2009 Nisan Anneleri buraya

öyle insanlar daha dinamik oluyor nedense biz herseye ay bişey oldumu diyoruzz

ben yine cok degılde etrafımda var

görmemişin cocugu olmuş gibi tamam tabikide kendine dikkat etmen lazım ama

bazılarıda kılını kıpırtmazz

içim rahat etmiyo şirvan yaa yoksa bende hevesli deilim kendimi yormaya..sen boşver yapma canım bizim eve gidip gelen çok oluyo elim mahkum yani...

gözünüz aydın canım,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
o güzel mutluluğu allahım bizlere yaşatır inşallah...
saol canım..zaten onlarında bebeği olunca iyice heveslendim hemen bizimkilerde olsa aayy ne güzel olur...

hayırlı olsun roseberry..maşşallah herşeyini almışsın bi bebeğinizin doğması kalmış..bide biz tamam etsek ne güzel olacak..

croxilex biberon emziği işte şeker ben bilmiyomuşum ama onun gaz yapmayan olduğunu 3 lü almışlar ama hangi marka olduğunu eve gidince bakıp yazarım
tama canım markasını yaz da ondan alıyım bende..

hayatım biraz ağır olacak belki ama cahil insanların aklında çok fazla düşünülecek şeyi olmayınca yıpranmıyorlar öyle beni biri almış nasıl olsa diyip damızlık mantığıyla hayatını geçiriyor işte. bizde burda kendimizi yıpratıyoruz ama farketmez bizim doğurduklarımız
pırlanta değerinde onlar için kafa yoruyoruz onların iyiliği için garip testler yaptırıoruz kendimizden ödün veriyoruz. bu zamanda yaptığı şey biraz anormal açıkçası allah akıl fikir versin.klava:

kızlar avent in yenidoğanlar için tek delikli airflex yani gaz yapmayan biberonları çok kaliteli ve nuby bir tane çıkarmış anne göğüs dokusuna en yakın biberon die satılıo hakikaten annein göğsüne çok yakın sıvı konulan yeri bile yumuşak tabii bu da gaz yapmıyor. ben araştırdım ya avent ya nuby alın ben nuby aldım en sonunda.

ağır değil canım yaa az bile söylein ben daha fazla söylüyorum. kötü gelinkötükedihüso
zaten anlamıyorum kafamda almıyor.peki erkek çocuk için 10. hamileliği desem ne dersin:bbo:Allah ıslah etsin ben bişey diyemiyomklava:

ay ne bilim hihihihih:)keşke öyle demeseydiniz ya adam kendini yetersiz hissetmiştir diğer doktora kin duymaya başlamıştır:)kötükedihüso
kızz çiçek ne güzel moral verion..ayy adam ya bana da kin duyduysa netcem ben..ya ama ben güzelce açıklamamı yaptım dedim ki..biz sizden çok memnunuz allah razı olsun ama bayan dr geçmek istiyorum dedim..o da siz nasıl rahat oluyorsanız öyle yapın dedi..

canım bence kararsız kaldığını söyle değiştirmekten vazgeçtiğini söylersen anlayışla karşılar bence alışkındır dr lar bizim gibi şaşkın hamilelere
demi kusura bakmayın ama vazgeçtim diğerine gitmeye derim..inşallah anlayışla karşılar..

valla yuhhhh yani..aman 10 çocuk nasıl güç varmış kadında maşallah yaa..canını sıkma sinehas ya çktüm filan die sana öyle gelio bi doğumunu yap eski turp gibi haline dönersin inşallah..

bence de cahil insanlar pek bişeyin farkında olmadıkları için hiçç bişeyi de takmıyolar..

canım benim gözümde nuby ye takılmıştı bende ondan alayım o zaman.anne göğsü modelinde olan.bu arada farkettimki ufak tefek ihtiyaçlar bitmiyomuş :1shok:

yuh yuh yuh..... erkjek evlat için allah gönlüne göre versinde ne bu ya caillik erkekmi peki 10.

evet nubyi önerdi eczacıda bana

genelde fix menüm
sabah : kaşarlı tost
öğlen çorba + yarım porsiyon sebze yemeği 2-3 dilim ekmek.
ara: 16/30 17,00 gibi acıkırsam 1 elma yada portakal.
akşam 2 dilim ekmekle akşam yemekte ne varsa.
pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum.
yürüyüş yapıyorum. haftada en az 3 gün45 dk.
evde ev işlerimi kendim yapıyorum.
böle ama arada extradan bazen akşamları canım çerez gibi birşeyler çekerse haftada 1 gün filan yiyorum.
çok nadirde cips 2-3 haftada 1 kere bir ufak boy. eşim yüzünden ben yemem normalde o alıyor vcd izlerken yemek için. bende dayanamayıp yiyorum.
bu arada önceden ara öğünlerde çikolata yerdim. şimdi meyveye döndüm. tatlı ihtiyacımı bastırıyor. canım çok tatlı isterse meyveli yoğurt yiyorum.

