URLA,APRIL 16, sizlerede teşekkür ediyorum ve tüm arkadaslara inşallah bütün sonuçlardan yüzümüz gülerek döneriz,GNLM KVRCK, sonuçlarını aldımı benmi kaçırdım merak ettim kızlar sonuçları nasıl çıktı inşallah hiç bir sorunu yoktur Allah a emanet,İ YÜKSELinşallah seninde sonuçların temiz çıkaremir_bebek:
glnm ilk 50 lik yüklemesi yüksek çıktı 100 lük yapılacaktı canım ama yapıldımı sonuç ne bilmiyorum yazmadı daha. inşallah kimsede bi problem olmaz canım..
canım ya çok üzüldüm sıkıntısı olduğu için girmiyor demekki geçmişte yazısına rastlamadım inşallah 100lük normal çıkar Allah a emanet olsun
urla, glnm_kvrck
hoşgeldin glnm nasılsın nasıl cıktı 100şeker yüklemen
ay benım oglışum sabahtan beri pıt pıt ayyy ne hoş................
hoş geldin glnm sonuçlar iyidir umarım. bendedoktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. bebeğimide merak ediyom. kaç kilo oldu diye, hazır müdürde yokken gitsemmi acaba :uhm:
günaydın kızlar,,,,,,,,,,,,,,,,
urla,şemşamer tickerler konuşuyo heheheh......................................
glnm nerdesin kısım sen ya merak ediyos....................
bu arada magnezyum kulllanmadım ben doktor verseydide kullanmazdım ztn demir dışında bişe kullanmam dedim adam yazmıyo ondan heheheh...................
gnlm_kvrck canım neden yazmıyorsun hepimiz seni çok merak ediyoruz iyimisin sonuçların nasıl çıktı kötüyse üzülme herşeyin çaresi var Allah ın izniyle
Kızlar günaydın herkese..
Geçmişi okuyum derken herkes beni merak etmiş
Kusura bakmayın kızlar
100lük yüklemem dün yapıldı..
50likten daha bir zahmetliymiş
3 saat bekledim
Artık 1 saat kala artık saniyeleri sayıyordum
Ama kanalan hemşire çok iyiydi
Dün telefon ettim öyle öğrendim sonuçlarımı
Biraz yüksek çıktı şekerim kaydirigubbakcemile
Bugün doktorumu aradım ameliyattaymış.
Tekrar gideceğim doktora bakalım ama diyetle halledeceğim bu sorunu :)
Eşim inüsilin kullanmamdan korkmuştu
O benden daha çok endişelendi
Ben aksine çok rahattım..
Sizler nasılsınız bakalım?
glnm bizim gibi meraklı hamişler cevapsız bırakılır mı ?
umarım diyetle halledersin canım.
ya ben anlamıyorum bu testlerde masus mu böyle çıkarıyolar çok kilo almayalım diye diyet yaptırmak için. nerdeyse test yaptıranların yarısınn yüksek çıktı oran biraz fazla geldi bana.
Canım sağolasın::)canım inşallah diyetle halledersin Allah ın izniyle zamanımız az kaldı 2,5 ay idare edersin,bende insülün iğnesinden korkuyordum şuan bir iğne zaten kullanıyorum vücudum mosmor yer kalmadı başka iğneye biraz yüksek yazmışsın sen diyetlede halledersin bu sorunu inşallah.doktor sınırları bana yazmıştı sanada belki yardımı olur,glukoz akış yüksek sınır 105 ve üstü,glukoz 60dk yüksek sınır 195 ve üstü,glukoz 120dk. yüksek sınır 165 ve üstü,glukoz 180dk. 160 ve üstü.bu sayılar çıktıysa yüksek demişti umarım seninki normaldir.:1hug:
Canım sağolasın::)
Benim 100lük sonucum
60.dk:181
120dk:149
180dk:67
Biraz önce doktorumu aradım ameliyattaymış
Görüşemedim
Verdiğin değerlerden düşük benim değerler
Diyetle hallederim inşallah..
