2009 Nisan Anneleri buraya

selam kıslar.....
Çiçek, urla, sinehas, şemşamer, ölsem, ciroxilex ve hepiniz... teşekkürler arkadaşlar ortak olduunuz için... ay evet yaa hepimiz tartışmışız

bizimki dün geldi ben yeleğe papatya işliyodumm... geldiini duyunca heme yatış pozisyonunu aldım:) kapıyı açtım selam vermesini beklemeden odaya geçip yattım (örgüyü acelece toplayıp).. sonra bu üzerini değişti geldi odaya ışığı kapattı ve yanıma yattı..... sonra sarıldı ve neden beni aramadın ne zaman gelcen nerdesin diye dedi... ben de sen de beni aramadın falan dedim... ebn surat yaptım o gönlümü almaya şalıştı ama özür dilemeden:):) özür dilemek harici herşeyi yapar:):) yani barıştık çok şükür...

bi de şikayetlerinizi yazmışınız ya ona da değineyim... ALLAH RAZI OLSUN HEEEEPPP YARDIMCI....süpürge yapar çöpü çıkarır hiç bişiy taşıtmaz (normaldede) yemek seçmez odayı gırgırlar sofra hazırlama toplama meyve getirme.... ayyyy ne çok iş yapıyomuş yaramasım benim:):)... çook toplu ve düzenlidir hatta bana kızar dağınıksın diye... ayy söölemesi ayıp çamaşır bile serer ve her nazımı da çeker:) ama İNATÇI yani biz sadece inatlaşma yüzünden tartışırız.... ama uzun sürmemesi en güsel yönü... inşallah sizler de hemen düzelmişinizdir....

bu arada herkes yaptıklarını koymuş cicilere çooook güsel olmuşşş yeleğin papatyaları bitsin ben de koymayı düşünüyom inşallah....

şimdilik hoşçakalın.... hepinize güzel bir akşam diliyorum Rahman a emanet olun...

:roflol: güldürdün bu sıkkın halimle beni çiçek sağolasın..delikafadulden
ben meğersem bi melekle evliymişim yeni farkettim..
kocam yok bu gece özledim valla şimdiden, çok pişman oldum dün tartıştığıma:çok üzgünüm:

hakikaten sen sayınca dikkatimi çekti benim kocişde aynen böle.hatta türkiye aşçılar milli takım kaptanı olduğu için yemeklerde kocişden:teytey:cokacimcoook
bugün antalyaya yemek yarışmasına gitti,Allah ım ne çok özledim şimdiden:çok üzgünüm:
kızlar bence karar alıp kocalarımızı artık üzmeyelim,benim aklım başıma geldi sanırım :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ayol ben yazmazsam koçişimi çatlarım anacım bi evde yapılacak ne varsa benim koçişim yapar dağınıklık konusunda çiceğin kocasıyla birebir aynı çoraplar çamaşırlar falan her yana atılır ama yine kendisi toplar benden sadece yemek ister onu beceremiyor çünkü ama yapamazsam kahvaltıyada hiç sesini çıkarmaz hele hamile kaldıktan sonra elimsıcak sudan soğuk suya girmedi desem yeridir nerdeyse bi bardak çay doldurmadım evde bütün gün yatıyorum zaten yatmamda gerekiyor temizlik işlerini haftasonu koçiş yapıyo evi süpürüp toz alıyor Allah binkez razı olsun ondan hayatttaki en büyün şansım biricik koçişim onu bana nasip ettiği için duacıyım Rabbime file döndüm hala aşık aşık bakıyor benim maymunum bana insanın birini canını verecek kadar sevebileceğine inanmazdım ama seviyorum manyak gibi

Allah muhabbetinizi arttırsın canım

teşekkür ederim sinehas sende üzme koçişini özür dilememek hepsinde var her maymunluğu yaparlar affedilmek için ama özür dilemezler bişeyleri eksiliyo sanki antalyadan dönünce sen onu güzel süprizlerle karşıla

haklısın canım huzursuzluk yaptıkça sorunlar çözülmüyor zaten dahada üstüste geliyor.
yarın gelir işallah bu sefer ben yemek yapayım bari ona feci süpriz oluryerimseniben
başka bişiler daha düşüneyim
sende sağol canım kendine iyi bak,öpüldün..

Kızlar bi selam verim dedim. 2 gündür doğru düzgün okuyamadım da, bişeyler yazamadım. Ben nası okurum 40 sayfa geçmişi Allah bilir:)
Bebiş için alışverişe gittik dün yine, bugünde evde temizlik yaptım. İşlerim bitip açtığımda akşam oluyo, kociş geliyo bu seferde yemek işi oluyo, bende giremiyorum haliyle.
İşallah kimsede kötü bişey yoktur. Herkesin iyi olduğunu umuyor, bebişlerinizi öpüyorum.
Biz iyiyiz. Bebeğin hazırlıklarıyla uğraşıyoruz o nedenle biraz koşuşturmaca geçiyo zaman... Okuyabilirsem geçmişi yazarım yinea.s.

canım sen şükret yaa adamcağız herşeyi yapıomuş işte ne istiosun daha ya benimki gibi ilkel bi adamla evlenmiş olsaydın hihihihihihi

geda sinehas ve şenay cım gerçekten kıymetini bilin adamlarınızın, maşallahları var gerçekten!!

