2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah urlacım alsanda ilk gebelikte hemen veriliyo kilolar canım........................

bizim işyerinin altında eczane indim aldım biraz önce emzik ordaki ablayla samimiyiz

nuk marka verdi emzik lacivert üzerinde yıldız ve ay resmi var geceleri bile emebilrmiş silikonlu..

zor kalmadıgım zamana kadar vermicem emzik ama bulunsun diye aldım

evet canım ben götüreceğim hastaneye. ilkinde de sezeryandan sonra sütüm hemen gelmediği için lazım olmuştu o zaman hastaneden vermişlerdi.:CüvCüv:

selinay yazmıştım ama okumadın herhalde..................

senın kayınvalidede arnavutmuş hee

kıslar günaydıın ben geldim aman ne çok yazmışınız yahu iyiki girmedim ha dün maşallah,yeni cicler ve yatak alanlar allah gülegüle kullanmayı nasip etsin inşallah,ben gaz yapmayan biberonu ilk defa duydum eşime söyledim meğerse kayınvalidemlerden gelen emziklerin içindede varmış gaz yapmayan emzik ay ne cahilim valla,neyseki öğreniyorum site ve sizler sayesinde allah razı olsun size bişi söyleyeyimmi ilk bebeği olacak olanlar için burası harika bir yer birimizin bilmediğini bir diğerimiz biliyor,ben az bebek görüp bakmadım kuzenlerin,komuşuların vs. ama uzun zaman olmuş galiba,hımm unuttum gerisini yine şimdilik herkese tekrar günaydın ve iyi haftalar inşallah şekerler

bu arada ben daha kendime çöp almadım doğum için,siz çanta hazırlıklarını bitirdiniz ayol bu ne acele,gerçi hazır olsun kalsın dimi,2 hafta sonra felan başlarım nasipse

kızlar ben çok terlemeye başladım normalde hiç terlemeyen bi insanım böyle bi anda ter boşanıyo üstümden sanki. sizede böyle birşey oluyo mu hiç?
herkese günaydın lar gerçi öğlen olduda benim için gün yeni başladı :))

cicek bende yataktan her kalktığımda sırılsıklamım sanırım hamilelikten dolayı terliyorruz

sengunu msnde görüyorum ama siteye hiç yazmıyor nedense

valla kızlar o kadar ağlıyorki bu bebekler onları susturmak için her yol mubahtır ben emzik vericem bir bebek doktoru verin demişti çünkü

urla benim kayınvalidede arnavut :))

kızlar dün akşam annemdeydik yemeğe
orda resmen terör estirdim ufacık tefeceik şeylerden tartışma çıktı annemle ben arasında sonra ben başladım bağıra bağıra ağlamaya
herkes beni susturmaya çalışıyor sonra kapı zili çaldı komşu gelmişte arabanızı çekermisiniz diyor bende bağırdım camdan ağlıyorum tabi arada çekmiyoruz araba falan babanın kapısının önümü falan :))
meğer adam garajdan çııkarcakmış arabayı ondan çekermisin demiş yani rezil oldumkaydirigubbakcemile3
sonra eve gelirken düşündüm yaptıklarımı kendimi çocuk gibi hissettim ya bu hamilelik beni çok dengesiz yaptı ya vallaha klava:

bu arada bende dün bebiş bornoz havlu aldım
bşde biberon aldım aventin biberonlarından 2 tanede yenidoğan uç aldım
birde chicconun biberonu almıştım ama kullanan arkadaşım memnı-un kalmamış çok akışkan dedi bebek tıkandı dedi
bende aventin aldım
göğüs pedi aldım

Selam kızlar
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha
kızlar ben bu arada linens e gittim hafta sonu ama eminönüne değil zeytinburnu avm ye gittim ama orada pek o ucuz olan nevresim takımı göremedim bende sizden duymuştum 11 ytl yazmıştınız ama yok o fiyatlara bende 2 tane takım aldım biri 40 tl diğeri 60 tl ama çok güzel ...
11 tl fiyatta bulan arkadaşlar nerde buldular acaba ben bulamadım

hoşgeldin........... evet ögrendigim ve ögrenecegimiz cok sey varrr

hoşgeldin oh arnavutlar cogalıyor

güle güle kullanın cicilerinizi...........
bende nuk markamzik ldım silikonlu ve gece için...

