2009 Nisan Anneleri buraya

aaa ben yağ felan hiçbişi kullanmıyorum,kremde eskiden halis zeytinyağı sürerlermiş gerginliği azaltsın diye aslında karnımızın gerginliğinide alır ama oda ağır kokar yahu yoksa valla sürerdim sırf gerginliğini alsın diye davul gibiyim ay,ben bir ara saçlarımı ayda 1 kez yağlıyordum ne güzeldi ama yıkama faslı iğrençtiiiii

KIZLAR NE HABER NASILSINIZ
bugun super yogundum sabah kalktim esimi gonderdim saat 7.00
sonra oglum uyanmadan butun halilarimi sildim oglumu yedirdim icirdim utumu yaptim sonra giyindim suslendim aceve gittim
oradan tetenoz yaptirmaya oradanda alisverise gittim kucuk ogluma 3 bere bi bataniya ki cok tatli birde pijama aldim cokta ucuza aldim
neyse kolum simdilik acimiyor ama yarini dusunemiyorum sizler neler yaptiniz ben 32 gundur giremiyorum

kizlar masallah gobuslerinize kirkbir kere ben bir catlak goremiyorum kendimde ama olsada pek takmiyorum olacaksa olur zaten gerci bebe yagi suruyorum ama yumusatsin diye umarim hersey gonlunuze gore olur

gecmisi okurken size yetisemiyorum bir turlu tam bitiriyorum derken bir is cikiyor kapatmak zorunda kaliyorum malesef
sanirim megul arkadasimizdi burun kanamasini soran bendede ankarayken cok oluyordu her sabah pirtilasmis kan ile karsilasiyordum afedersiniz burnu temizledigimde doktorum serum onermisti kesinlikle cesme suyu kullanma demisti simdi daha iyiyim aradabir yine oluyor sanirim havanin kurulugundanda kaynaklaniyor

mrb eysan maşallah cnm baya hamaratsın evet 2 gündür yoktun neerelerdeydin

iki gundur kafayi yiyen evimi adama cevirdim az bi isim kaldi oda esime bagli yarin yemekli misafirim var pazar esim izinli ama kayaga gidecekmis gondersem mi acaba oglanlarin gardrobu tamir edilecek utulediklerimi nereye yerlestiririm
sen nasilsin bursasucum nasil gidiyor kramplar basladimi benim basladi azicik bicimsiz otursam kalkinca bi zaman acilmiyor bacaklarim

yorul mazmiyim bide yarin misafirim var tabi sabah kalkabilirsem bide menumle olgilenir misiniz sizinde fikrinizi alayim

kıs eyşan bu kadar iş yaparsan tabi kilo almazsın bize kimse glemiyo valla hamileyim diye ben onlara gidiyorum heheh,ne yemek yapmayı düşündün ona göre yardımcı olalalım.......................

var ben lojmanda oturuyorum karsta 250 hane var ama bundan 20gun once agir bi grip gecirdim 3gun hic kalkamadan yattim esim gelene kadar ac durdum zoraki oglumu doyurup geri yatiyordum ama en yakinlarim bile aramayinca diger komsularimida arayamadim canim sorma o konuda dertliyim simdi o sahislarla konusmak gelmiyor icimden
yaaa CANKUSKA cim bole esim insanlara asiri guveniyorsun derdi inanmazdim ama bende bole akillanacakmisim yinede bende adam olmaz iki gun sonra unutum yine

Uzuldum eysan malesef artik oyle eski arkadasliklar yok sen kendini hirpalama kolay olanlardan yap madem aksama pili kalmiyor sonra insanin

EVET GELELIM MENUME
corba ne corbasi olacagina karar veremedim
Firinda kiymali patlican oturtma
nohutlu pilav
erzuruma ozel kabuklu fasulye
kis salatasi
yogurtlu havuc kavurma
kizilcik serbeti
revani
acaba borek yada milfoyle biseyde mi yapsam
esimin is yerinden arkadasi 4 kisiler 3 te biz toplam 7 kisi

niye kıs cankuşka iki oğlan çocuğu olacağı o heheh...................

selinay kis
aman benim canim yandi valla hani iki oglan annesi oluyomya daha hassaslastim erkek cocuklara yazik kis onu degistiremezmisin bebisinin hatrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…