aman kızlar dikkat edinde bari sütleri arttırmaya çalışırken kiloları arttırmayalım. kilo vermeyi geç alanlar var emzirme döneminde.
sinehasçım senin ikinci ebeğinmiydi yanlışmı hatırladım canım....................................
canım emzirme diyince aklıma geldi aldın mı göğüs pompası?
avent elektrikliyi sordum 350tl dediler. bu hafta annem almanyaya gitti oda bende burdan bi bakayım dedi fiyatına. annemden gelen habere göre alıcam.:CüvCüv:
cnm ya senin bebişin neyi var neden erkekn doğum riskin varki
üzme sakın kendini stres herşeyi tetikler vallahi
Allah bebeğini zamanıyla kollarına versin inşallah:Saruboceq:
aman allahkorusun hayırlısıyla zamanında dogsun bebişlerimizzz
bende uyumak istıyorum ama tıp tıp tıp vuruyor ogluşum en gec saat 11 sabah kalkarsam bi ara atıştırıyorum sonra 12 ye kadar uyuyorum ama beyefendi durmuyo......
artık bende yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum......
allah yardımcımız olsun gecen gün mutfak dolapının en üst tarafını sileyim dedim silemedim sinirimden agladımmmmmmmmmmmmm kim yapacak diyeee
15 günde bir anca yiyorum cok pişmiş
ay allahım ya aglıtıcanız beni
kızlar ben çok terlemeye başladım normalde hiç terlemeyen bi insanım böyle bi anda ter boşanıyo üstümden sanki. sizede böyle birşey oluyo mu hiç?
kızlar bu arada
benim kocis d samrt almıs belgesel kanalları istiyordum ben diyee
bebegim tv diye bir kanal var aksamları sadece onu izliyoruz
inanılmaz seyler var
doguma hazırlık kursları, dogum anı, emzirme teknikleri, ikizler, üçüzler, aklınıza gelecek hersey
siddettle tavsiye ederim
bende ilk gebeliğimde 84 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 72 kiloydum sonra 3-4 ay içinde 64e indim sonrasını veremedim işte..................................58 le başalamıştım gebeliğe................
hastanede gece uğraşılabilir pompayla ama birçok hastanede süt pompası var kızlar...isterseniz doğum için konuşurken onlarıda sorun derim ben...benim kısmetse doğum yapacağım hastanede var pompa daha önce doğum yapmış olanlardan biliyorum ama sezaryansa banyo yapmadan süt konusunda pek randıman sağlanmıyor sanırım:)).......hastane yakınsa eve birkoşu gider alır kocişler taşımayın yanınızda...:)) benim evim yürüyerek 10 dakika hastaneye.....
canım biz senle aynı doktora gidiyoruz... Mine kaymakçı...
Bana geçen ay yapmıştı, ayrıntılı ultrasyon adı altında 192 ytl aldılar...
Kalbe giden damarlara baktı, göbek kordonuna inceledi...
Farklı bir utrasyonda yapmıyor açıkçası ,,, kan alım odasının yanındaki odada bakıyor işte... Yalandan 192 ytl bayıldık.
2-3 tane de renkli ultrasyon kağıdı verdi bana ....
tamam canım sorucam bi dahaki hastaneye gidişimde bi arkadaşım doğum yapmadan önce hastanenin doğum katına çıkıp oradaki hemşirelere aklına takılan herşeyi sormuştu. bende doktora değilde gidip doğum katındaki hemşirelere sorucam pompa var mı yoksa getiriiim die. ev hastaneye çok da yakın değil ne yazıkki
canım benim kendi rahatsızlığımdan guatr var,babamdan miras kalp hastalığım var,bide üstüne tansiyon eklenince değerler yerinde durmuyor,sürekli tahlil yapıyorlar,sürekli değişiyor sonuçlar her seferinde ilaç arttırıyorlar.6.aydan sonra şiddetlenir demişlerdi , eğer artarsa hastanede yatıracaklar ama olsun bebiş iyi olsunda her şeye razıyım..
canım sorma senin neden soğuk aldığını anladım bu zor geçen haftasonundan sonra bende soğuk aldım :çok üzgünüm: bütün işleri yaptırdım sadece başında durmak bile yormuş beni.ne olacak halimiz..
bende terliyorum benimki tiroitten sen test yaptırmışmıydın normalse aldığımız kilolardandır.
bizde dsmart var ama bebeğim tv çekmiyor kahroluyorum.yönü değişmesi lazım uydunun çatıya çıkarmıyor manyak yöneticisüprizzzzz
sengün arkadaşımız işten ayrıldığı için ancak annesine gittiği vakit nete girebiliyor...sıkıntılı bir durum yok herşey iyi şimdilik........alınan kilolar verilebiliyor kızlar.....bende kendi adıma şimdilik iyi gittiğimi düşünüyorum 9 kilo ile ama verilebildiğinide gördüm....abimin eşi 33 kilo almıştı hamileliğinde ve hep öyle kalacak zannettik :)) ama bizim ufaklık zor bir bebekti,gece uykusuda yoktu ve sonuçta yengem doğumdan sonraki 4 ay sonunda aldığı tüm kiloları vermişti....tabiki o kadarı çok sakıncalı ama aramızda çok kilo artışı olan bir arkadaşımız yok bildiğim kadarı ile.....inşallah kolay doğururuz her birimiz
evet bende terliyorum nedenseeeeeeeeekızlar ben çok terlemeye başladım normalde hiç terlemeyen bi insanım böyle bi anda ter boşanıyo üstümden sanki. sizede böyle birşey oluyo mu hiç?
günaydın büyülü anneler
biraz gecmişe bakayım ama size yetişmek ne mümkün
masallah masallahhhhh
iiyii haftalar herkeseeee
günaydın kızlar nasılsınız bugün.........................
sengün vardı oda hiç girmiyo bu ara.....................
çiçek çiçek 12 kiloyu geçmezsek sorun yok yani canım hayırlısı bakalım..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?