bebek için alacaklarımın modelini markasını belirledim şimdi bir iki yerden fiyat sorup alıp bitireceğim inşallah. tabi bu arada kocişin mızlamadığı birgüne denk getirip bende inat yapmazsam bizim bebeğin eşyalarıda tamamlanacak. ahh bu hormonlar aahhhhh.
kesin almanyada daha farklıdır bencede fiyatı. ben aldım. peki sana şey sorucam pompayı hastaneye götürücek misin? bi yandan diyorumki götüriim çekiim orda sütüm erken gelsin bi yandan da diyorumki ziyaretçiler falan gelicek hangi arada pompayla uğraşıcam. karar veremedim.kafamçokkarıştı
bende ilk gebeliğimde 84 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 72 kiloydum sonra 3-4 ay içinde 64e indim sonrasını veremedim işte..................................58 le başalamıştım gebeliğe................
oh iyi ozaman dert etmeme gerek yok. hamile olunca insan kafasına takacak bişeyler arıyor gibi doktor niye onu yaptı doktor niye bunu yapmadıdiye düşünüp duruyor. neyse canım teşekkür ederim
cuma günü kuzenımın görümcesini gördüm o mayısta dogum yapıcakç...........................
psikolojim yerine geldi valla bi görseniz sanki doguracak karnı maşallah cok şişşşş ve yanlardan falan aşırı almışşşş
ben şok oldum............................. erkek bebegi onunda daha 5 aylık hamile
ben gayet iyiyim yani onu görünce.....
hafta sonu herkese diyorum ay neşeyi gödünüzmü hiç nasıl kilo aalmış
eşimde diyorki iyiki neşeyi gördün diyor
valla
psikolojim bozulmuştu kendimi cok tombik hissedıyordum ama gayet normalim bi tek göbegim var o kadar yanlardan arkadan hiç almadım belli bile degıll
bu arada ben daha kendime çöp almadım doğum için,siz çanta hazırlıklarını bitirdiniz ayol bu ne acele,gerçi hazır olsun kalsın dimi,2 hafta sonra felan başlarım nasipse
herkese güzel bir hafta diliyorum.
geçmişi okudum geldim anca bi yaramazlık yok sevindim.
selinay bende kilodan çok korkuyorum çünkü 72,800 kg hamile kaldım.
ama şu anda 78 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. dikkat ediyorum. doktorum iyisin dedi.
ben 80 kilo doğum yapmak istiyordum ama 80 i biraz aşıcam sanırım inşallah çok aşamam...:bbo:
didem sen 29 haftalıksın 2 gün sonra 30. haftaya giren ilk nisan annesi olucaksın. yolun sonuna geldin ay çok az kaldı. bizde başlıcaz doğurmaya. :teytey:
benim oğlumda hareketlendi kızlar artık dönmesini hissedebiliyorum. tümsek oluşturup aşşağı kayıyor. kafasını ve ayaklarını anlıyorum. benim oğlum başı yukarda duruyor sanırım.
ayy bi haberim daha var dün kuzenimin oğlu oldu ben daha görmedim ama maşallah 3600 gr doğmuş ve çok talıymış çok sevindim onlar adına..daha çok taze körpecik yavru heh hee..
bu arada ben de kalkabilirsem temislik yapıcam ama öff yorgunum yaaa...
kızlar bu arada kuzenim benim dr a gidiodu doğumu o yaptırmış mesaisi bittiği halde gitmemiş evine ve çok güzel ilgilenmiş..şimdi benim kafam karıştı acaba dr mu değiştiirmesem mi diyorum çünkü çok memmnum hastanede 1 de bayan var ona geçicektim ama arkadaşalar bu dr kal diyolar..ne yapsam ki..
bide işn garibi ben dr artık size gelmiycezz diğer dr geçicez hakkınızı helal edin dedim geçen kontrolde..şimdi gidersem komik olmazmı yaa hani siz gelmiycektiniz derse???ne yapayım kızlar ya bi akıl verin
bebişimin alışverişini cuma günü yaptım daha önce hastane çıkışını zıbınlarını alttan çıtçıtlı badilerini almıştım,havuzlu hana gittim çok güzel kullanışlı bebek çantası aldım leke tutmayan kocaman bir çanta battaniye,sebamedin şampuanı pişik kremi bebe yağı bebe kremi yorgan uyku seti nevresim takımı havuzlu hanın içinde şirinler bebe diye bir yer var sebamedin ürünlerini yüzde 30 indirimli satıyor 500 lük bebe şampuanını 16,5 aldım tavsiye ederim biberonu chicco aldım göğüs pedini nuk tavsiye etti satan adam şimdi aldıklarımı yıkayıp ütüleme işi kaldı bir sürü eşya gözümde büyüyor kendim için hiçbirşey almadım ama daha zamanımız var bide eminönünde bide taçtan bebe nevresim takımı çok uygun geldi 12 yt
canım bu 11 12 tl lik nevresimleri nasıl buluyorsunuz ben şaşıyorum bende taç bir ürününü aldım c.tesi 60 ytl anlamadım eminönünü demiş herkes oraya gidecem bakalım bu hafta bulabilecekmiyim
defolu falan değil değilmi bu ürünler canım
kızlar yaa ne yapayım ben şimdi..kızlar bu arada kuzenim benim dr a gidiodu doğumu o yaptırmış mesaisi bittiği halde gitmemiş evine ve çok güzel ilgilenmiş..şimdi benim kafam karıştı acaba dr mu değiştiirmesem mi diyorum çünkü çok memmnum hastanede 1 de bayan var ona geçicektim ama arkadaşalar bu dr kal diyolar..ne yapsam ki..
