CANIM GETİRİCEM DEDİM AMA UNUTMUŞUMM..kafamçokkarıştıedacım benim sonuçlarda yazıyo canım heheheh olması gereken,sen yarın getir seninkileride karşılaştıralım...........................
KIZLAR BENİMDE 24 ÜNDE YAPILDI YANİ BAYA ERKEN OLDU. DOKTOR 24/28 HAFTALAR ARASI YAPILIYOR DEDİ. BENİM BAŞINDA SİZİN SONUNDA OLMUŞ FARKEDEN BİŞEY YOK YANİ.ya bende 27 haftalık hamileyim ama şeker yüklemem cok önce yapıldı neden sizlerin bu kadar geçç.....
günaydın tatlı nisan anneleri ve onların ballı lokma tatlılarıııı.
urlacım bana da çok geç gibi geldi ama doktorum 29. haftaya kadar yapılabilir deyip öyle uygun gördü bişey diyemedim. yani eğer varsa şeker bu saate kadar geç kaldık bence de ama ne yazıkki doktor olan ooo.:1no2:
kan basıncımız arttığı için nefes darlığı yaşayabilirmişiz.birde rahim büyüdükçe diğer organlara baskı yapıyor. ilerki aylarda biraz daha zor olucak sanırım. neyse sabredicez. az kaldı. :dance:kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?
kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?
off benim ticker gitti olmuo şimdi sinir oldum
off benim ticker gitti olmuo şimdi sinir oldum
http://bd.lilypie.com/MjFXp2.png
çiçek benim ticker bu. ama altında demir yazan bir mesaj var hehehe.
dozkancım ben en son 26 haftalıkkken gittim 980 gramdı şimdi tahminen 1200 gibi bişeydir
çiçek DEMİRCAN da güzel isim olurmuş aslında.
günaydın kızlra nasılsınız bu gün,hava çok güzel yürüyüşe çıkacam valla..............................
aynen ya artık yoruluyorum bendeeevalla yaşlı kadınlar gibi oldum merdiven çıkarken etraftakilere yol veriyorum siz çıkın ben anca gelirim diye.
Anlamı : Bayram, şenlik.kızlar ÇAĞAN ne demek bilen var mı??
görümcem ısrar etti bide çağan ismini düşünün diye ama oda anlamını bilmiyoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?