- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kesin almanyada daha farklıdır bencede fiyatı. ben aldım. peki sana şey sorucam pompayı hastaneye götürücek misin? bi yandan diyorumki götüriim çekiim orda sütüm erken gelsin bi yandan da diyorumki ziyaretçiler falan gelicek hangi arada pompayla uğraşıcam. karar veremedim.kafamçokkarıştı
herkese günaydın lar gerçi öğlen olduda benim için gün yeni başladı :))kızlar ben çok terlemeye başladım normalde hiç terlemeyen bi insanım böyle bi anda ter boşanıyo üstümden sanki. sizede böyle birşey oluyo mu hiç?
günaydın kızlar nasılsınız bugün.........................
sengün vardı oda hiç girmiyo bu ara.....................
çiçek çiçek 12 kiloyu geçmezsek sorun yok yani canım hayırlısı bakalım..............................
bizim işyerinin altında eczane indim aldım biraz önce emzik ordaki ablayla samimiyiz
nuk marka verdi emzik lacivert üzerinde yıldız ve ay resmi var geceleri bile emebilrmiş silikonlu..
zor kalmadıgım zamana kadar vermicem emzik ama bulunsun diye aldım
selinay yazmıştım ama okumadın herhalde..................
senın kayınvalidede arnavutmuş hee
kıslar günaydıın ben geldim aman ne çok yazmışınız yahu iyiki girmedim ha dün maşallah,yeni cicler ve yatak alanlar allah gülegüle kullanmayı nasip etsin inşallah,ben gaz yapmayan biberonu ilk defa duydum eşime söyledim meğerse kayınvalidemlerden gelen emziklerin içindede varmış gaz yapmayan emzik ay ne cahilim valla,neyseki öğreniyorum site ve sizler sayesinde allah razı olsun size bişi söyleyeyimmi ilk bebeği olacak olanlar için burası harika bir yer birimizin bilmediğini bir diğerimiz biliyor,ben az bebek görüp bakmadım kuzenlerin,komuşuların vs. ama uzun zaman olmuş galiba,hımm unuttum gerisini yine şimdilik herkese tekrar günaydın ve iyi haftalar inşallah şekerler
herkese günaydın lar gerçi öğlen olduda benim için gün yeni başladı :))
cicek bende yataktan her kalktığımda sırılsıklamım sanırım hamilelikten dolayı terliyorruz
sengunu msnde görüyorum ama siteye hiç yazmıyor nedense
valla kızlar o kadar ağlıyorki bu bebekler onları susturmak için her yol mubahtır ben emzik vericem bir bebek doktoru verin demişti çünkü
urla benim kayınvalidede arnavut :))
kızlar dün akşam annemdeydik yemeğe
orda resmen terör estirdim ufacık tefeceik şeylerden tartışma çıktı annemle ben arasında sonra ben başladım bağıra bağıra ağlamaya
herkes beni susturmaya çalışıyor sonra kapı zili çaldı komşu gelmişte arabanızı çekermisiniz diyor bende bağırdım camdan ağlıyorum tabi arada çekmiyoruz araba falan babanın kapısının önümü falan :))
meğer adam garajdan çııkarcakmış arabayı ondan çekermisin demiş yani rezil oldumkaydirigubbakcemile3
sonra eve gelirken düşündüm yaptıklarımı kendimi çocuk gibi hissettim ya bu hamilelik beni çok dengesiz yaptı ya vallahaklava:
bu arada bende dün bebiş bornoz havlu aldım
bşde biberon aldım aventin biberonlarından 2 tanede yenidoğan uç aldım
birde chicconun biberonu almıştım ama kullanan arkadaşım memnı-un kalmamış çok akışkan dedi bebek tıkandı dedi
bende aventin aldım
göğüs pedi aldım
selinay yazmıştım ama okumadın herhalde..................
senın kayınvalidede arnavutmuş hee
herkese güzel bir hafta diliyorum.
geçmişi okudum geldim anca bi yaramazlık yok sevindim.
selinay bende kilodan çok korkuyorum çünkü 72,800 kg hamile kaldım.
ama şu anda 78 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. dikkat ediyorum. doktorum iyisin dedi.
ben 80 kilo doğum yapmak istiyordum ama 80 i biraz aşıcam sanırım inşallah çok aşamam...:bbo:
didem sen 29 haftalıksın 2 gün sonra 30. haftaya giren ilk nisan annesi olucaksın. yolun sonuna geldin ay çok az kaldı. bizde başlıcaz doğurmaya. :teytey:
benim oğlumda hareketlendi kızlar artık dönmesini hissedebiliyorum. tümsek oluşturup aşşağı kayıyor. kafasını ve ayaklarını anlıyorum. benim oğlum başı yukarda duruyor sanırım.
öylemi selinay yaa öyleyse çok sevinecem çünkü tam 65 .5 kg oldum 52 ile başlamıştım sanırım içinizde en hızlı alan benim ama bi görseniz hiç demezsiniz 15 kg almış die sadece göbeğim var nasıl oluyo anmıyorum ama aldığım 15 kg yi saklıyorum:uhm:..acaba vucüdum çok mu su tuttu kızlar???kafamçokkarıştımaşallah urlacım alsanda ilk gebelikte hemen veriliyo kilolar canım........................
günaydın öslemcim sanırım ben o gaz yapmayan emzik bölümünü kaçırmışım hangi marka emzik gaz yapmıyomuş canım bende daha almadım ondan alalım bari..kıslar günaydıın ben geldim aman ne çok yazmışınız yahu iyiki girmedim ha dün maşallah,yeni cicler ve yatak alanlar allah gülegüle kullanmayı nasip etsin inşallah,ben gaz yapmayan biberonu ilk defa duydum eşime söyledim meğerse kayınvalidemlerden gelen emziklerin içindede varmış gaz yapmayan emzik ay ne cahilim valla,neyseki öğreniyorum site ve sizler sayesinde allah razı olsun size bişi söyleyeyimmi ilk bebeği olacak olanlar için burası harika bir yer birimizin bilmediğini bir diğerimiz biliyor,ben az bebek görüp bakmadım kuzenlerin,komuşuların vs. ama uzun zaman olmuş galiba,hımm unuttum gerisini yine şimdilik herkese tekrar günaydın ve iyi haftalar inşallah şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?