kızlar acaba kıskanç mıyım?
benim büyük görümcem 10. çocuğa hamile (gönül rahatlığıyla yuuhhh diyebilirsiniz bende demiştim) ve turp gibi.normal halinden bile sağlıklı.
ben ilkinde çöktüm sanki yaşlandım.senağlama
kızlar biz çok şeyimi dert ediyoruz , o hiç dr a gitmiyor,hiç alışveriş yapmıyor,hiç takviye besin veya ilaç almıyor,evde doğum yapıyor ama hepimizden sağlıklı :bbo::1shok:
içim rahat etmiyo şirvan yaa yoksa bende hevesli deilim kendimi yormaya..sen boşver yapma canım bizim eve gidip gelen çok oluyo elim mahkum yani...yahu bu nisan anneleri ne kadar temizlik düşkünü ;
aranızda tek pasaklı benmiyim acaba?
sizleri böyle okuyunca kendimi resmen pasaklı hissediyorum.
geçen pazar (1 hafta önceki ) kardeşim yapmıştı,, hala oyle duruyor,,,
hafta sonuna kadar da durur kesin ...
saol canım..zaten onlarında bebeği olunca iyice heveslendim hemen bizimkilerde olsa aayy ne güzel olur...gözünüz aydın canım,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
o güzel mutluluğu allahım bizlere yaşatır inşallah...
hayırlı olsun roseberry..maşşallah herşeyini almışsın bi bebeğinizin doğması kalmış..bide biz tamam etsek ne güzel olacak..bebişimin alışverişini cuma günü yaptım daha önce hastane çıkışını zıbınlarını alttan çıtçıtlı badilerini almıştım,havuzlu hana gittim çok güzel kullanışlı bebek çantası aldım leke tutmayan kocaman bir çanta battaniye,sebamedin şampuanı pişik kremi bebe yağı bebe kremi yorgan uyku seti nevresim takımı havuzlu hanın içinde şirinler bebe diye bir yer var sebamedin ürünlerini yüzde 30 indirimli satıyor 500 lük bebe şampuanını 16,5 aldım tavsiye ederim biberonu chicco aldım göğüs pedini nuk tavsiye etti satan adam şimdi aldıklarımı yıkayıp ütüleme işi kaldı bir sürü eşya gözümde büyüyor kendim için hiçbirşey almadım ama daha zamanımız var bide eminönünde bide taçtan bebe nevresim takımı çok uygun geldi 12 ytl
tama canım markasını yaz da ondan alıyım bende..croxilex biberon emziği işte şeker ben bilmiyomuşum ama onun gaz yapmayan olduğunu 3 lü almışlar ama hangi marka olduğunu eve gidince bakıp yazarım
kızlar acaba kıskanç mıyım?
benim büyük görümcem 10. çocuğa hamile (gönül rahatlığıyla yuuhhh diyebilirsiniz bende demiştim) ve turp gibi.normal halinden bile sağlıklı.
kızlar biz çok şeyimi dert ediyoruz , o hiç dr a gitmiyor,hiç alışveriş yapmıyor,hiç takviye besin veya ilaç almıyor,evde doğum yapıyor ama hepimizden sağlıklı :bbo::1shok:
hayatım biraz ağır olacak belki ama cahil insanların aklında çok fazla düşünülecek şeyi olmayınca yıpranmıyorlar öyle beni biri almış nasıl olsa diyip damızlık mantığıyla hayatını geçiriyor işte. bizde burda kendimizi yıpratıyoruz ama farketmez bizim doğurduklarımız
pırlanta değerinde onlar için kafa yoruyoruz onların iyiliği için garip testler yaptırıoruz kendimizden ödün veriyoruz. bu zamanda yaptığı şey biraz anormal açıkçası allah akıl fikir versin.klava:
içim rahat etmiyo şirvan yaa yoksa bende hevesli deilim kendimi yormaya..sen boşver yapma canım bizim eve gidip gelen çok oluyo elim mahkum yani...
eheheh aynı şeyleri yazmışızzz
kızz çiçek ne güzel moral verion..ayy adam ya bana da kin duyduysa netcem ben..ya ama ben güzelce açıklamamı yaptım dedim ki..biz sizden çok memnunuz allah razı olsun ama bayan dr geçmek istiyorum dedim..o da siz nasıl rahat oluyorsanız öyle yapın dedi..ay ne bilim hihihihih:)keşke öyle demeseydiniz ya adam kendini yetersiz hissetmiştir diğer doktora kin duymaya başlamıştır:)kötükedihüso
demi kusura bakmayın ama vazgeçtim diğerine gitmeye derim..inşallah anlayışla karşılar..canım bence kararsız kaldığını söyle değiştirmekten vazgeçtiğini söylersen anlayışla karşılar bence alışkındır dr lar bizim gibi şaşkın hamilelere
valla yuhhhh yani..aman 10 çocuk nasıl güç varmış kadında maşallah yaa..canını sıkma sinehas ya çktüm filan die sana öyle gelio bi doğumunu yap eski turp gibi haline dönersin inşallah..kızlar acaba kıskanç mıyım?
