Bu arada sinehas çıktın mı ..gecmişe söyle bi baktım da sen de de tiroit var galiba değerlerin nasıl...bende hipotiroidiy hastasıyım... ama çok şukur 2 tablet teforla kontrol altına aldılar..tekrar tahlil verdim inşallah bu kezde iyi çıkar.. Senin durum ne
kızlar yeni geldim belim koptu ya ne zormuş bu 100lük yükleme ama hamd ı senalar olsun maşallah sonuçlarım temiz çıktı dr diyet yapmana gerek yok dedi,zaten tuzdan ve çoğu şeyden diyetteyim tatlı bari yiyeyim çok dua ettim Rabbime hamd olsuni inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar,doktora sordum altta hissettiklerimiz önemli değilmiş rahim ve rahim ağzı kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş rahat olabilirsin dedi elif senam yönünü değiştirmiş ayakları aşağıda kafası yukarıda maşallah yavruma,haberler bu kadar kızlar merak etmeyin o seyirmeler normalmiş iki doktoruma sordum.
çok sevindim canım gözün aydın.
seyirmeler içinde sağol rahatladık sayende a.s.
oğlum iki gündür hamurişi bişeler yaptırıyo hemde tatlı,üfffffffffffffffff yapınca bende yiyorum ya iştahsız çocuğun iştahı açıldı hayret valla.....................
tuğce gözünaydın canım hem eşin gelmiş evine dönüyosun hemde test sonuçların iyi çıkmış süper daha ne olsun.
glnm-kvrck umarım yüzlük olan testin iyi çıkar. bende cuma günü ilk şeker yüklememi yaptıracağım .
iyüksel çok geçmiş olsun canım. annelik içgüdülerimiz şimdiden işbaşında bak hemen bebeği koruyacak bir pozisyon almışsın. umarım bidaha kimsenin başına gelmez.
merhaba benimde satım 13 temmuz bende 19 nisan da allah nasip ederse doğuracağım fakat ultrason daha erken tarih veriyor doğum için[/QUO
evet cnm haklısın hesaplanan tarih o ama galiba benimkide 10 nisan gibi olucak sezeryanım. Nasıl gidiyo bu arada? kaç kilo aldın? çatlak falan warmı? roseberrycim merakımı mazur gör lütfen paylaşmak istedimdee
BENİM HAMİLELİĞİM BAŞTAN BERİ HEP PROBLEM VARDI ÖNCE DÜŞÜK SONRA TANSİYON SONRA BÖBREK ŞİMDİ AŞIRI KANSIZLIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN İÇ GÜVEYSİNDEN HALLİCEYİM BEBEĞİM ÇOOOOK ŞÜKÜR İYİ GELİŞİYOR YARIN SABAH DAMARDAN KAN İLACI ALICAM DOĞUMA KADAR BENİM EŞİM DOKTOR ONUN İÇİN SÜREKLİ TAKİPLERİM YAPILIYOR BEN ŞUNA İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE BİZ ÇOCUKLARI DOĞURACAĞIZ 10 KİLO ALDIM HENÜZ KARNIMDA ATLAK YOK AMA SABAH AKŞAM NE BULURSAM SÜRÜYORUM İNŞALLAH İLERDE ÇATLAMAYIZ KENDİNE VE BEBİİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OLUN....Şeniz
Kızlar merhaba
Geçmşi okumadan bir merhaba demek istedim
Bugün şeker sonucunu aldım
Biraz yüksek çıktı yarın sabah yine gideceğim
100lük glikoz yüklemesi yapılcak..
Sizde ne var ne yok?
ben grip oldum ya demir hapını 1 haftadır falan içmiyorum zaten bu c.tesi doktorumuza gidecegizevet canım ya vitaminler müthiş iştah açıyolar bende mecburen demir kullanıyorum 3. aydan beri hala oranlarım yükselmedi..................[/QUOT
ben grip oldum ya demir hapını 1 haftadır falan içmiyorum zaten bu c.tesi doktorumuza gidecegiz
bencede iştah açıyor. bende kan önemli diye zorla içiyorum demir haplarını ... demekki bebeğe gidiyor hep değerlerin yükselmiyor. neyse canımaz kaldı az daha sabır.. onlar sağlıklı olsunlarda..
merhaba arkadaşlar...,,
Bizde geldik ama biraz geç kaldık tabiii.... herkes çıkmış herhalde..olsun inşallah yarın tam randıman sohbete katılırz...
