canım sonuçların inşallah iyi çıkar. yüksel valla iyi kurtarmışsın. rabbimbebeişlerimizi korusun. inşallah bi daha yaşamazsın. bende korkuyorum düşmekten..merhaba arkadaşlar...,,
Bizde geldik ama biraz geç kaldık tabiii.... herkes çıkmış herhalde..olsun inşallah yarın tam randıman sohbete katılırz...
Biz sabahtan kan vermeye girrik şeker yüklemesi yaptık....inşallah sonucları çrş alacapız
Bu arada sabah dr. giderken başıma talihsiz bir şey geldi ..düştüm..... Allahıma şukurler olsunki reflekle dizlerimin ve ellerimin üzerine (dort ayak uzerine :) ) düştüm...tamamen annelik duygusu bir şey olacak diye onu korudum... Allahım çok uzuldum ama çok şukur kızım yarım saat sonra ben burdayım dedi ve dr. amcası merak etme dedi ama gelde bana sorun...Aman kızlar sizde dikkat edin valla ne kar vardı ne buz ama oluyor...
MERHABA CANIM BENİMDE HEMOGLOBİNİM 7 DOKTORUM ÖNCE KAN NAKLİ DEDİ SONRA DAMARDAN İĞNE SENİN KAN DEĞERLERİN KAÇ BİDE BEN,M DEMİR DEPOLARIM BOŞALMIŞ
ben sadece düşük çıktığını biliyorum ama değer kaçbilmiyorum ilk 3. ayda yapılan testte doktor 11 den düşük değil ilaç vermicem demişti. demek şimdi düştüki ilaç veriyor. evde tahlil sonuçlarına bakıyım yarın yazarım. a.s.
benim satım 13 temmuz..inş.bende 19 nisanda bebişimi kucağıma alıcam..ayyy heyecan bastı walla şimdiden kızlar..
Kızlar merhaba. size bir sorum olacaktı ara ara kasık ağrılarım oluyor benim 26 haftalığım normalmi sizede oluyormu. korkuyorumda
Benim satım 13 temmuz..inş.bende 19 nisanda bebişimi kucağıma alıcam..ayyy heyecan bastı walla şimdiden kızlar..
canımbende de oluyor ara ra rahimgenişliyor. bazende gazdan dolayı ağrı oluyor bende ama o gaz sancısı daha felaket kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar...,,
Bizde geldik ama biraz geç kaldık tabiii.... herkes çıkmış herhalde..olsun inşallah yarın tam randıman sohbete katılırz...
Biz sabahtan kan vermeye girrik şeker yüklemesi yaptık....inşallah sonucları çrş alacapız
Bu arada sabah dr. giderken başıma talihsiz bir şey geldi ..düştüm..... Allahıma şukurler olsunki reflekle dizlerimin ve ellerimin üzerine (dort ayak uzerine :) ) düştüm...tamamen annelik duygusu bir şey olacak diye onu korudum... Allahım çok uzuldum ama çok şukur kızım yarım saat sonra ben burdayım dedi ve dr. amcası merak etme dedi ama gelde bana sorun...Aman kızlar sizde dikkat edin valla ne kar vardı ne buz ama oluyor...
MERHABA CANIM BENİMDE HEMOGLOBİNİM 7 DOKTORUM ÖNCE KAN NAKLİ DEDİ SONRA DAMARDAN İĞNE SENİN KAN DEĞERLERİN KAÇ BİDE BEN,M DEMİR DEPOLARIM BOŞALMIŞ
VALLA YAZIYIM ANLIYOSAN SONUÇLAR CANIM
hgb sanırım bu hemoglobin demi 9.5 en az 11.5 olması gerekiyo
hct 27.8 en az 37
mch 25.9 en az 27
demir 27 en az 37
ferritin 9.57 en az 10
anlayan varmı kızlar sonuçlardan ...........................
çok sağol canım cevabın için normal yani. bizim eşimiz bebişin altındaymış üstte olması gerekiyormuş. bebeğin eşi alttayken normal doğum yapamazmışım. erken doğum falan olur diye korkuyorum.
CANIM DİKKAT ET KENDİNE İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR...........................
benim evde sonuçlarım iş yerindeyim şimdi yarın getiriyim yanında bende yazarım.VALLA YAZIYIM ANLIYOSAN SONUÇLAR CANIM
hgb sanırım bu hemoglobin demi 9.5 en az 11.5 olması gerekiyo
hct 27.8 en az 37
mch 25.9 en az 27
demir 27 en az 37
ferritin 9.57 en az 10
anlayan varmı kızlar sonuçlardan ...........................
selinay sen güzel anlıyorsun işte olması gereken değerleri bile biliyorsun
merhaba benimde satım 13 temmuz bende 19 nisan da allah nasip ederse doğuracağım fakat ultrason daha erken tarih veriyor doğum için[/QUO
evet cnm haklısın hesaplanan tarih o ama galiba benimkide 10 nisan gibi olucak sezeryanım. Nasıl gidiyo bu arada? kaç kilo aldın? çatlak falan warmı? roseberrycim merakımı mazur gör lütfen paylaşmak istedimdee
hayırlı olsun canım hoşgeldin
ya alıştım sayılır ilk başta burası neresi ya modundaydık şimdi alıştık:) senin nası gidio bakiim şekercim
evet uzun zamandır yok ade merke...............
ÇİÇEKCİĞİM teşekkür ederim bende iyiyim hasta işlariyle uğraşıyorum çok şükür en zor tahlillerden birini daha atlattım
allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım sen kendi evine gittinmi..... annenlerde kalıyordun sanırım sendin o degilmi....
evet URLACIĞIM tam zamanında sordum yolculuk vaktim geldi eşim bugün geldi beni almaya hastane işimiz vardı geciktik yarın sabaha kaldım ama olsun yinede mutluyum mavişim yanımda çok özlemişim Şeniz
ÇİÇEKCİĞİM teşekkür ederim bende iyiyim hasta işlariyle uğraşıyorum çok şükür en zor tahlillerden birini daha atlattım
allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım sen kendi evine gittinmi..... annenlerde kalıyordun sanırım sendin o degilmi....
evet URLACIĞIM tam zamanında sordum yolculuk vaktim geldi eşim bugün geldi beni almaya hastane işimiz vardı geciktik yarın sabaha kaldım ama olsun yinede mutluyum mavişim yanımda çok özlemişim Şeniz
tuğçe sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım benim........................
gözün aydın eşinde gelmiş.......................
tuğçr gözün aydın cnm bende bu hafta sonu test yaptırcam darısı benim başıma
inş.
canım ben grip geçene kadar kaldım annemlerde şimdi evimdeyim Allaha şükür:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?