ben yürürken karnımı sağa sola çarpıyorum :)
Günaydın...biz de erkenciyiz bugun..ne tuhaf evdeyken uyuyamıyorum işe giderken uymak istiyordum :)
Şirvan tahlillleri dün verdim...şeker yüklemesi için önce aç veriyorsun sonra glikoz içip 1 saat bekliyor tekrar kan veriyorsun valla ben hastanede dün çok yoruldum....
valla ben can ismini seviyorum bebişi canımmmm die sevebilicem sende bi düşün demircan çok şeker olur ilerde kendi istemezse sadece demiri kullanır. bizimki de yahya can olucak yahya benim eşimin adı çok komik baba oğul ikiside yahya biri yahya can
BENDE HEP MUTFAKTA FALAN ISLATIYORUM GÖBİŞİ. EŞİM DİKKATET OCAKTA FALAN YAKCAN KENDİNİ DİYO. ALIŞAMADIK HERHALDE DAHA EBATLARIMIZA.:sm_cool:
bende dışarı çıkmak istiyorum hava çok güzel gözüküyo güneşli ama arkadaş bulmak lazım tek başına nereye gidecem
teşekkürler dozkan.............. bilgiler için teşekkür butonu daha yok yaaaaaaaaaaa
bende dışarı çıkmak istiyorum hava çok güzel gözüküyo güneşli ama arkadaş bulmak lazım tek başına nereye gidecem
ben yürürken karnımı sağa sola çarpıyorum :) bi de yemek yaparken göbeğim ben farketmeden tezgahı temizliyo tezgahta dökülmüş bişey varsa benim tshirt ler batıyo:)
herkese selaaaammmm... geçmişi okuyayım dedim ama bitmiyooooo.. dün girmeyince..... daha 209dayım... en iyisi bi selam veriim dedim...
kısslarrr ben dün dr gittim... veeee bebek 1kg140gr olmuş... yüzünü göstermedi bi türlü.... herşey güsel boyu ve klosu çok iyimiş. boy olarak 2 hafta öndemiş bile uzun boylu bi cimcime olacakmış inş....
asıl haber burdaaa çooook üsüldümmm... ben 9 falan aldııımı sanıyoddum tarım ööle gösteriyo...( 62 gösteriyo) ama dr un tartısı 65i buldu... 1kıyafetten düştü ve 64..... geçen 61di... bana kısdıııı... her gelişinde 3 kilo almış oluyosun dikkat et dediiii.... ayyyy çok canım sıkıldı yaaaa...
53le başladım şuan 64üm.. boyum 170... sizce de çok mmuuuuuu.... bi de benim tartı 19lt suyu 19kg tartıyo yanlışlık yok gibi yaniiiii ama dr kendininkinin doğruluğundan emin....
bu sezeryan olayı olursa çoğunuz benden erken doğuracaksınız herhalde heheh......................
dozkancım çağan ismini bi daha düşün derim oğlumun 3 tane çağan arkadaşı var 3de birbirinden beter yaramaz................................
gedacım sen zayıf hamişsin biş olmaz kafana takma canım......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?