2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlra nasılsınız bu gün,hava çok güzel yürüyüşe çıkacam valla..............................

günaydın canımcım valla en iyisi bende düşünüorum bi, gayret yürüyüşe çıkmayı üşenmezsem çıkıcam

çağan isminin anlamı; bayram,şenlik,mutlu gün diye geçiyor

ne kadar pozitif bi isim ya beğendim valla

hoşgeldin selinay. gerçekten hava güzel görünüyo kaçırmamak lazım. yarın biraz daha ısınacakmış yaşasınnnnn.

sağol canım . ay bu arada ben hep seni ilk doğuracak nisan annesi olarak yazmışım kafama niyeyse.(tabi şenay dan sonra):teytey:

bende hep öyle üşünüyoum
şenay-rumelili-gelata79 , didem 1981 .selinay..... ben diye böle gidiyor

benim adet tarıhıme göre 12 nisan ama sezeryan olucak ya 10 gün önce alırlarmış 1-2 nisan gibi düşünüyorum

12 nisan cıkıyor ya dogum tarıhım peki bu normal dogum tarıhımız degılmi ;? yani sezeryan olunca 10 gün önceden alıyorlarmış...

biz de çiçekle arkanızdan geliyoruz 6 nisan falan olacak herhalde.kaydirigubbakcemile5

Urla 1 nisan olursa senin bebek tam şakacı çıkacak. önce cinsiyetinde yaptı şakayı şimdi günüyla garantiliyecek heheheh

kızlar günaydın
bugün bir ağırlık var üstümde canım hiç bir şey yapmak istemiyor inanın ağzımı açmak bile istemiyorum hiç bir neden yok ama moralim bozuk sinirliyim herkese bağırmak geliyor içimden
ay ne olduysa bana ...

Urla 1 nisan olursa senin bebek tam şakacı çıkacak. önce cinsiyetinde yaptı şakayı şimdi günüyla garantiliyecek heheheh

evet saglıkla gelsin bebişimde........ ay annesi yer onu şöyle 2 aylık olsun bak nasıl ısırıcam onu

ilk zamanlar altını bile alamam offffffffffffff

urla 12 nisan da 40 haftan doluyo yani 38. haftadan sonra normal zamanı sayıldığı için ve beklemeye çok gerek görmedikleri için kesin sezeryan olanları alıyolar canım.senin için 1-2 nisan da normal zaman yani.

hormanların gayet güçlenmiş demekii sen evden bi çık dışarı biraz dolaş gel ehehehehehe

Hoşgeldin canım. sıkıntının somut bir nedeni yoksa hormonlar yine iş başında demek. şöyle keyfini yerine getirecek bi müzik falan dinle belki iyi gelir.

sağol canım . ay bu arada ben hep seni ilk doğuracak nisan annesi olarak yazmışım kafama niyeyse.(tabi şenay dan sonra):teytey:

hayırlısı canım.....valla 36 haftayı tamamlasında gelsin ne yapalım başımızla beraber....:asigim:

urla 12 nisan da 40 haftan doluyo yani 38. haftadan sonra normal zamanı sayıldığı için ve beklemeye çok gerek görmedikleri için kesin sezeryan olanları alıyolar canım.senin için 1-2 nisan da normal zaman yani.

1-2 nisan normal dogum zamanımı yani ee peki mart sonumu alırlar yoksa beni sezerayana

kızlar bazılarımız cantalarımızı hazırlamadı yaaa bakın şubat annelerinden aralık ayında doguran var..........................................

yanibizler gibi bizde şubat ayında cantamızı hazır etmemiz lazımm.......

urla, cicekcicek, demet1, didem1981, dozkan, elfide, Esennn, niltug, RUMELİLİ, Ruveydax, selinay2002

oy maşallah maşallah......................

canım hepimizin öyle günleri oluo bi bardak sıcak süt yap kendine otur pozitif şeyler düşün ne bilim bi bebek dergisi al onu oku iyi gelio.

evet saglıkla gelsin bebişimde........ ay annesi yer onu şöyle 2 aylık olsun bak nasıl ısırıcam onu

ilk zamanlar altını bile alamam offffffffffffff

merak etme altınıda alırsın bişey olmas korkulacak bişey yok :)

hayır canım sezeryan için normal dedim 1-2 nisana.yani sezeryana alabilecekleri tarih bu zaten daha önce almazlar.:CüvCüv:

sagol cnm

29 haftaya ulaştınız.

Artık kelimenin tam anlamıyla ‘kocaman’ bir hamilesiniz.Dış görünüşünüz hoşunuza gitmeyebilir. Kendinizi hantal ve beceriksiz hissedebilirsiniz.Eskiden hiç düşünmeden yaptığınız pek çok aktivitenin aslına oldukça zor olduğunu fark ediyorsunuz. Merdiven çıkmak,yerden ufak bir şeyi alabilmek eskiye göre çok daha zor.Ayaklarınızdaki şişlikler nedeniyle ayakkabı numaranız 2 hatta 3 boy artabilir.Tüm bu değişiklikler sizi hayli sıkıyor olabilir.Ancak bir de şunu düşünün;Annelik bir kadın için ulaşılabilecek en büyük mutluluklardan biridir ve dünyada anne ile yavrusu arasında kurulandan daha kutsal bir bağ yoktur.Kariyer ,ün ve para sahibi pek çok kadın sahip oldukları her şeyi çocukları uğruna bir tarafa koyabilir.Bunun pek çok örneğini çevremizden biliyoruz. Hamilelik süreci ve doğum hiç te kolay değildir ancak kadın vücudu ve beyni bu iş için uygun olarak yaratılmıştır. Babalara ters gelebilir ama ‘’Kolay olsaydı erkekler doğururdu’’ demek pek te yanlış sayılmasa gerek.. Siz de size verilen bu büyük mutluluğun tadını çıkarmaya bakın.Unutmayın dünyada güzel olan her şey zordur…

Doğum için hazırlıklara yavaş yavaş başlamalısınız.Hangi hastanede doğum yapacağınızı önceden belirlemek önemli bir konudur.Bunu önce doktorunuzla sonrada daha önce doğum yapan yakınlarınızla konuşun. Seçeceğiniz hastanenin donanımına, günün tüm saatlerinde aynı kalitede hizmet alıp alamayacağınıza dikkat edin.Doğum ücretlerini, bu ücretlere hangİ hizmetleri içerip hangisini içermediğini detaylı olarak öğrenin .sonuçta yine doktorunuzun fikrini alarak seçiminizi yapın.

Hastane ücretleri arasındaki çok büyük farklar sizi şaşırtabilir.Otelcilik hizmetlerini bir tarafa bırakırsanız doğum için gerekli malzeme ve kaliteli personel vazgeçilmezidir.bunu sağlamak için de belli bir sınırın üzerinde bir fiyat belirlemek kaçınılmaz olur. Büyük rekabet dolayısıyla ortaya çıkan çok düşük ücretleri biraz kuşkuyla karşılamak ve altyapıyı iyi araştırmanın uygun olacağını düşünüyoruz.

ALINTIDIR...

evet urla kesin sezaryansa 2 hafta önce alırlar...muhtemel doğum sancıları başlamasın diye.....benimde sezaryan olursa 19 mart tarihim.....amanın 2 aydan düşmüşüm artık.....

evet urla kesin sezaryansa 2 hafta önce alırlar...muhtemel doğum sancıları başlamasın diye.....benimde sezaryan olursa 19 mart tarihim.....amanın 2 aydan düşmüşüm artık.....

umarım normal zamanın da doğar canım. doktor sezeryan falan demedi di mi sana?:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…