2009 Nisan Anneleri buraya

BEN daha hiç bir şeycik almadım....

bence hastaneye götürme - zaten 1 gün kalıp çıkacaz inşallah.

canım ilk hamilelikte 26 kilo almışsın . buna rağmen iyi vermissin bakalım biz nekadar alacağız.

oh iyi ozaman dert etmeme gerek yok. hamile olunca insan kafasına takacak bişeyler arıyor gibi doktor niye onu yaptı doktor niye bunu yapmadıdiye düşünüp duruyor. neyse canım teşekkür ederim

canım sen ne zaman doktora gidiyosun , ben bu çarşamba gideceğim. şeker testi yapılacak.

kilo almadım deme ; esasından bu saatten sonra kilo alışları başlıyor,

bu arada ben daha kendime çöp almadım doğum için,siz çanta hazırlıklarını bitirdiniz ayol bu ne acele,gerçi hazır olsun kalsın dimi,2 hafta sonra felan başlarım nasipse

canım bende sendenim,, bende ne kendime ne oğluma bişeycikler aldım....

canım şimdilik iyi kilo almışsın, ben şuanlık 8-9 kilo aldım ,
bakalım çarşamba günü doktor ne diyecek.

kızlar bu arada kuzenim benim dr a gidiodu doğumu o yaptırmış mesaisi bittiği halde gitmemiş evine ve çok güzel ilgilenmiş..şimdi benim kafam karıştı acaba dr mu değiştiirmesem mi diyorum çünkü çok memmnum hastanede 1 de bayan var ona geçicektim ama arkadaşalar bu dr kal diyolar..ne yapsam ki..

bide işn garibi ben dr artık size gelmiycezz diğer dr geçicez hakkınızı helal edin dedim geçen kontrolde..şimdi gidersem komik olmazmı yaa hani siz gelmiycektiniz derse???ne yapayım kızlar ya bi akıl verin

neyse ben kaçıom ortalığı toplayım bari..temizliği yarın yapimm en iyisi şimdi canım istemio...

yahu bu nisan anneleri ne kadar temizlik düşkünü ;
aranızda tek pasaklı benmiyim acaba?

sizleri böyle okuyunca kendimi resmen pasaklı hissediyorum.
geçen pazar (1 hafta önceki ) kardeşim yapmıştı,, hala oyle duruyor,,,
hafta sonuna kadar da durur kesin ...

gözünüz aydın canım,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
o güzel mutluluğu allahım bizlere yaşatır inşallah...

bebişimin alışverişini cuma günü yaptım daha önce hastane çıkışını zıbınlarını alttan çıtçıtlı badilerini almıştım,havuzlu hana gittim çok güzel kullanışlı bebek çantası aldım leke tutmayan kocaman bir çanta battaniye,sebamedin şampuanı pişik kremi bebe yağı bebe kremi yorgan uyku seti nevresim takımı havuzlu hanın içinde şirinler bebe diye bir yer var sebamedin ürünlerini yüzde 30 indirimli satıyor 500 lük bebe şampuanını 16,5 aldım tavsiye ederim biberonu chicco aldım göğüs pedini nuk tavsiye etti satan adam şimdi aldıklarımı yıkayıp ütüleme işi kaldı bir sürü eşya gözümde büyüyor kendim için hiçbirşey almadım ama daha zamanımız var bide eminönünde bide taçtan bebe nevresim takımı çok uygun geldi 12 ytl

croxilex biberon emziği işte şeker ben bilmiyomuşum ama onun gaz yapmayan olduğunu 3 lü almışlar ama hangi marka olduğunu eve gidince bakıp yazarım

ya valla benim ev bir toz sığınağı gibi sözde çatı katı ama hertürlü toz bende mevcut e tabi birde köpişimiz var biliosunuz,onun için 2-3 günde bir yapmak lazım geliyor,valla ben artık öle çok bişi yapamıorum eşim süpürüyor zaten heryer halıfleks bir hol de yok orayıda viledalıyorum birde toz alıyorum,pencerelerime hele 1 aydır dokunmuyorum,dün nasıl bir güç geldiyse fırını felan temizledim iyi oldu kaan gördükçe sen hastasın valla diip durdu ama kim yapacak iyiyken yapiim dedim,aradan çıktı ama bittim sabah kalakamıodum,bu haftadan sonra ben kendimi çekerim valla o kadar yüklenip bebeğimi yoramam çünkü resmen aşağı iniyor ve ağrı yapıyor benden bu kadar daha az iş bir süre bebişim için

kızlar yaa ne yapayım ben şimdi..

kızlar ocak annelerinde son aylarda bebeklere kilo aldırıcı besinler die bi topic açılmış..

kaşar peyniri
her sabah 1 yumurta
bol bol süt
ve meyve yazmışlar..
bide et ürünleri kilo yapıyomuş akılımızda bulunsun artık son aylardayız dikkat edelim de bebişlerimiz kilo alsın...

bende şimdi onu okudum canım yiyelim de inşallah biz değil bebişkolar alır kiloyu hihahaha:icecream:

kızlar bide bu aylarda bol bol ceviz yiyin balık hergün yenmio ama ceviz yenilebiliyor..beyin kıvrımları oluşuyor ve doğuma kadar da devam edecek..

canım bence kararsız kaldığını söyle değiştirmekten vazgeçtiğini söylersen anlayışla karşılar bence alışkındır dr lar bizim gibi şaşkın hamilelere

kızlar acaba kıskanç mıyım?
benim büyük görümcem 10. çocuğa hamile (gönül rahatlığıyla yuuhhh diyebilirsiniz bende demiştim) ve turp gibi.normal halinden bile sağlıklı.
ben ilkinde çöktüm sanki yaşlandım.senağlama
kızlar biz çok şeyimi dert ediyoruz , o hiç dr a gitmiyor,hiç alışveriş yapmıyor,hiç takviye besin veya ilaç almıyor,evde doğum yapıyor ama hepimizden sağlıklı :bbo::1shok:

mrblar kızlar..mutlu günler..yine temizlik beni beklio ayy yapmayım desem içim rahat etmio..bi geçmişi okuyum hemen iş başı yapıcam.

bende c.tesi yaptım ama bu akşam eve gidince düşüncem elbise dolabının içindekileri çııkarım bir güzel sirkeli suyla silip tekrar yerleştirmek

gecen gün mutfak dolabının en üstünü silemedim delircem aklım hep orda kimsede yok sildirebilecegim

eltim var yan tarafta cagır diyor herzaman ama ben bugune kadar bişey istemdim şimdide ayıbıma gidiyorr offfffffffffffffff

ben daha anlayamaıyorum başı ayagı nerde

canım valla keşke bende senın gibi olabilsem yaaaaaaaaaaa

ama içim rahat etmiooo

valla canım bende artık yoruluyorum

her saah yumurtamı yiyorum

sütümüde gün içinde içiyorum meyvemide yiyorum

inşallah bebişim alır kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…