çağan isminin anlamı; bayram,şenlik,mutlu gün diye geçiyor
günaydın kızlra nasılsınız bu gün,hava çok güzel yürüyüşe çıkacam valla..............................
çağan isminin anlamı; bayram,şenlik,mutlu gün diye geçiyor
sağol canım . ay bu arada ben hep seni ilk doğuracak nisan annesi olarak yazmışım kafama niyeyse.(tabi şenay dan sonra):teytey:
bende hep öyle üşünüyoum
şenay-rumelili-gelata79 , didem 1981 .selinay..... ben diye böle gidiyor
benim adet tarıhıme göre 12 nisan ama sezeryan olucak ya 10 gün önce alırlarmış 1-2 nisan gibi düşünüyorum
12 nisan cıkıyor ya dogum tarıhım peki bu normal dogum tarıhımız degılmi ;? yani sezeryan olunca 10 gün önceden alıyorlarmış...
Urla 1 nisan olursa senin bebek tam şakacı çıkacak. önce cinsiyetinde yaptı şakayı şimdi günüyla garantiliyecek heheheh
kızlar günaydın
bugün bir ağırlık var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor inanın ağzımı açmak bile istemiyorum hiç bir neden yok ama moralim bozuk sinirliyim herkese bağırmak geliyor içimden
ay ne olduysa bana ...
kızlar günaydın
bugün bir ağırlık var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor inanın ağzımı açmak bile istemiyorum hiç bir neden yok ama moralim bozuk sinirliyim herkese bağırmak geliyor içimden
ay ne olduysa bana ...
sağol canım . ay bu arada ben hep seni ilk doğuracak nisan annesi olarak yazmışım kafama niyeyse.(tabi şenay dan sonra):teytey:
bende hep öyle üşünüyoum
şenay-rumelili-gelata79 , didem 1981 .selinay..... ben diye böle gidiyor
sanırım didem benden 1-2 gün önce....galeta79 ilede aynıyız diye biliyorum.....sezaryan olursa şayet 19 marta denk geliyor....
benim adet tarıhıme göre 12 nisan ama sezeryan olucak ya 10 gün önce alırlarmış 1-2 nisan gibi düşünüyorum
12 nisan cıkıyor ya dogum tarıhım peki bu normal dogum tarıhımız degılmi ;? yani sezeryan olunca 10 gün önceden alıyorlarmış...
urla 12 nisan da 40 haftan doluyo yani 38. haftadan sonra normal zamanı sayıldığı için ve beklemeye çok gerek görmedikleri için kesin sezeryan olanları alıyolar canım.senin için 1-2 nisan da normal zaman yani.
1-2 nisan normal dogum zamanımı yani ee peki mart sonumu alırlar yoksa beni sezerayana
kızlar günaydın
ay ne olduysa bana ...
evet saglıkla gelsin bebişimde........ ay annesi yer onu şöyle 2 aylık olsun bak nasıl ısırıcam onu
ilk zamanlar altını bile alamam offffffffffffff
hayır canım sezeryan için normal dedim 1-2 nisana.yani sezeryana alabilecekleri tarih bu zaten daha önce almazlar.:CüvCüv:
evet urla kesin sezaryansa 2 hafta önce alırlar...muhtemel doğum sancıları başlamasın diye.....benimde sezaryan olursa 19 mart tarihim.....amanın 2 aydan düşmüşüm artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?