HAHAH KOCALAR ŞİKAYET EDİLMİŞ BUGÜN KIZLAR BENİM KOCAMIN 1 KİRLİ ÇORABINI SALONDAN DİERİNİ YATAK ODASINDAN HATTA ÇIKARDIĞI KİLODU BANYODA YERDE DUŞA GİRMEDEN ÖNCE PİJAMASIYLA BERABER İÇİÇE ÇIKARILMIŞ ŞEKİLDE BULMAK HERGÜN MÜMKÜN OLUO BUNLAR BİZİM EVDE OLAĞAN GÖRÜNTÜLER. MASANIN YEMEK YEDİĞİ TARAFIN YERİ O KALKTIKTAN SONRA 10000 KARINCA DOYACAK KADAR EKMEK KIRINTISI OLUR HER ZAMAN VE KOLTUKLARA HALIYA DEVAMLI ÇAY DÖKER SONRA YÜZÜME BAKAR BAĞIRICAK MIYIM DİYE ÇOCUK GİBİ BAĞIRMAYINCA GÜLMEYE BAŞLAR FALAN YUVARLANIP GİDİYORUZ PASAKLIYLA:) KAZARA HASTA OLURSAM VE BANA YEMEK YAPMAYA KALKARSA 2 SAAT MUTFAK TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIM HELE KURUYEMİŞ FALAN YEDİYSE BİLİRİMKİ MAYMUN GİBİ YEMİŞTİR HERYERE DÖKER VE LAF ANLAMAZ NE YAZIKKİ NAPİİM KATLANICAZ İŞTE MAYMUN DA OLSA SEVİYORUM
selam kıslar.....
Çiçek, urla, sinehas, şemşamer, ölsem, ciroxilex ve hepiniz... teşekkürler arkadaşlar ortak olduunuz için... ay evet yaa hepimiz tartışmışız
bizimki dün geldi ben yeleğe papatya işliyodumm... geldiini duyunca heme yatış pozisyonunu aldım:) kapıyı açtım selam vermesini beklemeden odaya geçip yattım (örgüyü acelece toplayıp).. sonra bu üzerini değişti geldi odaya ışığı kapattı ve yanıma yattı..... sonra sarıldı ve neden beni aramadın ne zaman gelcen nerdesin diye dedi... ben de sen de beni aramadın falan dedim... ebn surat yaptım o gönlümü almaya şalıştı ama özür dilemeden:):) özür dilemek harici herşeyi yapar:):) yani barıştık çok şükür...
bi de şikayetlerinizi yazmışınız ya ona da değineyim... ALLAH RAZI OLSUN HEEEEPPP YARDIMCI....süpürge yapar çöpü çıkarır hiç bişiy taşıtmaz (normaldede) yemek seçmez odayı gırgırlar sofra hazırlama toplama meyve getirme.... ayyyy ne çok iş yapıyomuş yaramasım benim:):)... çook toplu ve düzenlidir hatta bana kızar dağınıksın diye... ayy söölemesi ayıp çamaşır bile serer ve her nazımı da çeker:) ama İNATÇIyani biz sadece inatlaşma yüzünden tartışırız.... ama uzun sürmemesi en güsel yönü... inşallah sizler de hemen düzelmişinizdir....
bu arada herkes yaptıklarını koymuş cicilere çooook güsel olmuşşş yeleğin papatyaları bitsin ben de koymayı düşünüyom inşallah....
şimdilik hoşçakalın.... hepinize güzel bir akşam diliyorum Rahman a emanet olun...
ayol ben yazmazsam koçişimi çatlarım anacım bi evde yapılacak ne varsa benim koçişim yapardağınıklık konusunda çiceğin kocasıyla birebir aynı çoraplar çamaşırlar falan her yana atılır ama yine kendisi toplar benden sadece yemek ister onu beceremiyor çünkü ama yapamazsam kahvaltıyada hiç sesini çıkarmaz hele hamile kaldıktan sonra elimsıcak sudan soğuk suya girmedi desem yeridir nerdeyse bi bardak çay doldurmadım evde bütün gün yatıyorum zaten yatmamda gerekiyor temizlik işlerini haftasonu koçiş yapıyo evi süpürüp toz alıyor Allah binkez razı olsun ondan hayatttaki en büyün şansım biricik koçişim onu bana nasip ettiği için duacıyım Rabbime file döndüm hala aşık aşık bakıyor benim maymunum bana insanın birini canını verecek kadar sevebileceğine inanmazdım ama seviyorum manyak gibi
teşekkür ederim sinehas sende üzme koçişini özür dilememek hepsinde var her maymunluğu yaparlar affedilmek için ama özür dilemezler bişeyleri eksiliyo sanki antalyadan dönünce sen onu güzel süprizlerle karşıla
bu aralar hepimizde bi huzursuzluk var galiba..dün gece bizde birbirimize girdik, daha doğrusu ben söylendim o dinledi!!ya çok dağınık benim kocam, banyoda kocaman kirli sepeti var,işten gelince üzerindekileri çıkarıp oraya at diyorum ama inatla yatak odasında gardrobun önüne yığıyor..kirliyide temizi de aynı yere atıyo..bende sinir oluyorum sık sık herşeyini makinaya atıyorum!!ehh çoraplarla kazaklarını aynı yere yığınca herşey çorap kokuyo sinir oluyorum..bide o kadar alıştırmışım ki hazıra ne zaman ne giyecekse çıkarıp yatağın üzerine koyuyordum önceden şimdi canım istemiyo, o da alışmış sürekli benden bekliyo!! akşam patladım en sonunda insanda biraz anlayış olur artık eskisi gibi yapamıyorum işlerimi sen biraz yardımcı olsan nolur sanki diye, sonrada küstük, gitti salonda yattı epey bi süre, üşümüş olacak ki sabaha doğru geldi yanıma yattı sabahta hiç konuşmadım halada küsüm işte!!
