha isterdim Allahım dan.
ben de tekmeleri çok özlerim eminim..o kadar alıştım ki içimdeki minik yavruya dışarı çıkınca bi müddet alışamıycam yokluğuna..ama yanımda olması da daha bi güzel olacak öpüp koklıycam ohhh bağrıma basıcam..:dance:

çatlarsın çatlarsın azda olsa çatlarsın çiçekçim............

croxilex yanında olması daha iyi inanki ben iyice ağırlaşmaya başladım yaaaaaa....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…