şimdi ben cıkıyorum
tırnak makası ve sac bantı almaya gidiyorum yarım saat sonra falan gelirim...........

bizimde ufak ihtiyaclarımız kaldı onlatıda aldıkmı taömam herseyimiz

üzülme bursasu oluyor işte elinde olmadan dediğin gibi hormonlar başka bir açıklaması yok bende dün sabah kahvaltı masasında yaptım adam sabah kadar uyumamış çamaşır kurutmuş 3 saat uyumuş kahvaltı hazırlamış ben hanımefendi nedençayım açık olmuşneden başka çaydan demlemiş diye sinir yap,dayanaması aşkım bulamadın birşey çayamı sinir yapıyosun abanmı dedi ya,nasıl utandım anlatamam,tabi sonra aldım gönlünü ama olan oldu,benimki alıştı galiba yahu valla bak,ama bizim ailelerden uzak olmamızında etkisi var,daha iyi anlamaya çalışıyoruz dengesizlik yapsak bile,şimdi yakın olsaydık ben kardeşime yada anneme dertlenecektim ortada bişi yokkende büyütebiliyoruz çünkü yada o yapacaktı çok dolsaydı haliyle küçücük şeyler büyüyecekti fakat şimdi farklı tabiki,kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz ve orta yol illaki oluyor

mrblar kızlar..mutlu günler..yine temizlik beni beklio ayy yapmayım desem içim rahat etmio..bi geçmişi okuyum hemen iş başı yapıcam.

herkese güzel bir hafta diliyorum.
geçmişi okudum geldim anca bi yaramazlık yok sevindim.
selinay bende kilodan çok korkuyorum çünkü 72,800 kg hamile kaldım.
ama şu anda 78 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. dikkat ediyorum. doktorum iyisin dedi.
ben 80 kilo doğum yapmak istiyordum ama 80 i biraz aşıcam sanırım inşallah çok aşamam...:bbo:
didem sen 29 haftalıksın 2 gün sonra 30. haftaya giren ilk nisan annesi olucaksın. yolun sonuna geldin ay çok az kaldı. bizde başlıcaz doğurmaya. :teytey:
benim oğlumda hareketlendi kızlar artık dönmesini hissedebiliyorum. tümsek oluşturup aşşağı kayıyor. kafasını ve ayaklarını anlıyorum. benim oğlum başı yukarda duruyor sanırım.

kız urla o bursasunun kayınvalidesi benim değil,karıştırmışsın heheh..........................................

eda edanur ne güzel az almışsın canım nasıl becerdin ya ben çok tatlı yiyorum ondan alıyorum kiloları,nasıl besleniyosun......................makrna fln yiyomusun.............

maşallah urlacım alsanda ilk gebelikte hemen veriliyo kilolar canım........................
öylemi selinay yaa öyleyse çok sevinecem çünkü tam 65 .5 kg oldum 52 ile başlamıştım sanırım içinizde en hızlı alan benim ama bi görseniz hiç demezsiniz 15 kg almış die sadece göbeğim var nasıl oluyo anmıyorum ama aldığım 15 kg yi saklıyorum:uhm:..acaba vucüdum çok mu su tuttu kızlar???kafamçokkarıştı

günaydın öslemcim sanırım ben o gaz yapmayan emzik bölümünü kaçırmışım hangi marka emzik gaz yapmıyomuş canım bende daha almadım ondan alalım bari..

bide kızlar ben arştırma yaptım ultra prima 3-6 bez ile başlıycam herkes çok ii diyo..inceymiş ve çok rahatmış siz ne düşünüyonuz...

ya bende 70 le başladım ama kaç olduğumu bilmiyorum valla 85 le bitsem amenna,akşam tarılacam eczanede benim tartının pili bitmiş hala alınacakkkk

croxilex kesin su canım bende çok almıştım ilkinde hemen vermiştim canım...................................................

ayy bi haberim daha var dün kuzenimin oğlu oldu ben daha görmedim ama maşallah 3600 gr doğmuş ve çok talıymış çok sevindim onlar adına..daha çok taze körpecik yavru heh hee..

bu arada ben de kalkabilirsem temislik yapıcam ama öff yorgunum yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…