çiçekçim valla benimkinin de hiç aşağı kalır yanı yok ben daha fazla yazmayayım dedim sadece, çünkü iyice sinir oluyorum.. dağıtır elini bile sürmez!benim işim mi bunları yapmak diyor yaaa! benim halılarım çok sert süpürmek için ciddi bi güç harcamak gerekiyor, sen süpürüver kasıklarım ağrıyor benim sonra diyorum, bu işleri benim mi yapmam gerekiyor diyor.. evet kavga dövüş zorla yaptırıyorum bazen de sinir olup nolursa olsun deyip kendim yapıyorum!! sonrada sabaha kadar kıvran işin yoksa!!

eve geldi hala küsüz, barışmıcam işte! yemekte yapmadım baksın başının çaresine!!

Kızlar şeker yüklememin sonucu 105 çıktı doktor çok ii dedi çok şükür. Bizim aile de şeker olduğu için korkuodum
Ama kanım düşük çıktı yine geçen ay kan serumu vermişti halbuki
ilacı günde iki taneye çıkardı o yüzden doktor

Canım bu linens nerde tam olarak eminönünde ben de almak istiyorum bu nevresim takımlarından

Bu tarafta da var mı acaba outleti bilen var mı:1rolleyes:

Canım bu linens nerde tam olarak eminönünde ben de almak istiyorum bu nevresim takımlarından

Bu tarafta da var mı acaba outleti bilen var mı:1rolleyes:

ya olivyumda varmış bide galiba..başka nerelerde var bilmiyorum sen anadolu yakasındamısın? ama eminönüne yolun düşerse uğrarsın..mısır çarşısının kapısının karşısındaki sokaktan ilerle (sokakta bijuteriler falan var bir sürü) yokuşu çıktığında bi 4 yol ayrımına geliceksin, köşede garanti bankası falan var soldaki yola gir zaten görürsün hemen linens tabelasını sokağın sol tarafında..

evet canım anadolu yakasındayım ben
zaten bu aralar bi uğramayı düşünüodum eminönüne bebek şekerlerine bakmak için
bu arada linense de bakarım

bizde geçen ufak bi dolap aldık ikea dan getirdi salonun ortasında monte etti her taraf battı ordan geçtim 1 hafta boyunca yırttım kendimi bu dolabı banyoya taşı die ya önemsemedi ya unuttu en sonunda bu halimle ben iterek götürdüm dolabı. bu en küçük bi örnek yani napalım başa gelen çekilir en azından sevdiğim için çok batmıo bu hareketleri:asigim:

kızlar iyigeceler :)
aslında evde asla pc nin başına geçmem ama yarının hafta sonu olması ve eşimin sürekli pc başında oyun oynaması beni çok sinirlendirdi
bende açtım bilgisayarımı size bakayım dedim bide bana soruyor ne yapıyorsun canım sen açmazdın ne bakıyorsun diyor :) söylemedim inatına ama çatlıyor
bir arkadaşım sormuş özür ama sanırım eda idi canım aslında bayan 100 gidiyormuş ama bana 2 hafta geldiği için 75 tl geliyor ama çok memnunum
neyse herkesi öpüyorum iyi geceler allah rahatlık versin :)

Eşleriyle didişenler, kendizi frenleyin. Öyle anlarda 10 dan geriye sayın, moraliniz bozup kendinizi boşuna sinir eteyin. Onların nasıl umrunda değilse bazı şeyler sizde rahat olun. Çünkü a'dan, z'ye herşeyiyle size emanet olan bebişlerimiz olumsuz etkileniyo. Sabah tv.de bir astrolog konuşuyodu, Bu aralar merkür gezegeninde bi hareket varımş. Merkür iletişim gezegeni olduğu için, yakınımızdaki insanlarla ters düşüp, iletişim sorunu yaşamamızın sebebi buymuş. Ve 1 şubatla-19 şubat arasında burçlara olan etkisi gidecekmiş. Buda astrolojik açıdan iletişim sorunlarının sebebihihoyyyt Sanırım o nedenle herkes ters düştü.
Ben hiç tartışmayı sevmiyorum haklı olsam bile susmayı tercih ediyorum, çünkü hayat o kadar zor ve kasıcı ki bide evdeki huzursuzluğu üstüme yük edemem diye düşünüyorum hep. Ben az konuşup, umursamayınca da sorunda olmuyo çünkü konuşacak bişey kalmıyo:)) Zaten hamile kaldığımdan beri ruhsal anlamda bebeğimle ayrı bi dünyada yaşıyorum. Ve bize zarar verecek herşeye kapalı kapılarımız.
Lütfen kendinize ve karnınızdaki cana zarar vercek herşeyi uzak tutun:CüvCüv: Doğumdan sonra daha da kontrollü olmamız gerekicek. Malum loğusa sendromu diye bi gerçek var. (Allah korusun) Şimdi tökezlersek sonra düşerizklava: Pes etmek yooookka.s.

aprilciiim enn güzel ve rahatlatıcı yazıyı sen yazdın teşekkürler cicim. teşekkürler türkiye. teşekkürler küçük bebeklerin anneleri teşekkürler onların kocaları teşekkürler merkür ve arkadaşları:) günaydın bu aradakaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar güzel bir hafatasonu geçirmeniz dileğiyle.........................................

aprilcim ben sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmüyo valla heheheh.....................

günaydın çiçekçim...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…