Biz sabahtan kan vermeye girrik şeker yüklemesi yaptık....inşallah sonucları çrş alacapız
Bu arada sabah dr. giderken başıma talihsiz bir şey geldi ..düştüm..... Allahıma şukurler olsunki reflekle dizlerimin ve ellerimin üzerine (dort ayak uzerine :) ) düştüm...tamamen annelik duygusu bir şey olacak diye onu korudum... Allahım çok uzuldum ama çok şukur kızım yarım saat sonra ben burdayım dedi ve dr. amcası merak etme dedi ama gelde bana sorun...Aman kızlar sizde dikkat edin valla ne kar vardı ne buz ama oluyor...
aman allahım korumuş seni dşkkat et... bend ekorkuyorum ona zarar vermekten
Kızlar merhaba. size bir sorum olacaktı ara ara kasık ağrılarım oluyor benim 26 haftalığım normalmi sizede oluyormu. korkuyorumda
normal canım
Benim satım 13 temmuz..inş.bende 19 nisanda bebişimi kucağıma alıcam..ayyy heyecan bastı walla şimdiden kızlar..
hoşgeldin...........
kızlar yeni geldim belim koptu ya ne zormuş bu 100lük yükleme ama hamd ı senalar olsun maşallah sonuçlarım temiz çıktı dr diyet yapmana gerek yok dedi,zaten tuzdan ve çoğu şeyden diyetteyim tatlı bari yiyeyim çok dua ettim Rabbime hamd olsuni inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar,doktora sordum altta hissettiklerimiz önemli değilmiş rahim ve rahim ağzı kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş rahat olabilirsin dedi elif senam yönünü değiştirmiş ayakları aşağıda kafası yukarıda maşallah yavruma,haberler bu kadar kızlar merak etmeyin o seyirmeler normalmiş iki doktoruma sordum.
hadi bakalım hayırlısı canım sonucların güzel çıkmış
evet uzun zamandır yok ade merke...............
ÇİÇEKCİĞİM teşekkür ederim bende iyiyim hasta işlariyle uğraşıyorum çok şükür en zor tahlillerden birini daha atlattım
allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım sen kendi evine gittinmi..... annenlerde kalıyordun sanırım sendin o degilmi....
evet URLACIĞIM tam zamanında sordum yolculuk vaktim geldi eşim bugün geldi beni almaya hastane işimiz vardı geciktik yarın sabaha kaldım ama olsun yinede mutluyum mavişim yanımda çok özlemişim Şeniz
ah ah özlenmezmi ben akşama kadar özlüyorum kocişimi..
oğlum iki gündür hamurişi bişeler yaptırıyo hemde tatlı,üfffffffffffffffff yapınca bende yiyorum ya iştahsız çocuğun iştahı açıldı hayret valla.....................
ay selinay allah yardımcın olsun... yenir vallaa...........:teytey::teytey:
tuğce gözünaydın canım hem eşin gelmiş evine dönüyosun hemde test sonuçların iyi çıkmış süper daha ne olsun.
glnm-kvrck umarım yüzlük olan testin iyi çıkar. bende cuma günü ilk şeker yüklememi yaptıracağım .
iyüksel çok geçmiş olsun canım. annelik içgüdülerimiz şimdiden işbaşında bak hemen bebeği koruyacak bir pozisyon almışsın. umarım bidaha kimsenin başına gelmez.
Günaydın herkese güzel anneler ve onların minik melekleri
tahlil sonuçları genelde iyi çıkmış , maşallah bize.....
darısı benim başıma , bende yarın sabah yaptırtacağım,,
bu arada tahlil toplam kaç saat sürüyor....
Günaydın...biz de erkenciyiz bugun..ne tuhaf evdeyken uyuyamıyorum işe giderken uymak istiyordum :)
Şirvan tahlillleri dün verdim...şeker yüklemesi için önce aç veriyorsun sonra glikoz içip 1 saat bekliyor tekrar kan veriyorsun valla ben hastanede dün çok yoruldum....
ya bende 27 haftalık hamileyim ama şeker yüklemem cok önce yapıldı neden sizlerin bu kadar geçç.....
günaydın tatlı nisan anneleri ve onların ballı lokma tatlılarıııı.
urlacım bana da çok geç gibi geldi ama doktorum 29. haftaya kadar yapılabilir deyip öyle uygun gördü bişey diyemedim. yani eğer varsa şeker bu saate kadar geç kaldık bence de ama ne yazıkki doktor olan ooo.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?