2009 Nisan Anneleri buraya

canım sonuçların inşallah iyi çıkar. yüksel valla iyi kurtarmışsın. rabbimbebeişlerimizi korusun. inşallah bi daha yaşamazsın. bende korkuyorum düşmekten..

Kızlar merhaba. size bir sorum olacaktı ara ara kasık ağrılarım oluyor benim 26 haftalığım normalmi sizede oluyormu. korkuyorumda

canımbende de oluyor ara ra rahimgenişliyor. bazende gazdan dolayı ağrı oluyor bende ama o gaz sancısı daha felaket kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canımbende de oluyor ara ra rahimgenişliyor. bazende gazdan dolayı ağrı oluyor bende ama o gaz sancısı daha felaket kafamçokkarıştı

çok sağol canım cevabın için normal yani. bizim eşimiz bebişin altındaymış üstte olması gerekiyormuş. bebeğin eşi alttayken normal doğum yapamazmışım. erken doğum falan olur diye korkuyorum.

CANIM DİKKAT ET KENDİNE İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR...........................

çok sağol canım cevabın için normal yani. bizim eşimiz bebişin altındaymış üstte olması gerekiyormuş. bebeğin eşi alttayken normal doğum yapamazmışım. erken doğum falan olur diye korkuyorum.

RİCA EDERİM CANIM da biraz erken değilmi yaa yukarı çıkıyorlar yavaş yavaş. inşallah eşi yukarı çıkar. biranönce kasık ağrısı ben bazen çok ayakta durduğumda çok yürüdüğümde de olabiliyor. doktor sana dinlenme vermiştir. ayaklarını kaldırıp bol boldinlen canım. a.s.

edacım benim sonuçlarda yazıyo canım heheheh olması gereken,sen yarın getir seninkileride karşılaştıralım...........................

kızlar yeni geldim belim koptu ya ne zormuş bu 100lük yükleme ama hamd ı senalar olsun maşallah sonuçlarım temiz çıktı dr diyet yapmana gerek yok dedi,zaten tuzdan ve çoğu şeyden diyetteyim tatlı bari yiyeyim çok dua ettim Rabbime hamd olsuni inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar,doktora sordum altta hissettiklerimiz önemli değilmiş rahim ve rahim ağzı kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş rahat olabilirsin dedi elif senam yönünü değiştirmiş ayakları aşağıda kafası yukarıda maşallah yavruma,haberler bu kadar kızlar merak etmeyin o seyirmeler normalmiş iki doktoruma sordum.

ya alıştım sayılır ilk başta burası neresi ya modundaydık şimdi alıştık:) senin nası gidio bakiim şekercim

Son düzenleme:
tuğçe sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım benim........................

gözün aydın eşinde gelmiş.......................

canım ben grip geçene kadar kaldım annemlerde şimdi evimdeyim Allaha şükür:lepi:

tuğçe sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım benim........................

gözün aydın eşinde gelmiş.......................

tuğçr gözün aydın cnm bende bu hafta sonu test yaptırcam darısı benim başıma
inş.

canım ben grip geçene kadar kaldım annemlerde şimdi evimdeyim Allaha şükür:lepi:

çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun:1hug:,inşallah her gittiğimizde güzel sonuçlarla dönelim eve,BURSASU umarım senin sonuçlarında iyi çıkar

kollarımda bayağı morardı ama en zoru o şekerli sıvıyı içmek acayip midem bulandı hemşire yüz halimden anladı sanırım sakın kusmayın dedi teste giderken yanınızda incir,badem veya küçük süt götürün ben çok acıktım son kanı verince hemen yedim sonra kafeteryada da yedim bayağı acıkmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…