evet urla kesin sezaryansa 2 hafta önce alırlar...muhtemel doğum sancıları başlamasın diye.....benimde sezaryan olursa 19 mart tarihim.....amanın 2 aydan düşmüşüm artık.....
OFF YAAA bendeee eskiden ölemi önden önden koştururdum. yürümek değilde merdiven acayip yoruyor.. kaydirigubbakcemilevalla yaşlı kadınlar gibi oldum merdiven çıkarken etraftakilere yol veriyorum siz çıkın ben anca gelirim diye.
kızlar günaydın
bugün bir ağırlık var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor inanın ağzımı açmak bile istemiyorum hiç bir neden yok ama moralim bozuk sinirliyim herkese bağırmak geliyor içimden
ay ne olduysa bana ...
günaydın kızlar kendimi günlerdir çok ağır hissediyorum gece uykularım hiç kalmadı sabaha karşı yorgunluktan sızıyorum artık galiba benim için zor zamanlar iice başladı fazla oturamıcam pc karşısında öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi
günaydın kızlar kendimi günlerdir çok ağır hissediyorum gece uykularım hiç kalmadı sabaha karşı yorgunluktan sızıyorum artık galiba benim için zor zamanlar iice başladı fazla oturamıcam pc karşısında öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi
OFF YAAA bendeee eskiden ölemi önden önden koştururdum. yürümek değilde merdiven acayip yoruyor.. kaydirigubbakcemile
.. :sm_cool:
umarım normal zamanın da doğar canım. doktor sezeryan falan demedi di mi sana?:ecrin_bebek:
eda_edanur gerçekten eski hızımız nereye gitti sanki birden oldu yahu.gamyoncuiremsu
bizimkiler tekmeleyen göbek ama eda
kızlar rüyamda o kadar güzel şeyler gördümki
doktora kontrole gitmişim
bebeişin ayakları nerdeyse derimdençıkaçak hatta çıkmış o küçücük ayaklarını seviyordum ama acı kan falan yok hiç birşey olmamış gibi derimin altından ayakları çıkmış tı minicikti öyle tatlıydıki sevdim sevdim....
sonra elleri çıktı 2 tane micik el mor gibiydi rengi zayıfcacıktı parmağımla sevdim parmaklarını sonra parmağımı tuttu
sıkı sıkı çok güzeldi bebeğim benimmm ya rüyası bile çok güzeldi kızlar
Allah bebeklerimiziş kucaklarımıza almayı onları doya doya koklamayı nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar en sonunda yetiştim size oku oku bitmedi.
Bende çok benzer bi rüya gördüm benin bebişte elini çıkardı parmağımı verdim tuttu. :) çok güzeldi.
ben de haftasonu doktora gittim herşey iyi çok şükür. ama doktorun baskülü bozuk sanırımben sevine sevine gittim bu sefer çok kilo almadım diye. Orda bi çıktım ooooo geçen aya göre 3,5 kilo almışım. Şok oldum evde hep az çıkıyordum. Çok üzüldüm. Doktor eleviti azalt dedi, haftada 2-3 e düşür dedi. Geçen ay muz ye demişti bu ay yeme dedi. Of of. Bu sefer evde değişimi çok iyi takip edicem. Hepsi farklı zaten basküllerin sağlık ocağı 75 gösteriyorsa evdeki 77 doktorun ki 79. Ben çok üzülünce eşim de kızdı sen hiç kilo almamış olsan bebek sağlıksız olsa daha mı iyi dedi. :1no2:
Ama çok sinirim bozuldu birden napayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?