önceden olsa takmazdım ama artık insan biraz anlayış bekliyor!! 15 dksını almaz istediğim şey, ama benim için eğilip kalkmak zor oluyor artık..bana bazen bu kadar da değil naza çekiyosun kendini diyor iyice zıvanadan çıkıyorum!!!!!
selam kıslar.....
Çiçek, urla, sinehas, şemşamer, ölsem, ciroxilex ve hepiniz... teşekkürler arkadaşlar ortak olduunuz için... ay evet yaa hepimiz tartışmışız
bizimki dün geldi ben yeleğe papatya işliyodumm... geldiini duyunca heme yatış pozisyonunu aldım:) kapıyı açtım selam vermesini beklemeden odaya geçip yattım (örgüyü acelece toplayıp).. sonra bu üzerini değişti geldi odaya ışığı kapattı ve yanıma yattı..... sonra sarıldı ve neden beni aramadın ne zaman gelcen nerdesin diye dedi... ben de sen de beni aramadın falan dedim... ebn surat yaptım o gönlümü almaya şalıştı ama özür dilemeden:):) özür dilemek harici herşeyi yapar:):) yani barıştık çok şükür...
bi de şikayetlerinizi yazmışınız ya ona da değineyim... ALLAH RAZI OLSUN HEEEEPPP YARDIMCI....süpürge yapar çöpü çıkarır hiç bişiy taşıtmaz (normaldede) yemek seçmez odayı gırgırlar sofra hazırlama toplama meyve getirme.... ayyyy ne çok iş yapıyomuş yaramasım benim:):)... çook toplu ve düzenlidir hatta bana kızar dağınıksın diye... ayy söölemesi ayıp çamaşır bile serer ve her nazımı da çeker:) ama İNATÇIyani biz sadece inatlaşma yüzünden tartışırız.... ama uzun sürmemesi en güsel yönü... inşallah sizler de hemen düzelmişinizdir....
bu arada herkes yaptıklarını koymuş cicilere çooook güsel olmuşşş yeleğin papatyaları bitsin ben de koymayı düşünüyom inşallah....
şimdilik hoşçakalın.... hepinize güzel bir akşam diliyorum Rahman a emanet olun...
aklıma gelmişken bi ara birisi eminönüdeki linens outletten bahsetmişti.dün bende gittim oğluma nevresim takımı almak için..kız çocukları için harika nevresim tk. var ve 11 ytl civarı..ama erkek çocuklar için çok güzel modeller yoktu, ben bi lastikli çarşafı olan nevrresim tk aldım..bide pike tk aldım ama o biraz pahalıydı..bide şirvan bebek şekeri yap kimse gelmezse biz birbirimize gelir gideriz :)) deyince süslü bir sepet ve şekerleri koymak için kese falan aldım.. akşam eve getirince bakmaya doyamadım tabii! sepeti öyle güzel süslemişlerki, içinede keseleri yapıp koyunca harika oldu yaa!!!
Canım bu linens nerde tam olarak eminönünde ben de almak istiyorum bu nevresim takımlarından
Bu tarafta da var mı acaba outleti bilen var mı:1rolleyes:
geda sinehas ve şenay cım gerçekten kıymetini bilin adamlarınızın, maşallahları var gerçekten!!
çiçekçim valla benimkinin de hiç aşağı kalır yanı yok ben daha fazla yazmayayım dedim sadece, çünkü iyice sinir oluyorum.. dağıtır elini bile sürmez!benim işim mi bunları yapmak diyor yaaa! benim halılarım çok sert süpürmek için ciddi bi güç harcamak gerekiyor, sen süpürüver kasıklarım ağrıyor benim sonra diyorum, bu işleri benim mi yapmam gerekiyor diyor.. evet kavga dövüş zorla yaptırıyorum bazen de sinir olup nolursa olsun deyip kendim yapıyorum!! sonrada sabaha kadar kıvran işin yoksa!!
eve geldi hala küsüz, barışmıcam işte! yemekte yapmadım baksın başının çaresine!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?