2009 Nisan Anneleri buraya

okurken gözyaşlarımı tutamadım hele o buluşma anları..yanlız bi şeye katılmadım doğanın deil allahın yardımıyla doğumun gerçekleştiğine tüm kalbimle inanıyorum..allahım bhayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

harika bir doğum hikayesi gerçektende....ama yabancı menşeili olduğu ne kadar da belli....buradaki doktorları kötülemek amaçlı değil ama türkiyede çok nadir olan şeyler bunlar.....gebenin başarısından çok doktorun olağanüstü çabası cidden taktire şayan....Allahım bizede tek avazda kurtulucağımız doğumlar nasip etsin....ben bebeğimi şimdiden telkin yoluyla alıştırıyorum bakalım işe yarayacak mı....kolay doğacaksın annecim,sende rahat olacaksın bende diyorum....beni ne kadar dinler bilmem ama ben elimden geleni yapacağım bu uğurda....28.haftasında başı aşağıda idi ama doktorumuz daha yeri var dönebilir demişti...bense içimden dönmez benim kızım keyfi yerinde öyle dedim:)) bu hafta cumartesi görcez bakalım neler yapacak küçük hanım....normal doğum isteyen anne adayları derim ki bebeğe hızla kilo aldıran yiyeceklerden kaçının....buradaki bir çok arkadaşımızı kilolu bebeklerin doğduğu sayfalarda nasıl kilo aldırdınız diye görüyorum ama kilolu bebeklerin sağlık demek olmadığınıda biliyorum.....kilolu bir bebeğin ileriki yaşlarında şeker,tansiyon,kalp rahatsızlıklarına daha çabuk yakalandığı bir gerçek......herşeyden önce sağlıklı bir gebelik,normal kilolu bir bebek dilerim hepimize....

Kızlar merhaba
Geçmşi okumadan bir merhaba demek istedim
Bugün şeker sonucunu aldım
Biraz yüksek çıktı yarın sabah yine gideceğim
100lük glikoz yüklemesi yapılcak..

Sizde ne var ne yok?

aynı şekilde benim dr da tahlil tetkik yapmadan ilaç yazmıyor allah razı olsun...sadece demir kullanıyorum kanım düşük çıktı ve bide magnezyum verdi ama bende kramp olmuyo o yüzden kullanmıyorum..kramp olmasada kullanmam gerekirmi onuda sormadım açıkçası ama tadı çok tuhaf geldi bana..

amin inşallah tek avazda dogumumuz hgerçekleşir..ama rumelili bu yiyecekler hızlı kilo aldıran yiyecekler deil canım zaten günlük yememiz gereken yiyecekler..bende normal kilolu bi bebek istiyorum allahın izniyle..

süper ya agladım valla allahım herkese sag salim saglıklı dogum nasip etsin

ben cıktım okumadan cıkmayım dedim....
görüşürüz canımm bende ağladım. çok güzel

canım zaten rumelililinde dediği gibi yabancı kaynaklı. o yüzden bende sana katılıyorum. rabbimin bir mucicesi bu ve bizde o mucizeye en yakın tanıklarız:Saruboceq:

canımm evet yabancı kaynaklı... doktor gerçekten idealistmiş. allahımbizide böyleleriyle karşılaştırsın inşallah.. kilo konusuna bende katılıyorum. 3 kg 3500 kg normal diye düşünüyorum.. normal kilolu olması doğumuda kolaylaştırıyor. hemküçük doğan bebek daha hılzı büyür derler. çok hızlı jkilo alıyorlar zaten 40ı çıkana kadar % 100 fark oluyor. :teytey:
Kızlar merhaba

Sizde ne var ne yok?
iyiyiz canım.. göbekleri büyütüyoz hep beraber. -tatlicadiarzu- canım inşallah 100 lük sonucu güzel çıkar. stres yapma tamam stres şekeri yükselten başlıca şey. :teselli:

ay selinaycım valla çatlarım katılmayınca bugün işyerimiz pek bir misafirli bir türlü takip edemiyorum sizi geriden geliyorum. yarın tam gaz buradayım canım.hihoyyyt

amin edacım hayırlısı bakalım....................

glnm inşallah normal çıkar sonuçların canım benim..................................

sonunda ticker ımı düzelttim önden gidip duruyodu sinir oldum valla....................

neyse dozkan irtibatı koparmada hheeheh.............