bence de cahil insanlar pek bişeyin farkında olmadıkları için hiçç bişeyi de takmıyolar..hayatım biraz ağır olacak belki ama cahil insanların aklında çok fazla düşünülecek şeyi olmayınca yıpranmıyorlar öyle beni biri almış nasıl olsa diyip damızlık mantığıyla hayatını geçiriyor işte. bizde burda kendimizi yıpratıyoruz ama farketmez bizim doğurduklarımız
pırlanta değerinde onlar için kafa yoruyoruz onların iyiliği için garip testler yaptırıoruz kendimizden ödün veriyoruz. bu zamanda yaptığı şey biraz anormal açıkçası allah akıl fikir versin.klava:
kızlar avent in yenidoğanlar için tek delikli airflex yani gaz yapmayan biberonları çok kaliteli ve nuby bir tane çıkarmış anne göğüs dokusuna en yakın biberon die satılıo hakikaten annein göğsüne çok yakın sıvı konulan yeri bile yumuşak tabii bu da gaz yapmıyor. ben araştırdım ya avent ya nuby alın ben nuby aldım en sonunda.
ağır değil canım yaa az bile söylein ben daha fazla söylüyorum. kötü gelinkötükedihüso
zaten anlamıyorum kafamda almıyor.peki erkek çocuk için 10. hamileliği desem ne dersin:bbo:Allah ıslah etsin ben bişey diyemiyomklava:
kızlar avent in yenidoğanlar için tek delikli airflex yani gaz yapmayan biberonları çok kaliteli ve nuby bir tane çıkarmış anne göğüs dokusuna en yakın biberon die satılıo hakikaten annein göğsüne çok yakın sıvı konulan yeri bile yumuşak tabii bu da gaz yapmıyor. ben araştırdım ya avent ya nuby alın ben nuby aldım en sonunda.
kız urla o bursasunun kayınvalidesi benim değil,karıştırmışsın heheh..........................................
eda edanur ne güzel az almışsın canım nasıl becerdin ya ben çok tatlı yiyorum ondan alıyorum kiloları,nasıl besleniyosun......................makrna fln yiyomusun.............
canım bende primanın 3/6 bezinden almıştım.. ama bir dahakine onan almıycam. israilin firmasıymış. kötükedihüsobide kızlar ben arştırma yaptım ultra prima 3-6 bez ile başlıycam herkes çok ii diyo..inceymiş ve çok rahatmış siz ne düşünüyonuz...
ben bu pazar tartıldım. inşallah 85 i görmeyiz canım yaa 82/83 le bitirelim. :Saruboceq:ya bende 70 le başladım ama kaç olduğumu bilmiyorum valla 85 le bitsem amenna,akşam tarılacam eczanede benim tartının pili bitmiş hala alınacakkkk
sende fazla almamışsın iyisinn. ben bi ara çok iştahlıydım elevitten dolatyı doktorum bıraktırdı iştehım normale döndü. zaten aldığım kilonun çoğunuda ozaman aldım.canım şimdilik iyi kilo almışsın, ben şuanlık 8-9 kilo aldım ,
bakalım çarşamba günü doktor ne diyecek.
ağır değil canım yaa az bile söylein ben daha fazla söylüyorum. kötü gelinkötükedihüso
zaten anlamıyorum kafamda almıyor.peki erkek çocuk için 10. hamileliği desem ne dersin:bbo:Allah ıslah etsin ben bişey diyemiyomklava:
selam kızlar nasilsınız umarim heoiniz iyisinizdir
valla bu ağır hayat şartlarında acaba o zavallı bebekleri adil bir şekilde büyütebilecek mi yazık o çoculara hep bir şeyleri eksik olacak sen aman evladım canım evladım derken üzerine titrerken eltinin evinde 10 tane yeteri kadar ilgilenilmeyen çocuk olacak valla çok üzülüyorum ben çocuklara. bunlar büyücek okula gidecek hepsi hangi birine yetişecek acaba merak ediyorum. bu erkek çocuk merakı da daha ilginç bişey bu zamanda. kaç yaşında peki bu kadın sinehas?
genelde fix menüm
sabah : kaşarlı tost
öğlen çorba + yarım porsiyon sebze yemeği 2-3 dilim ekmek.
ara: 16/30 17,00 gibi acıkırsam 1 elma yada portakal.
akşam 2 dilim ekmekle akşam yemekte ne varsa.
pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum.
yürüyüş yapıyorum. haftada en az 3 gün45 dk.
evde ev işlerimi kendim yapıyorum.
böle ama arada extradan bazen akşamları canım çerez gibi birşeyler çekerse haftada 1 gün filan yiyorum.
