2009 Nisan Anneleri buraya

edacım benim sonuçlarda yazıyo canım heheheh olması gereken,sen yarın getir seninkileride karşılaştıralım...........................
CANIM GETİRİCEM DEDİM AMA UNUTMUŞUMM..kafamçokkarıştı

kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?

sorma canım ya iki basamak merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum
Bazen otururken bile arada durup nefesimi kontrol etmem gerekiyo derin derin nefes almak istiyorum
e tabi rahim büyüyünce diyafram yukarı çıktığı için nefes darlığı normalmiş:1rolleyes:

valla yaşlı kadınlar gibi oldum merdiven çıkarken etraftakilere yol veriyorum siz çıkın ben anca gelirim diye.

çiçek bişey sorcammm. sen en son ne zaman gittin doktora bebek kaç gr merak ettim ben cuma günü gideceğim. çok oldu valla bebeğimden haber almayalı.

kızlar ÇAĞAN ne demek bilen var mı??

görümcem ısrar etti bide çağan ismini düşünün diye ama oda anlamını bilmiyoo.

çiçek DEMİRCAN da güzel isim olurmuş aslında.

valla ben can ismini seviyorum bebişi canımmmm die sevebilicem sende bi düşün demircan çok şeker olur ilerde kendi istemezse sadece demiri kullanır. bizimki de yahya can olucak yahya benim eşimin adı çok komik baba oğul ikiside yahya biri yahya can

günaydın kızlra nasılsınız bu gün,hava çok güzel yürüyüşe çıkacam valla..............................

günaydın kızlra nasılsınız bu gün,hava çok güzel yürüyüşe çıkacam valla..............................

evet hava güzel bu gun buradada

valla yaşlı kadınlar gibi oldum merdiven çıkarken etraftakilere yol veriyorum siz çıkın ben anca gelirim diye.
aynen ya artık yoruluyorum bendeee

kızlar ÇAĞAN ne demek bilen var mı??

görümcem ısrar etti bide çağan ismini düşünün diye ama oda anlamını bilmiyoo.
Anlamı : Bayram, şenlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…