Kızlar merhaba

Sizde ne var ne yok?
mrb glnm inşllah senin sonucunda ii çıkar..bbi çoğumuz 100gr lıkta yaptırdık ama allaha şükür değerlerimiz normaldi..

edanur harika bir hikayeydi gerçekten yabancı menşeili ama biliyomusunuz benim arkadaşım şugünlerde çok sıkıntılı ve benim aklım hep onda ne yazıkki herşeyleri o kadar iyi olmuyor geçen hafta doğması gereken bebeğimiz hala doğmadı ve annenin sancısı gelmezse birşey yapamayız demişler ve 42 hafta dolsun ondan sonra müdahale edebiliriz eğer sancı yoksa diye devam etmişler evelsi gün bebeği el yardımıyla çevirmişler kontrolde ne kadar acı çekti kimbilir ve burası isveç,ancak doğum sırasında bir problem çıkarsa sezeryana alabiliyorlarmış çünkü sezeryana ameliyat gözüyle bakıyorlar tamam bir yerde haklılar ama bu keyfi bir durum değilki sözün bittiği yer bence,gelişimini tamamlamış bir bebeği fazladan orada tutup hem bebeğe hem anneye eziyet ediyorlar,moralim çok bozuk bu konuda neyse,rumelili arkadaşım bence haklısın kilolu bebek sağlıklı bebek değildir,neden sizce şeker kontrolü yaptırıyoruz dersiniz çünkü zararlı bebeğimize fazla şiş ve kilolu doğar bebek kof olur yani biz öyle deriz,sağlıksız kilolu olacağına normal sağlıklı olsun inşallah hepimizin bebişleriii

çok üzüldüm geçmiş olsun öslem inşallah sağlıgıyla tez zamanda doğar..yazık bide elin melmeketi isveçteymiş allahım yar ve yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar...,,
Bizde geldik ama biraz geç kaldık tabiii.... herkes çıkmış herhalde..olsun inşallah yarın tam randıman sohbete katılırz...

Biz sabahtan kan vermeye girrik şeker yüklemesi yaptık....inşallah sonucları çrş alacapız

Bu arada sabah dr. giderken başıma talihsiz bir şey geldi ..düştüm..... Allahıma şukurler olsunki reflekle dizlerimin ve ellerimin üzerine (dort ayak uzerine :) ) düştüm...tamamen annelik duygusu bir şey olacak diye onu korudum... Allahım çok uzuldum ama çok şukur kızım yarım saat sonra ben burdayım dedi ve dr. amcası merak etme dedi ama gelde bana sorun...Aman kızlar sizde dikkat edin valla ne kar vardı ne buz ama oluyor...

iyüksel canım geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım allah yanımızda bize göz kulak olsun allaha emanet olun şimdilik herkesi öpüyorum evden girecem nasipse,croxilex saolasın canım hem daha yeni gitti ne ana ne baba gariban,neyse çıktım ben hoşçakalın şimdilik

Bu arada sinehas çıktın mı ..gecmişe söyle bi baktım da sen de de tiroit var galiba değerlerin nasıl...bende hipotiroidiy hastasıyım... ama çok şukur 2 tablet teforla kontrol altına aldılar..tekrar tahlil verdim inşallah bu kezde iyi çıkar.. Senin durum ne

CANIM arkadaşın için çok üzüldüm. umarım bir an önce sancıları gelirde hayırlısıyla bebeğini kucağına alır beklemekte çok zor yaa uzdıkça iyice zorlaşıyor..

Kızlar merhaba. size bir sorum olacaktı ara ara kasık ağrılarım oluyor benim 26 haftalığım normalmi sizede oluyormu. korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…