Teşekkürler canım bilgiler için..:1hug:
Canım sağolasın::)
Benim 100lük sonucum
60.dk:181
120dk:149
180dk:67
Biraz önce doktorumu aradım ameliyattaymış
Görüşemedim
Verdiğin değerlerden düşük benim değerler
Diyetle hallederim inşallah..
Teşekkürler canım bilgiler için..:1hug:
İnşallah canım:):1hug:evet canım gayet güzel maşallah sadece 60dk biraz yüksek 180dk benimkindende düşük bencede diyetle halledersin kötü değil hatta sana sütlü tatlılar serbest oluryerimsenibeninşallah dr çok olumlu konuşurkaydirigubbakcemile5
Kızlar geçen hafta yaptırdım. Benim de 50 gr. 60 dk. 67 çıktı. Hafta başında doktora gösterebildim. Başka istemedi ama dr. herkes yeme der ban sana bol bol ye bi de benim için ye diyor. Hamile bayan için çok düşükmüş.
herkese selaaaammmm... geçmişi okuyayım dedim ama bitmiyooooo.. dün girmeyince..... daha 209dayım... en iyisi bi selam veriim dedim...
kısslarrr ben dün dr gittim... veeee bebek 1kg140gr olmuş... yüzünü göstermedi bi türlü.... herşey güsel boyu ve klosu çok iyimiş. boy olarak 2 hafta öndemiş bile uzun boylu bi cimcime olacakmış inş....
asıl haber burdaaa çooook üsüldümmm... ben 9 falan aldııımı sanıyoddum tarım ööle gösteriyo...( 62 gösteriyo) ama dr un tartısı 65i buldu... 1kıyafetten düştü ve 64..... geçen 61di... bana kısdıııı... her gelişinde 3 kilo almış oluyosun dikkat et dediiii.... ayyyy çok canım sıkıldı yaaaa...
53le başladım şuan 64üm.. boyum 170... sizce de çok mmuuuuuu.... bi de benim tartı 19lt suyu 19kg tartıyo yanlışlık yok gibi yaniiiii ama dr kendininkinin doğruluğundan emin....
günaydın arkadaşlar , hepinize güzel , sağlıklı , mutlu, huzurlu bir gün diliyorum
teşekkür ederim canım, olmadıysa gene denemeyecem valla sana havalae edecem
kızlar ben bu ticker sitesini anlayamadım çiçek bana msnden yardımcı olurmusun geldiginde........
banada yazdık dr.um ama ben daha hiç kullanmadım niye verdi bu magnesyumu onuda anlamadım niye kullanılıyor kızlar ?magnesium diasporal ilacımın adıgünaydın herkeslere
ben bişey sorucaktım aranızda magnezyum kullanan varmı ilacın ismi ne
Kusura bakmayın kızlar
3 saat bekledim
Kusura bakmayın kızlar
3 saat bekledim
günaydın annecikler günlük yoklamamı vereyim dedim öpüyorum hepinizi
urla,şemsamer,tickerlar konuşuyor çok hoş olmuş kızlar :)
banada yazdık dr.um ama ben daha hiç kullanmadım niye verdi bu magnesyumu onuda anlamadım niye kullanılıyor kızlar ?magnesium diasporal ilacımın adı
geçmiş olsun glnm korkulcak bişey yok dimi cnm
benimde cuma günü ilk şeker testim yapılcak heyecanlıyım :Saruboceq:
kızlar dün benim velete beni uyutmadı ya gecenin köründe kalktım yatak odada gezindim
kızlar bişey sorcam ya
ben sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum bide yüzsütü yatınca rahat ediyorum ama yanlarıma yatmaktan valla bacağımın kalçamın yanı ağrıdı çürüdü herhalde sizde böle bi sorun varmı?:CüvCüv:
bu arada yine öğlen oldu ama hepinize günaydınlar hava çok güzel temizlik duyularım kabardı hemsizi takip edip hemde temzilik yapmaya çalışsacağım
Kızlar geçen hafta yaptırdım. Benim de 50 gr. 60 dk. 67 çıktı. Hafta başında doktora gösterebildim. Başka istemedi ama dr. herkes yeme der ban sana bol bol ye bi de benim için ye diyor. Hamile bayan için çok düşükmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?