2009 Nisan Anneleri buraya

bende de hipotiroit var canım tefor kullanıyorum bende ama yanında ekstralar olunca hepsi birbirini tetikliyor.her ay bi çeyrek attırıyoruz ilacı yakında avuçla içicem sanırım -tatlicadiarzu-
sende dikkat et kendine tiroit neden fırlıyor tam olarak çözemedim ama tanıdığım hipotiroityler erken doğum yaptı:çok üzgünüm:
Allah yardımcımız olsun..

çok sevindim canım gözün aydın.
seyirmeler içinde sağol rahatladık sayende a.s.

çok sevindim canım gözün aydın.
seyirmeler içinde sağol rahatladık sayende a.s.

canım teşekkür ederim,rahatladığınıza sevindim bide kasık ağrısıda olabilir tedirgin olma dedi umarım her işimiz yolunda gider canım kendini erken doğuma şartlama inşallah vaktinde doğum yaparsın Allah büyük.:1hug:

oğlum iki gündür hamurişi bişeler yaptırıyo hemde tatlı,üfffffffffffffffff yapınca bende yiyorum ya iştahsız çocuğun iştahı açıldı hayret valla.....................

oğlum iki gündür hamurişi bişeler yaptırıyo hemde tatlı,üfffffffffffffffff yapınca bende yiyorum ya iştahsız çocuğun iştahı açıldı hayret valla.....................

oğlunun yemediklerini eşine yedir bence baktın oda yemiyor komşuları çaya çağır yoksa sonra çok suçluluk duygusu yaşarsın aman dikkat et canım biliyosun bizimkiler ikinci.ikincideki kilolar daha zor veriliyor diyo herkes.

sana diyorum ama ben ne yapıyorum söylemiycemdelikafadulden
dediğimi yap yaptığımı yapma yani biliyosun bende 9,5 kilo aldımmmmmmsenağlama

tuğce gözünaydın canım hem eşin gelmiş evine dönüyosun hemde test sonuçların iyi çıkmış süper daha ne olsun.

glnm-kvrck umarım yüzlük olan testin iyi çıkar. bende cuma günü ilk şeker yüklememi yaptıracağım .

iyüksel çok geçmiş olsun canım. annelik içgüdülerimiz şimdiden işbaşında bak hemen bebeği koruyacak bir pozisyon almışsın. umarım bidaha kimsenin başına gelmez.

teşekkürler canım doğru maşallah Allah mutluluğumuzu daim etsin:1hug:

gözünaydın tuğçe çok şükür senin tahlillerde iyi çıkmış..yarında evinize dönersiniz inşallah kazasız belasız..

bursasu inşallah senin tahlililerde iyi çıkar canım...

Günaydın herkese güzel anneler ve onların minik melekleri

tahlil sonuçları genelde iyi çıkmış , maşallah bize.....
darısı benim başıma , bende yarın sabah yaptırtacağım,,

bu arada tahlil toplam kaç saat sürüyor....

Günaydın...biz de erkenciyiz bugun..ne tuhaf evdeyken uyuyamıyorum işe giderken uymak istiyordum :)

Şirvan tahlillleri dün verdim...şeker yüklemesi için önce aç veriyorsun sonra glikoz içip 1 saat bekliyor tekrar kan veriyorsun valla ben hastanede dün çok yoruldum....

Kızlar merhaba
Geçmşi okumadan bir merhaba demek istedim
Bugün şeker sonucunu aldım
Biraz yüksek çıktı yarın sabah yine gideceğim
100lük glikoz yüklemesi yapılcak..

Sizde ne var ne yok?

canım inşallah 100 lük sonucların iyi çıkar

ya bende 27 haftalık hamileyim ama şeker yüklemem cok önce yapıldı neden sizlerin bu kadar geçç.....

canım toplam aşagı yukarı 2 saat içinde biter işlemlerin

ay evet bende evdeyken erkenden uyamırım işe gıtcegım zaman saati ertelerde ertelerimmm

bu arada günaydın demeyi.......... unutmuşum

GÜNAYDIN PRENS VE PRENSES ANNELERİ..................................

ya bu teşekkür butonu ne zaman gelecek .... zor oluyor yahu...

Bu arada Didem nerelerde, bilen var mı ? ... nerdesin hemşom :) ...

kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…