bide işn garibi ben dr artık size gelmiycezz diğer dr geçicez hakkınızı helal edin dedim geçen kontrolde..şimdi gidersem komik olmazmı yaa hani siz gelmiycektiniz derse???ne yapayım kızlar ya bi akıl verin
alemsin çiçek şaka yapmıştık mı heh hee..adam yutarmı sence..delikafaduldencanım bişey olmaz şaka yapmıştık gerçek mi sandırnız dersin pişkin pişkin yine aynı doktora gidersin:)
kızlar ocak annelerinde son aylarda bebeklere kilo aldırıcı besinler die bi topic açılmış..
kaşar peyniri
her sabah 1 yumurta
bol bol süt
ve meyve yazmışlar..
bide et ürünleri kilo yapıyomuş akılımızda bulunsun artık son aylardayız dikkat edelim de bebişlerimiz kilo alsın...
alemsin çiçek şaka yapmıştık mı heh hee..adam yutarmı sence..delikafadulden
canım bence kararsız kaldığını söyle değiştirmekten vazgeçtiğini söylersen anlayışla karşılar bence alışkındır dr lar bizim gibi şaşkın hamilelere
mrblar kızlar..mutlu günler..yine temizlik beni beklio ayy yapmayım desem içim rahat etmio..bi geçmişi okuyum hemen iş başı yapıcam.
ben daha anlayamaıyorum başı ayagı nerdeherkese güzel bir hafta diliyorum.
geçmişi okudum geldim anca bi yaramazlık yok sevindim.
selinay bende kilodan çok korkuyorum çünkü 72,800 kg hamile kaldım.
ama şu anda 78 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. dikkat ediyorum. doktorum iyisin dedi.
ben 80 kilo doğum yapmak istiyordum ama 80 i biraz aşıcam sanırım inşallah çok aşamam...:bbo:
didem sen 29 haftalıksın 2 gün sonra 30. haftaya giren ilk nisan annesi olucaksın. yolun sonuna geldin ay çok az kaldı. bizde başlıcaz doğurmaya. :teytey:
benim oğlumda hareketlendi kızlar artık dönmesini hissedebiliyorum. tümsek oluşturup aşşağı kayıyor. kafasını ve ayaklarını anlıyorum. benim oğlum başı yukarda duruyor sanırım.
yahu bu nisan anneleri ne kadar temizlik düşkünü ;
aranızda tek pasaklı benmiyim acaba?
sizleri böyle okuyunca kendimi resmen pasaklı hissediyorum.
geçen pazar (1 hafta önceki ) kardeşim yapmıştı,, hala oyle duruyor,,,
hafta sonuna kadar da durur kesin ...
ya valla benim ev bir toz sığınağı gibi sözde çatı katı ama hertürlü toz bende mevcut e tabi birde köpişimiz var biliosunuz,onun için 2-3 günde bir yapmak lazım geliyor,valla ben artık öle çok bişi yapamıorum eşim süpürüyor zaten heryer halıfleks bir hol de yok orayıda viledalıyorum birde toz alıyorum,pencerelerime hele 1 aydır dokunmuyorum,dün nasıl bir güç geldiyse fırını felan temizledim iyi oldu kaan gördükçe sen hastasın valla diip durdu ama kim yapacak iyiyken yapiim dedim,aradan çıktı ama bittim sabah kalakamıodum,bu haftadan sonra ben kendimi çekerim valla o kadar yüklenip bebeğimi yoramam çünkü resmen aşağı iniyor ve ağrı yapıyor benden bu kadar daha az iş bir süre bebişim için
kızlar ocak annelerinde son aylarda bebeklere kilo aldırıcı besinler die bi topic açılmış..
kaşar peyniri
her sabah 1 yumurta
bol bol süt
ve meyve yazmışlar..
bide et ürünleri kilo yapıyomuş akılımızda bulunsun artık son aylardayız dikkat edelim de bebişlerimiz kilo alsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?