2009 Nisan Anneleri buraya

kaydirigubbakcemile belık etli görmemiş desene..
ya mniye direk 100 lük yaptı 100 lük daha zor. bissürü tansiyonun düşmüş gereksiz yere rahatsız etmiş seni. ben 50lik sonucum düşük çıktığı için doktor 100 lüğü yaptırmadı boşuna işgence çektirmedi..
ya sen yazınca merak ettim. çantamda mezura var. benimde çapım tam 100 cm. anammm amma şişyoz yaww -tatlicadiarzu-

rahim ağzı genişliğine takmayın bence kızlar. çünkü onu biz anlayamayız bence. doktor şöyle bi bakıp açılmış demiyo. eliyle kontrol edip anlıyo. baya bi içerde yani.
yaa ben bilmiyordum şemsamer elle kontrolmüü CADIARZU

ya şirvan geçmiş olsun cnm neden bu kadar çok ilaç kullanıyosun :uhm:

şemşamer seninle takvimimiz,avatar resmimiz çok benzemiş ikimiznde takvim malesef gs li olmuş

aaaaa aşk olsun tuğçe nie GS için böle diyosun küsss :dilcikar:

kızlar öncelikle ilginize teşekkür ederim.

buarada dün didem göbek çapını söyleyince merak ettim.
akşam evde mezurayla karnımı ölçtüm.
104 cm çıktı, ( 90-60-90 nerde )
ben de merak ettim bende bi löçeyim bakayım

BENİM OĞLAN KÖTÜ DADANDI KK YA YORUM YAZMA İŞİNE, TUÇE CİĞİM BUGÜNÜN ŞANSLISIDA SENDEN CANIM.

NEYSE KAPANIŞLARI OĞLUMUN YORUMLARI İLE YAPIYOZ. HEPİNİZİ ÖPTÜM BYEE

a.s.

evet bursasu elle.

tuğçe artımış benimki.
Şenizlaelaelaelaelae:teytey:

:ecrin_bebek::tomato:kötükedihüso

evet bursasu elle.

tuğçe artımış benimki.
Şenizlaelaelaelaelae:teytey:

:ecrin_bebek::tomato:kötükedihüso

canım sevindim artsın daha iyi azıcık bizde puanlanalımkaydirigubbakcemile2,artık hepinize bol keseden dağıtırım teşekkür yok bari bu olsun:1hug:

canım ben iki takımada olumlu yaklaşıyorum zaten zikretmediğim takımımın taraftarlarıda hep benim gibi kardeş takımız biz.a.s

BENİM OĞLAN KÖTÜ DADANDI KK YA YORUM YAZMA İŞİNE, TUÇE CİĞİM BUGÜNÜN ŞANSLISIDA SENDEN CANIM.

NEYSE KAPANIŞLARI OĞLUMUN YORUMLARI İLE YAPIYOZ. HEPİNİZİ ÖPTÜM BYEE

a.s.

canım çok mutlu ooldum teşekkürler maşallah oğluşuna yerim ben onuŞeniz

başka kullanıcılarında mesajlarını değele ndirmeniz gerekiyor diyo başkalarınınkini değerlendiriyorum sonra sennikini yine aynı şeyi sölüyor

başka kullanıcılarında mesajlarını değele ndirmeniz gerekiyor diyo başkalarınınkini değerlendiriyorum sonra sennikini yine aynı şeyi sölüyor

canım ne yapalım düşünmen yeter sağol canımız sağolsunŞeniz

canım bende bilmiyorum ; neden direk 100 lük yaptırdı.

Canım inşallah sonuçların iyi çıkar
Bana 50likte yaptı 100lükte...
Çok şükür atlattım şeker testini ama
Tatlılar yasaklandı..
Katlanacağım kısa bir süre artık..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…