bide kızlar ben arştırma yaptım ultra prima 3-6 bez ile başlıycam herkes çok ii diyo..inceymiş ve çok rahatmış siz ne düşünüyonuz...
canım bende primanın 3/6 bezinden almıştım.. ama bir dahakine onan almıycam. israilin firmasıymış. kötükedihüso

ya bende 70 le başladım ama kaç olduğumu bilmiyorum valla 85 le bitsem amenna,akşam tarılacam eczanede benim tartının pili bitmiş hala alınacakkkk
ben bu pazar tartıldım. inşallah 85 i görmeyiz canım yaa 82/83 le bitirelim. :Saruboceq:
canım şimdilik iyi kilo almışsın, ben şuanlık 8-9 kilo aldım ,
bakalım çarşamba günü doktor ne diyecek.
sende fazla almamışsın iyisinn. ben bi ara çok iştahlıydım elevitten dolatyı doktorum bıraktırdı iştehım normale döndü. zaten aldığım kilonun çoğunuda ozaman aldım.

valla bu ağır hayat şartlarında acaba o zavallı bebekleri adil bir şekilde büyütebilecek mi yazık o çoculara hep bir şeyleri eksik olacak sen aman evladım canım evladım derken üzerine titrerken eltinin evinde 10 tane yeteri kadar ilgilenilmeyen çocuk olacak valla çok üzülüyorum ben çocuklara. bunlar büyücek okula gidecek hepsi hangi birine yetişecek acaba merak ediyorum. bu erkek çocuk merakı da daha ilginç bişey bu zamanda. kaç yaşında peki bu kadın sinehas?

kızlar bide geçen hatfa alış veriş yaptık bebiş için bi kaç parça bişey aldık..
5 ayaklı tulum boy boy
5 çıt çıtlı body farklı boylarda
2 zıbın takımı
1 hastane çıkışı 11 parça
6 tane çorap
1 tulum
1 pijama takımı
1 şapka
2 ayakkabı patik
kızlar sizce daha ne kadar bunlardan almalıyım..bakım ürünlerini daha hiç almadık..

selam kızlar nasilsınız umarim heoiniz iyisinizdir

hoşgeldin canım iyiyiz alahha şükür....... sen nasılsın

haklısın bizler 1. cocukla acaba ihtiyaclarını karsılayabilecekmiyiz diye düşünürken 10 tane cocugun gelecegini nasıl aydınlık görebilirki bu kadın

canım bende 2-3 haftabir cips yiyorum yaaa aynı cekilde dvd izlerken.........

havalar güzel olsa bende yürücemde havalar kötüüüü

canım hırka falan da al veya ör derim ben bi de en çok zıbın kullanılıo die duydum. diğerleri yeterli gibi geldi bana

KIZLAR SAYFAMIZ 1208 VE BİZİM 2,5 ayımız falan var........ doguma

2009 yılındayız ve mart ayı sonuna kadar sayfamız 2009 olmalı.. tüm nisa anneleri 2009 sayfası görmeli diye düşünüyoum..............

2009 yılında 2009 SAYFAYI KAPATARAK

dogum yapan 2009 nisan aneleri topigi açılsın diye düşündüm

yani 2,5 ayda 1000 sayfa yapalım allahım izniyle

kızz yuhh demiyorum tabikide kısmet doğacağı varmış cocuklarının allah isteyen herkese versin. kendisi bakabiliyorsa problem değil.. yani 9 çocuğuda kız mı olmuş ay şaka gibi yaaa ... bizim patronunda 3 kızı var. erkek istiyor. işi oğluna bırakıcak sözde.. çocuklarda 1sene arayla allah hayırlısını versin. böle deyip erkek çocuğuna çok özen gösteren insanlar sonunda hep kızlarının eline kalıyorlar. allah akıl fikir versin.

yaparız 1000 sayfa zaten yazanlar ve yazı adedi arttı ama teşekkür butonları neden yok hala acaba_

Hastane ve Hastane Çıkışı İhtiyaç Listesi
Bebek için gerekenler

Body
Bebek takımı; ince penye hastane için
Bebek takımı; kalın hastane çıkışı için
Çorap
Patik
Penye şapka
Penye eldiven
Battaniye
Bebek Montu
Bebek Bezi
Temizleyici ıslak mendil
Pişik Kremi
Nemlendirici Krem
Biberon
Emzik
Önlük
Ana Kucağı
Anne için gerekenler

Hamilelik ve doğum ile ilgili doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız
Fanila; 4-5 adet
Külot; 6-7 adet
Sütyen; 2 adet
Birkaç gecelik; pamuklu ve ter emen cinsten olmasına dikkat edin
Sabahlık
Kalın çoraplar, doğumun ileri zamanlarında üşüyebilirsiniz
Terlik
Hijyenik Ped
Göğüs Pedi
Göğüs Pompası
Temiz havlular
Kirli çamaşır torbası
Kişisel temizlik malzemeleriniz; deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici krem, ruj, ıslak mendiller

Not: Bebeğinizin eşyalarını doğum yapacağınız mevsim şartlarına uygun seçiniz. Gerekli eşyaların miktarları tahminen yazılmıştır. Miktarlar hastanede kalacağınız gün sayısına göre değişir.

alıntdır...............

selam kızlar nasilsınız umarim heoiniz iyisinizdir
aleyküm slm ugly..
menün çok güzelmiş canım valla bende cipsi arada kaçırırıyorum ama napimmçok güzl oluyo film izlerken..bide bişey diycem canım hiç ceviz filan yemiyomusun aslında hergün bi avuç çerez bebege kilo aldırıyomuş..özellikle badem incir fındık ve ceviz..

haklısın canım ama prima da çok iyiymiş..alternatif marka ne var acaba aynı kalitede..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…