çok nadirde cips 2-3 haftada 1 kere bir ufak boy. eşim yüzünden ben yemem normalde o alıyor vcd izlerken yemek için. bende dayanamayıp yiyorum.
bu arada önceden ara öğünlerde çikolata yerdim. şimdi meyveye döndüm. tatlı ihtiyacımı bastırıyor. canım çok tatlı isterse meyveli yoğurt yiyorum.
canım bende primanın 3/6 bezinden almıştım.. ama bir dahakine onan almıycam. israilin firmasıymış. kötükedihüso
ben bu pazar tartıldım. inşallah 85 i görmeyiz canım yaa 82/83 le bitirelim. :Saruboceq:
sende fazla almamışsın iyisinn. ben bi ara çok iştahlıydım elevitten dolatyı doktorum bıraktırdı iştehım normale döndü. zaten aldığım kilonun çoğunuda ozaman aldım.
kızlar bide geçen hatfa alış veriş yaptık bebiş için bi kaç parça bişey aldık..
5 ayaklı tulum boy boy
5 çıt çıtlı body farklı boylarda
2 zıbın takımı
1 hastane çıkışı 11 parça
6 tane çorap
1 tulum
1 pijama takımı
1 şapka
2 ayakkabı patik
kızlar sizce daha ne kadar bunlardan almalıyım..bakım ürünlerini daha hiç almadık..
kızz yuhh demiyorum tabikide kısmet doğacağı varmış cocuklarının allah isteyen herkese versin. kendisi bakabiliyorsa problem değil.. yani 9 çocuğuda kız mı olmuş ay şaka gibi yaaa ... bizim patronunda 3 kızı var. erkek istiyor. işi oğluna bırakıcak sözde.. çocuklarda 1sene arayla allah hayırlısını versin. böle deyip erkek çocuğuna çok özen gösteren insanlar sonunda hep kızlarının eline kalıyorlar. allah akıl fikir versin.kızlar acaba kıskanç mıyım?
KIZLAR SAYFAMIZ 1208 VE BİZİM 2,5 ayımız falan var........ doguma
2009 yılındayız ve mart ayı sonuna kadar sayfamız 2009 olmalı.. tüm nisa anneleri 2009 sayfası görmeli diye düşünüyoum..............
2009 yılında 2009 SAYFAYI KAPATARAK
dogum yapan 2009 nisan aneleri topigi açılsın diye düşündüm
yani 2,5 ayda 1000 sayfa yapalım allahım izniyle
aleyküm slm ugly..selam kızlar nasilsınız umarim heoiniz iyisinizdir
menün çok güzelmiş canım valla bende cipsi arada kaçırırıyorum ama napimmçok güzl oluyo film izlerken..bide bişey diycem canım hiç ceviz filan yemiyomusun aslında hergün bi avuç çerez bebege kilo aldırıyomuş..özellikle badem incir fındık ve ceviz..genelde fix menüm
sabah : kaşarlı tost
öğlen çorba + yarım porsiyon sebze yemeği 2-3 dilim ekmek.
ara: 16/30 17,00 gibi acıkırsam 1 elma yada portakal.
akşam 2 dilim ekmekle akşam yemekte ne varsa.
pilav veya makarna yersem ekmek yemiyorum.
yürüyüş yapıyorum. haftada en az 3 gün45 dk.
evde ev işlerimi kendim yapıyorum.
böle ama arada extradan bazen akşamları canım çerez gibi birşeyler çekerse haftada 1 gün filan yiyorum.
çok nadirde cips 2-3 haftada 1 kere bir ufak boy. eşim yüzünden ben yemem normalde o alıyor vcd izlerken yemek için. bende dayanamayıp yiyorum.
bu arada önceden ara öğünlerde çikolata yerdim. şimdi meyveye döndüm. tatlı ihtiyacımı bastırıyor. canım çok tatlı isterse meyveli yoğurt yiyorum.
canım bende primanın 3/6 bezinden almıştım.. ama bir dahakine onan almıycam. israilin firmasıymış. kötükedihüso
ben bu pazar tartıldım. inşallah 85 i görmeyiz canım yaa 82/83 le bitirelim. :Saruboceq:
sende fazla almamışsın iyisinn. ben bi ara çok iştahlıydım elevitten dolatyı doktorum bıraktırdı iştehım normale döndü. zaten aldığım kilonun çoğunuda ozaman aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?