2009 Nisan Anneleri buraya

rüyalarınız hayır olsun kızlar

bende artık sabaları çizmelerimi giyemiyorum....

ben yürürken karnımı sağa sola çarpıyorum :) bi de yemek yaparken göbeğim ben farketmeden tezgahı temizliyo tezgahta dökülmüş bişey varsa benim tshirt ler batıyo:)

günaydın güzel hamile arkadaşlarım her zamanki gibi bu saatlerde sizlerleyim kaydirigubbakcemile3

iyuksel cuma günü bende şeker teertine gidicem doktor aç gelmene gerek yok dedi 50 mg lık testte gerek yok dedi :uhm::uhm:

kızlar can ismini bende düşünüyorum ,güzel bi isim bende eşime evde isocan diye çağırırım hatta bi ara diyokduk bebişin ismini isocanmı koysak junior iso babasını küçültümüşü diyelülülülülülü

BENDE HEP MUTFAKTA FALAN ISLATIYORUM GÖBİŞİ. EŞİM DİKKATET OCAKTA FALAN YAKCAN KENDİNİ DİYO. ALIŞAMADIK HERHALDE DAHA EBATLARIMIZA.:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3:roflol:
güldürdün beni dozkancım yaa
aynene benimde göbek ıslanıyor mutfakta otururken yemek masasına çarpmamak için göbişi tutup oturuyorum :))

kızlar oğlumda dün hiç olmadığı kadar hareketliydi öyleki yattım uyuyamadım gece 2de yattım ancak maşallah bebişlerimize

bende dışarı çıkmak istiyorum hava çok güzel gözüküyo güneşli ama arkadaş bulmak lazım tek başına nereye gidecem

teşekkürler dozkan.............. bilgiler için teşekkür butonu daha yok yaaaaaaaaaaa

bende dışarı çıkmak istiyorum hava çok güzel gözüküyo güneşli ama arkadaş bulmak lazım tek başına nereye gidecem

şöyle bir dolaş canım sende uzaklara degil bi yarım saat o sokaga gir bu sokaktan cık ehehehehehee

yada markete git ekmek al............

kızlar haziran nneleri bile şafak sayıyo şok oldum vallahi neyse bebekler artık iyice hareketlendi hatta can acıtmaya bile başladılar allah yardımcımız olsun son aylarda küçük ayaklardan dayak yicez:)

kendini iyi hissediyosan yanlızda olsan çık bence hiç olmazsa en uzak marketten ekmek almaya git hava almış olursun kaçırma bu havayı gece daha rahat uyursun.kaydirigubbakcemile5

fırsat bulursam bende işyerinden çıkıp bi yarım saat dolanıp gelcem.:teytey:

ben yürürken karnımı sağa sola çarpıyorum :) bi de yemek yaparken göbeğim ben farketmeden tezgahı temizliyo tezgahta dökülmüş bişey varsa benim tshirt ler batıyo:)

ben de bazen eşime arkadan sarılıyorum göbişi unutup
sonra göbiş arada kalıyo benim kollar da yetişmiyo zaten
çok gülüyorumsırnaşık şey

merhaba kızlar...ay bir güzel uyumuşum ki...yok ben yarın işe geri dönücem ben böyle ye iç yat pozisyonundayım, 6 aydır hiç alışık değilim yahu....Valla bir tembel hissediyorum ki kendim...siz de olmasanız çok da yalnız hissedecem .....
Zaten dediğiniz gibi nefes nefeseyim devamlı... benim ev biraz buyuk salondan mutfaktaki telefonu açmaya gelsem soluk soluğa oluyom arayan soruyor neden böyle nefes alıyon diye valla utanıyom ya ...Bir de 6 aydır 4,5 kilo aldık ama benim kız içerde diyaframın üzerine mi oturdu ne...:)

kıslarn tünaydın biz bugün geç geldik yazdıklarınızı okudum geldim bende,delik deşik bir geceydi inanın yatmadan önce meyveli yoğurt yeme gafletinde bulundum yandım kavruldum,her yarım saatte bir uyandım,kaşındım,talcid aldım olmadı su içtim azdı sabahı ettim yani,kuş kadar uyku uyudum ama garip rüyalar görmektende alıkoymadım kendimi yani hayra çıksın,ay tuğçeciğim çok saol valla içim rahatladı o kasıklardaki bebeğin çıkma isteği giibi geliyordu,öptüm şimdilik

herkese selaaaammmm... geçmişi okuyayım dedim ama bitmiyooooo.. dün girmeyince..... daha 209dayım... en iyisi bi selam veriim dedim...

kısslarrr ben dün dr gittim... veeee bebek 1kg140gr olmuş... yüzünü göstermedi bi türlü.... herşey güsel boyu ve klosu çok iyimiş. boy olarak 2 hafta öndemiş bile uzun boylu bi cimcime olacakmış inş....

asıl haber burdaaa çooook üsüldümmm... ben 9 falan aldııımı sanıyoddum tarım ööle gösteriyo...( 62 gösteriyo) ama dr un tartısı 65i buldu... 1kıyafetten düştü ve 64..... geçen 61di... bana kısdıııı... her gelişinde 3 kilo almış oluyosun dikkat et dediiii.... ayyyy çok canım sıkıldı yaaaa...

53le başladım şuan 64üm.. boyum 170... sizce de çok mmuuuuuu.... bi de benim tartı 19lt suyu 19kg tartıyo yanlışlık yok gibi yaniiiii ama dr kendininkinin doğruluğundan emin....

bu sezeryan olayı olursa çoğunuz benden erken doğuracaksınız herhalde heheh......................

dozkancım çağan ismini bi daha düşün derim oğlumun 3 tane çağan arkadaşı var 3de birbirinden beter yaramaz................................

gedacım sen zayıf hamişsin biş olmaz kafana takma canım......................................

gedacım bence bütün doktorların tartıları yanlış hep fazla çıkarıyodelikafadulden. sen her sabah kendi tartında tartıl kendin takip et. hastanede ayakkabı elbise yemek yedin yemedin hepsi farkettiriyo.cokacimcoook

canım doktorlar abartmayı seviyo kendi hamile olsun bakalım kaç kilo alıo az yesek bile kilo alıyoruz bi şekilde kaldıki o kadar abarttığı kadar çok kilo almamışsın. kilo alma demek kolay ama bu iştah açıklığına kilo almamak için aç yaşamak gerekiyo zaten. en fazla naparsın ekmek az yersin pilav makarna kesersin. gerisini boşver bence doktorlar herkesi bi kalıba sokmak istio ama bu imkansız

demekki isim işi çok önemli şimdi demekki neymiş ÇAĞAN koymuyoruz adını. ay göz göre göre çağırmayayım yaramazlığı.:1no2:

arkadaşlar merhabalar.
yazılanları henüz okudum.
tuğçecim testin iyi çıkmış sevindim.
geda boyuna göre kilon normal ama doktor daha iyisini bilir.bebişine de maşallah bu arada.
istanbulda da çok güzel bi hava var.ama ben tek başıma dıları çıkmıyorum.nolur nolmaz.tansiyon düşük benim biraz.
bu arada 2 gündür belim çok ağrıyo.neden bilmiyorum.evdeyim doğru dürüst iş de yapmıyorum.inşallah önemli değildir.
cumartesi bebeğimi görecem inşallah.şeker testini de daha yaptıramadım.şu glikoz içme beni çok geriyor.ama başa gelen çekilir.
arkadaşlar benim bugün annem kızkardeşim ve 2 aylık yiğenim izmirden beni ziyarete geliyor.nenim için çok güzel olacak.neysem şimdilik bu kadar çok uzattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…